RECOMANDARI LOCURI DE VACANTA!
+4
chatte
Chocolate
MicaNarcisa
irihoney
8 participanți
Pagina 1 din 1
RECOMANDARI LOCURI DE VACANTA!
In primul rand vreau sa salut pe toata lumea si sa va spun ca-mi place foarte mult acest forum.
Acum, am deschis acest topic pentru a servi ca un fel de ghid, pentru a ne impartasi sfaturi si idei de vacante si multe poze.Un loc mai necunoscut descoperit de voi, sau o pensiune, sau o statiune, preturi, rute pentru a ajunge acolo, poze din locurile pe unde am trecut in drum spre... , unde am mancat ceva bun,un loc/local de care trebuie sa ne ferim, un magazin de shoping bun sau ieftin.
ATENTIE INSA: Asta nu e un loc unde sa ne laudam in cate tari si vacante am fost noi fara sa avem insa ce povesti din acele locuri.
Acum, am deschis acest topic pentru a servi ca un fel de ghid, pentru a ne impartasi sfaturi si idei de vacante si multe poze.Un loc mai necunoscut descoperit de voi, sau o pensiune, sau o statiune, preturi, rute pentru a ajunge acolo, poze din locurile pe unde am trecut in drum spre... , unde am mancat ceva bun,un loc/local de care trebuie sa ne ferim, un magazin de shoping bun sau ieftin.
ATENTIE INSA: Asta nu e un loc unde sa ne laudam in cate tari si vacante am fost noi fara sa avem insa ce povesti din acele locuri.
Re: RECOMANDARI LOCURI DE VACANTA!
Si pentru ca eu am propus sa incep eu cu o idee, recomand la toate persoanele open-minded sa mearga macar o data cu cortul daca nu de mai multe ori, eu prefer numai la mare sau pe timp de vara sa zic asa.
Anul trecut am plecat la mare intr-o sambata si ne-am cumparat un cort,saltea gonflabila,saci de dormit pe care i-am folosit ca paturi,un gratar si a fost super!!!!
Am fost intre Mamaia si Navodari la un camping GPM, nu am platit mult,era foarte curat(mentionez in iunie, in iulie bine insa se putea si mai bine dar ce sa-i faci la ruman).
Anul acesta vreau neaparat ori Camping in Grecia ori tur Ungaria,Austria,Italia - feribot - Croatia,Romania - totul numai cu cortul, hotel in cazuri extreme.
O sa revin cu amanunte despre aceste idei.
Anul trecut am plecat la mare intr-o sambata si ne-am cumparat un cort,saltea gonflabila,saci de dormit pe care i-am folosit ca paturi,un gratar si a fost super!!!!
Am fost intre Mamaia si Navodari la un camping GPM, nu am platit mult,era foarte curat(mentionez in iunie, in iulie bine insa se putea si mai bine dar ce sa-i faci la ruman).
Anul acesta vreau neaparat ori Camping in Grecia ori tur Ungaria,Austria,Italia - feribot - Croatia,Romania - totul numai cu cortul, hotel in cazuri extreme.
O sa revin cu amanunte despre aceste idei.
Hop si eu.
Lago Maggiore si Isola Bella.
Statuia lui San Carlo- a doua statuie din lume in care se poate urca dupa Statuia Libertatii.
Cand am fost eu era inchisa, asa se urca.
Lago Maggiore.
Isola Bella. Jumatate din insula e ocupata de gradini. In cealalta jumatate sunt cateva case si ceva muzee, magazine, terase. Strazile sunt foarte inguste.
Aici sunt niste gradini superbe. Bineinteles, erau inchise. Ma-m uitat doar printre garduri.
Lecco. Trebuie sa mai caut poze. Am din diferite perioade ale anului.
Un magazin de flori si aranjamente.
O sa pun poze de la Venetia, Como, Caravagio, Ibiza, Genova, Bergamo, Novarra, Gardaland ... trebuie sa le caut.
Lago Maggiore si Isola Bella.
Statuia lui San Carlo- a doua statuie din lume in care se poate urca dupa Statuia Libertatii.
Cand am fost eu era inchisa, asa se urca.
Lago Maggiore.
Isola Bella. Jumatate din insula e ocupata de gradini. In cealalta jumatate sunt cateva case si ceva muzee, magazine, terase. Strazile sunt foarte inguste.
Aici sunt niste gradini superbe. Bineinteles, erau inchise. Ma-m uitat doar printre garduri.
Lecco. Trebuie sa mai caut poze. Am din diferite perioade ale anului.
Un magazin de flori si aranjamente.
O sa pun poze de la Venetia, Como, Caravagio, Ibiza, Genova, Bergamo, Novarra, Gardaland ... trebuie sa le caut.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deci adoooor peisajele astea!!
Cat verde! Vai I love it!!!
Nu mi-as mai dezlipii ochii de pe ecran!
Cat verde! Vai I love it!!!
Nu mi-as mai dezlipii ochii de pe ecran!
deadrose- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 11520
Data nasterii : 22/10/1989
Varsta : 35
Localizare : city of wonders
Stare de spirit : fuckin stupid
irihoney
choco pozele sun
choco pozele sun
Endorfina- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 2696
Data nasterii : 01/01/1941
Varsta : 83
Localizare : Atlantida
Stare de spirit : unknown
Subiecte similare
» Recomandari/Reviews
» recomandari hoteluri (din tara si strainatate)
» Ma ajutati sa plec in vacanta? pretty please!
» Ajutati-ma sa plec si eu in vacanta Vodafone !
» Unde planuiesti sa iti petreci vacanta de vara?
» recomandari hoteluri (din tara si strainatate)
» Ma ajutati sa plec in vacanta? pretty please!
» Ajutati-ma sa plec si eu in vacanta Vodafone !
» Unde planuiesti sa iti petreci vacanta de vara?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie
Mier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza