Recomandari/Reviews
+54
JulieM
Jojolina
Pantera
RoX
isis
Purple Owl
Edelweiss
Alex
strawberry*
sasha88
posh
Mika20
purple
ElizaD
ramonete_yo
Kallisto
Geisha
Masha
evanescence
deena
Mikki
MicaNarcisa
pink vampire
diana22
Gabi
Castiel
bibilush
ritza
ale*
Peachy
moony11
simonica
stef
Ella@
Squint
SilkSpectre
Daiana
Ankme
ale_m
Karissa
Criiis
DaniHeart
laura_3
Sizzla
Joice1
Roxie1
licuricel
yanna
anaissa
Tasha
edith
Amber
strumfi
anya
58 participanți
Pagina 4 din 9
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Recomandari/Reviews
^ yay ce dragutza esti pai cred ca poti sa pui linkul si aici, ca doar nu-ti faci reclama..sau da-l prin pm daca vrei..cum vrei tu ..ms
deocamdata fac cercetari..sa stiu ca sa-mi caut cand ajung prin cj
deocamdata fac cercetari..sa stiu ca sa-mi caut cand ajung prin cj
ale*- Membru Creativ
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 3480
Data nasterii : 04/03/1989
Varsta : 35
Localizare : bm/cj
Stare de spirit : exista :P
ei, daca e cu buba, promit solemn ca il streg. http://www.baaria.com/produse/144-machiaj/192-pentru-ochi/195--farduri/filtru-1%5E151%5E151
Vezi ca sunt afisate de doua ori trio-urile.Intra pe amandoua. Nu garantez pt site insa daca ai gasi nuantele astea ar fi ok, cred eu, mai ales Deep tropical sea. Insa sunt din colectiile vechi ...nu stiu..
Oricum, cu placere, ca ma tot lungesc la poveste de ajung sa scriu juma' de pagina! :pupic:
Vezi ca sunt afisate de doua ori trio-urile.Intra pe amandoua. Nu garantez pt site insa daca ai gasi nuantele astea ar fi ok, cred eu, mai ales Deep tropical sea. Insa sunt din colectiile vechi ...nu stiu..
Oricum, cu placere, ca ma tot lungesc la poveste de ajung sa scriu juma' de pagina! :pupic:
bibilush- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
^ mmmdap..ala deep tropical sea mi-ar placea..
nah super..macar acuma stiu dupa ce sa ma orientez..thaaaaaaaaaaanks
ale*- Membru Creativ
You're welcomeeee :) Oricand ai nevoie, iti stau la dispozitie !
bibilush- Membru V.I.P
ale*, poti incerca cu ce verde ai pe acasa,sa-l aplici peste diferite culori de creion sa vezi cum se combina.macar pana gasesti verdele ideal :P
Uite swatches cu cele doua nuante de verde. peste creion :alb, negru,gri ( de jos in sus pe mana) [ oare de ce nu m-am gandit sa fac si peste baza necolorata,nu stiu ]
Uite swatches cu cele doua nuante de verde. peste creion :alb, negru,gri ( de jos in sus pe mana) [ oare de ce nu m-am gandit sa fac si peste baza necolorata,nu stiu ]
ale* a scris:^ mmmdap..ala deep tropical sea mi-ar placea..
De deep tropical sea iti ziceam eu , numai ca nu am reusit nici pana acum sa pun poze cu el. Am pozele de ieri dimineata descarcate , dar nu-mi merge nici un site de upload. Te rog sa ma crezi ca imi pare sincer rau...eu mai incerc , dar nu tine de mine
Oricum, ala chiar cred ca o sa-ti placa , e super
Peachy- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 141
Data nasterii : 19/10/1988
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Overwhelmed
nu e maiiii nici o reclama...adica si daca ai vinde ceva noi te rugam sa pui linkul la semnatura sa-l vedem mai bine...nu v-am zis numai la un alt forum sa nu fie
ale_m mersi..da' cum sa fac..ma dau intai cu creion pe pleoapa sau cum? ca jumbo n-am si ala subtire ma apuca craciunul nici eu nu m-am gandit la metoda asta..e foarte tare
peachy nu te stresa:D thanks
peachy nu te stresa:D thanks
ale*- Membru Creativ
ale...vezi de la avon ca au alea big colour si inca un fel. eu am incercat si merg binisor ca baza si nu se strange culoarea. Macar pana iti faci rost de altceva :)
bibilush- Membru V.I.P
diana22 a scris:^ cam asa ceva, bibilush..eu ador fardurile de la seventeen. Ceva mai pigmentat ca ele si care sa si reziste nu am vazut. Vazusem parca cateva trio mai mate..era cu mov si roz si altul cu bleu si verde. Daca esti din bucuresti, incearca sa ajungi la b&b collection din unirea sau in hondos center din city mall ca aici au toate nuantele disponibile
Multa bafta si sa ne spui si noua daca ai gasit ceva mat..pe mine una, ma intereseaza
ai vazut cumva un trio seventeen cu alb, bleu, roz? era fardul meu preferat, dar in orasul meu nu-l mai gasesc din pacate
laura_3- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3927
Data nasterii : 09/01/1985
Varsta : 39
Ale* cand te dai, il tii inclinat sau cumva. sa nu te dai cu varfu,ci cu o parte cat mai lata. Mie nu-mi ia super mult asa
Laura, imi pare rau dar nu erau.
bibilush- Membru V.I.P
laura_3 a scris:diana22 a scris:^ cam asa ceva, bibilush..eu ador fardurile de la seventeen. Ceva mai pigmentat ca ele si care sa si reziste nu am vazut. Vazusem parca cateva trio mai mate..era cu mov si roz si altul cu bleu si verde. Daca esti din bucuresti, incearca sa ajungi la b&b collection din unirea sau in hondos center din city mall ca aici au toate nuantele disponibile
Multa bafta si sa ne spui si noua daca ai gasit ceva mat..pe mine una, ma intereseaza
ai vazut cumva un trio seventeen cu alb, bleu, roz? era fardul meu preferat, dar in orasul meu nu-l mai gasesc din pacate
tocmai azi am pus mana pe unde in nuantele pe care le descrii. Era ceva cu summer nu mai stiu cum
L-am vazut in hondos center-city mall din bucuresti. Tu de unde esti>?
diana22- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 359
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Ale* sa stii ca fardul ala pe care l-ai pus u de la oriflame este bun.Eu am negru e f intens zici ca e carbune.Numai k se faramiteaza repede.App mai asteapta ca o sa apara la reducere in catalog.
Ella@- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 1977
Data nasterii : 15/07/1989
diana22 a scris:laura_3 a scris:diana22 a scris:^ cam asa ceva, bibilush..eu ador fardurile de la seventeen. Ceva mai pigmentat ca ele si care sa si reziste nu am vazut. Vazusem parca cateva trio mai mate..era cu mov si roz si altul cu bleu si verde. Daca esti din bucuresti, incearca sa ajungi la b&b collection din unirea sau in hondos center din city mall ca aici au toate nuantele disponibile
tocmai azi am pus mana pe unde in nuantele pe care le descrii. Era ceva cu summer nu mai stiu cum
din craiova sunt. ma intereseaza ce firma erau si daca erau sidefate. ce rau imi pare dupa cele seventeen
laura_3- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3927
Data nasterii : 09/01/1985
Varsta : 39
^ pai de la seventeen erau
diana22- Strumf Roz
Gabyx a scris:de vreo 5 zile am o pata rosiatica-maronie ( nu foarte mare) dar se observa, pe obraz, nu stiam ce e cu ea pana mi-a cazut fisa, e de la stomatolog, am incercat sa o scot cu apa si sapun, cu demachiant, cu masca,si nu iese cu nimic, parca s-a pigmentat pielea in locul acela, am incercat sa o acopar cu fdt si tot este sesizabila, ieri am trecut pe la cabinet si mi-a dat un raspuns foarte vag, se pare ca este posibil ca d-na dr. sa fi avut o subtanta pe manusa ( era cam ametita lucra la 2 pacienti deodata) wtf? , nu m-a lamurit cu nimic, nu vreau sa raman cu pata pe fata, se vede urat, aveti idee ce pot face? sa consult un dermatolog?
S-a mai vindecat, cum e?
Doi pacienti deodata??? Ar fi trebuit sa foloseasca alte manusi... :lady:
Daca zona e sensibila mergi la dermatolog, sa iti dea o crema de tratament.
Mikki- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 16386
fetele...randomness here!!Mai e cineva f incantata de rimelul Deborah cadou de la Unica. M-am dat cu doua straturi, nu mi-a lipit genele, nu le-a intarit cum pateam de la alte mascara-sunt in continuare moi si flexibile de zici ca nu am nimic pe ele...Si la mine arata de zici ca am gene false on, ceea ce e de mirare, ca eu am gene destul de scurte si boante. 14 lei very well spent pt mine
deena- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 5086
Data nasterii : 22/05/1987
si mie imi place....la nebunie
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
^ce tip de ten ai?
Pentru ten sensibil sunt f bune cele cu apa termala.
Pentru ten sensibil sunt f bune cele cu apa termala.
Mikki- Membru V.I.P
in brasov gasesc plasturi ptr pcte negre?dinalea cum se gasesc la dm...sau de unde puii mei va luati voi
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
^Din cate stiu eu si nivea avea plasturi din aceia. Vezi la sectia cosmetice in carrefour sau la farmacii. In mod sigur exista si de alte marci.
anya- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Varsta : 40
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
Fetelor, care imi zice cum e primerul de la Too Faced? Rezista bine fardul cu el, sunt mai intense culorile?
Care este mai bun? Cel de la Manhattan sau Too Faced?
Cam multe intrebari... :lady: sper sa ma ajute una dintre voi...
pink vampire- Bebe Roz
- Data de inscriere : 20/09/2009
Numarul mesajelor : 18
Data nasterii : 03/10/1991
Varsta : 33
Localizare : Constanta
mie nu mi place rimelul de la deborah nush imi lipeste genele e aiurea
Karissa- Bebe Roz
Numarul mesajelor : 69
Data nasterii : 07/03/1989
Localizare : most time in iasi
Fetelor, un rimel pt curbare si alungire,dar care sa nu lipeasca genele,please!
Masha- Bebe Roz
Numarul mesajelor : 15
Data nasterii : 09/09/1983
Varsta : 41
am vrut sa sa incep o serie de review-uri pe celalalt forum, dar am renuntat...am sa continui aici si chiar am sa ma tin de treaba.
ok, partea 1: China Glaze (oja de unghii)
pret 20 lei, 14 ml, nuanta Spontaneous.
trebuie sa recunosc ca este una dintre cele mai bune oje pe care le-am incercat, are o consistenta usor lichida, se aplica uniform pe toata suprafata unghiei. cu doar doua straturi obtii niste unghii de invidiat, lacul nu este excesiv de lucios, este asa cum trebuie.
rezista pe unghii 7 zile (cred ca ar fi tinut si mai mult daca nu le stergeam eu acum) si nene, spal si frec. )
un alt lucru bun, exista tipuri de oje pe care atunci cand le stergi te murdaresti peste tot, si mai trebuie sa stergi o data, nu este cazul si acestei oje, se curata frumos de pe unghie, nu pateaza si nici nu te mozolesti pe piele.
dar, exista si un lucru nasol, unghiile mele se exfoliaza, daca nu folosesc baza este foarte nasol, ei bine, am folosit baza si unghiile mele s-au exfoliat, poate si acetona este foarte puternica.
in fine, din partea mea are un mare 9.80 (abia astept sa mai merg si anul viitor la expo sa imi mai cumpar).
PS: AM SA IMI FAC UNGHIILE ACUM CU OJA DE LA FARMASI, SPER SA FIE CEL PUTIN PE JUMATATE DE BUNA CA CHINA GLAZE.
ok, partea 1: China Glaze (oja de unghii)
pret 20 lei, 14 ml, nuanta Spontaneous.
trebuie sa recunosc ca este una dintre cele mai bune oje pe care le-am incercat, are o consistenta usor lichida, se aplica uniform pe toata suprafata unghiei. cu doar doua straturi obtii niste unghii de invidiat, lacul nu este excesiv de lucios, este asa cum trebuie.
rezista pe unghii 7 zile (cred ca ar fi tinut si mai mult daca nu le stergeam eu acum) si nene, spal si frec. )
un alt lucru bun, exista tipuri de oje pe care atunci cand le stergi te murdaresti peste tot, si mai trebuie sa stergi o data, nu este cazul si acestei oje, se curata frumos de pe unghie, nu pateaza si nici nu te mozolesti pe piele.
dar, exista si un lucru nasol, unghiile mele se exfoliaza, daca nu folosesc baza este foarte nasol, ei bine, am folosit baza si unghiile mele s-au exfoliat, poate si acetona este foarte puternica.
in fine, din partea mea are un mare 9.80 (abia astept sa mai merg si anul viitor la expo sa imi mai cumpar).
PS: AM SA IMI FAC UNGHIILE ACUM CU OJA DE LA FARMASI, SPER SA FIE CEL PUTIN PE JUMATATE DE BUNA CA CHINA GLAZE.
Geisha- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1077
Data nasterii : 02/03/1984
pink vampire a scris:Fetelor, care imi zice cum e primerul de la Too Faced? Rezista bine fardul cu el, sunt mai intense culorile?
pink, eu detin doar baza de la too faced si pot sa spun ca e dementiala din toate punctele de vedere.
P.S.: daca ai pleoapele ochiuliu uleioase, s-ar putea ca tfsi sa nu mearga pt tine. In cazul asta, se recomanda a se folosi baza de la Urban Decay Primer Potion, care se gaseste tot in Sephora pt in jur de 80 lei.
1. Este foarte mult produs in tub, deci pt juma de an nu tre' sa-ti faci probl ca-ti trebuie alta. Deci pt 56 lei..eu zic ca merita ff mult.
2. Are o consistenta cremoasa si se intinde bine, fara sa lase "scame" cand iti aplici pe ochi produsul si masezi usor ochiul/
3. Este mata in totalitate(pt mine e un plus mare, ca nu suport sideful de niciun fel)
4. Intensifica culorile si le face mai vibrante. Dupa ce aplici produsul pe pleoape, ai sa vezi o mare diferenta intre fardul aplicat cu baza si cel aplicat fara baza.
5. Rezista mai mult de 10 ore(testat de mine, de mai multe ori) timp in care fardul nu se strange, nu dispare culoarea.
6. Nu in ultimul rand, protejeaza pielea ochiului de fardurile f pigmentate care se iau greu de pe pleoapa si dureaza pana stergi culoarea de tot(mie chiar mi s-a intamplat, nu vb din flori!).
Sper ca a fost folositor review-ul meu.
diana22- Strumf Roz
geisha pe cat de mult imi plac culorile de la farmasi, pe atat de mult urasc faptul ca se decoloreaza ff rpd la varfuri... si eu inca nu sunt cine stie ce gospodina ca sa zici ca am un motiv ... oricum... de ce trebuie sa astepti urmatoarea expozitie pentru china glaze cand poti sa-ti dai comanda de aici... si sunt si mai ieftine: http://head2toebeauty.com/nail_polishes/npo_china_glaze1.htm
Kallisto- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 122
Data nasterii : 27/08/1991
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Nebuna
as mai vrea sa mai fac un review la Uscator Express - Kallos
Asa arata:
Pret : 6.5 lei
Achizitie: orice stand kallos(in kauffland, obor, mag victoriei, etc)
Il folosesc deja de o sapt si sunt indragostita de el. Am obiceiul ca dupa ce-mi pictez gherutzele, sa trec la diferite munci prin casa(spalat vase, spalat rufe, deschis cutii, etc). Cu acest minunat uscator(zici ca e foehn ) nu mai e e nevoie sa mai stau 10-15 min pana mi se usuca unghiile. Cateodata stau si mai mult, pt ca oja e f groasa si se usuca extrem de greu.
Bun..ritualul este urmatorul : dupa ce aplic o baza de lac incolor, aplic 1-2 straturi de oja si astept 1 min, dupa care pulverizez pe fiecare unghie acest uscator. Fiind f uleios, hidrateaza f bine si cuticulele, asa ca am impuscat 2 iepuri dintr-o data. Dupa ce am pulverizat produsul pe unghiute, mai astept 5 minute si gata. In timp ce trec astea 5 minute, masez cuticulele si unghiutele ca sa fiu sigura ca intra produsul in piele, respectiv unghii. Dupa asta, urgent trebuie sa merg sa ma spal pe maini, pt ca mainile sunt f uleioase si tot ce ating ramane patat asa. M-am spalat si pe maini..acum pot sa trec la treaba.
Eu cand i-am testat puterea(zici ca vb din reclame ) m-am dus direct la bucatarie sa spal vase. Nu s-a intamplat nimic cu ele, erau intacte. Apoi am incercat sa desfac un nasture de la blugi(de obicei mi se lua oja imediat de pe unghii) si la fel..zici ca erau facute de 2 zile deja.
Sunt f multumita de el, azi l-am folosit impreuna cu oja aceea super extra mega proasta de la revista glamour(zic proasta pt ca e f groasa, nu se aplica uniform pe unghie si se vad urmele de pensula dupa ce aplici oja) si e chiar super..nu am avut probleme.
Vai, cat am scris :lady:
Sper sa-l incercati si voi..chiar isi face treaba!
Asa arata:
Pret : 6.5 lei
Achizitie: orice stand kallos(in kauffland, obor, mag victoriei, etc)
Il folosesc deja de o sapt si sunt indragostita de el. Am obiceiul ca dupa ce-mi pictez gherutzele, sa trec la diferite munci prin casa(spalat vase, spalat rufe, deschis cutii, etc). Cu acest minunat uscator(zici ca e foehn ) nu mai e e nevoie sa mai stau 10-15 min pana mi se usuca unghiile. Cateodata stau si mai mult, pt ca oja e f groasa si se usuca extrem de greu.
Bun..ritualul este urmatorul : dupa ce aplic o baza de lac incolor, aplic 1-2 straturi de oja si astept 1 min, dupa care pulverizez pe fiecare unghie acest uscator. Fiind f uleios, hidrateaza f bine si cuticulele, asa ca am impuscat 2 iepuri dintr-o data. Dupa ce am pulverizat produsul pe unghiute, mai astept 5 minute si gata. In timp ce trec astea 5 minute, masez cuticulele si unghiutele ca sa fiu sigura ca intra produsul in piele, respectiv unghii. Dupa asta, urgent trebuie sa merg sa ma spal pe maini, pt ca mainile sunt f uleioase si tot ce ating ramane patat asa. M-am spalat si pe maini..acum pot sa trec la treaba.
Eu cand i-am testat puterea(zici ca vb din reclame ) m-am dus direct la bucatarie sa spal vase. Nu s-a intamplat nimic cu ele, erau intacte. Apoi am incercat sa desfac un nasture de la blugi(de obicei mi se lua oja imediat de pe unghii) si la fel..zici ca erau facute de 2 zile deja.
Sunt f multumita de el, azi l-am folosit impreuna cu oja aceea super extra mega proasta de la revista glamour(zic proasta pt ca e f groasa, nu se aplica uniform pe unghie si se vad urmele de pensula dupa ce aplici oja) si e chiar super..nu am avut probleme.
Vai, cat am scris :lady:
Sper sa-l incercati si voi..chiar isi face treaba!
diana22- Strumf Roz
anya a scris:Exact ce spune titlul. :roz:
Balea Clear-up Strips - OMG! Asta e singura si cea mai buna reactie a mea. Am folosit benzile ieri seara, dupa baie, pe nas si barbie. Se aplica pe pielea umezita si se lasa sa actioneze in jur de 10-15 minute. Deci, wow! Cand le-am scos, parca ma uitam la banda de ceara cand ma epilez. Benzile in cauza erau pline ochi cu punctele mele negre. Nici nu-mi imaginam ca am atatea. Drept urmare le recomand cu cea mai mare caldura. Se gasesc in DM (in complexele cu Real sau Carrefour de obicei; Balea pare a fi marca exclusiva dm din moment ce au logo-ul pe ele) si costa ~11 ron cutiuta de 6 strips. Merita fiecare banut!
Pot spune ca sunt bestiale!
:janis:
Eu am mai avut mai demult de la pond's, dar acelea nu aderau asa bine pe piele, astea se lipesc f bine pe piele, sunt super!!!
Multumesc anya de sfat!
Mikki- Membru V.I.P
Kallisto a scris:geisha pe cat de mult imi plac culorile de la farmasi, pe atat de mult urasc faptul ca se decoloreaza ff rpd la varfuri... si eu inca nu sunt cine stie ce gospodina ca sa zici ca am un motiv ... oricum... de ce trebuie sa astepti urmatoarea expozitie pentru china glaze cand poti sa-ti dai comanda de aici... si sunt si mai ieftine: http://head2toebeauty.com/nail_polishes/npo_china_glaze1.htm
stai calma ca deja le urasc, a trebuit sa aplic 4 straturi sa obtin culoarea din sticluta si s-a stricat tot...dar am o lene imensa sa le fac din nou...
aups, pai poate m-a ajuta cineva sa comand ca eu nu am card embosat si nici nu stiu cum sa fac.
Geisha- Ciocoflender Roz
Wow, diana! Multumesc pentru review :roxie:diana22 a scris:pink vampire a scris:Fetelor, care imi zice cum e primerul de la Too Faced? Rezista bine fardul cu el, sunt mai intense culorile?
pink, eu detin doar baza de la too faced si pot sa spun ca e dementiala din toate punctele de vedere.
P.S.: daca ai pleoapele ochiuliu uleioase, s-ar putea ca tfsi sa nu mearga pt tine. In cazul asta, se recomanda a se folosi baza de la Urban Decay Primer Potion, care se gaseste tot in Sephora pt in jur de 80 lei.
1. Este foarte mult produs in tub, deci pt juma de an nu tre' sa-ti faci probl ca-ti trebuie alta. Deci pt 56 lei..eu zic ca merita ff mult.
2. Are o consistenta cremoasa si se intinde bine, fara sa lase "scame" cand iti aplici pe ochi produsul si masezi usor ochiul/
3. Este mata in totalitate(pt mine e un plus mare, ca nu suport sideful de niciun fel)
4. Intensifica culorile si le face mai vibrante. Dupa ce aplici produsul pe pleoape, ai sa vezi o mare diferenta intre fardul aplicat cu baza si cel aplicat fara baza.
5. Rezista mai mult de 10 ore(testat de mine, de mai multe ori) timp in care fardul nu se strange, nu dispare culoarea.
6. Nu in ultimul rand, protejeaza pielea ochiului de fardurile f pigmentate care se iau greu de pe pleoapa si dureaza pana stergi culoarea de tot(mie chiar mi s-a intamplat, nu vb din flori!).
Sper ca a fost folositor review-ul meu.
Eu primerul de la Too Faced l-am vazut mult mai ieftin in Sephora acum o saptamana. Era 41 sau 47 de lei, nu mai tin minte exact, dar am vazut si primerul de la ARTDECO care mi-a placut mult si acum nu stiu ce sa aleg dintre astea 3...
pink vampire- Bebe Roz
- Data de inscriere : 20/09/2009
Numarul mesajelor : 18
Data nasterii : 03/10/1991
Localizare : Constanta
laura_3 a scris:diana22 a scris:laura_3 a scris:diana22 a scris:^ cam asa ceva, bibilush..eu ador fardurile de la seventeen. Ceva mai pigmentat ca ele si care sa si reziste nu am vazut. Vazusem parca cateva trio mai mate..era cu mov si roz si altul cu bleu si verde. Daca esti din bucuresti, incearca sa ajungi la b&b collection din unirea sau in hondos center din city mall ca aici au toate nuantele disponibile
din craiova sunt. ma intereseaza ce firma erau si daca erau sidefate. ce rau imi pare dupa cele seventeen
http://www.baaria.com/produse/144-machiaj/192-pentru-ochi/195-farduri/569-seventeen-fard-de-ochi-6g..html
POATE VA AJUTA SITE-UL ASTA :)
ramonete_yo- Bebe Roz
Numarul mesajelor : 19
Data nasterii : 19/05/1988
Varsta : 36
Localizare : BUCURESTI
Stare de spirit : always happy
pink, faci cum crezi. parerea mea e ca daca tot dai 30-40 lei..sa iei ceva bun, care sa te si tina. nu stiu cum e cel de la artdeco, insa uita-te si la dif de gramaj.
diana22- Strumf Roz
EP 2: Demachiant Bourjois
pret pana in 14 lei, eu l-am luat la oferta cu 11 lei si un demachiant de ochi gratuit pe care inca nu l-am incercat.
este un produs nou pe piata romaneasca, l-am cumparat mai mult pentru ca era oferta, nu m-am asteptat la minuni (si am avut dreptate).
PRO'S: are un miros fresh, este verde (and you know I love green) si lasa o senzatie de proaspat (desi...cititi mai jos)
CON'S: nu curata in profunzime nici sa crape, cand merg cu demachiantul peste sunt ingrozita de ce iese pe discheta demachianta, are o consistemta tare, mie imi place sa fie mai lichid.
cu regret, dar nu isi face treaba, o avea un ambalaj frumos..dar ca produs este varza...vreau Elmiplantuuuuuuuuuuuu meu
pret pana in 14 lei, eu l-am luat la oferta cu 11 lei si un demachiant de ochi gratuit pe care inca nu l-am incercat.
este un produs nou pe piata romaneasca, l-am cumparat mai mult pentru ca era oferta, nu m-am asteptat la minuni (si am avut dreptate).
PRO'S: are un miros fresh, este verde (and you know I love green) si lasa o senzatie de proaspat (desi...cititi mai jos)
CON'S: nu curata in profunzime nici sa crape, cand merg cu demachiantul peste sunt ingrozita de ce iese pe discheta demachianta, are o consistemta tare, mie imi place sa fie mai lichid.
cu regret, dar nu isi face treaba, o avea un ambalaj frumos..dar ca produs este varza...vreau Elmiplantuuuuuuuuuuuu meu
Geisha- Ciocoflender Roz
chiar sint faine, m-am convins si iomihaeladm a scris:anya a scris:Exact ce spune titlul. :roz:
Balea Clear-up Strips - OMG! Asta e singura si cea mai buna reactie a mea. Am folosit benzile ieri seara, dupa baie, pe nas si barbie. Se aplica pe pielea umezita si se lasa sa actioneze in jur de 10-15 minute. Deci, wow! Cand le-am scos, parca ma uitam la banda de ceara cand ma epilez. Benzile in cauza erau pline ochi cu punctele mele negre. Nici nu-mi imaginam ca am atatea. Drept urmare le recomand cu cea mai mare caldura. Se gasesc in DM (in complexele cu Real sau Carrefour de obicei; Balea pare a fi marca exclusiva dm din moment ce au logo-ul pe ele) si costa ~11 ron cutiuta de 6 strips. Merita fiecare banut!
Pot spune ca sunt bestiale!
:janis:
Eu am mai avut mai demult de la pond's, dar acelea nu aderau asa bine pe piele, astea se lipesc f bine pe piele, sunt super!!!
Multumesc anya de sfat!
*Balea Clear-up Strips - benzi pentru punctele negre = 11,99 / 6 buc
- am folosit deja banda pt puncte negre de doua ori pe nas si o data pe barbie.
dupa ce am dat-o jos de pe nas am ramas :mika2: si prima data si a doua oara banda era plina de impuritati, arata asa cum ziceati voi, ca banda de ceara dupa epilare. pe nas inca mai am puncte negre, desi de ambele dati banda a fost plina de impuritati. va dati seama ce era pe nasul meu :mika2:
*Balea Soft + Clear Anti-Pickel Patches - plasturi pentru cosuri 8,99 / 36 buc
- mi-am pus deja 5 plasturi pe diferite cosuri mici rosii si dupa o noapte nu s-au mai vazut cosurile, locul curat, nici nu s-au format din nou. e fain ca plasturii sint transparenti, se pot pune si ziua la nevoie. mami nici n-a observat ca am 4 pe moaca.
^ vreau si eu...pacat ca eu n-am DM la mine in oras.
Castiel- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2043
Data nasterii : 04/01/1982
Varsta : 42
Localizare : acasa
vdaiana a scris:*Balea Soft + Clear Anti-Pickel Patches - plasturi pentru cosuri 8,99 / 36 buc
- mi-am pus deja 5 plasturi pe diferite cosuri mici rosii si dupa o noapte nu s-au mai vazut cosurile, locul curat, nici nu s-au format din nou. e fain ca plasturii sint transparenti, se pot pune si ziua la nevoie. mami nici n-a observat ca am 4 pe moaca.
Am avut o experienta foarte ciudata cu plasturii astia. Ciudata intr-un sens bun.
Am pus in weekend un plasture pe un cosulet micut dar foarte bine dezvoltat. L-am lasat peste noapte, iar dimineata, cand l-am dat jos, a ramas pe plature continutul cosuletului. O.o Am fost uimita mai ales pentru ca nu avea capusorul alb, numai bun de iesit.
S-a mai intamplat la cineva asa ceva?
anya- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
la mine a fost foarte mic cosul, abia un punctulet rosu. n-a ramas nimic pe plasture.
vdaiana a scris:iti trimit io intr-o scrisoare
Chiar ai face asta?
Castiel- Membru V.I.P
why not?Antonia04 a scris:vdaiana a scris:iti trimit io intr-o scrisoare
Chiar ai face asta?
in plic din ala maro pufos merge foarte bine. cutiuta in care is e subtire, maxim 1 cm.
daca vrei, nici o problema. oricum vreau si io sa-mi mai iau, deci o sa mai fac un drum in real (DM). numai ca n-o sa fie chiar acum, ci sa zicem in urmatoarele 2 saptamani.
vdaiana a scris:why not?Antonia04 a scris:vdaiana a scris:iti trimit io intr-o scrisoare
Chiar ai face asta?
in plic din ala maro pufos merge foarte bine. cutiuta in care is e subtire, maxim 1 cm.
daca vrei, nici o problema. oricum vreau si io sa-mi mai iau, deci o sa mai fac un drum in real (DM). numai ca n-o sa fie chiar acum, ci sa zicem in urmatoarele 2 saptamani.
Multumesc frumos, ai PM.
Castiel- Membru V.I.P
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 4 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d