In Bucatarie
+22
ale_m
greeneyes
Aricica
lil'angel
Gabi
Affair
Chocolate
c@t
Raven
buburuza*
ruxypixy
Iubita_ta
Criiis
Amber
anncutza
Nikoll
chatte
bibilush
strumfi
Daiana
Inanna
MicaNarcisa
26 participanți
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: In Bucatarie
Mai ai tortulet? Vreau si eu!
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
Anncutza plusic
Affair- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 01/11/2009
Numarul mesajelor : 836
Data nasterii : 10/01/1990
Varsta : 34
Re: In Bucatarie
nu mai Choco :( s-a terminat de ieri seara pana azi dupa-amiaza si n-am fost decat 4 pers
multumesc mult Affair
multumesc mult Affair
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : tanara mamica
Re: In Bucatarie
vreau si eu sa particip, se mai poate? m-am abonat la catalogul de pe siteul decorix
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 31
Localizare : Constanta
Re: In Bucatarie
Cred ca se poate,concursul este pana la sfarsitul lunii
Nikoll- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 6454
Data nasterii : 23/08/1988
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Re: In Bucatarie
M-am inscris la catalogul de la site-ul www.decorix.ro si vin si eu cu o reteta.
" Prajitura napolitana"
Aveti nevoie de :
-doua cani de zahar
-pesmet
-200gr nuca macinata
-200de gr fulgi de porumb ( bine maruntiti)
-un pachet de margarina
-doua oua
- foi napolitane
Intr-o cratita se adauga cana cu zahar si se lasa la caramelizat , la foc mic.
Intr-o alta cratita se adauga pachetul de margarina si cealalta cana de zahar si le lasa la foc mic amestecand continuu pana se omogenizeaza urmand ca mai apoi sa se adauge treptat ouale, nucile macinate si fulgii de porumb.
Dupa ce margarina,zaharul,ouale,nucile si fulgii s-au omogenizat se toarna continutul astfel rezultat peste zaharul caramelizat. Mi-ar fi fost de ajutor " 2 manusi impotriva arsurilor"REF: 94.71.56 de pe site-ul www.decorix.ro
Amestecul se lasa la foc lasa inca 5 minute.
Asteptam cam 10 de minute pentru ca amestecul, crema pentru prajitura, sa nu fie fierbinte si il intindem pe foaia de napolitana punand cealalta foaie deasupra si tot asa pana cand se fac 4 foi.
Se lasa sa se raceasca in totalitate si se taie(preferabil a doua zi) folosind un cutit umezit pentru a nu dezlipi foile.
Mi-ar fi fost de un real folos "Cutit ceramic+protectie"REF: 30.50.90 de pe site-ul www.decorix.ro
Acum prajitura este gata de servit, Pofta buna !
*scuzati stangacia in explicare dar e prima reteta pe care o stiu pe de rost si care imi iese, plus ca nu se face greu
" Prajitura napolitana"
Aveti nevoie de :
-doua cani de zahar
-pesmet
-200gr nuca macinata
-200de gr fulgi de porumb ( bine maruntiti)
-un pachet de margarina
-doua oua
- foi napolitane
Intr-o cratita se adauga cana cu zahar si se lasa la caramelizat , la foc mic.
Intr-o alta cratita se adauga pachetul de margarina si cealalta cana de zahar si le lasa la foc mic amestecand continuu pana se omogenizeaza urmand ca mai apoi sa se adauge treptat ouale, nucile macinate si fulgii de porumb.
Dupa ce margarina,zaharul,ouale,nucile si fulgii s-au omogenizat se toarna continutul astfel rezultat peste zaharul caramelizat. Mi-ar fi fost de ajutor " 2 manusi impotriva arsurilor"REF: 94.71.56 de pe site-ul www.decorix.ro
Amestecul se lasa la foc lasa inca 5 minute.
Asteptam cam 10 de minute pentru ca amestecul, crema pentru prajitura, sa nu fie fierbinte si il intindem pe foaia de napolitana punand cealalta foaie deasupra si tot asa pana cand se fac 4 foi.
Se lasa sa se raceasca in totalitate si se taie(preferabil a doua zi) folosind un cutit umezit pentru a nu dezlipi foile.
Mi-ar fi fost de un real folos "Cutit ceramic+protectie"REF: 30.50.90 de pe site-ul www.decorix.ro
Acum prajitura este gata de servit, Pofta buna !
*scuzati stangacia in explicare dar e prima reteta pe care o stiu pe de rost si care imi iese, plus ca nu se face greu
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 31
Localizare : Constanta
Re: In Bucatarie
ce bine arata
Ultima editare efectuata de catre Nikoll in Vin Iul 30 2010, 03:24, editata de 1 ori
Nikoll- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 6454
Data nasterii : 23/08/1988
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Re: In Bucatarie
Gabi si eu fac praji asa si e buna rau
mai fete mie nu mi-a venit catalogul...sa ma mai inscriu o data?
mai fete mie nu mi-a venit catalogul...sa ma mai inscriu o data?
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 38
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
ina mai inscrie-te o data
choco hai cu reteta
fetele luni trimit mail la sponsor cu adresele spre verificare ca mai e si maine zi de inscriere
pana acum avem asa:
Nikoll
strumfi
vdaiana
ruxypixy
amber
buburuza
inanna
anncutza
gabyx
choco hai cu reteta
fetele luni trimit mail la sponsor cu adresele spre verificare ca mai e si maine zi de inscriere
pana acum avem asa:
Nikoll
strumfi
vdaiana
ruxypixy
amber
buburuza
inanna
anncutza
gabyx
Re: In Bucatarie
Maine fac reteta.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
M-am inscris pe www.decorix.ro pt a primi catalogul de produse. Inca nu l-am primit pt ca m-am inscris acum 2-3 zile.
Pulpe de pui cu parmigiano
Ingrediente:
- Ulei de floarea soarelui
- Ulei de masline
- Oua
- Sare, piper, boia de ardei iute
- Pesmet
- Parmigiano
Spalam pulpele, eu le-am dat jos pielita pt ca aveau multa grasime dedesubt.
Pregatim 3 farfurii:
In prima farfurie amestecam ulei de masline cu boia de ardei iute. Pentru a “picura” uleiul avem nevoie de unul din cele 2 dopuri cu dozator http://www.decorix.ro/bucatarie/set-de-2-dopuri-cu-scurgere-pentru-ulei.html REF: 34.06.85. Celalalt il vom folosi la sticla cu ulei de floarea soarelui.
In a doua farfurie batem ouale, punem sare si piper. Ne trebuie un mixer dozator pt a putea “bate” bine ouale. http://www.decorix.ro/bucatarie/mixer-dozator.html REF: 33.49.52
In a treia farfurie amestecam in cantitati egale pesmet si parmigiano ras (se poate folosi si cascaval ras). Razatoarea cu cutie e cea mai potrivita pt a rade parmigiano/cascavalul http://www.decorix.ro/bucatarie/razatoare-cutie.html REF: 30.51.46
Trecem pulpele prin fiecare amestec in parte: farfuria 1, farfuria 2, farfuria 3.
Un vas de jenna se unge cu ulei de floarea soarelui (nu uitati de dopul dozator), apoi se aseaza pulpele in el.
Vasul se da la cuptor pt 30-40 de minute (depinde de cuptorul fiecaruia).
Ca sa nu uitam vasul in cuptor atat timp cat ne pierdem printre topicurile Forumului Roz, e bine sa folosim un temporizator. Eu l-am ales pe cel buburuza pt ca se asorteaza cu bucataria mea http://www.decorix.ro/bucatarie/temporizator-buburuza.html REF: 39.43.78
Am verificat la 15 minute si aratau asa:
In final ...
Pofta buna!
Nu stiu cum ar fi iesit daca as fi folosit un support pentru pulpe http://www.decorix.ro/bucatarie/suport-pentru-pulpe-de-pui.html REF: 30.65.09
Reteta propusa de mine e perfecta pt cand vreti sa gatiti ceva rapid pentru atunci cand aveti invitati la masa. Alaturi de garniture preferata sigur veti primi doar laude din partea invitatilor.
Pulpe de pui cu parmigiano
Ingrediente:
- Ulei de floarea soarelui
- Ulei de masline
- Oua
- Sare, piper, boia de ardei iute
- Pesmet
- Parmigiano
Spalam pulpele, eu le-am dat jos pielita pt ca aveau multa grasime dedesubt.
Pregatim 3 farfurii:
In prima farfurie amestecam ulei de masline cu boia de ardei iute. Pentru a “picura” uleiul avem nevoie de unul din cele 2 dopuri cu dozator http://www.decorix.ro/bucatarie/set-de-2-dopuri-cu-scurgere-pentru-ulei.html REF: 34.06.85. Celalalt il vom folosi la sticla cu ulei de floarea soarelui.
In a doua farfurie batem ouale, punem sare si piper. Ne trebuie un mixer dozator pt a putea “bate” bine ouale. http://www.decorix.ro/bucatarie/mixer-dozator.html REF: 33.49.52
In a treia farfurie amestecam in cantitati egale pesmet si parmigiano ras (se poate folosi si cascaval ras). Razatoarea cu cutie e cea mai potrivita pt a rade parmigiano/cascavalul http://www.decorix.ro/bucatarie/razatoare-cutie.html REF: 30.51.46
Trecem pulpele prin fiecare amestec in parte: farfuria 1, farfuria 2, farfuria 3.
Un vas de jenna se unge cu ulei de floarea soarelui (nu uitati de dopul dozator), apoi se aseaza pulpele in el.
Vasul se da la cuptor pt 30-40 de minute (depinde de cuptorul fiecaruia).
Ca sa nu uitam vasul in cuptor atat timp cat ne pierdem printre topicurile Forumului Roz, e bine sa folosim un temporizator. Eu l-am ales pe cel buburuza pt ca se asorteaza cu bucataria mea http://www.decorix.ro/bucatarie/temporizator-buburuza.html REF: 39.43.78
Am verificat la 15 minute si aratau asa:
In final ...
Pofta buna!
Nu stiu cum ar fi iesit daca as fi folosit un support pentru pulpe http://www.decorix.ro/bucatarie/suport-pentru-pulpe-de-pui.html REF: 30.65.09
Reteta propusa de mine e perfecta pt cand vreti sa gatiti ceva rapid pentru atunci cand aveti invitati la masa. Alaturi de garniture preferata sigur veti primi doar laude din partea invitatilor.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
Sunt foarte gustoase!
Mi-au murit laudarosii.
Mi-au murit laudarosii.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
Choco esti si bucatareasa buna.
Affair- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 01/11/2009
Numarul mesajelor : 836
Data nasterii : 10/01/1990
Varsta : 34
Re: In Bucatarie
Choco... vreau si eu
Nikoll- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 6454
Data nasterii : 23/08/1988
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Re: In Bucatarie
waw choco
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 38
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
Multumesc!
Nikoll, nu mai este nici una...
Nikoll, nu mai este nici una...
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
vai ce bine arata Choco
Gabyx - cred ca o sa incerc si eu prajiturica cu napolitana. pare interesanta
Gabyx - cred ca o sa incerc si eu prajiturica cu napolitana. pare interesanta
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : tanara mamica
Re: In Bucatarie
maine e tragerea asa-i?
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 38
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
parca da
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : tanara mamica
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
Eu sunt cu flretc@yahoo.com, da?
Ca sunt tuta si am uitat ca pt forum mi-am facut alta adresa.
Ca sunt tuta si am uitat ca pt forum mi-am facut alta adresa.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
sa o incerci ca-i usor de facut si buuna ai mei numai vor sa auda de eaanncutza a scris:vai ce bine arata Choco
Gabyx - cred ca o sa incerc si eu prajiturica cu napolitana. pare interesanta
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 31
Localizare : Constanta
Re: In Bucatarie
si euuuuuuu
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 38
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
hai ca mai e putin pana diseara eu incerc sa mai fac pui si libelule poate mai trece timpul
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : tanara mamica
Re: In Bucatarie
eu nu am emotii.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
eu vreau premiul 2 sau 3
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 38
Re: In Bucatarie
Daiana, te rog sa ma anunti si pe mine pe mess ca trebuie sa iau Omeprazol daca mai sunt nevoita sa intru aici.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
Tuuuuuuuuuu, nu rade!
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
Chocolate22 a scris:Daiana, te rog sa ma anunti si pe mine pe mess ca trebuie sa iau Omeprazol daca mai sunt nevoita sa intru aici.
ioooi idem...ce-i ala omeprazol?
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 38
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
Daiana, ne trimit un pm, te rog!
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 37
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Masuri in bucatarie
» Sfaturi in bucatarie si la masa
» Ustensile de bucatarie - razatoarea
» Bucatarie traditionala sau minimalista?
» Pericole ascunse in bucatarie si nu numai
» Sfaturi in bucatarie si la masa
» Ustensile de bucatarie - razatoarea
» Bucatarie traditionala sau minimalista?
» Pericole ascunse in bucatarie si nu numai
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie
Mier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza
» Medic estetician bun
Vin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza
» marirea sanilor cu physiobust
Vin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza
» rochia mea de mireasa
Mar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d
» fund bombat...:">
Lun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza
» lucruri de care nu mai ai nevoie
Sam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20