Cel mai rau sfat de frumusete primit vreodata
+16
Mirella
muffin
monica
andraa
ritza
Squint
Joice1
Roxie1
b_ioana_67
Criiis
Tasha
yanna
isis
anya
Daiana
Amber
20 participanți
Pagina 1 din 1
Cel mai rau sfat de frumusete primit vreodata
Mi se pare util sa avem un topic de genul "girls, do not ever try this at home!!!".
Care din sfaturile de frumusete primite de voi au fost cele mai neinspirate alegeri in materie de coafura si machiaj?
Incep eu: am experimentat in liceu sfatul unei colege de a-mi impleti seara parul umed in mai multe suvite pentu a avea onduleuri lejere dimineata. Pacat ca am impletit cam multe suvite, iar dimineata cand mi-am desfacut parul situatia era total scapata de sub control :mika2:
Care din sfaturile de frumusete primite de voi au fost cele mai neinspirate alegeri in materie de coafura si machiaj?
Incep eu: am experimentat in liceu sfatul unei colege de a-mi impleti seara parul umed in mai multe suvite pentu a avea onduleuri lejere dimineata. Pacat ca am impletit cam multe suvite, iar dimineata cand mi-am desfacut parul situatia era total scapata de sub control :mika2:
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Re: Cel mai rau sfat de frumusete primit vreodata
hehe, io asa faceam intr-o vreme cand aveam rabdare si pe mami n-o dureau mainile sa-mi impleteasca codite. aveam parul lung, mi-l impletea in codite cam de 2 degete grosime, pana la capat, fara sa ramana fire neimpletite. uscam atat cat sa nu simt parul ud si dormeam asa, dimineata aveam o minunatie de freza ondulata ptiu-ptiu. acum nu mai fac pt ca n-am rabdare si pt ca dupa chimioterapie mi s-a modificat structura parului si acum e ondulat de la sine.
nasol ce ai patit tu. cred ca depinde de par.
nasol ce ai patit tu. cred ca depinde de par.
acuma la subiect: m-am lasat convinsa sa-mi fac permanent la terminarea cl 12-a. dezastru! n-a prins permanentul, abia se vedea ceva ceva, mi-a ars parul atat de tare, s-au despicat capetele, a trebuit sa tund o gramada din parul luuuung pe care-l aveam.
Eu m-am lasat vopsita cu albastru din ala pentru babe de o fosta colega de scoala. M-am spalat pe cap intr-una ca sa scap de nuanta aia babeasca. Noroc ca era toamna si ploua afara: am stat numai cu gluga pe cap. (^__^)"
anya- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Varsta : 40
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
Si eu cand vreau uneori sa am parul ondulat, imi impletesc parul dupa ce-mi fac baita si dorm cu el asa, iar dimineata arata bine.
Cred ca cel mai stupid sfat pe care l-am primit vreodata este urmatorul: eram la bunici la tara cand eram ceva mai micuta si cateva babete s-au legat de cosurile mele (aveam cateva cosuri, nu acnee urata). Mi-au zis sa ma dau cu urina pe fata ca sa-mi treaca cosurile. Cica astfel o sa am pielea catifelata. Am ramas socata si dezgustata.
Cred ca cel mai stupid sfat pe care l-am primit vreodata este urmatorul: eram la bunici la tara cand eram ceva mai micuta si cateva babete s-au legat de cosurile mele (aveam cateva cosuri, nu acnee urata). Mi-au zis sa ma dau cu urina pe fata ca sa-mi treaca cosurile. Cica astfel o sa am pielea catifelata. Am ramas socata si dezgustata.
isis- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Varsta : 35
Localizare : CT
^Si eu am auzit de faza cu urina de la cineva care cica chiar a incercat toata faza. Acum nu mai tin minte care a fost efectul la tipa aia, pentru ca eram prea socata de informatie.
anya- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Varsta : 40
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
^Hmmm nu cred ca toate leacurile babesti sunt bune. Eu nu as putea sa incerc sa ma dau cu urina pe fata, cred ca mi s-ar face rau chiar daca este a mea.
isis- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Varsta : 35
Localizare : CT
^Sa stiti ca am mai auzit asta cu urina, si inca de multe ori, dar ca masca de par :pfoa: Acuma...eu stiu ca ureea se gaseste in unele creme...dar parca as incerca altceva din multitudinea de optiuni
yanna- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 66
Data nasterii : 13/04/1987
Varsta : 37
Cred ca cel mai prost sfat este acela sa ma dau cu fixativ pe fata dupa ce ma machiez. Rong in so so many ways. :lady:
Tasha- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 152
Data nasterii : 14/01/1987
nici eu n-as putea sa incerc sa ma dau cu urina pe fata
Criiis- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
Cel mai rau sfat l-am primit de la o coafeza inainte de o nunta. Mi-a spus ca as arata bine cu suvite blonde si am crezut-o pentru ca in tinerete eram blonda natural. Dar aia a fost acum 20 si ceva de ani, intre timp mi s-a inchis parul la culoare. Si-a batut nesimtita joc de parul meu in ultimul hal si nu am avut ce sa mai fac. Asa m-am dus la nunta.
b_ioana_67- Bebe Roz
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 51
Data nasterii : 20/12/1967
Varsta : 56
Uh, cel mai prost sfat a fost acum recent.
Vroiam sa ma vopsesc un castaniu, culoarea mea naturelle..BON! Si m-am dus la salon chipurile unul bun.Si tipa m-a vopsit peste negrul meu minunat. Aha,mentionez ca aveam radacinile crescute de vreo palma as n-am iesit din casa aprox 2luni si ceva. ( pt fetele care nu stiu pb mea:am avut picioru in ghips)
Si ce credeti? N-a prins decat pe radacina. Si-mi vine sa mor. Punct
Vroiam sa ma vopsesc un castaniu, culoarea mea naturelle..BON! Si m-am dus la salon chipurile unul bun.Si tipa m-a vopsit peste negrul meu minunat. Aha,mentionez ca aveam radacinile crescute de vreo palma as n-am iesit din casa aprox 2luni si ceva. ( pt fetele care nu stiu pb mea:am avut picioru in ghips)
Si ce credeti? N-a prins decat pe radacina. Si-mi vine sa mor. Punct
Ceva asemanator am patit si eu Roxie. Eu m-am facut blonda acum mult timp, sunt blonda de vreo 4 ani cred. Si mi s-a pus pata sa-mi las parul sa creasca, dar cum la blondul ala deschis care mi-l faceam eu radacinile pareau aproape negre, plus ca decolorantul imi nenorocea parul am zis ca ma duc frumusel la salon sa ma vopseasca alea aceeasi culoare care o am la radacina.
Radacinile mele erau crescute vreo 3cm cred, se vedea clar care e culoarea parului. Si coafeza mea desteapta ce-mi spune ... uite, te fac nuanta asta, e mai inchisa decat culoarea naturala a parului, dar tu esti blonda si o sa se spele. Boooon. Cred ca de mai bine de 1 luna sunt acum satena si ghiciti ce? Vopseaua s-a spalat, parul s-a mai deschis, dar numai acolo unde era blond! Si acum iar sunt curcubee!
Se vad ingrozitor radacinile care au inceput sa creasca, pentru ca eu am parul un saten deschis spre blond nisipiu cu reflexe aurii si tuta mi-a bagat vopsea cu reflexe roscate! Si acum se vede de parca am multa matreata la radacina sau ca am albit, pentru ca e foarte deschis acolo. Apoi urmeaza 3-4cm de par inchiiiiis, saten roscat, si restul parului e saten inchis cu reflexe aurii
Pupaza scrie pe mine! Intentia mea era sa imi las parul sa creasca, sa nu il mai vopsesc. Ei, cum naiba, cand m-a facut cu 2-3 nuante mai inchisa?
Radacinile mele erau crescute vreo 3cm cred, se vedea clar care e culoarea parului. Si coafeza mea desteapta ce-mi spune ... uite, te fac nuanta asta, e mai inchisa decat culoarea naturala a parului, dar tu esti blonda si o sa se spele. Boooon. Cred ca de mai bine de 1 luna sunt acum satena si ghiciti ce? Vopseaua s-a spalat, parul s-a mai deschis, dar numai acolo unde era blond! Si acum iar sunt curcubee!
Se vad ingrozitor radacinile care au inceput sa creasca, pentru ca eu am parul un saten deschis spre blond nisipiu cu reflexe aurii si tuta mi-a bagat vopsea cu reflexe roscate! Si acum se vede de parca am multa matreata la radacina sau ca am albit, pentru ca e foarte deschis acolo. Apoi urmeaza 3-4cm de par inchiiiiis, saten roscat, si restul parului e saten inchis cu reflexe aurii
Pupaza scrie pe mine! Intentia mea era sa imi las parul sa creasca, sa nu il mai vopsesc. Ei, cum naiba, cand m-a facut cu 2-3 nuante mai inchisa?
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
Si eu am o culoare nisipie,dar un nisipiu inchis.Daca tin parul prins se vede gri. Nu exagerez. Oricum...si pe mine m-a vopsit un castaniu - castaniu urat - roscat. Si i-am zis din start ca nu imi doresc asa ceva. Incapabile coafezele astea....CAH!
Dar eu imi doresc o culoare uniforma, neaparat. Plus ca incep faculta si bineinteles practica pe pacienti si mi-e cumva rusine sa apar cu jumate de par negru jumatate castaniu roscat... :blocat:
Dar eu imi doresc o culoare uniforma, neaparat. Plus ca incep faculta si bineinteles practica pe pacienti si mi-e cumva rusine sa apar cu jumate de par negru jumatate castaniu roscat... :blocat:
Off nasol. Eu m-am dus acum 2 ani sa ma tund si cum aveam eu parul pana la jumatatea spatelui si in scari ( mi-l filase un imbecil de hairstylistu lu peste de ramasesem cu 2 fire) sa mi-l tunda drept pana la nivelul umerilor. Si taie proasta si tot indreapta pana ajunge la nivelul urechilor, eu eram socata. Imi revin si-i zic ca gata, sa nu mai tunda....ea zice ca mai are de indreptat vreo 3-5 cm. CE? Go f yourself! si am plecat. Si uite asa am prins eu frica de saloane si coafeze. Acum cand merg la tuns intai ii zic cum o pot molesta cu tot ce gasesc pe masa daca ma eroneaza si apoi o las sa se atinga de parul meu. :bici:
Tasha- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 152
Data nasterii : 14/01/1987
*Cand eram studenta m-am lasat machiata de prietena cat si colega mea de faculttate, bine ca nu am iesit asa din casa, ca fugeau toti de mine...Aratam oribil machiata si pt ea era superb, abia am asteptat sa plece sa ma demachiez cu viteza luminii. De atunci nu am mai lasat pe nimeni sa se atinga de tenul meu ...
*Acum 2 ani eram bruneta inchis batea spre negru, o vopsea care nu s-a dus luni bune la spalat, oricum am fost super multumita de ea, dar pt ca ma plictisisem vroiam sa o dau jos si asa ca m-am dus la un salon sa-mi faca un decapaj. Buuun, s-a facut, bineinteles ca nu mi-a scos ff bine culoarea, si am devenit un roscat amestecat cu culoarea mea naturala. Culoarea naturala fiind un saten deschis nisipiu. Ma palise sa ma fac blonda. M-am dus la acelasi salon. Am zis ca fiind o coafeza mai in varsta are mai multa experienta, dar toate sunt o apa si un pamant ( aproape toate). M-a decolorat cu praf, am stat ce am stat, apoi a urmat si vopseaua. La final, coafeza era tare multumita cu ce mi-a iesit, era ff bucuroasa si ma lauda cat de bine imi sta ... nu am stat sa ma uit prea mult in oglinda acolo, si abia acasa am vazut "minuntatia" realizata ... o pleasca de blond la culoarea parului narural se facuse un aproape alb, si apoi urma un degrade de la blond de fapt galben pur si la roscat spre varfuri. 3 culori in cap ... si dadusem si o caruta de bani. Am mai stat o saptamana si m-am facut eu, mi l-am mai inchis cu un blond, sa mai imi dispara acel alb de la radacina, oribil se vedea. Dupa 3 luni jumate nu am mai suportat culoarea si m-am inchis iar la par, facandu-ma un saten ciocolata la alt coafor, de data asta ma facuse super bine. Asa ca nu mergeti dupa premiza ca toti aia mai in varsta sunt buni!!
*Acum cand mi-am reimprospatat culoarea la coafor si m-am tuns, i-a, spus coafezei sa-mi ia din breton ca sa nu mai imi intre in ochi, da de unde frate, ca la ciupit ca tot in ochi imi intra si tot cu clame il tin ridicat. Cred ca tot eu voi urma sa imi bag foarfeca in el ... Banii stiu sa-i ia repede, dar de facut ...
*Acum 2 ani eram bruneta inchis batea spre negru, o vopsea care nu s-a dus luni bune la spalat, oricum am fost super multumita de ea, dar pt ca ma plictisisem vroiam sa o dau jos si asa ca m-am dus la un salon sa-mi faca un decapaj. Buuun, s-a facut, bineinteles ca nu mi-a scos ff bine culoarea, si am devenit un roscat amestecat cu culoarea mea naturala. Culoarea naturala fiind un saten deschis nisipiu. Ma palise sa ma fac blonda. M-am dus la acelasi salon. Am zis ca fiind o coafeza mai in varsta are mai multa experienta, dar toate sunt o apa si un pamant ( aproape toate). M-a decolorat cu praf, am stat ce am stat, apoi a urmat si vopseaua. La final, coafeza era tare multumita cu ce mi-a iesit, era ff bucuroasa si ma lauda cat de bine imi sta ... nu am stat sa ma uit prea mult in oglinda acolo, si abia acasa am vazut "minuntatia" realizata ... o pleasca de blond la culoarea parului narural se facuse un aproape alb, si apoi urma un degrade de la blond de fapt galben pur si la roscat spre varfuri. 3 culori in cap ... si dadusem si o caruta de bani. Am mai stat o saptamana si m-am facut eu, mi l-am mai inchis cu un blond, sa mai imi dispara acel alb de la radacina, oribil se vedea. Dupa 3 luni jumate nu am mai suportat culoarea si m-am inchis iar la par, facandu-ma un saten ciocolata la alt coafor, de data asta ma facuse super bine. Asa ca nu mergeti dupa premiza ca toti aia mai in varsta sunt buni!!
*Acum cand mi-am reimprospatat culoarea la coafor si m-am tuns, i-a, spus coafezei sa-mi ia din breton ca sa nu mai imi intre in ochi, da de unde frate, ca la ciupit ca tot in ochi imi intra si tot cu clame il tin ridicat. Cred ca tot eu voi urma sa imi bag foarfeca in el ... Banii stiu sa-i ia repede, dar de facut ...
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
doamne prin ce ati mai trecut fetelor....in unele povesti parca ma regasesc si eu
ritza- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2319
Data nasterii : 20/02/1986
Varsta : 38
eu am parul drep[t de la mama natura.. daca il las sa se usuce natural sta de n-am nevoie de placa.. si uneori il mai vreau si eu cret si asa cand eram eu mai micuta si prostuta o "buna" prietena mi-a recomdandat sa il ondulez cu ondulatorul, dar sa fie parul ud ... pfuu... noroc ca nu am facut decat o suvita, care s-a ars atat de tare incat s-a deschis la culoare
andraa- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good
Pfoai, andraa, imi inchipui cum a sfarait
Amber- Membru V.I.P
Cel mai rau/sadic "sfat" de frumusete l-am primit cand aveam vreo 6-7 ani: daca iti storci lamaie in ochi, ti se fac mai verzi (eu avandu-i verzi-caprui)- pareau intradevar mai verzi, doar ca erau rosii-verzi de la atata boceala ce-am tras dupa (macar am aflat ca rosul pune in valoare ochii verzi )
monica- Strumf Roz
- Data de inscriere : 01/12/2009
Numarul mesajelor : 113
Data nasterii : 27/02/1987
daa... eu credeam ca e bine pana cand s-a uscat de totAmber a scris:Pfoai, andraa, imi inchipui cum a sfarait
uuu :( lamaie in ochi ?:|monica a scris:Cel mai rau/sadic "sfat" de frumusete l-am primit cand aveam vreo 6-7 ani: daca iti storci lamaie in ochi, ti se fac mai verzi (eu avandu-i verzi-caprui)- pareau intradevar mai verzi, doar ca erau rosii-verzi de la atata boceala ce-am tras dupa (macar am aflat ca rosul pune in valoare ochii verzi )
andraa- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good
La mine o fosta colega de generala.. Avea probleme urate cu tenul, graaas si plin ochi de cosuri imense, pline cu puroi.
Si bunica'sa i-a spus sa se dea cu spirt pe fata, ca ii mai usuca din cosuri..si bineinteles ca fata asa facuse.. I-a uscat tenul groaznic de tare, avea numai coji pe fata, plus ca i se inrosise ingrozitor. Dar ea macar era multumita ca nu-i mai luceste tenul Brrrr
Si bunica'sa i-a spus sa se dea cu spirt pe fata, ca ii mai usuca din cosuri..si bineinteles ca fata asa facuse.. I-a uscat tenul groaznic de tare, avea numai coji pe fata, plus ca i se inrosise ingrozitor. Dar ea macar era multumita ca nu-i mai luceste tenul Brrrr
muffin- Strumf Roz
- Data de inscriere : 27/10/2009
Numarul mesajelor : 268
Data nasterii : 11/04/1991
Stare de spirit : Moody
doamne cat am putut sa rad foarte taremonica a scris:Cel mai rau/sadic "sfat" de frumusete l-am primit cand aveam vreo 6-7 ani: daca iti storci lamaie in ochi, ti se fac mai verzi (eu avandu-i verzi-caprui)- pareau intradevar mai verzi, doar ca erau rosii-verzi de la atata boceala ce-am tras dupa (macar am aflat ca rosul pune in valoare ochii verzi )
ritza- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2319
Data nasterii : 20/02/1986
monica a scris:Cel mai rau/sadic "sfat" de frumusete l-am primit cand aveam vreo 6-7 ani: daca iti storci lamaie in ochi, ti se fac mai verzi (eu avandu-i verzi-caprui)- pareau intradevar mai verzi, doar ca erau rosii-verzi de la atata boceala ce-am tras dupa (macar am aflat ca rosul pune in valoare ochii verzi )
Amber- Membru V.I.P
pai...ma gandesc serios daca sa spun sfatul minunat primit de mine
pai cica iti trec cosurile de pe fata daca faci oral.
asta era sfatul de la o tipa care era si ea plina. ma intreb daca intre timp i-or fi trecut cosurile
asta era sfatul de la o tipa care era si ea plina. ma intreb daca intre timp i-or fi trecut cosurile
Mirella- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 27/12/2009
Numarul mesajelor : 3074
Data nasterii : 08/01/1986
Localizare : Iasi, the city of 7 hills
monica a scris:Cel mai rau/sadic "sfat" de frumusete l-am primit cand aveam vreo 6-7 ani: daca iti storci lamaie in ochi, ti se fac mai verzi (eu avandu-i verzi-caprui)- pareau intradevar mai verzi, doar ca erau rosii-verzi de la atata boceala ce-am tras dupa (macar am aflat ca rosul pune in valoare ochii verzi )
aceeasi chestie am patit si eu cand eram mai mica...ma rog, nu foarte..aveam vreo 16-17 ani si scris intr-o revista ca o picatura de lamaine ii face mai stralucitori.mi-am pus dar nu am patit nimic, doar m-au usturat putin )
Sizzla- Bebe Roz
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 61
Data nasterii : 17/04/1988
Varsta : 36
Localizare : bucuresti
De la lacrimi sclipeau
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
Mirella86 a scris:pai...ma gandesc serios daca sa spun sfatul minunat primit de mine
doamne doamne ce sfaturi utile eu zic ca chestia aia o faci daca vrei nu ca sa-ti treaca cosurile care sigur nu trec...
Dianka- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5802
Data nasterii : 25/02/1986
Localizare : Brasov
Stare de spirit : Roz
mai bine injuraturi decat sfaturile astea
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Varsta : 32
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
O tipa de pe un alt forum a spus ca secretul ei pentru a avea un ten perfect este aplicarea urinei in fiecare seara pe fata . Sincer eu sunt fooooarte multumita de zynerit, m-a scapat de cosuri in totalitate..nici sa stiu ca mi se umple fata de cosuri incat nici ochii sa nu se mai vada si urina nu pun, de fapt nu cred ca "urina" are proprietati dermatologice.
Ca sa nu mai zic o alta aiurita recomanda sperma..so..my question is..in ce lume traim?
In liceu colega de banca atunci cand avea cosuri si le acoperea cu pasta de dinti si venea asa la scoala. Am incercat si eu pasta de dinti pe cosuri insa ACASA, SEARA!!!Monstruos.
Ca sa nu mai zic o alta aiurita recomanda sperma..so..my question is..in ce lume traim?
In liceu colega de banca atunci cand avea cosuri si le acoperea cu pasta de dinti si venea asa la scoala. Am incercat si eu pasta de dinti pe cosuri insa ACASA, SEARA!!!Monstruos.
^ nu sperma chiar am auzit ca are propietati dermatologice si bune pentru sistemul intern in general stiu o tipa colecteaza lichid seminal sa se dea pe maini ca cica faci mainile catifelate. acu cat de timpita e ea, sau idiot iubitu ei nu stiu dc stiu atatea nebune? devin suspecta STAU LA OSPICIU!
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Varsta : 32
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
Eu am mai auzit de urina de la femei in varsta...pentru par si ten Ceva proprietati cred ca are, pentru ca sunt creme cu uree [le tot vad prin DM, cred ca de la Balea este o gama]. Bine...nici eu n-as putea folosi asa un "ritual de frumusete"
yanna- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 66
Data nasterii : 13/04/1987
doamne fereste
pai eu prefer sa am mainile aspre si cosuri pe fata, eu sperma si urina nu pun pe mine
pai eu prefer sa am mainile aspre si cosuri pe fata, eu sperma si urina nu pun pe mine
Mirella- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 27/12/2009
Numarul mesajelor : 3074
Data nasterii : 08/01/1986
Localizare : Iasi, the city of 7 hills
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa