Colectia noastra de parfumuri
+21
greeneyes
Castiel
irene_d
Bones
olimpie
deena
Edelweiss
Lore_Inside
Gabi
carmen silva
anaissa
Purple Owl
silvia_air
Mikki
Al3xA
Affair
Amber
Criiis
mickyrela
Inanna
simonica
25 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Colectia noastra de parfumuri
M-am gandit ca ar fi o idee buna sa fac un nou topic, doar cu poze cu parfumurile noastre. Nu stiam precis unde sa il incadrez, sper ca e ok aici. Am sa incep eu pentru ca am promis de mult timp si am tot amanat ba ca nu aveam baterie, ba ca a trebuit sa imi schimb domiciliul.
Privire de ansamblu
Parfumurile full size de la stanga la dreapta- Miss Dior Cherie, Amor Amor Cacharel, Coco Mademoiselle Chanel, Covet Sarah Jessica Parker, Goldissime Ulric de Varens, Miracle Lancome si True Star Hilfiger. Mai am pe acasa pe la ai mei la Botosani un J'adore Dior, By Dolce&Gabbana, un C Aguilera si Glamourous Ralph Lauren, dar le tin acolo ca sa nu le car pe astea din Iasi cand merg in vizita .
Mini parfumurile de la st la dr:Le Jardin Max Factor, Amarige Givenchy, Anais Anais, Charlie Instinct, So ... wild, Inis The energy of the sea si So... kiss me?
Si parfumurile tip stilou - la astea nu e nevoie sa detaliez cred caci se vad destul de bine. Daca nu va rog sa ma intrebati
Si cateva mostre. Nu le-am pozat pe toate, doar pe cele care imi plac in mod special. Mai am setul complet de mostre de la Oriflame dar nu stiu pe unde e
Sper sa va placa si daca aveti intrebari shoot. Si abia astept sa mai vad si alte colectii sa pot saliva.
Privire de ansamblu
Parfumurile full size de la stanga la dreapta- Miss Dior Cherie, Amor Amor Cacharel, Coco Mademoiselle Chanel, Covet Sarah Jessica Parker, Goldissime Ulric de Varens, Miracle Lancome si True Star Hilfiger. Mai am pe acasa pe la ai mei la Botosani un J'adore Dior, By Dolce&Gabbana, un C Aguilera si Glamourous Ralph Lauren, dar le tin acolo ca sa nu le car pe astea din Iasi cand merg in vizita .
Mini parfumurile de la st la dr:Le Jardin Max Factor, Amarige Givenchy, Anais Anais, Charlie Instinct, So ... wild, Inis The energy of the sea si So... kiss me?
Si parfumurile tip stilou - la astea nu e nevoie sa detaliez cred caci se vad destul de bine. Daca nu va rog sa ma intrebati
Si cateva mostre. Nu le-am pozat pe toate, doar pe cele care imi plac in mod special. Mai am setul complet de mostre de la Oriflame dar nu stiu pe unde e
Sper sa va placa si daca aveti intrebari shoot. Si abia astept sa mai vad si alte colectii sa pot saliva.
simonica- Strumf Roz
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 316
Data nasterii : 22/05/1983
Varsta : 41
Localizare : Iasi
Re: Colectia noastra de parfumuri
waw da cate ai sa le folosesti sanatoasa!!!!
iubesc Coco Mademoiselle, il am si eu dar de la Federico Mahora ca nu am mai avut bani de original dar e super bun si asta, e ca si orig si persista la fel de bine
iubesc Coco Mademoiselle, il am si eu dar de la Federico Mahora ca nu am mai avut bani de original dar e super bun si asta, e ca si orig si persista la fel de bine
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
vaiiiiiiiiiiiiiii si ai si poeme de la lancome
din cauza lui am ramas falita anul trecut
din cauza lui am ramas falita anul trecut
Inanna- ModerNator
simonica, cum te intelegi cu cele de la refan? sunt ok?
mickyrela- Bebe Roz
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 64
Data nasterii : 31/07/1982
Varsta : 42
Multumesc inna . Si mie imi place Coco Mademoiselle, dar nu ma omor dupa el. Sincera sa fiu Poeme este mult prea puternic pentru gustul meu. M-am dat o data cu el si mi s-a facut rau. Ma gandeam acum daca ar trebui sa renunt la toate si sa imi opresc unul dintre cele pe care le am cred ca as opta pentru Miss Dior Cherie si Covet SJP (bonus)
Nu pui si tu poze cu ale tale? :degetica:
simonica- Strumf Roz
mickyrela a scris:simonica, cum te intelegi cu cele de la refan? sunt ok?
Sunt foarte foarte bune. Le recomand cu mare drag. Sunt identice cu cele originale (la miros ma refer). In legatura cu timpul cat persista pot face comparatia caci mi-am luat Coco de la ei si asta vara mi=am luat si originalul si tin cam la fel de mult.
simonica- Strumf Roz
o sa pun si eu poza numai ca ma pregatesc acuma de scoala si nu am timp sa fac, cred ca mai pe seara cand ma intorc.
Inanna- ModerNator
super simonica
Criiis- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
simonica, ai o tona de parfumuri. Apuci sa le folosesti secolul asta?
Foarte frumoasa colectia, ai un plus de la mine
Foarte frumoasa colectia, ai un plus de la mine
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
^ saru-mana Amber . Folosesc zilnic parfum, nu suport sa ies din casa fara un strop. Dar este posibil sa nu reusesc sa le termin prea curand pe toate.
De unele m-am cam plictisit, dar cand ma satur complet de ele i le mai pasez si mamei ca am molopsit-o si pe ea. Oricum toata lumea stie de mania asta a mea cu parfumurile si mai mereu primesc fie parfumuri, fie bijuterii
De unele m-am cam plictisit, dar cand ma satur complet de ele i le mai pasez si mamei ca am molopsit-o si pe ea. Oricum toata lumea stie de mania asta a mea cu parfumurile si mai mereu primesc fie parfumuri, fie bijuterii
simonica- Strumf Roz
Si eu folosesc zilnic parfum, dar nu imi cumpar atat de multe, pentru ca mi se pare ca isi schimba mirosul daca stau mai mult timp nefolosite. Asa ca am maxim 3 - 4 pe care le dau gata, si dupa aia ma aprovizionez cu altele noi
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Little Black dress -Avon
Pur blanca-Avon
Pur Blanca Blush-Avnon
Ming Shu--Yves Rocher
So elixir-Yves Rocher
Intimately-Victoria Beckham
Miracle-Lancome
Bleu Marine-Pierre Cardin
Pur blanca-Avon
Pur Blanca Blush-Avnon
Ming Shu--Yves Rocher
So elixir-Yves Rocher
Intimately-Victoria Beckham
Miracle-Lancome
Bleu Marine-Pierre Cardin
Affair- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 01/11/2009
Numarul mesajelor : 836
Data nasterii : 10/01/1990
Varsta : 34
Doamne simonica cate ai aveam si eu asa ...dar le-am cam terminat si n-am apucat sa-mi iau altele noi :( imi place mult j'adore de la dior :x
Al3xA- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 11/11/2009
Numarul mesajelor : 4176
Data nasterii : 03/12/1989
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : deeply in love & ROZ
simonica a scris:Multumesc inna . Si mie imi place Coco Mademoiselle, dar nu ma omor dupa el. Sincera sa fiu Poeme este mult prea puternic pentru gustul meu. M-am dat o data cu el si mi s-a facut rau. Ma gandeam acum daca ar trebui sa renunt la toate si sa imi opresc unul dintre cele pe care le am cred ca as opta pentru Miss Dior Cherie si Covet SJP (bonus)
Cum miroase Covet?
Ultima editare efectuata de catre Miki22 in Sam Feb 11 2012, 04:20, editata de 1 ori
Mikki- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 16386
simonica Doamne câte ai! te invidiez pt: Coco Mademoissele şi Miss Dior Cherie
mihaeladm vrem poză mai în detaliu văd acolo un Nina şi un Moschino Couture
Să le folosiţi iubite fetelor!
O să fac şi eu poze, deşi eu nu am mai mult de 4 parfumuri niciodată nici nu ştiu dacă se poate numi colecţie
O să fac şi eu poze, deşi eu nu am mai mult de 4 parfumuri niciodată nici nu ştiu dacă se poate numi colecţie
silvia_air- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 408
Data nasterii : 25/07/1986
Varsta : 38
de unde poti lua parf. Refan?
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
Multumesc fetelor . Asta este mania mea si toata lumea stie de ea si ma aprovizioneaza
mihaeladm este foarte fresh si verde.Mie de regula nu imi plac parfumurile scoase de celebritati ( cred ca am eu o fixatie), dar cu asta a fost dragoste la prima pulverizare
Este putin gurmand ( note de ciocolata), putin floral ( levantica, magnolie si lacramioare), putin citric (lamaie) iar notele de baza sunt mai condimentate ( mosc, ambra). Mai pe scurt pe mine ma fascineaza caci este o combinatie unica de ingrediente, e o sedinta de aromaterapie intr-o sticluta ( ca veni vorba sticla este asa draguta si verzulie). Pe pielea mea tine destul de mult, chiar pana a doua zi.
Umb*ella parfumurile Refan le poti cumpara de la sediile lor. Eu le-am luat de la o cunostinta care este distribuitor.
Sper sa primesc ca si cadou de Craciun Elizabeth Arden 5th Avenue- sunt indragostita de el
mihaeladm este foarte fresh si verde.Mie de regula nu imi plac parfumurile scoase de celebritati ( cred ca am eu o fixatie), dar cu asta a fost dragoste la prima pulverizare
Este putin gurmand ( note de ciocolata), putin floral ( levantica, magnolie si lacramioare), putin citric (lamaie) iar notele de baza sunt mai condimentate ( mosc, ambra). Mai pe scurt pe mine ma fascineaza caci este o combinatie unica de ingrediente, e o sedinta de aromaterapie intr-o sticluta ( ca veni vorba sticla este asa draguta si verzulie). Pe pielea mea tine destul de mult, chiar pana a doua zi.
Umb*ella parfumurile Refan le poti cumpara de la sediile lor. Eu le-am luat de la o cunostinta care este distribuitor.
Sper sa primesc ca si cadou de Craciun Elizabeth Arden 5th Avenue- sunt indragostita de el
simonica- Strumf Roz
am gasit un site unde gasesti
www.magazincosmetice.com
www.eparfumerie.ro ,asta e strawberry
Si eu primesc mereu parfumuri ,in ultimul timp de la socrul meu care iese cel putin o data pe luna in afara. sa le consum dau cu ele prin casa ,masina ) )
www.magazincosmetice.com
www.eparfumerie.ro ,asta e strawberry
Si eu primesc mereu parfumuri ,in ultimul timp de la socrul meu care iese cel putin o data pe luna in afara. sa le consum dau cu ele prin casa ,masina ) )
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
so colecţia mea:
de la stg la dreapta: Van Cleef & Arpels- Murmure, YR- So Elixir, Victoria's Secret- Sexy Little Things Noir, Roberto Cavalli- Serpentine, Gianfranco Ferre- Essence d'eau, YSL- Rive Gauche Intense şi Salvatore Ferragamo- Incanto Charms.
+ mostre (care au mai rezistat că la mine mostrele se duc rapid )
de la stg la dreapta: Van Cleef & Arpels- Murmure, YR- So Elixir, Victoria's Secret- Sexy Little Things Noir, Roberto Cavalli- Serpentine, Gianfranco Ferre- Essence d'eau, YSL- Rive Gauche Intense şi Salvatore Ferragamo- Incanto Charms.
+ mostre (care au mai rezistat că la mine mostrele se duc rapid )
silvia_air- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 408
Data nasterii : 25/07/1986
eu n-am multe...
am insolence de la guerlain (are un an si am consumat max un sfert)
angel ou demon de la givenchy (e din martie si e aproape intreg)
pleasures de la estee lauder (de asta vara, consumat un sfert)
divine - oriflame
imitatie de cerutti 1881 de la refan
si pe lista e glamour de la moschino mai astept ca nu duc lipsa deocamdata
si eu ma dau zilnic dar cu cele tari (primele 2) nu pot da decat un fas ff scurt ca imput metroul
am insolence de la guerlain (are un an si am consumat max un sfert)
angel ou demon de la givenchy (e din martie si e aproape intreg)
pleasures de la estee lauder (de asta vara, consumat un sfert)
divine - oriflame
imitatie de cerutti 1881 de la refan
si pe lista e glamour de la moschino mai astept ca nu duc lipsa deocamdata
si eu ma dau zilnic dar cu cele tari (primele 2) nu pot da decat un fas ff scurt ca imput metroul
chiar eram curioasa cum miroase covet sjp....mereu uit sa-l testez si as vrea sa-l iau ca pe fragrancedirect e doar 10 lire
carmen silva- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 6956
Data nasterii : 23/05/1982
ce de parfumuri fetelor v-am dat plusic la cele care v-ati postat colectia, as pune si eu poze cu mini colectia mea dar am multe avon/oriflame
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 32
Localizare : Constanta
Gabix...nu e nimic(si eu am foarte multe de la avon)
Lore_Inside- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2378
Data nasterii : 20/05/1988
Varsta : 36
wow, ce-am gasit eu aici !!!!!
voi nutriti in mine o noua manie - simt cum se infiripa
pt sanatatea portofelului meu - s-asa fragila, exista un sg leac: PROIECT 10 PAN !!!
voi nutriti in mine o noua manie - simt cum se infiripa
pt sanatatea portofelului meu - s-asa fragila, exista un sg leac: PROIECT 10 PAN !!!
Edelweiss- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 03/12/2009
Numarul mesajelor : 893
Data nasterii : 11/04/1987
Localizare : focsani
Edelweiss daaaaaaaaaa!!Eu una te astept acolo cu drag..Nu de alta, dar fetele au "luat vacanta" si am ramas singurica si chinuita pe acolo. I need moral support
deena- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 5086
Data nasterii : 22/05/1987
deena a scris:Edelweiss daaaaaaaaaa!!Eu una te astept acolo cu drag..Nu de alta, dar fetele au "luat vacanta" si am ramas singurica si chinuita pe acolo. I need moral support
mai astept sa-mi iau cv in ian si apoi cred ca ma asteapta vreo 2-3 luni de 'post'
but you have all my support !!! all of you
and wait for me too
Edelweiss- Membru V.I.P
silvia_air a scris:simonica Doamne câte ai! te invidiez pt: Coco Mademoissele şi Miss Dior Cherie
Silvia, plusic!
Cum miroase Incanto Charms?
Eu de la casa lor de parfumuri am mirosit doar 'F' care e interesant, mi se pare ca se potriveste starii de 'indragosteala'
La mine in poza ar mai fi L'eau par Kenzo, Aqua di Gio, Eau d'ete Summer Edition Issey Miyake, Hot Couture,...
Mikki- Membru V.I.P
kenzo summer miroase a frezii?
eu vreau sa mi-l comand online
eu vreau sa mi-l comand online
olimpie- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 359
Data nasterii : 09/04/1983
^cauta pe www.fragrantica.com
Acolo sunt multe descrieri de parfumuri.
Acolo sunt multe descrieri de parfumuri.
Mikki- Membru V.I.P
^ ce site misto !!!
super, multumim !!
ai plusic
super, multumim !!
ai plusic
Edelweiss- Membru V.I.P
mihaela, tata dispera dupa o apa de toaleta issey miyake , am intrebat la amy sery si s-au uitat urat la mine, probabil nu au auzit de el unde as putea gasi parfumuri din gama asta?
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 32
Localizare : Constanta
L'eau d'Issey e superb, eu am varianta de vara pt femei
Ultima editare efectuata de catre Miki22 in Sam Noi 05 2011, 08:10, editata de 1 ori
Mikki- Membru V.I.P
vreau lola de la marc jacobs.
<3
<3
Bones- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 2638
Data nasterii : 10/09/1990
Localizare : Amsterdam
Stare de spirit : party party
Am AVon - Spotlight, in rest multe spray-uri: Fa (cu ceai alb si bambus), Rexona Teen...
irene_d- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1265
Data nasterii : 16/03/1983
mihaeladm a scris:L'eau d'Issey e superb, eu am varianta de vara pt femei, uite un site de unde poti comanda, eu am mare incredere in tipul din spatele site-ului.
Poti vorbi cu el si pe mess.
www.esentedelux.ro
Sunt originale, mai multe prietene si-au comandat de aici. Iar prietenele mele au comparat ceea ce au cumparat, cu ceea ce aveau din strainatate.
Si eu recomand siteul de mai sus caci am fost foarte multumita de ceea ce am comandat de la ei.
Mi-am mai imbogatit colectia cu un Elizabeth Arden- 5th Avenue primit cadou de la prietenul meu . L-a luat de pe esente de lux. Pusesem ochii de mult timp pe el caci este floral ( mania mea ) si miroase a magnolie+ tei+liliac+lacramioare iar el mi-a indeplinit dorinta
Mi-as dori in viitor sa imi iau de pe http://www.fragrancedirect.co.uk/ Stella by Stella McCartney, dar astept o reducere mai mare . Am avut o mostra si am ramas fascinata de esenta Miroase a bujori proaspat culesi invaluiti in aroma mandarinelor.
simonica- Strumf Roz
Nu am cu ce sa fac poze, insa vi le expun:
DKNY- Be delicious
Hugo Boss - Orange
The Body Shop - White Musk Midnight Iris
YR- Ode au reve
Armani- Sensi
Davidoff - Game
Cacharel - Amor Amor
Narciso Rodriguez- For her
Edit: Am adaugat si Armani-Remix.
DKNY- Be delicious
Hugo Boss - Orange
The Body Shop - White Musk Midnight Iris
YR- Ode au reve
Armani- Sensi
Davidoff - Game
Cacharel - Amor Amor
Narciso Rodriguez- For her
Edit: Am adaugat si Armani-Remix.
Ultima editare efectuata de catre Castiel in Mier Ian 20 2010, 02:27, editata de 1 ori
Castiel- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2043
Data nasterii : 04/01/1982
Localizare : acasa
edit
Ultima editare efectuata de catre Miki22 in Sam Noi 05 2011, 08:10, editata de 2 ori
Mikki- Membru V.I.P
Multumesc mult!
Oare sa am incredere in ei? Caci pretul lui este foarte ok si livrarea gratuita cica, e fix ca si pe http://www.fragrancedirect.co.uk/ cu tot cu taxa de livrare.
Oare sa am incredere in ei? Caci pretul lui este foarte ok si livrarea gratuita cica, e fix ca si pe http://www.fragrancedirect.co.uk/ cu tot cu taxa de livrare.
simonica- Strumf Roz
Da, pare a fi ok, pe www.fragrancex.com ai verificat?
5th avenue am o mostra de 3.7 ml si nu imi prea place, daca vrei ti-o dau...
Later edit: mi l-a luat vara-mea.
5th avenue am o mostra de 3.7 ml si nu imi prea place, daca vrei ti-o dau...
Later edit: mi l-a luat vara-mea.
Ultima editare efectuata de catre mihaeladm in Dum Ian 24 2010, 02:38, editata de 1 ori
Mikki- Membru V.I.P
Frumoase colectiile voastre.
Poze cu ce folosesc eu:
Mai uit cate ceva, asa ca l-am pozat separat:
Poze cu ce folosesc eu:
Mai uit cate ceva, asa ca l-am pozat separat:
irene_d- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1265
Data nasterii : 16/03/1983
ale mele:
bulgari - II
versace - vernesse
puma - flowing
kenzo - l-eau par kenzo
astea mai au putin si nu ma mai dau cu ele, le las "de samanta"
armani -diamonds
bulgar -i eau du vert
si tommy hilfiger - tommy girl
si astea de la avon care imi plac mult
little black dress, celebre, wish of love si summer white
bulgari - II
versace - vernesse
puma - flowing
kenzo - l-eau par kenzo
astea mai au putin si nu ma mai dau cu ele, le las "de samanta"
armani -diamonds
bulgar -i eau du vert
si tommy hilfiger - tommy girl
si astea de la avon care imi plac mult
little black dress, celebre, wish of love si summer white
greeneyes- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK
asta e colectia mea,care s-a cam micsorat in ultima vreme
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
cretzulina- Bebe Roz
- Data de inscriere : 13/01/2010
Numarul mesajelor : 77
Data nasterii : 07/03/1985
Localizare : departe,dar totusi aproape
am si eu Coco Mademoiselle de la refan si un Trussardi Skin de la Federico Mahora(btw sunt super,persistaaaaaaaaaa ffff mult si sunt identice ca miros)
cretzulina- Bebe Roz
^ce colectii minunate aveti fetelor.crezulino cand pot sa vin sa dau o spargere la tine? asa-i ca nu stai la etajul 4 si pot intra usor sa iti subtilizez Nina si True Romance?
La mine s-au mai inmultit cu inca 4 de la Refan : Stella McCartney Stella ( pe care il ador), DKNY Be Delicous (e chiar delicios iti vine si iti lingi incheietura mainii - I'm a gonner), Dior- Poison (intre mine si parfumul asta a fost dragoste la prima miroseala de cand eram in liceu, dar mi se terminase de mult si a trebuit sa il reachizitionez) si Versace - Versence ( nu are acel ceva care sa imi stimuleze simturile)
La mine s-au mai inmultit cu inca 4 de la Refan : Stella McCartney Stella ( pe care il ador), DKNY Be Delicous (e chiar delicios iti vine si iti lingi incheietura mainii - I'm a gonner), Dior- Poison (intre mine si parfumul asta a fost dragoste la prima miroseala de cand eram in liceu, dar mi se terminase de mult si a trebuit sa il reachizitionez) si Versace - Versence ( nu are acel ceva care sa imi stimuleze simturile)
simonica- Strumf Roz
poti veni...nici o problema,DAAAAAAAAAR stau la et 9 si plus de asta (sorry de offtopic) am si un bodyguard
cretzulina- Bebe Roz
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» parfumuri originale
» Accesorii,parfumuri,cosmetice..
» Nunta noastra
» Fructele in camara noastra