SFAT PENTRU UN TELEFON NOU
+3
Squint
Daiana
irina_ulesan
7 participanți
Forumul Roz :: Diverse :: Tehnologie
Pagina 1 din 1
SFAT PENTRU UN TELEFON NOU
am un telefon de vreo doi ani si jumatate si sincer va zic ca m-am plictisit de el groaznic si in plus l-am cam scapat pe jos si l-am spart, mai face probleme din cand in cand si se blocheaza.... in fine per total as vrea sa-l schimb dar nu stiu cu ce.... daca aveti ceva sfaturi pentru mine va rog nu ezitati sa mi le dati..... pentru asta vreau sa va dau cateva detalii..... sa nu fie roz sau auriu cum am primit sfaturi de la colegii de munca..... sa fie micut.... cu clapeta sau slide..... ceva pentru o lady....... trebuie sa subliniez faptul ca imi place foarte mult un iphone dar tata mi-a spus ieri ca nu e telefon de domnisoara.... sa-i ascult sfatul sau nu?
va rog sa-mi trimiteti parerile voastre
multumesc anticipat
pupicei
va rog sa-mi trimiteti parerile voastre
multumesc anticipat
pupicei
irina_ulesan- Bebe Roz
- Data de inscriere : 03/08/2010
Numarul mesajelor : 49
Data nasterii : 26/02/1982
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : HAPPYYYYYY
Re: SFAT PENTRU UN TELEFON NOU
* mutat topic la sectiunea Tehnologie *
io-s fan Nokia. nu gasesc utilitate intr-un iPhone. aaaa si sint total anti clapeta sau slide :P
io-s fan Nokia. nu gasesc utilitate intr-un iPhone. aaaa si sint total anti clapeta sau slide :P
ms frumos......... si mie imi place nokia dar parca vreau ceva mai finut...... am un 8800 arte si cum am spus mai sus m-am plictisit de el :(
irina_ulesan- Bebe Roz
am slide si e pretentios ... daca n-ai grija de el, bye bye slide, cat si clapeta e la fel, mai usor poate zbura oricand .... cel mai fain e sa fie normal. Eu abia astept sa-mi cumpar Nokia XpresMusic 5800 touchscreen, mai detin un tel normal Sony Ericsson cat si altul slide (sau numita saniuta) Sony Ericsson S500i. Nu's roz sau aurii, nu le suport ... imi plac fff mult cele negre, asa cum is ale mele ..
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
ms frumos....... nokia asta care il am e slide si sincer de 2 ani jumate de cand il am nu am pb cu el decat i-am instalat eu nu stiu ce soft care l-am gasit pe net si l-am dat peste cap de se blocheaza soft-ul..... iar faptu ca l-am scpat de sute de ori pe jos pana acum si tot functioneaza consider ca e f bun doar ca sunt super plictisita de el....... in veci nu am tinut asa mult un tel si acum e mania iphone si sincer cred ca m-a luat si pe mine :))
irina_ulesan- Bebe Roz
iPhone e foarte ok...poti sa il iei pe asta nou ,iPhone 4 (e cam uratel). Pt iPhone ai tot felul de aplicatii...marile site-uri sau reviste au aplicatii doar pentru iPhone (de ex www.style.com ),deci inseamna ceva daca au DOAR pentru un singur tip de telefon.
Blackberry sunt foarte bune, pentru afaceri/email sunt no1...frumoase nu mi se par ,au inceput sa-mi placa tot vazandu-le la Victoria Beckham.
Daca iti doresti iPhone ,dar esti fan Nokia iti poti lua noul N8 -are sistem de operare Symbian 3 (e comparabil ca putere si functionalitate cu iPhone sau Android)...si il gasesti in mai multe culori.
Eu am de o luna HTC Nexus One...e minunat ,netul merge foarte bine ,iar dupa imbunatatiri e mai bun ca iPhone (si e si mai subtire ).
Dintre cele 4 enumerate poti alege unul...depinde si pentru ce vrei telefonul:aspect sau functii si depinde si de ce suma esti dispusa sa dai pe el!
Nu recomand Samsung!!! Arata bine ,dar nu sunt rezistente deloc.
LE: acum am vazut ca vrei cu clapeta sau slide...cu clapeta nu se mai fabrica-doar din alea la 1-2 milioane ,iar la slider se rupe banda.
Blackberry sunt foarte bune, pentru afaceri/email sunt no1...frumoase nu mi se par ,au inceput sa-mi placa tot vazandu-le la Victoria Beckham.
Daca iti doresti iPhone ,dar esti fan Nokia iti poti lua noul N8 -are sistem de operare Symbian 3 (e comparabil ca putere si functionalitate cu iPhone sau Android)...si il gasesti in mai multe culori.
Eu am de o luna HTC Nexus One...e minunat ,netul merge foarte bine ,iar dupa imbunatatiri e mai bun ca iPhone (si e si mai subtire ).
Dintre cele 4 enumerate poti alege unul...depinde si pentru ce vrei telefonul:aspect sau functii si depinde si de ce suma esti dispusa sa dai pe el!
Nu recomand Samsung!!! Arata bine ,dar nu sunt rezistente deloc.
LE: acum am vazut ca vrei cu clapeta sau slide...cu clapeta nu se mai fabrica-doar din alea la 1-2 milioane ,iar la slider se rupe banda.
Purple Owl- Ciocoflender Roz
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
Nokia Arte mi s-a parut oribil de la inceput...are un display asa mic. E mai mult un telefon accesoriu.
Daca scapi iPhone-ul pe jos si nu ai carcasa/husa se duce. Am o prietena care a schimbat 4 ,toate cu display-urile sparte.
Daca scapi iPhone-ul pe jos si nu ai carcasa/husa se duce. Am o prietena care a schimbat 4 ,toate cu display-urile sparte.
Purple, te contrazic cu Samsung-urile. Am unul de 3 ani jumate si merge impecabil. Si a rezistat la toate cazaturile (inclusiv la cateva de la zeci de metri inaltime), lovituri, zgarieturi. Si nu sunt singura care are experienta pozitiva cu Samsung-ul. Rezista chiar foarte bine.
Probabil le-au imbunatatit...Samsung cu touch screen nu am avut ,doar slide si cu clapa acum cativa ani.
ms mult pt sfaturi
nu sunt bussiness woman deoarece e criza destul de mare la noi acum si stau mai mult in umbra si astept sa vad ce se intampla si pe ce cale s o iau
il vreau in primul rand pentru aspect, apoi utilitate si la sfarsit ma uit si la bani
ce nu am inteles e in legatura cu iphone 4 dc e bun sau nu sau dc e urat sau nu
pb e ca l-am vazut doar pe net si nu for real si nu-mi pot da seama cat e de urat/frumos, mare/mic, etc
tb sa ajung la un magazin sa-l vad si sa vad si nexus-ul respectiv
pb e ca am fost la vodafone azi si mi-am incarcat cartela si m-am uitat pe la telefoane.... saraci rau sunt astia.... nimic interesant inafara de niste samsung-uri f colorate
am uitat sa-mi spun ca nu-mi place ca telefonul sa tipe a roz bonbon, galben pai, auriu tiganesc si alte culori turbate :P
oricum va multumesc tuturor pt sfaturi si va pup
va voi spune ce mi-am luat in final
nu sunt bussiness woman deoarece e criza destul de mare la noi acum si stau mai mult in umbra si astept sa vad ce se intampla si pe ce cale s o iau
il vreau in primul rand pentru aspect, apoi utilitate si la sfarsit ma uit si la bani
ce nu am inteles e in legatura cu iphone 4 dc e bun sau nu sau dc e urat sau nu
pb e ca l-am vazut doar pe net si nu for real si nu-mi pot da seama cat e de urat/frumos, mare/mic, etc
tb sa ajung la un magazin sa-l vad si sa vad si nexus-ul respectiv
pb e ca am fost la vodafone azi si mi-am incarcat cartela si m-am uitat pe la telefoane.... saraci rau sunt astia.... nimic interesant inafara de niste samsung-uri f colorate
am uitat sa-mi spun ca nu-mi place ca telefonul sa tipe a roz bonbon, galben pai, auriu tiganesc si alte culori turbate :P
oricum va multumesc tuturor pt sfaturi si va pup
va voi spune ce mi-am luat in final
irina_ulesan- Bebe Roz
Iphone 4 mi se pare patratos din ce am vazut pe net (nu cred ca a aparut in magazinele de la noi) ,dar logic ca e cel mai bun dintre toate 4.
HTC-ul pe care il am eu e finut ,slim ,poti sa te uiti la HTC Desire ca e la fel ca Nexus One ,doar ca Nexus One are doar un buton si e mai performant. Asta era 2500 lei pe net la noi...in Carrefour era 3200 lei,si asta inainte de marirea tva-ului.
Cel mai bine e sa te duci in Orange Shop ,acolo au foarte multe si de toate preturile.
HTC-ul pe care il am eu e finut ,slim ,poti sa te uiti la HTC Desire ca e la fel ca Nexus One ,doar ca Nexus One are doar un buton si e mai performant. Asta era 2500 lei pe net la noi...in Carrefour era 3200 lei,si asta inainte de marirea tva-ului.
Cel mai bine e sa te duci in Orange Shop ,acolo au foarte multe si de toate preturile.
OMG ,eu acum am vazut cat costa iPhone 4 5999 lei
Uite aici detalii HTC Nexus One ,citeste si parerile de jos ,uita-te la poze facute cu el...
http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-htc-nexus_one-2713
Pretul lui:
http://www.yourphone.ro/id-NDY1-detalii-telefon-mobil-HTC-Google+Nexus+One
Uite aici detalii HTC Nexus One ,citeste si parerile de jos ,uita-te la poze facute cu el...
http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-htc-nexus_one-2713
Pretul lui:
http://www.yourphone.ro/id-NDY1-detalii-telefon-mobil-HTC-Google+Nexus+One
Norah a scris:daca ar fii sa-mi cumpar ceva mi-as lua htc acum...
sefu meu are unu micut care nu suna decat cand vrea el si al meu prieten are htc hd si n-a vrut nici de nebun sa se conecteze in roaming :| iti vine sa-l arunci.. e greu de tot de folosit... pana accesezi un mail te urci pe pereti...
eu mi-a lua un nokia cu tastatura... nokia rulz
De ce sa se conecteze la roaming? Este in alta tara sau cum?
Subiecte similare
» Cel mai rau sfat de frumusete primit vreodata
» Net, cablu, telefon
» Carcase de telefon decorate cu cristale si perlute
» Carcase de telefon handmade UNICAT cu cristale si perlute