Acneea :(
+35
Aricica
fluturas_romina
Ankme
narcyssa
Pantera
crisnfr
ellenut
*Spiridusa
Iepurica
Lex03
Little*Miss*Sunshine
andr3iutza_94
kathy
think_pink
deea86
Jojolina
Ella@
claudya.
Purple Owl
Andrela
andraa
Raven
alesonne
Bast
Daiana
JulieM
mado_chan
anaissa
Lore_Inside
isis
Criiis
Tasha
Karissa
moony11
edith
39 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Acneea :(
Eu cu Aha am un gel de la Paula Begoun si e foarte fain. Il am de prin iulie anul trecut, l-am folosit in fiecare zi si inca mai am din el
Stiu ca parca pe prospectul de la retin-a scria ca cel mai bine merge dupa un tratament cu peroxid de benzoil...
Stiu ca parca pe prospectul de la retin-a scria ca cel mai bine merge dupa un tratament cu peroxid de benzoil...
deci dupa 12 zile de retin-a tenul meu se face ca ploua. adica nu mai sunt cosuri, nu s-au nascut altele noi, petele dispar in ritmul lor lent dar parca mai repede un pic...
trebuia sa arat ca o reptila... ei bine, nu ma cojesc, n-am mai dat pe langa nas si nu-s probleme... trebuia sa apara buboaie scoase de sub piele - poate n-a avut ce scoate sau e devreme sa ma pronunt...
ca si peeling, parca mai dur e cicapeel de la SVR, din farmacie... deci am sa continui s-o folosesc... poate am bafta sa faca treaba buna in continuare..
trebuia sa arat ca o reptila... ei bine, nu ma cojesc, n-am mai dat pe langa nas si nu-s probleme... trebuia sa apara buboaie scoase de sub piele - poate n-a avut ce scoate sau e devreme sa ma pronunt...
ca si peeling, parca mai dur e cicapeel de la SVR, din farmacie... deci am sa continui s-o folosesc... poate am bafta sa faca treaba buna in continuare..
Poate ai noroc si nu-ti scoate nici un monstru caci nu e obligatoriu . Eu a 2-a oara cand l-am folosit monstrii au aparut dupa 1 luna, 1 luna jumate, dar sper sa nu fie asa si in cazul tau. Lipsa cojirii cred ca se datoreaza faptului ca urmezi schema de tratament cum trebuie (si eu am respectat-o dar m-am cojit pe tot timpul tratamentului deh... ten uscat). Succes in continuare :)
Lex03- Strumf Roz
- Data de inscriere : 14/11/2009
Numarul mesajelor : 408
Data nasterii : 03/02/1988
Varsta : 36
of of of..dar cu cosuletele de pe fund cum facem? :( eu am ceva puncte rosi si dorrrr! Astept sfaturi cu ce sa ma dau !!
*Spiridusa- Ciumpalac Roz
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 732
Data nasterii : 12/02/1990
Varsta : 34
Localizare : Acasa :P:P
stie cine ceva despre suplimentele MACA ?
am inteles ca-s bune pentru hormoni cumva... mai ales daca hormonii are going loco, sau in perioada menstruatiei...
si am inteles ca nu are reactii adverse
am inteles ca-s bune pentru hormoni cumva... mai ales daca hormonii are going loco, sau in perioada menstruatiei...
si am inteles ca nu are reactii adverse
ellenut- Strumf Roz
- Data de inscriere : 06/01/2010
Numarul mesajelor : 138
Data nasterii : 27/08/1992
Varsta : 32
Localizare : Suceava
cutaden am auzit k functioneaza la unele persoane*Spiridusa a scris:of of of..dar cu cosuletele de pe fund cum facem? :( eu am ceva puncte rosi si dorrrr! Astept sfaturi cu ce sa ma dau !!
crisnfr- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5233
Data nasterii : 18/05/1993
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
am auzit lucururi f bune despre asta
http://www.centrofarm.ro/ccC1559532_039X010395/detalii_produs/La-Roche---Effaclar-Duo-Tratament-Antiimperfectiuni-X-40ml.html
si am vazut si rezultate f bune, nu e nici fff scump, eu incerc sa gasesc si alte variante ca asta e pt acnee severa si am inteles ca ar fi tot de la Roche alte variante pentru forme mai usoare
sper sa va fie de folos!
http://www.centrofarm.ro/ccC1559532_039X010395/detalii_produs/La-Roche---Effaclar-Duo-Tratament-Antiimperfectiuni-X-40ml.html
si am vazut si rezultate f bune, nu e nici fff scump, eu incerc sa gasesc si alte variante ca asta e pt acnee severa si am inteles ca ar fi tot de la Roche alte variante pentru forme mai usoare
sper sa va fie de folos!
crisnfr- Membru V.I.P
daca nu merge cu elmiplant skin control, effeclar-ul urmeaza.
Pantera- ModerNator
Numarul mesajelor : 8619
Data nasterii : 05/11/1987
Varsta : 37
Localizare : fostul Mic Paris
e buna effaclar am avut-o eu
Criiis- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
aha. mersi. eu sper sa treaca si cu skin control.
Pantera- ModerNator
Numarul mesajelor : 8619
Data nasterii : 05/11/1987
Localizare : fostul Mic Paris
am avut probleme severe cu accnea 10 ani, de un an de zile o tin sub control.
Am facut un tratament cu sotret, cam 2 luni. Am facut un peeling chimic , pentru ca am ramas cu cicatrici groaznice dupa toti acesti ani. Acum iau de 8 luni diane 35 si le tin sub control. Ma minunez in fiecare zi de cat de curata imi e acum fata, desi astept mereu sa erupa... imi mai apar 2-3 cosulete..dar monstruleti deloc. In toamna imi fac al doilea pelling si in primavara al treilea...dupa sper sa imi revina fata.
Am facut un tratament cu sotret, cam 2 luni. Am facut un peeling chimic , pentru ca am ramas cu cicatrici groaznice dupa toti acesti ani. Acum iau de 8 luni diane 35 si le tin sub control. Ma minunez in fiecare zi de cat de curata imi e acum fata, desi astept mereu sa erupa... imi mai apar 2-3 cosulete..dar monstruleti deloc. In toamna imi fac al doilea pelling si in primavara al treilea...dupa sper sa imi revina fata.
cat a costat peelingul asta chimic si in ce a constat exact... in fine. da detalii plz
crisnfr- Membru V.I.P
m-a costat 400 lei, e un procedeu foarte dureros, te da cu acid pe fata de mai multe ori, ti se inroseste fata, iar dupa cateva zile merge pielea, dar in tot acest timp esti buna de speriat ciori :). dupa, ai pielea foarte fina, la mine cicatricile sunt destul de adanci, am nevoie de 3 peelibguri...sincer sunt dispusa sa indur...:(
stiam ca e destul de dureros, ca tre sa stai ascuns in casa si sa ai grija in zilele de dupa procedura ca risti sa ramai patat daca nu respecti ce-ti sune dr
crisnfr- Membru V.I.P
crisnfr a scris:cutaden am auzit k functioneaza la unele persoane*Spiridusa a scris:of of of..dar cu cosuletele de pe fund cum facem? :( eu am ceva puncte rosi si dorrrr! Astept sfaturi cu ce sa ma dau !!
cu, cutaden m-a vindecat maica-mea de cand eram mica....la orice buba dadea cu, cutaden si era minunaaat. de curand m-am dat si eu pe cosulete, si merge de minune (dar eu n-am acnee ci cosuri obisnuite). am mai reusit cate ceva si cu pimafucort.
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
da..eu am folosit recent crema pentru acnee.Formele severe ale acneei apar ma mult la barbati, iar la femei simptomele pot varia odata cu modificarile hormonale din timpul menstruatiei. .deci clar o sa imi mai iau inca o cutie chiar doua daca continua in stilul asta..rezultatul e vizibil..chiar foarte multumita de el..ma dau zi de zi.pentru un ten sanatos foloseste gama de produse Revitol Acnezine (creme, geluri, pastille).il recomand cu toata inima.detalii daca vreti fluturas_romina
fluturas_romina- Roz
- Data de inscriere : 15/09/2010
Numarul mesajelor : 8
Data nasterii : 17/09/1988
Ok..ne-am lamurit..ti-a crescut parul,ai slabit,ai scapat de celulita,acnee,ti-au crescut sanii (nici nu vreau sa-mi imaginez cum erai inainte de a descoperi aceste tratamente minune),si ai mai ramas si gravida. Impresionant:)
Aricica- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 25/02/2010
Numarul mesajelor : 3228
Data nasterii : 14/08/1978
Varsta : 46
Aricica a scris:Ok..ne-am lamurit..ti-a crescut parul,ai slabit,ai scapat de celulita,acnee,ti-au crescut sanii (nici nu vreau sa-mi imaginez cum erai inainte de a descoperi aceste tratamente minune),si ai mai ramas si gravida. Impresionant:)
))))))
si ce fain ar fi sa apara produsele si la "lucruri de care nu mai ai nevoie"
Nikoll- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 6454
Data nasterii : 23/08/1988
eu am inceput sa folosesc prosuse de la cattier pentru ten acneic si sunt foarte bune (cel putin pentru mine) si crema e foarte faina ca imi tine tenul mat vreo 10 ore. Eu folosesc colorstay si tot timpul imi lucea fruntea si nasul dupa vreo 2 ore ...
edit
[i]de fapt acum nu mai e asa grozava[/i]
edit
[i]de fapt acum nu mai e asa grozava[/i]
Ultima editare efectuata de catre ellenut in Lun Dec 13 2010, 08:49, editata de 1 ori
ellenut- Strumf Roz
de fapt exagerez cand zic 10 ore, in jur de 8
ellenut- Strumf Roz
au inceput sa`mi apara si mie vulcani pe fatza...si iau si anticonceptionale..nu inteleg de ce, pana acum nu aveam probleme...imi mai apareau,dar doar la menstruatie, si putine..acum ma umplu...cu ce naiba sa le dauuu?
ankuzza- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 1404
Data nasterii : 27/05/1987
Localizare : Ploiesti sa traiesti!
poare ai facut o reactie la ceva...
ellenut- Strumf Roz
ok, nu am stiut unde sa pun intrebarea asa ca o postez aici pentru ca are o oarecare legatura
voi ce gel pentru curatarea tenului folositi?
voi ce gel pentru curatarea tenului folositi?
ellenut- Strumf Roz
Eu folosesc unul de la Himalaya momentan
Nikoll- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 6454
Data nasterii : 23/08/1988
eu am gelul pentru spălarea feţei Iwostin Purritinellenut a scris: voi ce gel pentru curatarea tenului folositi?
Criiis- ModerNator
unguent mibazon nu imi apar monstruleti decat foarte rar, dar cand a fost cazul, cu asta m-am vindecat.
se gaseste la farmacii veterinare si e foarte bun! poate confirma insusi medicul :)
se gaseste la farmacii veterinare si e foarte bun! poate confirma insusi medicul :)
alesonne- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 8988
Data nasterii : 01/09/1986
Varsta : 38
Localizare : Balamuuuc
Stare de spirit : Paranoic
la mine nu a avut niciun efectalesonne a scris:unguent mibazon nu imi apar monstruleti decat foarte rar, dar cand a fost cazul, cu asta m-am vindecat.
Criiis- ModerNator
hmmm :-s I am sorry :-sCriiis a scris:la mine nu a avut niciun efectalesonne a scris:unguent mibazon nu imi apar monstruleti decat foarte rar, dar cand a fost cazul, cu asta m-am vindecat.
ia uitati ce am gasit: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/46023/pentru-cele-ce-au-probleme-cu-tenulpete-acnee-.html poate vedeti vreun sfat util :)
alesonne- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 8988
Data nasterii : 01/09/1986
Localizare : Balamuuuc
Stare de spirit : Paranoic
eu am scapat de cosuri cu roacutanee , da mai am cateva petealesonne a scris:hmmm :-s I am sorry :-sCriiis a scris:la mine nu a avut niciun efectalesonne a scris:unguent mibazon nu imi apar monstruleti decat foarte rar, dar cand a fost cazul, cu asta m-am vindecat.
ia uitati ce am gasit: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/46023/pentru-cele-ce-au-probleme-cu-tenulpete-acnee-.html poate vedeti vreun sfat util :)
Criiis- ModerNator
Criiis a scris:eu am gelul pentru spălarea feţei Iwostin Purritinellenut a scris: voi ce gel pentru curatarea tenului folositi?
ah si am vrut sa mi-l iau pe asta :)) pana la urma mi-am luat bioderma:sebium ; isi face treaba
ellenut- Strumf Roz
Criiis a scris:eu am gelul pentru spălarea feţei Iwostin Purritinellenut a scris: voi ce gel pentru curatarea tenului folositi?
si esti multumita de el? mie mi se pare ca nu prea are efect...si parca e si cam scumput
Mirella- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 27/12/2009
Numarul mesajelor : 3074
Data nasterii : 08/01/1986
Localizare : Iasi, the city of 7 hills
deci nu e prea bun?
ellenut- Strumf Roz
probabil depinde de fiecare...
eu nu sunt multumita de majoritatea chestilor
eu nu sunt multumita de majoritatea chestilor
Mirella- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 27/12/2009
Numarul mesajelor : 3074
Data nasterii : 08/01/1986
Localizare : Iasi, the city of 7 hills
:))
da.. nu stiu, eu vreau ceva sa curete bine bine
l-am avut si pe cel de la avene si nu mi s-a parut cine stie ce, mi s-a parut la fel ca cel de la gerovital, deci chiar depinde de fiecare
dupa ce mi se termina asta de la bioderma o sa incerc si iwostin
da.. nu stiu, eu vreau ceva sa curete bine bine
l-am avut si pe cel de la avene si nu mi s-a parut cine stie ce, mi s-a parut la fel ca cel de la gerovital, deci chiar depinde de fiecare
dupa ce mi se termina asta de la bioderma o sa incerc si iwostin
ellenut- Strumf Roz
Am folosit Mibazon impotriva acneei si a fost chiar eficient. E un bun dezinfectant.
irene_d- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1265
Data nasterii : 16/03/1983
Varsta : 41
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa