Recomandari/Reviews
+54
JulieM
Jojolina
Pantera
RoX
isis
Purple Owl
Edelweiss
Alex
strawberry*
sasha88
posh
Mika20
purple
ElizaD
ramonete_yo
Kallisto
Geisha
Masha
evanescence
deena
Mikki
MicaNarcisa
pink vampire
diana22
Gabi
Castiel
bibilush
ritza
ale*
Peachy
moony11
simonica
stef
Ella@
Squint
SilkSpectre
Daiana
Ankme
ale_m
Karissa
Criiis
DaniHeart
laura_3
Sizzla
Joice1
Roxie1
licuricel
yanna
anaissa
Tasha
edith
Amber
strumfi
anya
58 participanți
Pagina 5 din 9
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Recomandari/Reviews
Si-a revenit tinypic
Ale , uite fardul de care iti ziceam:
Ale , uite fardul de care iti ziceam:
Peachy- Strumf Roz
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 141
Data nasterii : 19/10/1988
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Overwhelmed
^ sunt aceleasi farduri care le-a pus si roxie cu vreo 2 pagini in urma? ca acolo imi placea albastrul...aici imi place verdele
ms de poza
ms de poza
ale*- Membru Creativ
Numarul mesajelor : 3480
Data nasterii : 04/03/1989
Varsta : 35
Localizare : bm/cj
Stare de spirit : exista :P
Am impresia ca sunt de la Oriflame cele puse de Roxie.
Peachy- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 141
Data nasterii : 19/10/1988
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Overwhelmed
Unde este DM in Constanta? In Real 1 sau 2?
pink vampire- Bebe Roz
- Data de inscriere : 20/09/2009
Numarul mesajelor : 18
Data nasterii : 03/10/1991
Varsta : 33
Localizare : Constanta
in real 2 ( cel de langa metro 1, de langa cimitirul Eternity) este sigur, acolo merg eu, poti lua autobuzul 44 sau microbuzul sa ne arati ce ti-ai cumparat
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 32
am gasit clipul https://www.youtube.com/watch?v=X74iGZzFSW8&feature=fvw review pentru Medium Camo Quad coastal scents. este un concealer, ma tenteaza f mult, dar nu stiu daca sa mi-l iau sau nu. asa arata
laura_3- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3927
Data nasterii : 09/01/1985
Varsta : 39
^Si pe mine ma tenteaza al naibii de mult. Vreo 2 ma tenteaza din gama lor.
anya- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Varsta : 40
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
ce aleg la metoda la shipping estimator ca am uitat . nu stiu daca pot sa mi-o iau acum ca mai am de luat multe pensule coastal scents si se face prea mare shopping cart-ul.
anya poate ti-o comanzi tu prima, sa-mi spui cum e.
anya poate ti-o comanzi tu prima, sa-mi spui cum e.
laura_3- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3927
Data nasterii : 09/01/1985
Hello hello...pun si eu o intrebare, asa din partea unei persoane care nu se pricepe la machiaj...cum pot sa aflu ce culoare de blish mi s-ar potrivi cel mai bine la tenul si forma fetei. Exista tutoriale pentru asa ceva?
strumfi- ModerNator
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
strumfi, cel mai simplu este să îţi iei un blush rozaliu si unul piersicuţă şi le poţi şi amesteca, sau te poţi dau ba cu rozaliu, ba cu piersicuţă, în funcţie de restul machiajului.
Şi pentru a afla în ce formă să aplici, dă un google pe blush face shape şi vei găsi explicaţii şi cu scheme. Tutoriale găseşti pe youtube
Şi pentru a afla în ce formă să aplici, dă un google pe blush face shape şi vei găsi explicaţii şi cu scheme. Tutoriale găseşti pe youtube
caut un dermatograf care sa nu se intinda .....si sa.l pot cumpara de aici.....i mean....noi nu avem dm,sephora...si alte magazine cum sunt in buc
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
Azi voi face doua reviewuri...
1.OJA FARMASI-nuanta 930
pret 3 lei.
cand am vazut culoarea ojei m-am indragostit instantaneu, reflexi verzui, galbene, olive, eram extra fericita, si la 3 lei (OMG)
saptamana asta am ales aceasta nuanta sa imi fac unghiile.
am fost profund dezamagita ca nu imi iesea culoarea, am ajuns sa aplic 4 straturi si am ajuns cit de cit unde vroiam.
evident 4 straturi a insemnat o manichiura compromisa, oja s-a uscat extrem de greu si a facut bule de aer, asa ca nu am avut unghiile netede cum era normal.
exista si parti bune, oja nu a sarit deloc dupa o saptamana si s-a curatat relativ usor de pe unghii fara sa imi murdaresc pielea, si mai mult decit atit, nu s-au exfoliat unghiile..iuhuuuuuuuu
ii dau acestei oje un 7 din 10 puncte.
2. Clean&claer Blackhead daily scrub - exfoliant zilnic pentru puncte negre
a costat pana in 20 lei din farmacie.
eu am mari probleme cu nasul, am tenul mixt si zona mea T este ingrozitoare, straluceste mai ceva ca soarele si am puncre negre.
am luat crema asta in ideea "hai ca ceva o sa fie bun pana la urma, trebuie doar sa caut", pot sa spun ca imi place la nebunie, nu o folosesc chiar in fiecare zi cum este recomandat dar la vreo 3-4 zile tot o folosesc, are o textura cremoasa si cu particule albastre fine care iti netezesc pielea, nu este abraziv, tocmai pentru ca este pentru uz zilnic, daca ar fi prea abraziv ar dauna pielii, este asa cum trebuie.
un alt plus este ca miroase si frumos.
nu va asteptati sa va scoata punctele negre, eu nici nu cred ca exista asa produs, dar va puteti astepta la o piele mult mai neteda si fina, gata pentru un machiaj aplicat mult mai usor.
nota mea este 9 din 10.
1.OJA FARMASI-nuanta 930
pret 3 lei.
cand am vazut culoarea ojei m-am indragostit instantaneu, reflexi verzui, galbene, olive, eram extra fericita, si la 3 lei (OMG)
saptamana asta am ales aceasta nuanta sa imi fac unghiile.
am fost profund dezamagita ca nu imi iesea culoarea, am ajuns sa aplic 4 straturi si am ajuns cit de cit unde vroiam.
evident 4 straturi a insemnat o manichiura compromisa, oja s-a uscat extrem de greu si a facut bule de aer, asa ca nu am avut unghiile netede cum era normal.
exista si parti bune, oja nu a sarit deloc dupa o saptamana si s-a curatat relativ usor de pe unghii fara sa imi murdaresc pielea, si mai mult decit atit, nu s-au exfoliat unghiile..iuhuuuuuuuu
ii dau acestei oje un 7 din 10 puncte.
2. Clean&claer Blackhead daily scrub - exfoliant zilnic pentru puncte negre
a costat pana in 20 lei din farmacie.
eu am mari probleme cu nasul, am tenul mixt si zona mea T este ingrozitoare, straluceste mai ceva ca soarele si am puncre negre.
am luat crema asta in ideea "hai ca ceva o sa fie bun pana la urma, trebuie doar sa caut", pot sa spun ca imi place la nebunie, nu o folosesc chiar in fiecare zi cum este recomandat dar la vreo 3-4 zile tot o folosesc, are o textura cremoasa si cu particule albastre fine care iti netezesc pielea, nu este abraziv, tocmai pentru ca este pentru uz zilnic, daca ar fi prea abraziv ar dauna pielii, este asa cum trebuie.
un alt plus este ca miroase si frumos.
nu va asteptati sa va scoata punctele negre, eu nici nu cred ca exista asa produs, dar va puteti astepta la o piele mult mai neteda si fina, gata pentru un machiaj aplicat mult mai usor.
nota mea este 9 din 10.
Geisha- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1077
Data nasterii : 02/03/1984
mie nu imi prieste clean&clear si nici prietenei mele......imi irita tenul..si il usuca desi am tenul mixt spre gras
edith- Membru Fondator
edith a scris:mie nu imi prieste clean&clear si nici prietenei mele......imi irita tenul..si il usuca desi am tenul mixt spre gras
Si mie mi-l usuca destul de rau, am tenul normal spre mixt.
Dar am observat ca daca il folosesc zilnic intr-o saptamana se mai duc punctele negre de pe nas. Eu am puncte negre foarte adanci, care nici cosmeticiana nu poate sa le scoata. Singura mea sansa e sa le pandesc cand ies la suprafata si atunci sa ma apuc sa le scot pe fiecare in parte. Nasul meu arata mult mai bine de cand folosesc Clean & Clear
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
dermatograful colorstay de la revlon, dacă-l găseştiedith a scris:caut un dermatograf care sa nu se intinda .....si sa.l pot cumpara de aici.....i mean....noi nu avem dm,sephora...si alte magazine cum sunt in buc
sar'naaa licuricel....o sa caut
edith- Membru Fondator
pei, in cazul meu chiar e foarte bun si am vrut sa "sheruiesc" cu voi..eu sunt extrem de pretentioasa cand vine vorba de produse pentru fata tocmai pentru ca am si probleme.
Geisha- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1077
Data nasterii : 02/03/1984
^cred ca i hit pan on vreo 4 tuburi de gel d-ala clean&clear. nu face mari minuni cu punctele negre, dar am observat ca are un balans bun intre gelul de curatare si punctele exfoliante......de ex cel de la bioten nu-mi place, mi se pare ca e prea apoasa formula iar punctele exfoliante sunt prea mici....
edith - la creioane, am facut eu si un mic review pe blog. creionul contour clubbing de la bourjois (care e waterproof) este exceleeeent. este moale si nu se misca din loc ore intregi. doar ca am adormit intr-o dupa amiaza machiata s-a facut ferfenita sub waterline. singurul lucru nasol e ca trebuie tinut in CONGELATOR vreo ora sa-l poti ascuti.....it's a pain in the ass.
altfel f bun e si khol&contour dar nu e chiar asa rezistent pe waterline.
ambele sunt in jur de 15 lei.
edith - la creioane, am facut eu si un mic review pe blog. creionul contour clubbing de la bourjois (care e waterproof) este exceleeeent. este moale si nu se misca din loc ore intregi. doar ca am adormit intr-o dupa amiaza machiata s-a facut ferfenita sub waterline. singurul lucru nasol e ca trebuie tinut in CONGELATOR vreo ora sa-l poti ascuti.....it's a pain in the ass.
altfel f bun e si khol&contour dar nu e chiar asa rezistent pe waterline.
ambele sunt in jur de 15 lei.
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
ptr conturul ochilor imi trebuie...pe waterline nu ma dau ca imi face ochii mici mici :Amaria:
stiu de acel mic review .....iti vizitez blogul din cand in cand
stiu de acel mic review .....iti vizitez blogul din cand in cand
edith- Membru Fondator
rly? thank you :ankme:
Ankme- Ciocoflender Roz
:lady: am scris undeva pe forum ca vreau farduri sidefate(dar nu gasesc unde...ori nu s.a postat din cauza netului ori am lasat mesajul unde nu trebuie :lady:) ....dar nu exagerat de sidefate...si sa nu fie f scumpe.de preferat sa fie trusa
edith- Membru Fondator
Edith tu cred ca-cauti farduri perlate, nu sidefate Si singurele farduri perlate la preturi acceptabile sunt cele Seventeen. Mai sunt si la Rainbow Priorities la Sephora, dar e 30 lei un mono si au f putine culori fata de alti ani.
Ai putea sa te uiti si la fardurile Ga-De, se gasesc si truse, dar sub 80 lei n-am vazut.
Mai era alternativa Ruby Rose insa nu se mai face trusa aia veche cu 48 culori care nu erau asa sidefate. Cea noua e fff sidefata si sclipicioasa.
Ai putea sa te uiti si la fardurile Ga-De, se gasesc si truse, dar sub 80 lei n-am vazut.
Mai era alternativa Ruby Rose insa nu se mai face trusa aia veche cu 48 culori care nu erau asa sidefate. Cea noua e fff sidefata si sclipicioasa.
Joice1- Very Roz
Întrebare. Eu nu am găsit pe internet un site pentru produsele seventeen, unde să vedem produsele şi culorile, nu magazine online care au produse, ci site-site seventeen de prezentare. Există aşa ceva?
Joice1- Very Roz
Joice1- Very Roz
oaaah daca ai stii cat cautai eu un site al lor!
Ankme- Ciocoflender Roz
edith a scris:in brasov gasesc plasturi ptr pcte negre?dinalea cum se gasesc la dm...sau de unde puii mei va luati voi
Daca la costa cam 13 lei cele Balea, am vazut la Sensiblu cu 25 de la Boots, si cu 28 lei la Kaufland, nu stiu ce marca erau la casa pe langa guma de mestecat.
Mikki- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 16386
da...perlate caut.deci la seventeen s.ar putea sa aiba...o sa cautJoice a scris:Edith tu cred ca-cauti farduri perlate, nu sidefate Si singurele farduri perlate la preturi acceptabile sunt cele Seventeen. Mai sunt si la Rainbow Priorities la Sephora, dar e 30 lei un mono si au f putine culori fata de alti ani.
sar'naaaa
edith- Membru Fondator
stiu de cele de la casa....insa mi se par scumpute.nu se merita. cele de la balea erau la fix.mai caut prin farmaciimihaeladm a scris:edith a scris:in brasov gasesc plasturi ptr pcte negre?dinalea cum se gasesc la dm...sau de unde puii mei va luati voi
Daca la costa cam 13 lei cele Balea, am vazut la Sensiblu cu 25 de la Boots, si cu 28 lei la Kaufland, nu stiu ce marca erau la casa pe langa guma de mestecat.
edith- Membru Fondator
wow, Joice, ai 2 plusuleţe de la mine, că şi eu am căutat mai demult până m-am plictisit. Mulţumesc frumos.
Review la mascara Givenchy Phenomen Eyes
Pro
- periuta e geniala, poti rimela fiecare geana in parte daca ai nervi si timp.
- e super negru, o culoare f puternica
- ofera alungire + super volum
Contra
- se intinde urat , si pt ca iti ofera super volum mazgaleste pleoapa.
- formula e greoaie , si deci ingreuneaza genele.
- nu intorce genele, fara cleste nu functioneaza
- periuta e scary
- nu e waterproof
Pro
- periuta e geniala, poti rimela fiecare geana in parte daca ai nervi si timp.
- e super negru, o culoare f puternica
- ofera alungire + super volum
Contra
- se intinde urat , si pt ca iti ofera super volum mazgaleste pleoapa.
- formula e greoaie , si deci ingreuneaza genele.
- nu intorce genele, fara cleste nu functioneaza
- periuta e scary
- nu e waterproof
Review Pigmenti BarryM si 2True
* am facut la ambele pentru ca nu e diferenta intre ele. Sunt la fel de bune
Pro
- calitate superioara
- culoarea exact ca cea din sticluta, culori aprinse
- pulberea sta pe pleoapta foarte mult chiar si fara baza
- culoarea fara baza e usor mai stearsa,dar nu cu mult
- textura extrem de fina
- gramaj destul de mare
- se poate aplica si cu o pensula imbibata in apa/visine si arata chiar f bine.
Contra
- in caz ca-l folositi fara apa - cade foarte mult pigment pe obraz
- ar fi indicat sa-l aplicam cu o pensula subtire
- la demachiere , culorile puternice raman dubios pe pleoapa. Dar am observat ca folosind un demachiant bun se rezolva chestia asta
BarryM
2True
* am facut la ambele pentru ca nu e diferenta intre ele. Sunt la fel de bune
Pro
- calitate superioara
- culoarea exact ca cea din sticluta, culori aprinse
- pulberea sta pe pleoapta foarte mult chiar si fara baza
- culoarea fara baza e usor mai stearsa,dar nu cu mult
- textura extrem de fina
- gramaj destul de mare
- se poate aplica si cu o pensula imbibata in apa/visine si arata chiar f bine.
Contra
- in caz ca-l folositi fara apa - cade foarte mult pigment pe obraz
- ar fi indicat sa-l aplicam cu o pensula subtire
- la demachiere , culorile puternice raman dubios pe pleoapa. Dar am observat ca folosind un demachiant bun se rezolva chestia asta
BarryM
2True
e prima data cand vad o asemenea periuta :mika2: trebuie sa.mi revin
edith- Membru Fondator
eu cand am vazut-o prima oara am crezut ca este speciala pentru coltul ochiului sau pentru genele inferioare , abia acum a citit ca este "universala" cati ml are?
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
edith a scris:e prima data cand vad o asemenea periuta :mika2: trebuie sa.mi revin
Si L'Oreal a scos un rimel cu o periuta la fel.
Castiel- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2043
Data nasterii : 04/01/1982
Varsta : 42
Localizare : acasa
Are 7gr rimelul ... nu stiu ce sa zic. Nu e foarte mare.
Periuta L`oreal e mult mai mica...am vazut-o si eu.
Periuta L`oreal e mult mai mica...am vazut-o si eu.
^ xsparkage are review la l'oreal si o comparatie cu givenchy: click me.
anya- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
Thank you Roxieeeee. Am gasit review-ulllll :)
Me happy
Ladies... pun si eu o intrebare tampa: de ce face nene oja bule? Ca o las sa se usuce... ma dau frumos nu foarte gros.. si cand ma trezesc dimineata.. e toata bulbucoasa.. de ce oare? Voi cum faceti?
Me happy
Ladies... pun si eu o intrebare tampa: de ce face nene oja bule? Ca o las sa se usuce... ma dau frumos nu foarte gros.. si cand ma trezesc dimineata.. e toata bulbucoasa.. de ce oare? Voi cum faceti?
ElizaD- Ciumpalac Roz
Numarul mesajelor : 701
Data nasterii : 28/12/1981
^ sa nu fie veche. Eu mai pateam asa cand puneam acetona in oja ca se intarea, apoi imi faceam unghiile, iar dupa se uscau apareau bulele alea.
Alta explicatie nu stiu.
Alta explicatie nu stiu.
Castiel- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2043
Data nasterii : 04/01/1982
Localizare : acasa
Antonia04 a scris:^ sa nu fie veche. Eu mai pateam asa cand puneam acetona in oja ca se intarea, apoi imi faceam unghiile, iar dupa se uscau apareau bulele alea.
Alta explicatie nu stiu.
Abia le-am luat... sunt noi.. si mai multe firme.. asa patesc de vre-o luna doua...
ElizaD- Ciumpalac Roz
ElizaD a scris:Thank you Roxieeeee. Am gasit review-ulllll :)
Me happy
credeam ca doar mie mi se intampla sa faca oja bule
nu am gasit explicatie, mai ales ca ojele pe care le folosesc sunt noi (am un top coat care face bule si strica tot)
purple- Bebe Roz
Numarul mesajelor : 57
Data nasterii : 22/11/1982
nu stie nimeni un remediu... ceva... sa nu mai faca bule oja? Mai ales ca nu o amestec de sus in jos, ci tin capacul intre palme si o rotesc.. nu stiku cum sa zic.
ElizaD- Ciumpalac Roz
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 5 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa