Schimb de materiale 2
+32
deena
ileana-cosanzeana
lorybalan
narcyssa
Criiis
greeneyes
Amber
mihastef
Raven
Rosalinda
carmen silva
EMYLY
ancacib
Amarylle
ale*
icabica
irris
DaniHeart
zmotocel
Mika20
c@t
da'mely
Butterfly
Inanna
teodora83
JoannaJo
Chocolate
edith
codrutza19
ruxypixy
bijouxdemonange
MicaNarcisa
36 participanți
Pagina 11 din 22
Pagina 11 din 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Creatoarea saptamanii este:
Re: Schimb de materiale 2
daap...si eu cred
Ruxy felicitari
adresa o iau de pe coletul trimis de tine - daca mai trebuie ceva sa-mi zici te rog
Ruxy felicitari
adresa o iau de pe coletul trimis de tine - daca mai trebuie ceva sa-mi zici te rog
Felicitari Ruxy! Nu stiu daca saptamana asta vom avea timp de bijuterit.... ca vine revelionul, mai avem pregatiri, una alta, de dres dupa anul nou :d
cred ca ar fi bine sa puna modelele de acum si sa fie timp 2 saptamani, ce spuneti?
cred ca ar fi bine sa puna modelele de acum si sa fie timp 2 saptamani, ce spuneti?
Merci fetele! Da, Ica adresa de pe coletul tau. Si eu zic sa avem doua saptamani concursul. Ma uit la niste modele si cred ca maine pun cate ceva.
De acord!Felicitari Ruxy!
irris- Membru Creativ
- Data de inscriere : 10/06/2009
Numarul mesajelor : 3431
Data nasterii : 18/11/1982
Varsta : 42
bravoooooo
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
Asaaaa. deci modelele. deci stiti deja ca eu am o mica sau mai mare tacaneala cu margelele de nisip, asa ca mi-ar placea sa va pun un pic la migaleala.
Ogalala lace - promit sa va arat maine ca am facut eu cu acest model
Cubuletele rombulete deja le stiti, dar am zis sa va impulsionez sa le si faceti, iar bratara asta e absolut superba
Herringbone pe memorywire - Zmotocel e de vina! Am deja la activ vreo cateva piese in genul asta, le pozez in zilele urmatoare si vi le arat si cum stiti ca am o problema cu herringbone cred ca vor mai urma
Patckwork - eu am facut-o e destul de usoara si super frumoasa, la fel pozele vin cat de curand
Si acum ca sa nu ma injurati, doua cu fimo
Pentru ca am vazut ca multa lume cocheteaza pe aici cu sarma am zis sa incercati in prima faza asta. E simplu si dragut modelul Tree of Life
Inca o chestie cu sarma mai abstracta, dar care sigur lasa multa liberate
Si last but not least, un pandantiv chianmaille, cine il face sa ne spuna si noua cum, ca mie imi place mult
Ogalala lace - promit sa va arat maine ca am facut eu cu acest model
From altele decat blog |
Cubuletele rombulete deja le stiti, dar am zis sa va impulsionez sa le si faceti, iar bratara asta e absolut superba
From altele decat blog |
Herringbone pe memorywire - Zmotocel e de vina! Am deja la activ vreo cateva piese in genul asta, le pozez in zilele urmatoare si vi le arat si cum stiti ca am o problema cu herringbone cred ca vor mai urma
From altele decat blog |
Patckwork - eu am facut-o e destul de usoara si super frumoasa, la fel pozele vin cat de curand
From altele decat blog |
Si acum ca sa nu ma injurati, doua cu fimo
From altele decat blog |
From altele decat blog |
Pentru ca am vazut ca multa lume cocheteaza pe aici cu sarma am zis sa incercati in prima faza asta. E simplu si dragut modelul Tree of Life
From altele decat blog |
Inca o chestie cu sarma mai abstracta, dar care sigur lasa multa liberate
From altele decat blog |
Si last but not least, un pandantiv chianmaille, cine il face sa ne spuna si noua cum, ca mie imi place mult
From altele decat blog |
wow ce modele frumoasE!De data asta chiar imi plac toate!
Pandantivul chainmaille e chiar usor si foarte foarte frumos!
din pacate n-am pe-aici decat o dimensiune de zale si e nevoie de 2 dimensiuni, ca il faceam chiar acum! Poate saptamana viitoare reusesc!
Pandantivul chainmaille e chiar usor si foarte foarte frumos!
din pacate n-am pe-aici decat o dimensiune de zale si e nevoie de 2 dimensiuni, ca il faceam chiar acum! Poate saptamana viitoare reusesc!
si mie imi plac
as incerca primul model sa vad daca iese ceva
Ruxy azi l-am trimis pe sot la posta sa puna coletul - acu sa vad daca nu uita
as incerca primul model sa vad daca iese ceva
Ruxy azi l-am trimis pe sot la posta sa puna coletul - acu sa vad daca nu uita
Nu e graba, ca oricum am niste drumuri la posta dupa anul nou. Ma bucur ca va plac modelele. Revin maine si cu materialele.
vai, vai...ce puteti sa mesteriti, incredibil
super gagici dom'le
super gagici dom'le
carmen silva- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 6956
Data nasterii : 23/05/1982
la multi ani fetelor!!!!
haideti sa va arat colectia mea de twisted herringbone
bratari:
coliere:
haideti sa va arat colectia mea de twisted herringbone
bratari:
coliere:
super frumoase zmotocel...imi place la nebunie cum lucrezi
le:ce folosesti...ata sau guta?k m-am uitat eu la poze dar mi se pare k in unele se vede guta iar in altele ata...
le:ce folosesti...ata sau guta?k m-am uitat eu la poze dar mi se pare k in unele se vede guta iar in altele ata...
si ata si guta. la astea am folosit ata.
guta folosesc doar la obiectele care vreau sa fie rigide, de exemplu sferele din margele
guta folosesc doar la obiectele care vreau sa fie rigide, de exemplu sferele din margele
aha.si eu ma gandeam la unele modele sa folosesc ata dar am incercat o singura data si atunci mi s-a incalcit intr-un hal...de nu mi-a mai trebuit ata cred k nu era buna...
Imi plac la nebunie lucrusoarele facute de voi.
Rosalinda- Bebe Roz
- Data de inscriere : 14/07/2009
Numarul mesajelor : 27
Data nasterii : 04/02/1980
Varsta : 44
Ce liniste pe aici. Acuma nu va acuz de lene ca si eu m-am lungit pana sa pun poza cu materialele...Asa ca:
- doua pungute cu margele de 2 mm bicolore
- margele de 4 mm aurii
- margele de 2 mm gri
- margele de 3 mm tubulare cuprate * din cele din care am facut libelulele
- 4 accesorii pentru cercei aurii
- incuietori argintii
- diverse margelute argintii (fluturi, flori)
From altele decat blog |
- doua pungute cu margele de 2 mm bicolore
- margele de 4 mm aurii
- margele de 2 mm gri
- margele de 3 mm tubulare cuprate * din cele din care am facut libelulele
- 4 accesorii pentru cercei aurii
- incuietori argintii
- diverse margelute argintii (fluturi, flori)
Pana cand e inscrierea?As incerca primul model dar nu stiu ce va iesi si de asta nu prea imi vine sa ma apuc de treaba...
hee...tot primul l-am incercat si eu si nu mi-a placut deloc cum iese si l-am desfacut......
am cautat pe net tutorial la twisted heringbone si nu am inteles nimic....
asa k eu cred k am sa zic pas
Ruxy oare a ajuns coletul ?-- am oarece emotii k la nr de strada in loc de slash am scris 1
am cautat pe net tutorial la twisted heringbone si nu am inteles nimic....
asa k eu cred k am sa zic pas
Ruxy oare a ajuns coletul ?-- am oarece emotii k la nr de strada in loc de slash am scris 1
eu am incercat bratara din a 4-a poza si nu mi-a iesit k am pus margelutele alea putin mai mari de pe margini de 4 mm si mi se strangea modelul si iesea naspa...si nici nu am mai mici ca sa iasa drept asa ca si eu m-am lasat pagubasa...de asta stau in cumpana acuma daca sa incerc sau nu primul model...
aaa....aia auriu cu alb - e frumoasa tare
eu zic sa incerci - nu ai nimic de pierdut
eu zic sa incerci - nu ai nimic de pierdut
Deci, sa le luam pe rand. Ica, coletul a ajuns, merci mult, mor dupa fluturi, iar din cele roz deja am folosit la o bratara. Herringbone-ul ala e simplu. Deci daca stii sa faci herringbone tubular normal, care e foarte simplu, la asta twisted nu trebuie decat ca atunci cand pui doua margele si te duci in jos in baza sa te duci 2 margele si cand revii in sus in urmatoatea serie de margele sa revii doar prin una. Am pus poze cu ce am facut eu la margelute si nu numai.
Joanna, inscrierea e pana duminica, daca ar fi dupa mine as mai lasa o saptamana sa aveti timp si sa se adune mai multe concurente, dar acum nah, trebuie sa zica si Bijoux si Mica, ca ele sunt sefe aici. La chestia aia dantelata din prima poza o sa pun un tutorial maine, asa ca trebuie musai sa va apucati de treaba, e foarte usor.
Joanna, inscrierea e pana duminica, daca ar fi dupa mine as mai lasa o saptamana sa aveti timp si sa se adune mai multe concurente, dar acum nah, trebuie sa zica si Bijoux si Mica, ca ele sunt sefe aici. La chestia aia dantelata din prima poza o sa pun un tutorial maine, asa ca trebuie musai sa va apucati de treaba, e foarte usor.
am gasit si eu o schema pentru un danteluta aia...nu chiar la fel dar destul de asemanatoare...eu o sa fac dupa schema aia ca mi se pare simpla
Colierul ala nu e greu deloc, e chiar simplut, o sa il fac si eu, ca de mult tot zic si macar acum am un impuls mai bun
Ruxy, am vazut brataricile, imi plac super super mult
Nu e o idee rea sa mai prelungim cu inca o saptamana, modelele sunt destul de migaloase si na, mai greu e cu refacerea acum dupa sarbatori! deci eu zic sa mai lasam o saptamana! :p
Ruxy, am vazut brataricile, imi plac super super mult
Nu e o idee rea sa mai prelungim cu inca o saptamana, modelele sunt destul de migaloase si na, mai greu e cu refacerea acum dupa sarbatori! deci eu zic sa mai lasam o saptamana! :p
Super bine sa mai prelungim. Maine va pun si tutorialul pentru fetele care nu am inca modelul la colier. Pana atunci m+am apucat azi de kumihimo si imi place de mor. Am gasit un set pentru asa ceva la un magayin de cadouri de langa mine si evident ca mi+am facut un cadou asa de inceput de an, ca oricum nu mi+a facut nimeni nimic cadou pana acum. Deh...criza asta.
ce bine ca s-a mai prelungit .....abia astept tutorialul - poate asa o sa-l fac si eu
Ruxy kumihimo faci cu ate-fire sau cu margele ?.......abia astept sa ne arati si noua ce-ti iese......ti-am vazut bratarile pe blog sunt superbe
Ruxy kumihimo faci cu ate-fire sau cu margele ?.......abia astept sa ne arati si noua ce-ti iese......ti-am vazut bratarile pe blog sunt superbe
Gata tutorialul si am pus si poze la Margelute si nu numai cu colierele mele. Ica, m-am jucat cu kumihino ieri si azi o multime. Ieri am facut ceva cu ate azi am trecut si la margele, cu margele e mai greu, dar iese frumos, cam ca tuburile crosetate cu margele. Aaa si am folosit capetele de organza de la tine ca final de bratari. O sa va arat in zilele urmatoare ce a iesit.
ma bucur tare mult ca-ti sunt de folos capetele alea
intru acum sa vad si eu tutorialul - poate asa ma impulsionez si eu sa-l fac
intru acum sa vad si eu tutorialul - poate asa ma impulsionez si eu sa-l fac
fetele nimic pe aici ?....nu sparge nimeni gheata ?
am facut io ceva dar stau la panda sa prind lumina sa intru la sedinta de pozat
am facut io ceva dar stau la panda sa prind lumina sa intru la sedinta de pozat
Si eu si eu...mai tarziu oleaca
Ica,stiu cum se face setul ala cu roz si mov...adica margeluta aia maarreee:e RAW!Iti imaginezi cum?
Ica,stiu cum se face setul ala cu roz si mov...adica margeluta aia maarreee:e RAW!Iti imaginezi cum?
irris- Membru Creativ
irris a scris:Si eu si eu...mai tarziu oleaca
despre ce set cu margelutza vorbim?
Despre asta...atata am stat si mi am stors creierii si Ica era cea mai curioasa...Faci un raw plat pe 3 randuri si apoi unesti capetele pe lat...Am incercat eu dar n am potrivit bine margelele si a iesit aiurea....dar eu 90 % zic ca asa se face!
Am reusit si eu,dupa ce m am laudat de vreo luna ca particip la schimb sa lucrez ceva cand trebuie:
Ma declar fan inflacarat acestei cusaturi!
irris- Membru Creativ
foarte frumoasa bratara Irris - imi place - bravo - si multzu de explicatii
am sa incerc si raw dar sa gasesc margelele potrivite care sa mearga
acum sa va arat ce modele am incercat io
ogalala - dar mai simpla
pandativ copac-copacel
set chianmaille red (zalele sunt realizate in totalitate de mine)
am sa incerc si raw dar sa gasesc margelele potrivite care sa mearga
acum sa va arat ce modele am incercat io
ogalala - dar mai simpla
pandativ copac-copacel
set chianmaille red (zalele sunt realizate in totalitate de mine)
Superbe ti au iesit toate!Cum ai facut floarea din zale ca m am chinuit intr o seara da nu mi a iesit nik...
irris- Membru Creativ
multzu Irris
e simplu tare - nu stiu daca am facut dupa tehnica corecta dar mi-a iesit pana la urma
- deci am facut 2 marimi de zale
- prima oara am imbinat 2 mari 2 mici si tot asa pana am format cercul
- dupa aceea am mai introdus cate una mare intre cele 2 mari dar sa inconjoare cele 2 zale mici
altfel nu stiu sa explic
e simplu tare - nu stiu daca am facut dupa tehnica corecta dar mi-a iesit pana la urma
- deci am facut 2 marimi de zale
- prima oara am imbinat 2 mari 2 mici si tot asa pana am format cercul
- dupa aceea am mai introdus cate una mare intre cele 2 mari dar sa inconjoare cele 2 zale mici
altfel nu stiu sa explic
wow Ica,ce-mi place colierul ogalala,este superb.Si floarea chianmaille este super.Si eu am stat de am studiat-o si nu prea ma prind cum se face.
Irris si bratara ta a iesit super.si mie imi place foarte mult aceasta tehnica.
Felicitari fetelor.Foarte,foarte frumoase toate.
Ce dor imi e sa mai particip si eu la schimb.Dar din pacate nu pot acum.
Irris si bratara ta a iesit super.si mie imi place foarte mult aceasta tehnica.
Felicitari fetelor.Foarte,foarte frumoase toate.
Ce dor imi e sa mai particip si eu la schimb.Dar din pacate nu pot acum.
Aha...ca eu incercam sa fac tot motivul dintr o data...am sa incerc diseara sa vad daca mi iese!Sarumana de explicatii!
Multumesc de aprecieri fetelor!Tre sa mai exersez...
Multumesc de aprecieri fetelor!Tre sa mai exersez...
irris- Membru Creativ
Gata fetele, am facut si tutorial pentru twisted herringbone. Alea de pe net erau vorba Icai asa incalcite de mi-am prin si eu urechile prima data. Asa ca m-am gandit sa va usurez munca.
irris si ica...super sunt creatiile voastre...spre rusinea mea,cu tot timpul asta la dispozitie nu am apucat sa fac nimic pentru concurs...pana prin martie nu cred ca mai apuc sa particip la concurs...dar va admir voua margelutele
Pagina 11 din 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Subiecte similare
» Shopping de materiale
» schimb de linkuri
» materiale la metru pentru idei frumoase
» Schimb banner/link
» Choco si Mica - schimb de idei
» schimb de linkuri
» materiale la metru pentru idei frumoase
» Schimb banner/link
» Choco si Mica - schimb de idei
Pagina 11 din 22