Ustensile de bucatarie - razatoarea
3 participanți
Pagina 1 din 1
Ustensile de bucatarie - razatoarea
Sint putin dezamagita de robotul de bucatarie, in sensul ca nu corespunde activitatilor noastre "bucataresti". Mami nu-l foloseste pentru ca nu reuseste sa se imprieteneasca cu robotelul. Io nu-l folosesc pentru ca sint cam mici cantitatile pe care le prepar, pentru 2 castraveti nu merita sa scot ditamai aparatul, sa-l murdaresc si dupa aia sa ocup locul cu nu stiu cate piese spalate si puse la uscat.
Asa ca mami s-a gandit ca de Pasti sa-mi ia o razatoare.
Pro V asta sau ceva asemanator.
As vrea sa va intreb daca aveti asa ceva prin casa (cum e, cum se manuieste, calitativ cum e)?
Si ati comandat vreodata de la teleshopping? (mediashoptv, tele-shopping, whatever-shopping)
Asa ca mami s-a gandit ca de Pasti sa-mi ia o razatoare.
Pro V asta sau ceva asemanator.
As vrea sa va intreb daca aveti asa ceva prin casa (cum e, cum se manuieste, calitativ cum e)?
Si ati comandat vreodata de la teleshopping? (mediashoptv, tele-shopping, whatever-shopping)
Ultima editare efectuata de catre Daiana in Joi Mai 06 2010, 00:58, editata de 1 ori
Re: Ustensile de bucatarie - razatoarea
eu am acasa vreo 2 din astea ... nu sunt nush ce dar e bun la feliat chestii mai tari :P adica castraveti morcovi .. eu il folosesc fara chestia aia in care se baga ca se tot misca asa ca pefer sa il prin in mana ca il manuiesc mai bine (in ce fel m`am expimat )
acuma cred ca depinde si cat de calitative sunt ..eu am una naspa si una mai buna ...aia naspa am folosit`o vreo 2 luni maxim ( bine k a fost doar vreo 200 de mii ) cealalta mai functioneshte si acuma
mie imi place cutitasul ala care taie in spirala .. poti face ornamemente faine cu el :P la tine in poza nu se vede dar banuiesc ca este .. si la tv arata cutitasul ala :P
eu imi fac cartofi prajiti cu placa aia in zig zag :P ii dau odata normal si odata il intorc invers cartofu ..adica nu in sensu in care am facut prima data si iese frumos cu gaurele ...nush cum sa explic dar e fain ala
acuma cred ca depinde si cat de calitative sunt ..eu am una naspa si una mai buna ...aia naspa am folosit`o vreo 2 luni maxim ( bine k a fost doar vreo 200 de mii ) cealalta mai functioneshte si acuma
mie imi place cutitasul ala care taie in spirala .. poti face ornamemente faine cu el :P la tine in poza nu se vede dar banuiesc ca este .. si la tv arata cutitasul ala :P
eu imi fac cartofi prajiti cu placa aia in zig zag :P ii dau odata normal si odata il intorc invers cartofu ..adica nu in sensu in care am facut prima data si iese frumos cu gaurele ...nush cum sa explic dar e fain ala
daiana eu cred ca se gasesc si in magazine, parca sa zic ca am vazut la real... mama are razatoare d-asta si sa stii caeste bunicica, insa nu o prea foloseste... cel mai mult stiu ca face cartofii pai/chips sau cand face dulceta de gutui ori cand face placinta de mere/dovleac... si stiu ca nu este nici f scumpa, noi o avem de cam 8-9 ani cand erau nu stiu ce promotii la metro, insa stiu ca mai apar cehstiile de la teleshoppin si la sfarsitul unor reviste gen libertatea pt femei, doar ca erau mai ieftine...
strawberry*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 28/10/2009
Numarul mesajelor : 3718
Data nasterii : 11/08/1991
Varsta : 33
a mamei nu are accesoriile de care zici tu tweety ca deh, este antica...
strawberry*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 28/10/2009
Numarul mesajelor : 3718
Data nasterii : 11/08/1991
Varsta : 33
aha, mersi :)
la mediashop ce am vazut si la tv costa 169 de lei.
la quelle costa 130, dar momentan nu au pe stoc.
mda, am una de la metro, cumparata acu vreo 6 ani cu 30 de lei. lamele sint foarte taioase la mana, dar nu taie nimic! castraveti, dovlecel, morcovi, mere... le fleoscaie, le rupe, nu stiu cum sa zic, nu ies taiati frumos. iar accesoriul ala care se infige in leguma nu intra in nimic, nu-s ascutiti tepii.
mai astept si mai caut pe net, ca pana la pasti mai e o luna, poate gasesc si mai ieftin.
la mediashop ce am vazut si la tv costa 169 de lei.
la quelle costa 130, dar momentan nu au pe stoc.
mda, am una de la metro, cumparata acu vreo 6 ani cu 30 de lei. lamele sint foarte taioase la mana, dar nu taie nimic! castraveti, dovlecel, morcovi, mere... le fleoscaie, le rupe, nu stiu cum sa zic, nu ies taiati frumos. iar accesoriul ala care se infige in leguma nu intra in nimic, nu-s ascutiti tepii.
mai astept si mai caut pe net, ca pana la pasti mai e o luna, poate gasesc si mai ieftin.
eu zic ca mai bine dai putin mai mult pe el ca alea naspa si ieftina nu taie .. asa sta si al meu ala vechi degeaba ... pe celalalt am dat vreo 1 mil de lei acum 3 ani si inca taie super bine la fel ca la inceput
si e misto ca se curata usor
si e misto ca se curata usor
asa ma gandeam si io
am mai vazut pe net o marca nemteasca, Borner, dar la aia fiecare lama e separat.
oricum pe net despre pro v am citit pareri pozitive
am mai vazut pe net o marca nemteasca, Borner, dar la aia fiecare lama e separat.
oricum pe net despre pro v am citit pareri pozitive
poti face o gramada de chestii cu el eu am primit si un fel de manual la el cu o gramada de prostii ce poti face cu el doar k nu mai stiu pe unde`i de aoclo am invatzat sa fac chipsuri cu gaurele :X
precis sunt tot felu de clipuri pe utube
precis sunt tot felu de clipuri pe utube
Subiecte similare
» In Bucatarie
» Masuri in bucatarie
» Bucatarie traditionala sau minimalista?
» Sfaturi in bucatarie si la masa
» Pericole ascunse in bucatarie si nu numai
» Masuri in bucatarie
» Bucatarie traditionala sau minimalista?
» Sfaturi in bucatarie si la masa
» Pericole ascunse in bucatarie si nu numai
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21