Forumul Roz
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Chat Box
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptyDum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d

» materiale la metru pentru idei frumoase
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptyMier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa

» Creme de fata, de ochi...
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptyMier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes

» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptySam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21

» rinoplastie
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptyMier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza

» Medic estetician bun
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptyVin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza

» marirea sanilor cu physiobust
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptyVin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza

» rochia mea de mireasa
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptyMar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d

» fund bombat...:">
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptyLun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza

» lucruri de care nu mai ai nevoie
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 EmptySam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20

DecoArtis

Parteneri

retete naturale pt par,ten,etc

+28
muffin
Amber
Roxie1
Purple Owl
mikalovesu
ritza
Sizzla
Lilly
ale_m
isis
anya
strumfi
*Spiridusa
bijouxdemonange
JanisJoplin
Daiana
edith
senorita
Squint
Bones
Chocolate
LadyInPink
Raven
april
Bast
Criiis
Alle
Little*Miss*Sunshine
32 participanți

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 Empty Re: retete naturale pt par,ten,etc

Mesaj Scris de *Spiridusa Lun Sept 14 2009, 00:14

CrisTiaNa a scris:
*Spiridusa a scris:Fetele care folosesc placa ce anume folositi ptr o indintendere mai buna?help me eu il am ondulat deci nu sta drept drept drept....
ulei de la kallos ...uite asta:
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 Uleipar
Ai iedee cat ar costa?
*Spiridusa
*Spiridusa
Ciumpalac Roz
Ciumpalac Roz

Data de inscriere : 13/09/2009

Numarul mesajelor : 732
Data nasterii : 12/02/1990
Varsta : 34
Localizare : Acasa :P:P

Sus In jos

retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 Empty Re: retete naturale pt par,ten,etc

Mesaj Scris de Criiis Mar Sept 15 2009, 08:43

*Spiridusa a scris:
CrisTiaNa a scris:
*Spiridusa a scris:Fetele care folosesc placa ce anume folositi ptr o indintendere mai buna?help me eu il am ondulat deci nu sta drept drept drept....
ulei de la kallos ...uite asta:
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 Uleipar
Ai iedee cat ar costa?
15lei
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 17/09/2008

Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...

Sus In jos

Exfoliant cu zahar brun

Amesteca in palma o cantitate mica de zahar brun cu ulei de masline. Dupa ce s-a format o pasta, maseaza pe intreaga fata si pe decolteu. Curata buzele crapate masandu-le cu un amestec de zahar brun cu miere. Clateste-te cu apa calduta.
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Masca cu banana si vitamina E

O masca intens hidratanta, imbogatita cu un element indispensabil pielii - vitamina E. Ai nevoie de o banana medie sau mare, bine coapta, si de patru capsule de vitamina E.

Vitamina E ajuta la repararea leziunilor minore, in timp ce banana iti energizeaza pielea prin continutul sau bogat in vitamine si minerale. Piseaza foarte bine banana, pana ce obtii o pasta. Spage capsulele de vitamina E si scurge continutul peste pasta de banana. Aplica masca pe fata, evitand zona ochilor. Dupa 10 minute, clateste-te cu apa calduta si usuca-te prin tamponare cu servetele curate.
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Criiis Mar Sept 15 2009, 08:53

Apa de roze

Este un tonic excelent, si intra in compozitia altor preparate pe care le poti face tu singura. Ai nevoie de un litru de apa distilata (o gasesti in farmacie) si 500 grame petale de trandafiri. Important este sa folosesti doar petalele, nu si mijlocul trandafirului, unde exista polen care te poate irita.

Spala petalele de trandafiri in apa rece, curata. Lasa-le pe un prosop foarte curat sa se scurga bine de apa. Pune apa distilata la fiert si, cand clocoteste, adauga petalele. Lasa apa sa ajunga din nou la temperatura de fierbere, da imediat deoparte si acopera etans. Lasa infuzia, la rece, trei-patru zile. Filtreaz-o apoi si o poti pastra tot la rece.

Este un tonic pentru tenul sensibil. O poti folosi dimineata si seara, dintr-un pulverizator, pe fata, gat, decolteu si umeri.

Poti adauga in apa de roze cateva picaturi de ulei de portocale si ai o formula de tonic potrivita pentru tenul normal si gras. Ideal ar fi sa folosesti flori de portocal, dar sunt greu de procurat.
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Criiis Mar Sept 15 2009, 08:54

Ulei fortifiant pentru unghii

Excelent pentru unghii casante si afectate de oja este uleiul de masline (cinci linguri) la care adaugi cinci picaturi de ulei de lavanda (il gasesti in farmacie).

Pentru unghii care se exfoliaza, amesteca cinci linguri de ulei de masline si sucul proaspat de la o jumatate de portocala sau o fiola de vitamina C (nu miroase foarte placut!).
Uleiul de masline hraneste si protejeaza, in timp ce uleiul de lavanda si vitamina C, din sucul de portocala, intareste.
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Criiis Mar Sept 15 2009, 08:55

Tratament soc anti-cosuri

Pot aparea oricand, dar mereu cand isi aleg cel mai prost moment. Arati perfect si in mijlocul fruntii a aparut o minunatie de cos. Ce faci? Ai nevoie de un mar si o cana de apa care a clocotit cinci minute inainte. Taie marul in felii si pune-le peste apa fierbinte.

Lasa-le doua-trei minute in apa fierbinte, apoi scoate merele si asaza-le pe un servet de hartie. Pune bucatelele de mar ca o compresa peste cos. Lasa sa actioneze 20 de minute. Repeta procedura dupa o pauza de 30 de minute, timp in care nu trebuie sa atingi cosul!

Va da inapoi sau se va curata! Marul are efect antiseptic si antibacterian. Este bogat in vitamina C si A, care ajuta la vindecarea leziunii. Sursa: „Ghid de frumusete naturala”, editura Marabout.
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Tonic pentru picioare obosite

Este adaosul-minune pentru o baie la picioare. Ai nevoie de 250 ml lapte gras, o legatura de menta proaspata, cateva crengute de rozmarin proaspat (este bun si cel uscat, dar trebuie sa dublezi cantitatea), sase picaturi de ulei de menta (se gaseste in farmacie sau plafar). Incalzeste laptele si adauga toate ierburile, rupte in bucati, cu mana.

Lasa totul sa fiarba 15 minute la foc foarte mic. Varsa tonicul intr-un lighean sau in cada (preparatul este bun doar pentru picioare pana la genunchi, nu mai sus), adauga un litru de apa rece si cele sase picaturi de esenta de menta. Tine picioarele in acest preparat cel putin 20 de minute. Este miraculos! Sursa: „Ghid de frumusete”, editura Marabout
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Balsam pentru pielea uscata sau crapata

Ca sa poti masura exact cantitatile, foloseste o seringa gradata.
Pune 2 cl de apa de roze si 2 cl de miere. Amesteca cele doua cantitati si pastreaza crema, la rece, intr-o cutie mica. O vei putea utiliza cand ai nevoie, timp de doua luni.

Actiunea cremei este dubla. Mierea este un antiseptic natural foarte puternic, iar apa de roze este o binefacere pentru pielea uscata.
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Criiis Mar Sept 15 2009, 08:56

Masca de fructe si fibre pentru par uscat

Ai nevoie de doua caise sau o piersica, un fruct de mango, doua linguri de ulei de masline, un borcan de iaurt gras, o mana de ovaz cereale simple. Pune fructele bucati intr-un blender, apoi iaurtul si cerealele. Adauga uleiul de masline. Aplica pe parul umed si proaspat spalat si lasa sa actioneze cel putin o jumatate de ora. Clateste din abundenta si lasa-ti parul sa se usuce in aer liber.Fructul de mango si caisa sunt foarte hranitoare si in plus, hidrateaza firul de par. Uleiul de masline este bogat in acizi grasi de foarte buna calitate si in vitaminele A,C, B si mai ales E
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Criiis Mar Sept 15 2009, 08:57

Gomaj pentru piele sesibila

Pentru acest preparat ai nevoie de trei lingurite de pudra de migdale crude, trei lingurite de iaurt gras si trei lingurite de miere.

Pudra de migdale o poti prepara singura, in masina de macinat cafea, dupa ce ai curatat foarte bine aparatul, l-ai sters cu un tampon de vata inmuiat in alcool si l-ai lasat sa se ususce perfect. Amesteca toate ingredientele energic.

Poti adauga si doua picaturi de ulei de portocale sau de lamaie, daca ai tenul gras, sau ulei de trandafiri (toate uleiurile se gasec la farmacie sau in plafar), daca ai tenul uscat.

Crema se aplica pe frunte nas, obraji, barbie, gat si decolteu, din abundenta. Evita zona ochilor. Lasa crema sa actioneze 15-20 de minute, apoi spala-te cu apa calduta din abundenta. La finalul tratamentului trece peste fata un cub de gheata facut din apa minerala. Masca se prepara inainte de a fi folosita si nu se pastreaza
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de isis Sam Sept 19 2009, 22:03

Otetul de mere - obtinut prin fermentatie, are un efect astringent: faciliteaza
inchiderea porilor, previne aparitia comedoanelor, inlatura excesul de sebum
si da tenului luminozitate.
Se foloseste diluat in apa (in proportii egale). Se
sterge tenul (mixt sau gras) in fiecare zi, dupa demachiere.
isis
isis
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Varsta : 35
Localizare : CT

Sus In jos

Mesaj Scris de strumfi Sam Sept 19 2009, 22:17

Stie careva vreo masca/remediu naturis pentru caderea parului ? deja cred ca raman fara par...:pardon:
strumfi
strumfi
ModerNator
ModerNator

Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39

Sus In jos

Mesaj Scris de isis Sam Sept 19 2009, 22:19

^Da, era ceva cu ulei de ricin.. Dar trebuie sa plec acum, cand ma intorc o caut si o scriu.
isis
isis
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Sam Sept 19 2009, 22:34

strumfitza a scris:Pentru par: masca din ulei de masline si galbenus de ou...se poate adauga optinal si cateva picaturi de suc de lamaie in special pentru fetele cu parul deschis
masca asta nu te ajuta?
multa lume se jura pe uleiul de masline, ca e foarte hranitor pt par.
o colega a incercat o masca pt par dintr-o combinatie de ulei de vitamina A si altele, dar nu mai stiu care, am s-o intreb. i-a crescut foarte fain parul, inainte il avea mai rar si putin deteriorat.
plus ca in afara de masti aplicate pe par, trebuie si din interior sa tratezi cauza caderii parului.
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Data de inscriere : 16/09/2008

Numarul mesajelor : 43790
Data nasterii : 07/12/1977
Varsta : 46
Localizare : Temesvar :)
Stare de spirit : gone out! be back someday.

http://testdaiana1.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Sam Sept 19 2009, 22:37

uite, poate gasesti si pe aici idei
https://forumulroz.forumgratuit.ro/sanatate-f3/cat-de-mult-va-cade-parul-t325.htm?highlight=parul

LE: :lady: acuma am vazut ca ai scris si acolo.
LE2: "ulei de ricin, ulei de masline si vitamina A ulei in cantitati egale" asta era combinatia.
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de strumfi Sam Sept 19 2009, 22:40

vdaiana a scris:
strumfitza a scris:Pentru par: masca din ulei de masline si galbenus de ou...se poate adauga optinal si cateva picaturi de suc de lamaie in special pentru fetele cu parul deschis
masca asta nu te ajuta?
multa lume se jura pe uleiul de masline, ca e foarte hranitor pt par.
o colega a incercat o masca pt par dintr-o combinatie de ulei de vitamina A si altele, dar nu mai stiu care, am s-o intreb. i-a crescut foarte fain parul, inainte il avea mai rar si putin deteriorat.
plus ca in afara de masti aplicate pe par, trebuie si din interior sa tratezi cauza caderii parului.

Nu ma mai ajuta..cred ca e ceva din interior :mika2:
strumfi
strumfi
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Sam Sept 19 2009, 23:13

io am folosit intr-o vreme lotiunea asta si a fost bine http://www.naturaplant.ro/produse/947/Lotiune_Forte_contra_caderii_parului
retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 C4b31ce7d95c75ca70d50c19aef08bf1_175x219
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de ale_m Sam Sept 19 2009, 23:53

isis a scris:Otetul de mere - obtinut prin fermentatie, are un efect astringent: faciliteaza

Mi-am facut otet de mere + ceai verde. 1 parte otet cu 2 parti ceai ,dupa un video de la buzbeauty . http://tinyurl.com/n3ufj5
Am citit undeva ca ar fi si mai eficient daca ai pune si aspirina.

Tu folosesti,sau doar ai scris?
ale_m
ale_m
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 1529
Data nasterii : 05/12/1988
Localizare : Timisoara

http://pearly-peach.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de isis Dum Sept 20 2009, 02:01

strumfitza a scris:Stie careva vreo masca/remediu naturis pentru caderea parului ? deja cred ca raman fara par...:pardon:
Eu am luat timp de o luna suplimente cu zinc si am observat ca nu mi-a mai cazut parul asa mult, mi s-a indesit un picut, unghii mai tari si mai putine cosuri pe fata. Nu e bine sa iei zinc prea des, adica o cura de o luna e suficienta.

Iata si un top al alimentelor benefice pentru par:
- nucile: sunt bogate in seleniu, un mineral important pentru sanatatea scalpului;
- morcovii: datorita continutului de vitamina A, intaresc firul de par;
- somonul (pestele, in general): sursa de omega 3, vitamine si minerale care ajuta parul sa creasca si ii ofera stralucire.

Incearca sa aplici ulei de brusture sau ulei de ricin inainte de spalare. Dar si recomandarea Daianei: ulei de ricin, ulei de masline si vitamina A ulei in cantitati egale da rezultate.
Sursa: Femeia de azi
isis
isis
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de isis Dum Sept 20 2009, 02:04

ale_m a scris:
isis a scris:Otetul de mere - obtinut prin fermentatie, are un efect astringent: faciliteaza

Mi-am facut otet de mere + ceai verde. 1 parte otet cu 2 parti ceai ,dupa un video de la buzbeauty . http://tinyurl.com/n3ufj5
Am citit undeva ca ar fi si mai eficient daca ai pune si aspirina.

Tu folosesti,sau doar ai scris?
Eu de abia azi am aflat ca otetul de mere ar fi bun pentru pori si comedoane. Nu aveam cand sa folosesc. Insa cred ca o sa incerc. Chiar ieri aveam o discutie pe la alt topic despre porii ditalati si fetele au recomandat o crema, iar eu am venit cu o alta solutie.

De aspirina stiu ca usuca. Combinam putina apa sau zeama de lamaie cu aspirina pisata si apoi imi puneam local pe cosuri.
isis
isis
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Dum Sept 20 2009, 19:59

Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Dum Sept 20 2009, 20:05

vdaiana a scris:uite, poate gasesti si pe aici idei
https://forumulroz.forumgratuit.ro/sanatate-f3/cat-de-mult-va-cade-parul-t325.htm?highlight=parul

LE: :lady: acuma am vazut ca ai scris si acolo.
LE2: "ulei de ricin, ulei de masline si vitamina A ulei in cantitati egale" asta era combinatia.
completare: vitamina A (ulei) + vitamina E (ulei) + ulei de ricin + 1 galbenus (cele trei feluri de ulei in cantitati egale si atata incat cu galbenusul sa iasa o compozitie ce se poate unge pe par si sa nu curga).
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de Lilly Mar Sept 22 2009, 14:17

Pentru ten:
-Caisele bine coapte, zdrobite cu furculita si aplicate pe fata, sunt un tonic si un emolient excelent pentru piele. Se lasa oricat, se spala cu apa calduta.
Caderea parului:
-Frectii puternice la radacina cu ulei de masline vreme de 10 zile. In timpul noptii,capul trebuie invelit.

Lilly
Roz
Roz

Data de inscriere : 22/09/2009

Numarul mesajelor : 2
Data nasterii : 15/07/1984
Varsta : 40

Sus In jos

Mesaj Scris de Squint Lun Sept 28 2009, 21:36

Acum dimineata cand am vrut sa ma spal pe par, sa constat ca mai aveam o ciozvarta de sampon ... nici spuma multa nu prea facea, asa ca am improvizat un sapon cu 2 galbenusuri de ou, 3 linguri de ulei de masline 3/4 zeama de la o lamaie, am amestecat pana a devenit o maioneza si restul de sampon pe care il aveam l-am pus in castronelul cu maioneza pana a devenit o pasta mai grosuta de fel. Mi-am udat parul, am aplicat din compozitie, am stat cateva minute cu ea, desi as fi putut sta si 20-30 min, dar din cauza altor probleme nu am avut rabdare sa stau. Spuma multa a iesit, cat imi masam scalpul imi venea miros de la uleiul de masline :) .... apoi am clatit bine si gata! Parul la clatire e un pic mai sarmos din cauza oului. Acum oi vedea in zilele urmatoare daca se merita reteta mea pt parul meu. Desi eu am facut cantitate cam mare si mi-am pus continutul intr-o sticluta si apoi la frigider. Parul, dupa ce este uscat e ff placut la atigere, lucios si moale.

Pana la urma rau n-are sa fie, cu exceptia samponului care nu se stie cate proprietati naturale are in el, dar restul erau 100% naturale ... Samponul a fost pus pt a face spuma , nu de alta, ca fara el, era ca o masca si atat ...

Squint
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Data de inscriere : 17/10/2008

Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Sizzla Mar Sept 29 2009, 00:29

apropo de asta^ mi-am facut si eu ieri masca din ulei de masline si galbenus de ou, am stat cu el in cap ca la carte, etc.. dar nu am observat nici cea mai mica diferenta. e exact la fel. macar un pic de luciu sau matasos, no way..
Sizzla
Sizzla
Bebe Roz
Bebe Roz

Data de inscriere : 15/09/2009

Numarul mesajelor : 61
Data nasterii : 17/04/1988
Varsta : 36
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Mar Sept 29 2009, 00:47

acuma si tu vrei din prima? :janis:
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de Squint Mar Sept 29 2009, 02:37

Sizzla a scris:apropo de asta^ mi-am facut si eu ieri masca din ulei de masline si galbenus de ou, am stat cu el in cap ca la carte, etc.. dar nu am observat nici cea mai mica diferenta. e exact la fel. macar un pic de luciu sau matasos, no way..

La masca, ca sa vezi macar efectul ar trebui sa treci de 2-3 sedinte.
Cand ma intorceam de la plaja o data pe saptamana sau chiar de 2 ori imi faceam masca doar cu ulei de masline, stateam o ora cu el si apoi ma spalam, abia dupa a2a sedinta se vede stralucirea parului. A! si fiecare plaja cand mai mergeam, faceam o baie in mare si mi se uda parul, nu mai devenea sarmos, aspru de la sarea apei, ci puteam sa petrec cu degetele pe post de pieptene pana la varfuri, fara sa am vreo piedica.

Mai incearca si la sfarsit de saptamana sau in weekend inca o masca.

Squint
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Sizzla Mar Sept 29 2009, 08:03

^ mersi de sfat. o sa mai incerc maxim de 2 ori, ca nu prea am rabdare, sper totusi sa dea rezultate retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 281921
mai bine ma dau cu Kallos cu lapte, ca la aia se vede imediat.
Sizzla
Sizzla
Bebe Roz
Bebe Roz

Data de inscriere : 15/09/2009

Numarul mesajelor : 61
Data nasterii : 17/04/1988
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de bijouxdemonange Joi Oct 01 2009, 09:57

^ are dreptate Fraise, ca nu se vede imediat ci dupa 2-3 sedinte. depinde si ce par ai. Si eu zic ca se merita efortul si rabdarea. int imp se vede diferenta. Eu n-am mai folosit-o de multisor, de vreo 4 luni, insa nici aucm nu am probleme.
pentru ca intr-adevar hraneste firul de par. :)
bijouxdemonange
bijouxdemonange
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Data de inscriere : 14/01/2009

Numarul mesajelor : 3948
Data nasterii : 06/06/1984
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : indragostita

http://bijouxdemonange.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Squint Mier Oct 14 2009, 08:52

^Pe mine m-a apucat de 1 saptamana masti pt par de data asta ma tin de ele ... ca iar a luat-o razna parul meu ... imi cade parul ca la balamuc. Pe langa asta mi-am luat si vitamine de par de la Wallmark.

Si tenul a luat-o razna, seara mai ales mi se ingrasa instantaneu si e atat de nasol ... am niste foite de la Capra Nera dar ma ajuta pe moment si dupa aprox. 20-30 min iar incepe calvarul ...

Acu 2 seri am stat cam 15 min cu o masca numai de lamaie, ... mi-am picurat cativa stropi pe o discheta si m-am dat pe ten .. parca parca ar da semne nitel, cred ca trebuie sa mai insistent poate mai elimina din sebum.

Squint
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de strumfi Mar Oct 27 2009, 00:13

Girls am nevoie de un sfat:

Ce remedii naturiste imi recomandati pentru un ten care se ingrasa din ce in ce mai mult (in zona T) ? O masca ceva din chestii naturale care la voi a mers si a inchis porii....retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 100909
strumfi
strumfi
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Squint Mar Oct 27 2009, 00:59

^Argila praf combinata cu zeama de la lamaie. E bine sa te tii de masca asa, sa o faci de 2 ori pe saptamana macar. Eu daca nu o fac, uit de ea, e jale, mi se ingrasa tenul de mor ... pot sa prajesc cartofi prajiti pe moaca mea ... . Is in cautare de o crema naturala, nu vreau bazaconii din oras cu parabenii si alte cele care promit marea cu sarea si mai dau si banii de pomana pe ea, citesc netul si inca nu am gasit una care sa ma convinga sa o cumpar inca ... Pana sa iau, ma dau in fiecare seara cu zeama de lamaie, si o las sa actioneze cateva min, apoi ma clatesc cu apa calduta (asta cand uit sa-mi fac masca cu argila)

Squint
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de strumfi Mar Oct 27 2009, 01:02

Si masca aceasta cu argila si lamaie macar isi face efectul in timp...? se vad rezultate?
strumfi
strumfi
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Squint Mier Oct 28 2009, 09:42

acum cu excesul de ten gras, nu am vazut, dar cand am avut probleme cu acneea, s-a vazut efectul dupa o saptamana. Poate ca acum nici rabdare nu am si vreau repede repede sa scap de grasime retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 832400 . Mai ales pe frunte e ....

Squint
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Squint Vin Noi 06 2009, 07:43

Masca pe care am luat-o de la DM ... Peel of Maske pe baza de alantoin, bisabolol si musetel ... de 2 ori m-am facut intr-o saptamana si tenul nu mi se mai ingrasa atat de tare ca inainte. Plicul e pt 2 utilizari, dar se pare ca e de 3 ... urmand sa-mi pun o masca in weekendul asta. Mai am si alte masti cu altfel de ingrediente, sa vad alea cum sunt. Oricum asta m-a convins si sigur imi voi cumpara si alta data.

Squint
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de ritza Dum Noi 08 2009, 03:37

tenul meu a inceput sa se "invete" cu argila...daca nu fac macar o data pe saptamana masca cu argila tenul meu se ingrasa mult mai tare...si asa el e gras de fel....eu o data la cateva luni incep iar ritualul cu argila...adica masca in fiecare zi, timp de 7 zile...o amestec cu diverse...apa, suc de lamaie, de rosie, ce mai am prin casa...iar dupa astea 7 zile, revin la o singura masca pe saptamana....folosesc "cura" asta de 7 zile...atunci cand constat ca tenul meu a luat-o razna...
ritza
ritza
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 2319
Data nasterii : 20/02/1986
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de mikalovesu Lun Noi 16 2009, 06:07

Eu am gasit o reteta de scrub super "delicioasa" merita incercata

Se piseaza 2-3 nuci amestecate cu cateva lingurite de apa calduta pana se albesc
si formeaza o pasta .
Aplic-o pe fata si decolteu, maseaza pielea cu miscari circulare. Dupa 10 minute
indeparteaza pasta si spala tenul cu ceai de musetel.

Aceasta pasta de nuci ajuta la stimularea circulatiei sangelui, curata in profunzime impuritatile si indeparteaza stratul de piele moarta.
mikalovesu
mikalovesu
Bebe Roz
Bebe Roz

Data de inscriere : 16/09/2009

Numarul mesajelor : 54
Data nasterii : 14/06/1988
Localizare : Timisoara
Stare de spirit : The moon and the stars

http://indiralina.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Purple Owl Lun Noi 16 2009, 10:27

Eu nu folosesc nimic facut in casa. retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 281921 Din comoditate. retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 417324
Acum vreo luna imi faceam scurumb cu malai ,dar nu m-am mai dat.
Purple Owl
Purple Owl
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret

Sus In jos

Mesaj Scris de Raven Mar Noi 17 2009, 03:56

mikalovesu a scris:Eu am gasit o reteta de scrub super "delicioasa" merita incercata

Se piseaza 2-3 nuci amestecate cu cateva lingurite de apa calduta pana se albesc
si formeaza o pasta .
Aplic-o pe fata si decolteu, maseaza pielea cu miscari circulare. Dupa 10 minute
indeparteaza pasta si spala tenul cu ceai de musetel.

Aceasta pasta de nuci ajuta la stimularea circulatiei sangelui, curata in profunzime impuritatile si indeparteaza stratul de piele moarta.

asta suna fff bine
Raven
Raven
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Numarul mesajelor : 41158
Data nasterii : 17/04/1980
Varsta : 44

http://hop-online.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxie1 Mier Noi 18 2009, 13:22

Umb*ella a scris:Eu nu folosesc nimic facut in casa. retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 281921 Din comoditate. retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 417324

si eu ...chit ca e mai sanatos. Poate daca as avea pe cineva sa o prepare pt mine... eu numai sa o aplic retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 417324
Roxie1
Roxie1
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 11029
Data nasterii : 16/09/1987
Localizare : NY
Stare de spirit : hardcore

https://www.youtube.com/Roxie99Roxie

Sus In jos

Mesaj Scris de strumfi Mier Noi 18 2009, 20:58

si la mine lenea e cucoana mare, dar 1 data pe saptamana incerc sa fac o masca
strumfi
strumfi
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Amber Joi Noi 19 2009, 07:51

Roxie66 a scris:
Umb*ella a scris:Eu nu folosesc nimic facut in casa. retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 281921 Din comoditate. retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 417324

si eu ...chit ca e mai sanatos. Poate daca as avea pe cineva sa o prepare pt mine... eu numai sa o aplic retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 417324

Pfff... ce bataita meritati voi retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 127958
Amber
Amber
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985

Sus In jos

Mesaj Scris de muffin Lun Noi 23 2009, 05:38

Pfoai la mine uleiul de masline e litera de lege.
Il aplic pe par cu un galbenus de ou si putina zeama de lamaie, dar doar pe lungime nu si pe radacina ca si asa e gras..Bine in ultima vreme mi-am cam neglijat paru Suspect
Il folosesc si pt unghii, pun intr-un bol micut, incalzesc la microunde si stau asa cu degetele in bolul cu ulei incalzit, imi intareste unghiile si nu se mai exfoliaza asa de tare, plus ca inmoaie si cuticula retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 41589
Aaaa si vara cel mai fain ma bronzez cu ulei de masline, plus ca face pielea asa de moaleee, dezavantajul e ca esti destul de lipicios dupa aia retete naturale pt par,ten,etc - Pagina 3 958987
muffin
muffin
Strumf Roz
Strumf Roz

Data de inscriere : 27/10/2009

Numarul mesajelor : 268
Data nasterii : 11/04/1991
Varsta : 33
Stare de spirit : Moody

Sus In jos

Mesaj Scris de ritza Mier Dec 16 2009, 05:34

mi-am luat azi aspirine...diseara imi fac o masca din argila cu aspirina..nu mi-am mai facut pana acum...si-a facut cineva?
ritza
ritza
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 2319
Data nasterii : 20/02/1986
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum