Forumul Roz
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Chat Box
Acneea :( EmptyDum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d

» materiale la metru pentru idei frumoase
Acneea :( EmptyMier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa

» Creme de fata, de ochi...
Acneea :( EmptyMier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes

» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Acneea :( EmptySam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21

» rinoplastie
Acneea :( EmptyMier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza

» Medic estetician bun
Acneea :( EmptyVin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza

» marirea sanilor cu physiobust
Acneea :( EmptyVin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza

» rochia mea de mireasa
Acneea :( EmptyMar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d

» fund bombat...:">
Acneea :( EmptyLun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza

» lucruri de care nu mai ai nevoie
Acneea :( EmptySam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20

DecoArtis

Parteneri

Acneea :(

+35
Aricica
fluturas_romina
Ankme
narcyssa
Pantera
crisnfr
ellenut
*Spiridusa
Iepurica
Lex03
Little*Miss*Sunshine
andr3iutza_94
kathy
think_pink
deea86
Jojolina
Ella@
claudya.
Purple Owl
Andrela
andraa
Raven
alesonne
Bast
Daiana
JulieM
mado_chan
anaissa
Lore_Inside
isis
Criiis
Tasha
Karissa
moony11
edith
39 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Acneea :( Empty Acneea :(

Mesaj Scris de edith Dum Sept 20 2009, 04:50

am gasit un articol interesant pe net : http://www.formula-as.ro/1999/393/sanatate-35/sanatate-1085

eu marti merg la dematolog Acneea :( 412337
edith
edith
Membru Fondator
Membru Fondator

Data de inscriere : 12/10/2008

Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34

Sus In jos

Acneea :( Empty Re: Acneea :(

Mesaj Scris de moony11 Dum Sept 20 2009, 08:55

Am folosit eu mibazon si nu a facut nimic spectaculos pentru mine plus ca e super nashpa ca e unguent si parca esti data cu untura pe fata, bineinteles ca fiecare reactioneaza diferit, am inteles ca pe unele fete chiar le-au ajutat, eu una raman la dermo-cosmetice
moony11
moony11
Bebe Roz
Bebe Roz

Data de inscriere : 15/09/2009

Numarul mesajelor : 88
Data nasterii : 11/02/1987
Varsta : 37

Sus In jos

Mesaj Scris de Karissa Dum Sept 20 2009, 11:14

dap dermatocosmeticele rules recomand sebamed spuma de curatare(e si recomandarea dermologului meu)
Karissa
Karissa
Bebe Roz
Bebe Roz

Data de inscriere : 14/09/2009

Numarul mesajelor : 69
Data nasterii : 07/03/1989
Varsta : 35
Localizare : most time in iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Tasha Dum Sept 20 2009, 23:32

nu stiu daca sunt cel mai bun exemplu dar o sa va povestesc experienta mea cu acneea. Am suferit de acnee de la 16 ani, de aiai urata pe obraji. am fost la medic si am descoperit ca am ovare micropolichistice si am facut tratament cu diane si zynerit. in 2 luni aveam pielea ca de bebelus. Au mai trecut 2 ani, am ajuns in Bucuresti la facultate si iar a inceput calvarul, am reluat analizele, de data aceasta nu mai aveam nimic, nu mai era de natura hormonala. Am incercat iar zynerit si fara prea mari rezultate, apoi retin A - nu mi-a priit deloc, m-am iritat, nu mi-a trecut acneea. Mari esecuri: eritroacnol, mibazon, solutie de la farmacie care nu facea decat sa usuce, creme din comert anti acnee- rezultatul: pilele deshidratata, iritata si cu acnee. Cele mai bune rezultate le-am avut cu Brevoxyl in sensul ca imi treceau cele vechi, se mai duceau din pete dar tot imi apareau unele noi.
Ei, in vara asta am avut o perioada mai nebuna si ocupata si timp de 2 saptamani nu am mai facut nimic, doar ma demachiam cu gel de la Uriage si atat, fara crema, fara masti, fara fdt/pudra si alte chestii. Apoi am plecat pentru 2 saptamani in concediu si tot asa am pus pe fata doar gel de curatare si crema de protectie solara. Pot spune ca de atunci nu mi-a mai aparut nimic, nici un cos, nici o iritatie si au trecut 2 luni. cred ca e o idee buna sa va lasati tenul sa respire pt 2-3 saptamani sa vedeti cum evolueaza pentru ca acneea poate fi o reactie la ceva din compozitia cremelor sau a produselor de machiaj. Cam lung postul dar asa a fost si lupta mea cu acneea. daca aveti intrebari va raspund cu mare placere :janis:
Tasha
Tasha
Strumf Roz
Strumf Roz

Data de inscriere : 13/09/2009

Numarul mesajelor : 152
Data nasterii : 14/01/1987

Sus In jos

Mesaj Scris de Criiis Lun Sept 21 2009, 02:25

am folosit si eu unguent Mibazon ...nu m-a ajutat cu nimic ...mi-am dat degeaba cu el 1 an :lady:
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 17/09/2008

Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...

Sus In jos

Mesaj Scris de moony11 Lun Sept 21 2009, 05:14

Tasha totusi eu dupa ce ma spal cu gel mi se strange putin piele, nu pot sa nu ma dau cu crema dupa. Si eu o perioada nu stiam cu ce sa ma mai dau pe fata, eu cand am pielea curata si nu-mi apare nimic, cand vad cate un monstruletz in fiecare zi. Acum de exemplu de cateva luni am pielea curata(ptiu ptiu sa nu-o deochi) si folosesc doar gel de fata, crema si ocazional imi fac cate o masca de argila, in cazul meu chiar da rezultate. Eu pun pe fata mea doar dermocosmetice, nu-mi mai bat capul cu altceva si consider ca daca ai probleme serioase chiar e bine sa mergi la un dermato si sa-ti faci si nishte analize
moony11
moony11
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de isis Lun Sept 21 2009, 05:52

Eu zic ca 1-5 cosuri pe luna nu se pot considera ca fiind acnee.
isis
isis
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Localizare : CT

Sus In jos

Mesaj Scris de moony11 Lun Sept 21 2009, 22:05

1-5 cosuri nu dar daca iti apare cate unul in fiecare zi...da, mai ales ca semnele dispar si greu, asta e cel mai groaznic, daca nu ar ramane urme as fi happy
moony11
moony11
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de isis Lun Sept 21 2009, 23:29

Inca de cand am intrat in pubertate, au inceput sa-mi apara cosuri, erau foarte mari (atat de mari ca o profesoara a crezut ca am un furuncul in barbie). Daca imi aparea un cos pe frunte era cat jumatate de frunte. Nu va inchipuiti cum aratam pentru ca din cauza la cosurile alea aratam pocita de-a dreptul. Incercam sa le acopar cu fdt sau cu un corector special pentru cosuri. Am folosit creme peste creme, tratamente, am luat toate firmele la rand, aloe vera, ulei din arbore de ceai, argila, etc. etc. etc. Sincer nici nu mai tin minte cate am incercat. Apoi acele cosuri foarte mari au inceput sa nu mai apara, insa anul trecut m-am umplut de cosuri pe obraji pana aproape de gat. Am citit pe forum sa vad cam ce folosesc alte fete pentru acnee si am vazut ca dintre toate Zinerytul este cel mai laudat, l-am cumparat fara sa-mi fac prea mari sperante si mi s-a curatat fata, am scapat de acele cosuri.

inainte: Acneea :( S2uwdw dupa:Acneea :( Wk61qd

Si acum imi mai apar cosuri cand trebuie sa-mi vina, insa scap destul de repede de ele tot cu Zineryt, le usuca bine. Insa ce merge pentru mine, s-ar putea sa nu mearga la voi. Cel mai bine consultati prima oara un medic dermatolog.

Ultima editare efectuata de catre isis in Mar Sept 22 2009, 08:42, editata de 1 ori
isis
isis
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Tasha Lun Sept 21 2009, 23:33

moony11 a scris:Tasha totusi eu dupa ce ma spal cu gel mi se strange putin piele, nu pot sa nu ma dau cu crema dupa. Si eu o perioada nu stiam cu ce sa ma mai dau pe fata, eu cand am pielea curata si nu-mi apare nimic, cand vad cate un monstruletz in fiecare zi. Acum de exemplu de cateva luni am pielea curata(ptiu ptiu sa nu-o deochi) si folosesc doar gel de fata, crema si ocazional imi fac cate o masca de argila, in cazul meu chiar da rezultate. Eu pun pe fata mea doar dermocosmetice, nu-mi mai bat capul cu altceva si consider ca daca ai probleme serioase chiar e bine sa mergi la un dermato si sa-ti faci si nishte analize

Da stiu, si pe mine ma strange fata dupa ce ma spal cu gel. acum am reintrodus in rutina crema uriage CuZn, dar in perioada mentionata nu am folosit nici un fel de crema, nimic. Inca un lucru care m-a ajutat enorm a fost sa nu-mi mai pun mainile pe fata (de la simpla atingere a fetei pana la stors cosuri, scos puncte negre). stiu ca e nasol dar decat sa iti scoti in fiecare zi cate un punct negru eventual cu mainile murdare mai bine le lasi in pace si o data la 2 sapt faci un gomaj, aplici niste plasturi.
Tasha
Tasha
Strumf Roz
Strumf Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de edith Lun Sept 21 2009, 23:36

zineryt am folosit si eu...in prima saptamana am ramas gura casca,asa bine si.a facut treaba.insa apoi pielea s.a obbisnuit si m.am ales iar cu cosuri.plus ca mi.a uscat fata foarte tare.il foloseam o zi da,una ba.in ziua ba hidratam tenul bine bine..
edith
edith
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Lore_Inside Lun Sept 21 2009, 23:45

Si eu am avut probleme...mie nu imi ieseau pe obraji ci pe frunte si pe barbie..erau niste puncte umflate de culoarea pielii..daca le nenoroceam a2a zi erau cosuri in buna regula..am folosit ERIDOSIS(nu e din Romania..nu stiu daca e si pe acolo)si dupa vreo 7-8 luni de iritatie,chinuri(nici nu mai aveam pielea fina erau numai puncte dinacelea)mi-au trecut..mai am cate 1-2 dar si asta pt ca le maltratez eu...me happy Acneea :( 412337 Acneea :( 737641 ,eu din cate stiu e bun pt ca au mai folosit 2 prietene servetele dinacestea si la fel nu mai au cosuri(am folosit vreo 3 saptamani de 2 ori pe zi si nu ma mai dau de vreo 2 luni si ceva si nu mi-au aparut)..pun niste poze cu servetelele(le pusesem si pe celalalt forum)
Acneea :( CIMG0018
asa arata..am desfacut si unul sa le vedeti
Lore_Inside
Lore_Inside
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 2378
Data nasterii : 20/05/1988
Varsta : 36

Sus In jos

Mesaj Scris de isis Lun Sept 21 2009, 23:53

^Nu am vazut prin Ro. Ma gandesc ca daca erau si la noi li se ducea vestea.
isis
isis
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Criiis Lun Sept 21 2009, 23:56

vreau si eu servetele ERIDOSIS Acneea :( 832400
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de anaissa Mar Sept 22 2009, 00:05

si eu :( am intrebat pe la farmacii si nu au auzit de asa ceva Acneea :( 832400
anaissa
anaissa
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 14/09/2009

Numarul mesajelor : 16713
Data nasterii : 22/08/1982
Varsta : 42
Localizare : Nowhere
Stare de spirit : Bouncing

http://cosmeticelatest.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de edith Mar Sept 22 2009, 00:22

uf..de ce nu se gasesc la noi
merg maine la dermato...sunt tare curioasa ce.mi prescrie
edith
edith
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de mado_chan Mar Sept 22 2009, 06:27

E tare greu cu acneea asta fetelor.Eu va inteleg pe toate prin ce treceti,anul trecut am avut si eu o eruptie vulcanica pe fata,nu mai stiam ce sa fac.Aveam o multime de puncte albe pe frunte,cosuri din acelea micute care daca le strangi se inmultesc si se inflameaza,plus comedoane la ordinea zilei.Cand eram in perioada menstruatiei era si mai si.Jale de`a dreptul.Initial,am incercat sa tratez singura totul cu creme luate din auzite,mi`am facut o multime de masti,dar doar am inrautatit situatia.La un moment dat m`am desteptat si m`am dus la un dermatolog,care mi`a dat skinoren si doxiciclina pastle.Plina de incredere,am inceput tratamentul si,desi skinorenul nu si`a facut efectul,eu am continuat sa`l folosesc.Si vreo 3 luni l`am tot folosit fara rezultate.Apoi mi`a dat doctorita mea brevoxyl,in combinatie cu produse de la roche possay.Nici acestea nu au fost prea stralucite,totusi pot spune ca brevoxylul e mai bun decat skinorenul.A avut efect initial,apoi s`a obisnuit tenul cu el,nici eu nu stiu ce s`a intamplat exact,cert e ca tot nu am scapat de nenorocita de acnee.Apropo de tratamente incercate din auzite,eu am facut un astfel de experiment cu retin a,citeam pe forumuri despre efectele sale nemaipomenite,daca se respecta intocmai instructiunile de folosire.Dar mie mi`a distrus efectiv pielea.Fiind pe baza de tretinoida,are rolul de a exfolia destul de puternic stratul superficial al pielii si astfel scoate la suprafata pana si monstruletii pe care nici nu credeai ca`i ai,curatand in timp pielea.Au fost horror zilele cu retin,eram toata rosie si plina de elefanti,imi dadeam cu tone de crema hidratanta ca sa atenuez efectul retinului dar in van.Va spun sincer,nu recomand retinul decat pentru un ten rezistent si eventual cu o acnee deja ameliorata de alte tratamente auxiliare.Altfel,no way.Revenind la pataniile mele,pana la urma am scapat de infern cu diane35.Sunt niste contraceptive foarte controversate,dar pentru mine sunt aur ceresc.Mai imi apar si acum cosulete din cand in cand,inca nu am scapat complet de acnee insa e mult mai bine.
Sfaturi general valabile:
-fetelor,cum mai spunea cineva aici,nu va puneti mainile pe fata,oricat de tentanta ar fi stoarcerea monstrilor,lasati`i in pace,altfel riscati sa ramaneti cu urme si rani care in final se transforma`n cicatrici,ca sa nu mai spun ca nu e deloc igienic,riscati sa raspanditi infectia.
-incercati sa folositi numai dermatocosmetice,sau pe cat posibil produse noncomedogenice si cu ingrediente cat de cat ok.nu luati toate porcariile din kaufland de la l`oreal,garnier s.a.m.d.din experienta mea cu dermatocosmetice eu va recomand cu incredere bioderma,la roche possay,ivatherm si ducray.bioderma au produse bune in gama sebium,eu m`am impacat bine cu sebium matifianta si gelul de curatare pentru ten mixt/gras din aceeasi gama pe care`l folosesc cu sfintenie.la roche possay iarasi are produse minunate in gama effaclar k,spuma de curatare,si mai este un fluid activ duo pentru refacerea tenului gras(super ca baza de machiaj).ducray are ictyane`ul(care m`a scapat de fasiile de pe fata cauzate de retin).e o crema profund hidratanta si noncomedogena super buna.
-apoi,mergeti la dermatolog daca aveti probleme cu tenul,cu acneea nu e de joaca,va puteti agrava considerabil starea tenului cu manutele voastre crezand ca`i faceti bine.
-si nu in ultimul rand,simtiti`va frumoase fetelor,si nu lasati nenorocita de acnee sa va afecteze psihicul sau respectul de sine.cu timp si rabdare,se poate scapa de cosuri.:)

hai ca deja o lungesc.va pup si va urez succes in lupta cu acneea Acneea :( 165954
mado_chan
mado_chan
Roz
Roz

Numarul mesajelor : 8
Data nasterii : 24/06/1989
Localizare : Cluj -Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de moony11 Mar Sept 22 2009, 09:14

mie imi recomandase doctorul smooderm(e acelasi lucru cu retin A, producatori diferiti) pentru cicatrici dar pentru ca imi usca fata foarte tare si se exfolia nu mai puteam aplica fond de ten asadar am renuntat la el. Semne nu prea am decat cateva micutze(seamana cu pistruii) si la fond de ten nu se cunosc deloc dar as mai incerac ceva pt semne. A folosit cineva retin A cu constiinciozitate?
moony11
moony11
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de mado_chan Mar Sept 22 2009, 09:19

eu l`am folosit cam o luna jumate,dar nu am dus la capat tratamentul pentru ca nu am mai rezistat cu tenul in halul in care imi era.probabil ca folosit vreo 4-5 luni scoate toata mizeria la suprafata si ramane tenul neted,lipsit de imperfectiuni.chestia cu exfoliatul pielii o poti tine oarecum sub control cu o crema foarte hidratanta.dupa ce aplici retin a/smooderm astepti 1/2 ora si apoi te dai cu crema,gen ictyane de la ducray.eu pe aceea o recomand,te scapa de toate scamele si pielea moarta.
mado_chan
mado_chan
Roz
Roz

Numarul mesajelor : 8
Data nasterii : 24/06/1989
Localizare : Cluj -Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de Tasha Mar Sept 22 2009, 23:14

si eu am folosit retin a cu sfintenie si pe langa descuamare am facut si o iritatie de toata frumusetea. Nu-l recomand pt tenul sensibil, uscat, agresat. Mie mare lucru nu mi-a facut, prefer brevoxyl de 1000 de ori.
Tasha
Tasha
Strumf Roz
Strumf Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de JulieM Mar Sept 22 2009, 23:54

Eu acum mi-am luat Lysanel de la laboratoarele SVR. Pana acum vreau sa spun ca sunt multumita de el. A avut efect pe monstrii aia lasati de raceala pe sub piele, durerosi si fix pe linia mandibulei, de imi venea sa-mi iau campii de durere. Din cate imi dau eu seama, favorizeaza reinnoirea celulara, pentru ca simt parca un pic fata solzoasa, insa nu se vede. In farmacie mi-a recomandat si o solutie de exfoliere, dar in momentul respectiv nu am luat-o pentru ca am inca un exfoliant. Daca peste 2 saptamani se prezinta la fel de bine situatia, o sa incerc si exfoliantul respectiv si ma rog sa functioneze. Din cate am observat, sunt produse relativ noi pe piata noastra, care promit. Pana acum eram destul de multumita de Uriage, Hyseac. Dar asta pare sa il bata la fund destul de tare.
JulieM
JulieM
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 17/09/2009

Numarul mesajelor : 1338
Data nasterii : 07/07/1983
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Overload!

http://republicoftutu.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de edith Mier Sept 30 2009, 05:04

am ajuns si la dermatolog.... mi.a prescris un sampon nizan forte si un gel .
trebuie sa tin regim (il tineam oricum) si sa nu pun nimic pe fata gen fdt...pudra
edith
edith
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Mier Sept 30 2009, 05:13

pff e tot cu ketoconazol.
sper sa-ti foloseasca. la mine n-a mers.
ce regim ti-a dat? mie mi-a zis sa nu mananc nimic din alimentele care provoaca iritatii/alergii (alimente cu seminte mici: rosii, castraveti, vinete, zmeura, capsune; ciocolata, cacao, cafea, ... si nu mai tin minte restul).
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Data de inscriere : 16/09/2008

Numarul mesajelor : 43790
Data nasterii : 07/12/1977
Varsta : 46
Localizare : Temesvar :)
Stare de spirit : gone out! be back someday.

http://testdaiana1.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de edith Mier Sept 30 2009, 05:19

generalitati....prajeli...dulciuri............nimic nou
gelul se numeste ISOTREXIN GEL
mi.a zis intai ca ma trimite la cosmetica....pana la urma mi.a dat tratament
edith
edith
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bast Mier Sept 30 2009, 19:39

la mine sa rezolvat cu mercilon Acneea :( 41589

Bast
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Numarul mesajelor : 4648
Data nasterii : 14/08/1986
Varsta : 38
Localizare : de peste tot si nicaieri

Sus In jos

Mesaj Scris de edith Mier Sept 30 2009, 20:04

acc?
edith
edith
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Criiis Mier Sept 30 2009, 20:41

da :ralluka:
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bast Mier Sept 30 2009, 23:21

edith a scris:acc?
da anticonceptionale Acneea :( 41589

Bast
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de moony11 Mar Oct 06 2009, 02:17

am renuntat luna asta la acc si tenul imi luceste intr-o veselie, oribil, si vroiam sa fac pauza de 3 luni pentru ca le iau de multisor si asa e indicat dar nu cred ca pot sa stau cu fata asa 3 luni Acneea :( 832400 nu stiu ce sa fac
moony11
moony11
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Acneea :( Empty ACNEEA - tratamente naturiste

Mesaj Scris de alesonne Sam Oct 10 2009, 01:04

Printre regulile de baza ce trebuie sa le respecti pentru a scapa de acnee mentionam urmatoarele:

- Trebuie sa bei o cantitate mare de lichide (cam 2 litri de apa pe zi).
- O curatare temeinica a tenului si a altor zone afectate este obligatorie. Se spala tenul macar de 2 ori pe zi cu o solutie de curatare pentru tenul acneic.
- Fara o dieta bogata in fructe si legume nu vei reusi sa scapi de aceasta problema. Creeaza-ti o dieta echilibrata din care acestea sa nu lipseasca.

Pentru a scapa de acnee va recomandam o serie de tratamente naturiste.

3 Masti pentru degresarea fetei

Cum multe dintre persoanele ce sufera de acnee au tenul gras, ceea ce incurajeaza aparitia cosurilor, va prezentam mai intai cateva optiuni de degresare a fetei.

Masca cu fulgi de ovaz reprezinta o reteta foarte simpla pentru degresarea tenului gras. Eficacitatea acesteia e data de proprietatile de absorbtie a ovazului. Macina cam o mana de fulgi de ovaz cu ajutorul unei rasnite si amesteca produsul obtinut cu apa calduta pana obtii o pasta groasa. Aplica pasta pe fata in strat gros, lasa pentru 20 de minute si indeparteaza cu apa calda. Masca se aplica zilnic.

O alta masca pentru tenul uleios pe care o puteti incerca cu usurinta e cea pe baza de miere de albine si mar. Da marul prin razatoare, adauga 4 lingurite de miere de albine, si aplica pasta pe fata pentru 10-15 minute dupa care indeparteaz-o cu apa calda. Lasa sa treaca cateva zile inainte de a repeta.

Cea de a treia masca pe care dorim sa v-o prezentam se aseamana oarecum cu masca prezentata mai sus. Pentru aceasta ai nevoie de 2 lingurite de miere de albine, o jumatate de mar, o jumatate de castravete, si o lingurita de bicarbonat de sodiu. Paseaza marul si castravetele si amesteca pasta obtinuta cu mierea si cu bicarbonatul. Aplica masca in strat gros si indeparteaza dupa 15 minute cu apa calda. Masca se aplica o data pe saptamana.

3 Tratamente locale pentru cosuri

Pentru a usca cosurile poti aplica pe zonele afectate un amestec din apa de trandafiri (sau scortisoara macinata) si suc de lamaie verde. Dupa jumatate de ora spala fata cu apa calda. Evita sa folosesti lotiunea pe toata fata deoarece iti va usca excesiv tenul.

Bicarbonatul de sodiu poate fi si el folosit pentru a trata cosurile si pentru a calma mancarimea. Se face o pasta groasa dintr-o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de apa. Se intinde pasta peste cosuri, se lasa sa se usuce si se indeparteaza cu apa calda.

Multe dintre tratamentele pentru acnee sunt pe baza de aspirina. Poti folosi o aspirina sfaramata si amestecata cu cateva picaturi de apa (cat sa se formeze o pasta groasa) pentru a trata cosurile. Aplica pasta peste cosuri, lasa sa se usuce si indeparteaz-o cu apa calda.

3 Solutii rapide pentru a trata cosurile si a calma roseata pielii

Taie cateva felii de cartof crud si pune-le peste zonele afectate de acnee. Substantele din cartof vor indeparta roseata si iti vor calma pielea.

Taie cateva felii de rosii, aplica-le pe zonele afectate iar dupa 20 de minute maseaza usor tenul cu pulpa rosiilor. Clateste cu apa calda.

Printre solutiile rapide dar neplacute pentru tratarea acneei se numara usturoiul. Eficacitatea acestuia e data de proprietatile antibiotice care te vor ajuta sa tratezi cosurile si proprietatile antiinflamatoare care vor calma roseata pielii. Sfarama cativa catei de usturoi si aplica pasta pe locurile afectate de acnee. Dupa 15 minute indeparteaza usturoiul cu un prosop din bumbac pe care l-ai incalzit si clateste fata cu apa calda.

Aminteste-ti ca aceste tratamente nu te vor scapa de acnee peste noapte. Pentru a avea un ten curat ai nevoie de rabdare (necesara unei ingrijiri permanente) precum si de hotarare. Ingrijirea continua a organismului, atat din interior cat si din exterior, te va ajuta sa obtii un ten frumos.
alesonne
alesonne
Membru Fondator
Membru Fondator

Numarul mesajelor : 8988
Data nasterii : 01/09/1986
Localizare : Balamuuuc
Stare de spirit : Paranoic

Sus In jos

Mesaj Scris de Raven Sam Oct 10 2009, 01:19

eu am avut acnee agresiva cand eram adolescenta
mi-a trecut cu nivea balsam after shave...am mai zis, mi l-a recomandat un dr din austria
Raven
Raven
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Numarul mesajelor : 41158
Data nasterii : 17/04/1980
Varsta : 44

http://hop-online.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de andraa Mar Oct 13 2009, 02:35

mie imi apar cosuri pe frunte si pe barbie cateva.. dar pe frunte e jale.. si n-ar fi daca n-as umbla eu la ele Acneea :( 653989 dar de azi intru in terapie Acneea :( 417324 adica sper sa nu mai pun mana pe frunte... pentru ca din cauza asta imi si apar si cand apar.. da-i si stoarce-le... promit solemn ca nu mai umblu la ele Acneea :( 118801
andraa
andraa
Membru Fondator
Membru Fondator

Data de inscriere : 18/09/2008

Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good

Sus In jos

Mesaj Scris de Bast Mar Oct 13 2009, 02:48

moony11 a scris:am renuntat luna asta la acc si tenul imi luceste intr-o veselie, oribil, si vroiam sa fac pauza de 3 luni pentru ca le iau de multisor si asa e indicat dar nu cred ca pot sa stau cu fata asa 3 luni Acneea :( 832400 nu stiu ce sa fac
nu e obligatoriu sa faci pauza :)

Bast
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de alesonne Mar Oct 13 2009, 09:24

ahhh, nu am vazut topicul acesta cand am postat: https://forumulroz.forumgratuit.ro/sanatate-f3/acneea-tratamente-naturiste-t914.htm
in alta ordine de idei, folosesc mibazon de cativa ani si ma incanta maxim. il folosesc doar cand e cazul :)
alesonne
alesonne
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Mar Oct 13 2009, 18:28

le unesc Acneea :( 412337
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de Bast Mar Oct 13 2009, 18:51

alesonne a scris:ahhh, nu am vazut topicul acesta cand am postat: https://forumulroz.forumgratuit.ro/sanatate-f3/acneea-tratamente-naturiste-t914.htm
in alta ordine de idei, folosesc mibazon de cativa ani si ma incanta maxim. il folosesc doar cand e cazul :)
ale bun pt.cosuletii aia durerosi care apar sub piele?.mie mai imi apar deastia de asta intreb/

Bast
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de alesonne Mar Oct 13 2009, 21:47

hmmm, mibazonul e bun pt cei care sunt purulenti, pt bube de tot soiul, arsuri, insa nu vad cum ar vindeca un cos aparut sub piele :( eventual, bazai putin cosul pana ii faci un por, ca sa zic asa, aplici crema si in forma initiala va secreta, dupa care se vindeca. :)
alesonne
alesonne
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bast Mar Oct 13 2009, 22:51

sarumana :pupic:
cat costa crema?

Bast
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de alesonne Mar Oct 13 2009, 22:54

pai, o cumperi de la farmacie veterinara si e in jur de 4 lei, e pe baza de antibiotic, de aceea are efectul scontat, e puternica
alesonne
alesonne
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bast Mar Oct 13 2009, 22:59

ms frumos :pupic:

Bast
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de alesonne Mar Oct 13 2009, 23:02

cu placere Acneea :( 48598
alesonne
alesonne
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Mar Oct 13 2009, 23:12

alesonne a scris:pai, o cumperi de la farmacie veterinara si e in jur de 4 lei, e pe baza de antibiotic, de aceea are efectul scontat, e puternica
veterinaraaaaaaaaaaaa? :mika2:
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de Bast Mar Oct 13 2009, 23:13

hai ca acum vad si eu veterinara? sa nu imi spui ca e pt.catei Acneea :( 41589

Bast
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Mar Oct 13 2009, 23:18

# Pet Shop # Caini # Farmacie caini # Mera MIBAZON ung 36g ( tetraciclina, neomicina, prednisolon) Acneea :( 506125
dar vad ca lumea foloseste si cica "Efectele sale terapeutice, sunt de-a dreptul spectaculoase, si privesc tratarea exclusiva a afectiunilor de natura microbiana, ca de exemplu: acneea, furunculele, abcesele, fistulele si plagile infectate."
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de alesonne Mar Oct 13 2009, 23:27

vdaiana a scris:
alesonne a scris:pai, o cumperi de la farmacie veterinara si e in jur de 4 lei, e pe baza de antibiotic, de aceea are efectul scontat, e puternica
veterinaraaaaaaaaaaaa? :mika2:
DAAAAA! Acneea :( 417324
na, acum nu va mai luati nicicare Acneea :( 417324 jur ca e foarte buna si mai toti prietenii mei o folosesc si sunt multumiti de ea Acneea :( 417324
alesonne
alesonne
Membru Fondator
Membru Fondator

Sus In jos