Recomandari/Reviews
+54
JulieM
Jojolina
Pantera
RoX
isis
Purple Owl
Edelweiss
Alex
strawberry*
sasha88
posh
Mika20
purple
ElizaD
ramonete_yo
Kallisto
Geisha
Masha
evanescence
deena
Mikki
MicaNarcisa
pink vampire
diana22
Gabi
Castiel
bibilush
ritza
ale*
Peachy
moony11
simonica
stef
Ella@
Squint
SilkSpectre
Daiana
Ankme
ale_m
Karissa
Criiis
DaniHeart
laura_3
Sizzla
Joice1
Roxie1
licuricel
yanna
anaissa
Tasha
edith
Amber
strumfi
anya
58 participanți
Pagina 1 din 9
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Recomandari/Reviews
Exact ce spune titlul. :roz:
Balea Clear-up Strips - OMG! Asta e singura si cea mai buna reactie a mea. Am folosit benzile ieri seara, dupa baie, pe nas si barbie. Se aplica pe pielea umezita si se lasa sa actioneze in jur de 10-15 minute. Deci, wow! Cand le-am scos, parca ma uitam la banda de ceara cand ma epilez. Benzile in cauza erau pline ochi cu punctele mele negre. Nici nu-mi imaginam ca am atatea. Drept urmare le recomand cu cea mai mare caldura. Se gasesc in DM (in complexele cu Real sau Carrefour de obicei; Balea pare a fi marca exclusiva dm din moment ce au logo-ul pe ele) si costa ~11 ron cutiuta de 6 strips. Merita fiecare banut!
Balea Clear-up Strips - OMG! Asta e singura si cea mai buna reactie a mea. Am folosit benzile ieri seara, dupa baie, pe nas si barbie. Se aplica pe pielea umezita si se lasa sa actioneze in jur de 10-15 minute. Deci, wow! Cand le-am scos, parca ma uitam la banda de ceara cand ma epilez. Benzile in cauza erau pline ochi cu punctele mele negre. Nici nu-mi imaginam ca am atatea. Drept urmare le recomand cu cea mai mare caldura. Se gasesc in DM (in complexele cu Real sau Carrefour de obicei; Balea pare a fi marca exclusiva dm din moment ce au logo-ul pe ele) si costa ~11 ron cutiuta de 6 strips. Merita fiecare banut!
anya- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Varsta : 40
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
Re: Recomandari/Reviews
anya a scris:Exact ce spune titlul. :roz:
Eu inca nu am apucat sa le folosesc, dar o sa le incerc cat de curand ca prea va laudati...insa tot asa am folosit si eu benzile de la Mountaje Jeunesse, sper ca am scris bine, e marca aceea care are multe masti de fata yummyyy...asa si cand scoteam benzile alea se vedea "mizeria" in pori pe banda
strumfi- ModerNator
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Postez review-ul acesta si pentru fetele de aici, pentru a nu va arunca si voi banii pe fereastra, asa cum am facut eu.
Garnier roll-on cu cafeina
Pret: aprox. 18 - 19 lei in Real
Pro:
- bila metalica pentru masaj ofera o usoara senzatie de racorire
- nu miroase aproape deloc, este transparent, nu ma ustura ochii de la el
- dezumfla putin mai rapid pungile de sub ochi, decat s-ar dezumfla ele fara nici o interventie
- il folosesc in fiecare dimineata de pe la sfarsitul lunii iunie, si am ajuns abia pe la jumatatea tubului
Contra:
- nu ofera luminozitate privirii asa cum promite (il are si mama si nu ii atenueaza cearcanele deloc)
- are o consistenta lichida care dupa ce se usuca devine usor lipicioasa
- nu da niste rezultate spectaculoase cu toate ca il folosesc de 3 luni incoace
In concluzie, Garnier roll-on cu cafeina este o bagheta fara strop de magie in ea... Il folosesc pana il termin (ca sa nu mor de nervi ca am dat banii pe el) si nu imi mai cumpar in viata mea
Garnier roll-on cu cafeina
Pret: aprox. 18 - 19 lei in Real
Pro:
- bila metalica pentru masaj ofera o usoara senzatie de racorire
- nu miroase aproape deloc, este transparent, nu ma ustura ochii de la el
- dezumfla putin mai rapid pungile de sub ochi, decat s-ar dezumfla ele fara nici o interventie
- il folosesc in fiecare dimineata de pe la sfarsitul lunii iunie, si am ajuns abia pe la jumatatea tubului
Contra:
- nu ofera luminozitate privirii asa cum promite (il are si mama si nu ii atenueaza cearcanele deloc)
- are o consistenta lichida care dupa ce se usuca devine usor lipicioasa
- nu da niste rezultate spectaculoase cu toate ca il folosesc de 3 luni incoace
In concluzie, Garnier roll-on cu cafeina este o bagheta fara strop de magie in ea... Il folosesc pana il termin (ca sa nu mor de nervi ca am dat banii pe el) si nu imi mai cumpar in viata mea
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
cat costa o consultatie la dermatolog? fara trimitere...
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
Depinde de cabinet, intre 50-100 ron.
Acum sa fac si eu un review pozitiv: I love ojele, tratamentele, lacurile Rimmel. Cel mai bun mi se pare top coat-ul, chiar si cea mai proasta oja rezista 5 zile fara probleme cu el deasupra. ojele sunt frumos colorate si tin mult fara a se matui, iar tratamentul de albire e oja perfecta pt french, ul alb laptos care se aplica uniform.
Recomand tot de la Rimmel mascara volume flash cu periuta curbata. Da volum si intoarce.
Off topic: Cat de tari sunt emoticoanele
Acum sa fac si eu un review pozitiv: I love ojele, tratamentele, lacurile Rimmel. Cel mai bun mi se pare top coat-ul, chiar si cea mai proasta oja rezista 5 zile fara probleme cu el deasupra. ojele sunt frumos colorate si tin mult fara a se matui, iar tratamentul de albire e oja perfecta pt french, ul alb laptos care se aplica uniform.
Recomand tot de la Rimmel mascara volume flash cu periuta curbata. Da volum si intoarce.
Off topic: Cat de tari sunt emoticoanele
Tasha- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 152
Data nasterii : 14/01/1987
Varsta : 37
any chance sa pui o poza cu top coat-ul? volume flash rosu cu periuta curbata am avut cred ca 3 sau 4 consecutive. so, de acord cu tine
Fetelor, ce naiba sa fac sa nu-mi mai cada fire din sprancene fix de unde n-ar trebui? In ultimele luni am 2-3 fire din sprancene care din cand in cand imi cad...si sunt in locuri "strategice", mereu aceleasi, lasa gol si arata urat. Cu fard sau creion n-am curaj, am ten gras si mi-e frica sa nu se intinda. Ce sa fac? Doamne, am ajuns sa ma intreb cum sa-mi ingrijesc firele dn sprancene!
yanna- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 66
Data nasterii : 13/04/1987
Încearcă să umpli cu fard, dar înainte pudrează zona respectivă cu pudră ca să reziste mai mult fardul sau creionul.
Să vă zic ce-mi place mie foarte mult şi recomand.
Loţiunea de corp Truly Luscios de la Freeman. Are 400 ml, textură uşoară, miroase divin, hidratează pielea.
Loţiunea de corp Truly Luscios de la Freeman. Are 400 ml, textură uşoară, miroase divin, hidratează pielea.
Ladiez thanks pt review-uri.
Chiar ma tentau benzile alea de la balea:) cu proxima ocazie imi iau si eu. NEAPARAT.
Licuricel : Imi plac produsele Freeman! Iar lotiunea de care spuneai chiar miroase divin :verde:
Chiar ma tentau benzile alea de la balea:) cu proxima ocazie imi iau si eu. NEAPARAT.
Licuricel : Imi plac produsele Freeman! Iar lotiunea de care spuneai chiar miroase divin :verde:
NU recomand fardurile pulbere Suivez mon Regard de la Bourjois
Culorile sunt faine, dar ambalajul mi-a mancat ficatii. E o sticluta de plastic turnata, care nu poate fi desfacuta ca sa pui praful in alt recipient. Si sticluta aia vine cu o pensula foarte foarte stupida. Ca iei prea mult praf pe ea, sau prea putin, pensula e mica, si uite asa ma faceam eu albastra toata
L-am rasturnat cam 3/4 in alt recipient folosindu-l ca pe o zaharnita, iar ce mai ramasese (o gramada) ... am stricat o gramada de chestii Am incercat sa topesc putin capacelul lipit pe fund cu o surubelnita incinsa. N-am reusit decat sa innegresc surubelnita Mi-am stricat compasul, l-am facut bucati Chiar si cutterul l-am ciobit incercand sa tai plasticul ala gros
Si-a facut mama mila de mine si a luat un fierastrau cu care a taiat borcanelul. Deci plasticul ala abia l-a taiat un fierastrau
Culorile sunt faine, dar ambalajul mi-a mancat ficatii. E o sticluta de plastic turnata, care nu poate fi desfacuta ca sa pui praful in alt recipient. Si sticluta aia vine cu o pensula foarte foarte stupida. Ca iei prea mult praf pe ea, sau prea putin, pensula e mica, si uite asa ma faceam eu albastra toata
L-am rasturnat cam 3/4 in alt recipient folosindu-l ca pe o zaharnita, iar ce mai ramasese (o gramada) ... am stricat o gramada de chestii Am incercat sa topesc putin capacelul lipit pe fund cu o surubelnita incinsa. N-am reusit decat sa innegresc surubelnita Mi-am stricat compasul, l-am facut bucati Chiar si cutterul l-am ciobit incercand sa tai plasticul ala gros
Si-a facut mama mila de mine si a luat un fierastrau cu care a taiat borcanelul. Deci plasticul ala abia l-a taiat un fierastrau
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
moamăăăăăăăă joice!
Am masacrat şi eu ambalaje cu cuţitul, cu şurubelniţa, cu bricheta....dar never never cu fierăstrăul...ăştia cred că au pus plastic de la NASA la ambalaj.
Am masacrat şi eu ambalaje cu cuţitul, cu şurubelniţa, cu bricheta....dar never never cu fierăstrăul...ăştia cred că au pus plastic de la NASA la ambalaj.
Ce mi se pare si mai stupid e ca au lansat un nou set de farduri, de data asta crema in acelasi recipient!
Cred ca e ceva la mijloc, nu se poate sa nu-si dea seama cat de enervant e ambalajul
Cred ca e ceva la mijloc, nu se poate sa nu-si dea seama cat de enervant e ambalajul
Joice1- Very Roz
Pacat,culorile sunt chiar frumoase... :tarzan:
Poate au vreun contrat cu o firma de ambalaje as primarul nostru are firma de borduri si le schimba anual :ploua:
Poate au vreun contrat cu o firma de ambalaje as primarul nostru are firma de borduri si le schimba anual :ploua:
Deci dacă ne luăm farduri d'astea s-ar putea să facem coadă la mama lui Joice.
Apropo de chestii tari..off topic: Cât am putut să mă lovesc cu ciocanul peste degete când mi-am asamblat cutia de lemn de la ikea. Nu mi-a venit să cred ce lemn tare!
Apropo de chestii tari..off topic: Cât am putut să mă lovesc cu ciocanul peste degete când mi-am asamblat cutia de lemn de la ikea. Nu mi-a venit să cred ce lemn tare!
Lemnu-i lemn...dar plasticul?sa-l tai cu fierastraul... :lady:
Recomand :
fardurile si creioanele de ochi S-HE - importa doar pt DM
Recomand :
fardurile si creioanele de ochi S-HE - importa doar pt DM
yanna a scris:Cu fard sau creion n-am curaj, am ten gras si mi-e frica sa nu se intinda. Ce sa fac?
Si eu am tenul cam gras si folosesc fard. Merge foarte bine si nu se intinde toata ziua, pana ma demachiez. Eu zic sa incerci o data si ai sa vezi daca merge sau nu.
anya- Membru V.I.P
Iti recomand uleiul de ricin. Aplici seara cu un betisor de urechi sau cu o perie veche de mascara, eventual masezi putin zona si intr-o luna o sa creasca parul la loc. E testata metoda.yanna a scris:Fetelor, ce naiba sa fac sa nu-mi mai cada fire din sprancene fix de unde n-ar trebui? In ultimele luni am 2-3 fire din sprancene care din cand in cand imi cad...si sunt in locuri "strategice", mereu aceleasi, lasa gol si arata urat. Cu fard sau creion n-am curaj, am ten gras si mi-e frica sa nu se intinda. Ce sa fac? Doamne, am ajuns sa ma intreb cum sa-mi ingrijesc firele dn sprancene!
Tasha- Strumf Roz
Asta este https://www.wegmans.com/prodimg/030/500/5012874312030.jpganaissa a scris:any chance sa pui o poza cu top coat-ul? volume flash rosu cu periuta curbata am avut cred ca 3 sau 4 consecutive. so, de acord cu tine
Tasha- Strumf Roz
Poate gasesti la set cu baza pt unghii cu praf de diamante( ya right!) , e roz si e f buna pt unghii exfoliate. Mie mi-au placut amandoua f mult. poate gasesc o poza si cu baza. caut.....
Tasha- Strumf Roz
Uite asta e. e roz http://www.rimmellondon.com/UK/products/nails/product.aspx?id=225
Eu am varianta veche pe care nu scrie lycra
Eu am varianta veche pe care nu scrie lycra
Tasha- Strumf Roz
poate le gasesc la romexpo in weekend. desi nu vad la ce stand.. tot la b&b ajung..
Da, sau DM, Carrefour, Cora, etc. care e mai aproape de tine.
Tasha- Strumf Roz
a incercat cineva sampoanele Garnier fructis si Nivea?
eu am o problema. am avut matreata mult timp. M-am spalat cu Clear si mi-a trecut. din pacate am trecut apoi la Garnier pt matreata si nivea pt par vopsit cu care m-am spalat in paralel. si mi-a aparut iar matreata. as vrea sa renunt la unul dintre ele sa vad de la care e. sau sa le parasesc pe ambele?
eu am o problema. am avut matreata mult timp. M-am spalat cu Clear si mi-a trecut. din pacate am trecut apoi la Garnier pt matreata si nivea pt par vopsit cu care m-am spalat in paralel. si mi-a aparut iar matreata. as vrea sa renunt la unul dintre ele sa vad de la care e. sau sa le parasesc pe ambele?
Sizzla- Bebe Roz
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 61
Data nasterii : 17/04/1988
Varsta : 36
Localizare : bucuresti
Maybelline shiny.licious fruity gloss - m-am ales cu glossul asta cand mi-am luat Telescopic Explosion din dm. O mare, mare panarama.Tineti minte glossurile de acum cativa ani cu biluta ca la roll on? Cum ziceai ca ai ulei aromat pe buze? Asa este si glossul asta, numai ca e la tub. Nu-mi place de nicio culoare. Tot am senzatia ca uleiul se scurge. Grrr.
anya- Membru V.I.P
Haaa
Mi-am amintit si eu de uleiurile colorate
Mi-am amintit si eu de uleiurile colorate
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
imi recomanda si mie cineva un anticearcan eficient ?
laura_3- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3927
Data nasterii : 09/01/1985
Laura, depinde ce cearcăne ai. Ale mele sunt evil şi nu am găsit încă un produs care să le acopere complet, doar să le diminueze.
Mie ca anticearcam imi place f tare cel de la Max factor sub forma de stick. Acopera f bine, rezista toata ziua si e bun si folosit ca baza de machiaj pe pleoape.
Tasha- Strumf Roz
laura_3 a scris:imi recomanda si mie cineva un anticearcan eficient ?
Si cearcanele mele sunt criminale si nu pot sa le fac sa dispara complet. Cel mai bine ma impac cu "creionul magic" de la L'Oreal.
anya- Membru V.I.P
ce culori sunt potrivite ptr ochii caprui? si ce sa evitam
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
La ochii caprui eu zic ca merge absolut orice culoare. Dar sunt scosi in evidenta foarte frumos de bleu, mov, auriu, gri, verde, brun, crem ... deci sa zicem ca doar rozul, rosu si turcoaz nu ii scot in evidenta, dar tot bine stau
Joice1- Very Roz
Si la ochi verzi, J?
anya- Membru V.I.P
Sizzla a scris:a incercat cineva sampoanele Garnier fructis si Nivea?
eu am folosit multa vreme nivea pt par uscat si clear la radacina pentru matreata... dar nu prea am scos o la capat cu combinatia asta... era ori una ori cealalta, trebuia sa aleg intre par uscat si matreata... si le am abandonat pe amandoua si mi am luat, asa de nervi, dalin pentru bebelushi ...am zis ca mai rau nu are cum sa mi faca... faza e ca am rezolvat ambele probleme... si de atunci numai cu asta ma spal... nush daca functioneaza la toata lumea... dar rau nu are ce sa faca...
DaniHeart- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/10/2008
Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44
La ochii verzi mov, auriu, roz, unele nuante de verde (alea mai inchise/intense, nu suport sa vad ochi verzi machiati cu verde spalacit si fara contur), rosu, portocaliu/caramiziu.
Conteaza foarte mult si culoarea parului si tenului si stilul personal :)
Eu cred ca ar trebui sa se machieze fiecare dupa cum ii place, cu ce culori vrea, sa nu ne mai luam atat de mult dupa regulile astea. Ca daca mie imi place rosu, dar am citit ca la ochii caprui nu merge ... sa nu mai port?
La fel cum se zice in fiecare sezon "vara asta se poarta portocaliul". Ei nu zau? Si daca la mine se poarta verdele?
Conteaza foarte mult si culoarea parului si tenului si stilul personal :)
Eu cred ca ar trebui sa se machieze fiecare dupa cum ii place, cu ce culori vrea, sa nu ne mai luam atat de mult dupa regulile astea. Ca daca mie imi place rosu, dar am citit ca la ochii caprui nu merge ... sa nu mai port?
La fel cum se zice in fiecare sezon "vara asta se poarta portocaliul". Ei nu zau? Si daca la mine se poarta verdele?
Joice1- Very Roz
Cu ce culori machiem ochii albastri
Ochii albastri merg minunat alaturi de nuante de maro-portocaliu, bej, gri, violet, purpuriu, albastru cobalt, argintiu. Pentru a-i scoate in evidenta foloseste: maro si trandafiriu sau roz. De asemenea, nuantele calde vor contrasta cu nuanta albastra a ochilor tai si ii vor face sa iasa in evidenta foarte bine. Nu alege nuante acvatice de bleu. Acestea vor lua din stralucirea ochilor tai.
Cu ce culori machiem ochii verzi
Ochii verzi sunt ceva mai dificili dar trebuie sa precizez ca femeile cu ochii verzi arata deseori minunat purtand nuante de ciocolatiu, maron inchis, bej deschis sau brun. Rozul si movul sunt nuante deseori purtate de posesoarele ochilor verzi pentru ca ii pun foarte bine in evidenta.
Cu ce culori machiem ochii caprui
Ochii caprui sunt cei mai norocosi ochi din punctual de vedere al culorilor. Depinde foarte mult de nuanta tenului pentru a-i pune in evident. Cu cat tenul tau este mai deschis, cu atat mai mult trebuie sa folosesti nuante mai deschise si pastelate. Invers pentru nuantele inchise de ten. Nuantele de sampanie, verde smarald, verde deschis, bronz, auriu, albastru, bej, piersica, corai, roz, purpuriu deschis si rozaliu, brun, gri, pruna, dar si portocaliu inchis.
Cu ce culori machiem ochii de culoarea mierii
Ochii in culoarea mierii arata bine machiati ci aproape… orice nuanta de fard. Femeile cu ochii in culoarea mierii pot purta o gama variata de culori: si pe cele de la ochii caprui, si pe cele de la ochii verzi. Este bine sa eviti, totusi, nuantele de albastru. Vei parea realmente bolnava sau obosita. Rozul este deseori cea mai buna alegere fiind cea mai buna alegere daca vrei sa pari romantica, inocenta si proaspata… deci, feminina. Alege, asadar, nuante de auriu, kaki, cafeniu, pruna si lila. Nuantele purpurii contrasteaza puernic si le poti alege daca vrei un look dramatic, iar cele cafenii scot in evident verdele din nuanta ochilor tai pentru un look natural.
Ochii albastri merg minunat alaturi de nuante de maro-portocaliu, bej, gri, violet, purpuriu, albastru cobalt, argintiu. Pentru a-i scoate in evidenta foloseste: maro si trandafiriu sau roz. De asemenea, nuantele calde vor contrasta cu nuanta albastra a ochilor tai si ii vor face sa iasa in evidenta foarte bine. Nu alege nuante acvatice de bleu. Acestea vor lua din stralucirea ochilor tai.
Cu ce culori machiem ochii verzi
Ochii verzi sunt ceva mai dificili dar trebuie sa precizez ca femeile cu ochii verzi arata deseori minunat purtand nuante de ciocolatiu, maron inchis, bej deschis sau brun. Rozul si movul sunt nuante deseori purtate de posesoarele ochilor verzi pentru ca ii pun foarte bine in evidenta.
Cu ce culori machiem ochii caprui
Ochii caprui sunt cei mai norocosi ochi din punctual de vedere al culorilor. Depinde foarte mult de nuanta tenului pentru a-i pune in evident. Cu cat tenul tau este mai deschis, cu atat mai mult trebuie sa folosesti nuante mai deschise si pastelate. Invers pentru nuantele inchise de ten. Nuantele de sampanie, verde smarald, verde deschis, bronz, auriu, albastru, bej, piersica, corai, roz, purpuriu deschis si rozaliu, brun, gri, pruna, dar si portocaliu inchis.
Cu ce culori machiem ochii de culoarea mierii
Ochii in culoarea mierii arata bine machiati ci aproape… orice nuanta de fard. Femeile cu ochii in culoarea mierii pot purta o gama variata de culori: si pe cele de la ochii caprui, si pe cele de la ochii verzi. Este bine sa eviti, totusi, nuantele de albastru. Vei parea realmente bolnava sau obosita. Rozul este deseori cea mai buna alegere fiind cea mai buna alegere daca vrei sa pari romantica, inocenta si proaspata… deci, feminina. Alege, asadar, nuante de auriu, kaki, cafeniu, pruna si lila. Nuantele purpurii contrasteaza puernic si le poti alege daca vrei un look dramatic, iar cele cafenii scot in evident verdele din nuanta ochilor tai pentru un look natural.
Criiis- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
DaniHeart- Membru V.I.P
Deci chiar ma enervati cu, coditele alea facute cu fardul la ochi. Mie nu-mi ies asa de nicio culoare.
Hm.... Joice: Ochi verzi, bruneta, ten deschis la culoare. Eu incerc sa intreb totusi.
Hm.... Joice: Ochi verzi, bruneta, ten deschis la culoare. Eu incerc sa intreb totusi.
anya- Membru V.I.P
Din partea mea ai liber sa te faci roz bombon-portocalie cu accente rosii
Important e cand te uiti in oglinda sa zici "ptiu, ce frumos imi sta!" indiferent de culorile folosite
Dani imi place cum te machiezi. Iti sta bine cu albastru
Important e cand te uiti in oglinda sa zici "ptiu, ce frumos imi sta!" indiferent de culorile folosite
Dani imi place cum te machiezi. Iti sta bine cu albastru
Joice1- Very Roz
multumesc mult
DaniHeart- Membru V.I.P
anya, ai incercat si cu pensule si tot nimic? mie-mi iese din fard. sunt incepatoare cu pensulele, tocmai ce mi-au sosit de pe CS doua pensule faine, una pt aplicat fard si una pt blending pe.. crease (cum e asta in romana? pliul pleoapei, parca..) azi mi-a iesit si mie ceva in genul DaniHeart numai ca pe mov cu lila
DaniHeart, imi place
DaniHeart, imi place
Da, cu pensule. Deci sunt natanga rau. Cu ce pesula faceti coditele?
anya- Membru V.I.P
sincer nu cred ca tine neaparat de pensula, cat de mana... sau de antrenament... incercati de mai multe ori pana va iese... pana va iese la fel la ambii ochi (cred ca asta i partea cea mai delicata) ... si eu eram stangace la inceput... folosesc aplicatoarele clasice la set ... acum cred ca le fac si cu degetele daca mi pun ambitia...
DaniHeart- Membru V.I.P
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 1 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa