In Bucatarie
+22
ale_m
greeneyes
Aricica
lil'angel
Gabi
Affair
Chocolate
c@t
Raven
buburuza*
ruxypixy
Iubita_ta
Criiis
Amber
anncutza
Nikoll
chatte
bibilush
strumfi
Daiana
Inanna
MicaNarcisa
26 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: In Bucatarie
Ma inscriu si eu in concurs cu o reteta de dovlecei. M-am inscris pe site-ul decorix.ro la sectiunea Catalog on-paper.
Dovlecei umpluti
Dovlecei umpluti
Ingrediente
-dovlecei
-un ardei rosu
-o ceapa
-100 grame salam
-1 ciuperci champignon (mai micute)
-cascaval
-putin unt
-sare
-piper
-patrunjel proaspat (si mai bine merge mararul, eu nu am avut)
Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem pe de-a lungul. Cu o lingurita le scobim miezul, presaram putina sare si ii lsam cu gura in jos o jumatate de ora.
Miezul de dovlecel il tocam marunt, ardeiul il taiem bastonase, taiem si ciupercile, salamul si ceapa. Mi-ar fi fost foarte de ajutor un cutit ceramic REF: 30.50.90 de pe www.decorix.ro
Topim putin unt intr-o tigaie si calim toate legumele de mai sus si salamul, condimentam cu sare si piper. Spre final adaugam patrunjel tocat marunt.
Cu acest amestec umplem dovleceii...
si ii asezam intr-o tava. Pe deasupra asezam feliute de cascaval.
De mare ajutor mi-ar fi fost setul de 3 platouri pentru cuptorREF: 42.29.24 de pe www.decorix.ro
si turnam bulionul. Dam la cuptor pana cand dovleceii sunt inmuiati bine.
Servim cu smantana!
-dovlecei
-un ardei rosu
-o ceapa
-100 grame salam
-1 ciuperci champignon (mai micute)
-cascaval
-putin unt
-sare
-piper
-patrunjel proaspat (si mai bine merge mararul, eu nu am avut)
Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem pe de-a lungul. Cu o lingurita le scobim miezul, presaram putina sare si ii lsam cu gura in jos o jumatate de ora.
Miezul de dovlecel il tocam marunt, ardeiul il taiem bastonase, taiem si ciupercile, salamul si ceapa. Mi-ar fi fost foarte de ajutor un cutit ceramic REF: 30.50.90 de pe www.decorix.ro
Topim putin unt intr-o tigaie si calim toate legumele de mai sus si salamul, condimentam cu sare si piper. Spre final adaugam patrunjel tocat marunt.
Cu acest amestec umplem dovleceii...
si ii asezam intr-o tava. Pe deasupra asezam feliute de cascaval.
De mare ajutor mi-ar fi fost setul de 3 platouri pentru cuptorREF: 42.29.24 de pe www.decorix.ro
si turnam bulionul. Dam la cuptor pana cand dovleceii sunt inmuiati bine.
Servim cu smantana!
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
moaaaama ce faini is si dovleceii tai, cori
pfuuuu ma bucur ca nu e cu votare, ca tare greu mi-ar fi sa votez.
pfuuuu ma bucur ca nu e cu votare, ca tare greu mi-ar fi sa votez.
Re: In Bucatarie
Arata demential, eu care nu suport dovleceii si ciupercile dar din ai tai as gusta
Nikoll- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 6454
Data nasterii : 23/08/1988
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Re: In Bucatarie
merci fetelor
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : tanara mamica
Re: In Bucatarie
si eu vreau sa ma inscriu
am pofta de ceva bun ... o prajitura insiropata si cu multa crema
si tot caut retete
am pofta de ceva bun ... o prajitura insiropata si cu multa crema
si tot caut retete
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : tanara mamica
Re: In Bucatarie
buburuza, inanna
atat am avut de zis
atat am avut de zis
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
eu nu am primit :(
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
nici eu nu am primit , desi m-am inscris
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
fetelor voi la cat timp ati primit dupa ce ati inscris?
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
acu am verificat si m-am inscris in 7 iulie...deci urmeaza sa vina si la mine
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
Inanna a scris:acu am verificat si m-am inscris in 7 iulie...deci urmeaza sa vina si la mine
si la mine la fel
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
as participa si eu, dar mi-e sa nu castig premiul cel mare si n-am cum sa profit de el
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: In Bucatarie
atunci nu te inscrie ...nu mai ai concediu deloc?
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
c@t a scris:as participa si eu, dar mi-e sa nu castig premiul cel mare si n-am cum sa profit de el
il donezi altcuiva
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
incerc si eu..poate poate
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
nici eu nu am primit catalogul inca
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
azi am primit al doilea catalog, la care dupa cum ziceam m-am inscris din greseala (in data de 11; deci dureaza 2 saptamani)
Re: In Bucatarie
Vai, cum arata dovleceii aia !
Sunteti senzationale.
Sunteti senzationale.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
am primit si eu catalogul
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
Dovleacu,dovleacu,dovleacu .
Affair- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 01/11/2009
Numarul mesajelor : 836
Data nasterii : 10/01/1990
Varsta : 34
Re: In Bucatarie
Dovleacu castiga premiul cel mare. Asa a prezis iubiotul meu.Affair a scris:Dovleacu,dovleacu,dovleacu .
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
hehe..Choco sa te auda cineva acolo sus!!!
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
eu inca nu am primit
Mica, s-ar putea verifica la organizator daca a ajuns inscrierea mea? m-am inscris pe 7 iulie si nu am primit catalogul si mi-e sa nu fiu descalificata
Mica, s-ar putea verifica la organizator daca a ajuns inscrierea mea? m-am inscris pe 7 iulie si nu am primit catalogul si mi-e sa nu fiu descalificata
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
e-mail dupa inscriere ai primit?strumfi a scris:eu inca nu am primit
Mica, s-ar putea verifica la organizator daca a ajuns inscrierea mea? m-am inscris pe 7 iulie si nu am primit catalogul si mi-e sa nu fiu descalificata
Re: In Bucatarie
Daiana a scris:e-mail dupa inscriere ai primit?strumfi a scris:eu inca nu am primit
Mica, s-ar putea verifica la organizator daca a ajuns inscrierea mea? m-am inscris pe 7 iulie si nu am primit catalogul si mi-e sa nu fiu descalificata
da, dar l-am sters dupa ce l-am primit
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
Chocolate22 a scris:Dovleacu castiga premiul cel mare. Asa a prezis iubiotul meu.Affair a scris:Dovleacu,dovleacu,dovleacu .
Tin si eu pumnii
Affair- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 01/11/2009
Numarul mesajelor : 836
Data nasterii : 10/01/1990
Varsta : 34
Re: In Bucatarie
Daca ma aude, ma iei cu tine?Inanna a scris:hehe..Choco sa te auda cineva acolo sus!!!
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
Cori, weekend cu familia, adica mama, tata si doua fete?!Chocolate22 a scris:Daca ma aude, ma iei cu tine?Inanna a scris:hehe..Choco sa te auda cineva acolo sus!!!
Re: In Bucatarie
eu am o mare problema
am incercat sa intru pe contul de pe decorix si nu ma gandeste..adica imi zice ca nu am cont facut, desi l-am facut
are ceva daac ma abonez din nou, acum?
am incercat sa intru pe contul de pe decorix si nu ma gandeste..adica imi zice ca nu am cont facut, desi l-am facut
are ceva daac ma abonez din nou, acum?
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
mai fa o abonare strumfi...daca nu merge anunta-ma neaparat prin pm te rog
oricum facem asa: joi sau vineri strang toate adresele de mail de la fetele care s-au inscris...le trimit la sponsor sa verifice daca le are si el...daca lipseste vreo adresa va anunt prin pm/sms la cine am nr de tel...sa intre sa se inscrie cea a carei adresa nu se regaseste la sponsor...cu toate ca daca ati primit si catalog si email e clar ca sunt acolo adresele...si apoi filmam tragerea la sorti...
exista o mica problema: aparatul foto cu care filmez este la socrul meu care pleaca maine intr-o excursie cu pensionarii ...se intoarce duminica sau luni...deci daca nu vine duminica vom trage la sorti luni...ok?...tot asa filmat pas cu pas ca la concursul de machiaje...
eu una de abia astept sa vad cine castiga premiul cel mare...
oricum facem asa: joi sau vineri strang toate adresele de mail de la fetele care s-au inscris...le trimit la sponsor sa verifice daca le are si el...daca lipseste vreo adresa va anunt prin pm/sms la cine am nr de tel...sa intre sa se inscrie cea a carei adresa nu se regaseste la sponsor...cu toate ca daca ati primit si catalog si email e clar ca sunt acolo adresele...si apoi filmam tragerea la sorti...
exista o mica problema: aparatul foto cu care filmez este la socrul meu care pleaca maine intr-o excursie cu pensionarii ...se intoarce duminica sau luni...deci daca nu vine duminica vom trage la sorti luni...ok?...tot asa filmat pas cu pas ca la concursul de machiaje...
eu una de abia astept sa vad cine castiga premiul cel mare...
Re: In Bucatarie
m-am inscris din nou azi. sper sa se fi inregistrat
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
Mica, am facut o prostie!
Pe forum sunt inscrisa cu Ladyetc@yahoo.com si pe decorix m-am inscris cu flretc@yahoo.com.
Se poate rezolva?
Vine si reteta pana vineri.
Pe forum sunt inscrisa cu Ladyetc@yahoo.com si pe decorix m-am inscris cu flretc@yahoo.com.
Se poate rezolva?
Vine si reteta pana vineri.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
pai pecific la sponsor ca chocolate are adresa flretc@yahoo.com
daca vrei pot sa o trec chiar si pe forum adesa asta in loc de lady...
daca vrei pot sa o trec chiar si pe forum adesa asta in loc de lady...
Re: In Bucatarie
Daiana a scris:Cori, weekend cu familia, adica mama, tata si doua fete?!Chocolate22 a scris:Daca ma aude, ma iei cu tine?Inanna a scris:hehe..Choco sa te auda cineva acolo sus!!!
alooooo
choco nu pleaca nicaieri fara copilot, sper ca ne-am inteles
deci o sa fim 5 in familia aia
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Re: In Bucatarie
Poti trece, te rog. Eu am incercat, dar nu am gasit unde.MicaNarcisa a scris:pai pecific la sponsor ca chocolate are adresa flretc@yahoo.com
daca vrei pot sa o trec chiar si pe forum adesa asta in loc de lady...
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
Multumesc!MicaNarcisa a scris:gata choco
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Re: In Bucatarie
am reusit ieri sa fac si eu un tortulet nu e foarte aspectos, poate din cauza pesmetului si mai ales din cauza formei - mi-a iesit un blat mai mare si unul mai mic, dar e super gustos.
m-am inscris pe decorix.ro la catalogul on paper, dar inca nu l-am primit. abia astept sa-l rasfoiesc
reteta de inspiratie am luat-o de aici: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/03/ladys-cake.html
sa incep...
1.ingrediente blat alb:
2 oua
2 linguri zahar
1 lingura ulei
1 lingura amidon
2 linguri faina
1 plic zahar vanilat
5 g praf de copt (1/2 plic)
-se separa galbenusurile de albusuri (aici mi-ar fi fost util separatorul de galbenus de pe decorix - http://www.decorix.ro/bucatarie/ustensile-pentru-gatit/separator-de-galbenus.html )
-albusurile se bat spuma tare
-galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema
-peste crema obtinuta se adauga faina, amidonul si praful de copt si se mixeaza pana se omogenizeaza
- spuma de albusuri se amesteca cu compozitia care contine galbenusurile. dupa omogenizare, adaugam si lingura de ulei si amestecam. compozitia obtinuta o turnam intr-o cratita cu diametru de 24-26cm, folosind hartie de copt (aici mi-ar fi fost utila o forma de tort ca sa nu-mi mai iasa blatul in colturi - http://www.decorix.ro/bucatarie/ustensile-pentru-gatit/set-de-3-forme-pentru-prajituri-floarea-soarelui.html )
- se introduce in cuptorul preincalzit la foc mediu si se lasa aprox. 25-30 min - pana trece testul scobitorii
2. ingrediente blat maro:
se folosesc aceleasi ingrediente ca la cel alb doar ca o lingura de faina este inlocuita cu una de cacao
2 oua,
2 linguri zahar
1 lingura ulei
1 lingura amidon
1 lingura faina
1 lingura cacao
1 plic zahar vanilat
5 g praf de copt (1/2 plic)
se urmeaza aceeasi pasi ca si blatul alb
3. crema de ciocolata
ingrediente:
200 gr ciocolata amaruie
200 gr frisca lichida
- se pune ciocolata rupta bucati impreuna cu frisca pe foc pana se omogenizeaza, dar avand grija sa nu fiarba
- cand e gata, ca sa grabim racirea, punem vasul cu crema obtinuta in apa rece. cand s-a racit complet, o introducem in frigider pana se intareste (aprox. 2-3 ore)
-dupa ce s-a intarit, mixam pana se obtine o frisca
4. crema de cocos
ingrediente:
2 oua
5 linguri zahar
100 g nuca de cocos
350 ml lapte
3 linguri amidon
200 ml frisca lichida
5 g gelatina
- laptele se pune la fiert. dupa ce da in clocot se ia de pe foc si se pune nuca de cocos si se lasa la inmuiat vreo 2-3 ore.
- ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul
- in crema obtinua se adauga amidonul si se omogenizeaza
- dupa ce nuca de cocos s-a inmuiat si s-a umflat, strecuram bine laptele. eu l-am pus intr-un tifon si am stors bine nuca.
-lapte obtinut se pune iarasi la fiert. dupa ce fierbe, se toarna fierbinte pe crema de oua.
- amestecul obtinut se pune la foc mic, amestecand tot timpul pentru a nu se lipi.
- budinca obtinuta se pune la racit in apa rece.
- intre timp punem gelatina la inmuiat in cateva linguri de apa rece.
- dupa ce s-a umflat si budinca s-a mai racit (nu mai e fierbinte), adaugam gelatina si amestecam. se introduce la frigider sa se raceasca complet)
- pana se raceste budinca, batem frisca
- amestecam budinca cu frisca si mixam ca sa nu aiba cocoloase
5. pesmetul de biscuiti
luam o jumatate de pachet de biscuiti si ii mixam la robot/blender pana se obtine un praf fin. cu acest pesmet vom imbraca tortul.
6. asamblarea:
luam blaturile si cremele langa noi si ne apucam de operatiunea finala:
-vom insiropa blaturile cu un amestec din cateva linguri de lapte, zahar si esenta de rom. nu trebuie insiropat foarte mult cum am facut eu ca blatul alb nu se va mai cunoaste
- luam blatul alb
-insiropam cu laptic
- turnam crema de ciocolata si nivelam
-punem peste blatul maro
-insiropam cu laptic
- turnam crema de cocos
-nivelam
- tot ansamblul il acoperim cu un strat serios de pesmet
- ca ornament putem folosi cateva bomboane raffaelo (vorba sotului - astea sunt mai mult niste chiftelute raffaelo decat bomboane )
ps: petele negre din poze sunt de la aparat
m-am inscris pe decorix.ro la catalogul on paper, dar inca nu l-am primit. abia astept sa-l rasfoiesc
reteta de inspiratie am luat-o de aici: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/03/ladys-cake.html
sa incep...
1.ingrediente blat alb:
2 oua
2 linguri zahar
1 lingura ulei
1 lingura amidon
2 linguri faina
1 plic zahar vanilat
5 g praf de copt (1/2 plic)
-se separa galbenusurile de albusuri (aici mi-ar fi fost util separatorul de galbenus de pe decorix - http://www.decorix.ro/bucatarie/ustensile-pentru-gatit/separator-de-galbenus.html )
-albusurile se bat spuma tare
-galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema
-peste crema obtinuta se adauga faina, amidonul si praful de copt si se mixeaza pana se omogenizeaza
- spuma de albusuri se amesteca cu compozitia care contine galbenusurile. dupa omogenizare, adaugam si lingura de ulei si amestecam. compozitia obtinuta o turnam intr-o cratita cu diametru de 24-26cm, folosind hartie de copt (aici mi-ar fi fost utila o forma de tort ca sa nu-mi mai iasa blatul in colturi - http://www.decorix.ro/bucatarie/ustensile-pentru-gatit/set-de-3-forme-pentru-prajituri-floarea-soarelui.html )
- se introduce in cuptorul preincalzit la foc mediu si se lasa aprox. 25-30 min - pana trece testul scobitorii
2. ingrediente blat maro:
se folosesc aceleasi ingrediente ca la cel alb doar ca o lingura de faina este inlocuita cu una de cacao
2 oua,
2 linguri zahar
1 lingura ulei
1 lingura amidon
1 lingura faina
1 lingura cacao
1 plic zahar vanilat
5 g praf de copt (1/2 plic)
se urmeaza aceeasi pasi ca si blatul alb
3. crema de ciocolata
ingrediente:
200 gr ciocolata amaruie
200 gr frisca lichida
- se pune ciocolata rupta bucati impreuna cu frisca pe foc pana se omogenizeaza, dar avand grija sa nu fiarba
- cand e gata, ca sa grabim racirea, punem vasul cu crema obtinuta in apa rece. cand s-a racit complet, o introducem in frigider pana se intareste (aprox. 2-3 ore)
-dupa ce s-a intarit, mixam pana se obtine o frisca
4. crema de cocos
ingrediente:
2 oua
5 linguri zahar
100 g nuca de cocos
350 ml lapte
3 linguri amidon
200 ml frisca lichida
5 g gelatina
- laptele se pune la fiert. dupa ce da in clocot se ia de pe foc si se pune nuca de cocos si se lasa la inmuiat vreo 2-3 ore.
- ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul
- in crema obtinua se adauga amidonul si se omogenizeaza
- dupa ce nuca de cocos s-a inmuiat si s-a umflat, strecuram bine laptele. eu l-am pus intr-un tifon si am stors bine nuca.
-lapte obtinut se pune iarasi la fiert. dupa ce fierbe, se toarna fierbinte pe crema de oua.
- amestecul obtinut se pune la foc mic, amestecand tot timpul pentru a nu se lipi.
- budinca obtinuta se pune la racit in apa rece.
- intre timp punem gelatina la inmuiat in cateva linguri de apa rece.
- dupa ce s-a umflat si budinca s-a mai racit (nu mai e fierbinte), adaugam gelatina si amestecam. se introduce la frigider sa se raceasca complet)
- pana se raceste budinca, batem frisca
- amestecam budinca cu frisca si mixam ca sa nu aiba cocoloase
5. pesmetul de biscuiti
luam o jumatate de pachet de biscuiti si ii mixam la robot/blender pana se obtine un praf fin. cu acest pesmet vom imbraca tortul.
6. asamblarea:
luam blaturile si cremele langa noi si ne apucam de operatiunea finala:
-vom insiropa blaturile cu un amestec din cateva linguri de lapte, zahar si esenta de rom. nu trebuie insiropat foarte mult cum am facut eu ca blatul alb nu se va mai cunoaste
- luam blatul alb
-insiropam cu laptic
- turnam crema de ciocolata si nivelam
-punem peste blatul maro
-insiropam cu laptic
- turnam crema de cocos
-nivelam
- tot ansamblul il acoperim cu un strat serios de pesmet
- ca ornament putem folosi cateva bomboane raffaelo (vorba sotului - astea sunt mai mult niste chiftelute raffaelo decat bomboane )
ps: petele negre din poze sunt de la aparat
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : tanara mamica
Re: In Bucatarie
daaaaaaaa stiu tortul, am notata si eu reteta.
Frumos ti-a iesit!
E bun tare, asa-i?
Frumos ti-a iesit!
E bun tare, asa-i?
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: In Bucatarie
multumesc Innanna!
da, e f f bun
da, e f f bun
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : tanara mamica
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Masuri in bucatarie
» Sfaturi in bucatarie si la masa
» Ustensile de bucatarie - razatoarea
» Bucatarie traditionala sau minimalista?
» Pericole ascunse in bucatarie si nu numai
» Sfaturi in bucatarie si la masa
» Ustensile de bucatarie - razatoarea
» Bucatarie traditionala sau minimalista?
» Pericole ascunse in bucatarie si nu numai
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie
Mier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza
» Medic estetician bun
Vin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza
» marirea sanilor cu physiobust
Vin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza
» rochia mea de mireasa
Mar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d
» fund bombat...:">
Lun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza
» lucruri de care nu mai ai nevoie
Sam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20