Schimb de materiale 2
+32
deena
ileana-cosanzeana
lorybalan
narcyssa
Criiis
greeneyes
Amber
mihastef
Raven
Rosalinda
carmen silva
EMYLY
ancacib
Amarylle
ale*
icabica
irris
DaniHeart
zmotocel
Mika20
c@t
da'mely
Butterfly
Inanna
teodora83
JoannaJo
Chocolate
edith
codrutza19
ruxypixy
bijouxdemonange
MicaNarcisa
36 participanți
Pagina 10 din 22
Pagina 10 din 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Creatoarea saptamanii este:
Re: Schimb de materiale 2
Ica super materialele
si Bijoux mumoasa foc bratara, imi place mai mult asa cu verde
si Bijoux mumoasa foc bratara, imi place mai mult asa cu verde
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Ale, merci mult, au ajuns margelele, sunt frumoase! Ica astept PM cu adresa ta. Saptamana asta cred ca o sa particip si eu. Mai ales ca imi plac vreo cateva modele.
^ ma bucur ca iti plac
amarylle ce tare avatar aiiiiiii \m/
ale*- Membru Creativ
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 3480
Data nasterii : 04/03/1989
Varsta : 35
Localizare : bm/cj
Stare de spirit : exista :P
Ruxy...iti trimit acum Pm
daca face cineva modelul 3 face si un tutorial ?...pleeeeease....ca-mi place de mor.....eu am incercat ceva ceva dar nu mi-a iesit
daca face cineva modelul 3 face si un tutorial ?...pleeeeease....ca-mi place de mor.....eu am incercat ceva ceva dar nu mi-a iesit
Monica, mii de scuze că nu am ajuns la posta zilele astea, dar sper sa dau o fuga maine, daca nu cel tarziu luni. In alta ordine de idei sa va arat ce am facut eu zilele astea.
Somon şi lavandă - Sunt două lucruri care îmi amintesc de lux şi răsfăţ.
Somonul înseamnă pentru mine Moscova, Rusia, Ana Karenina, Tverskaia şi iarnă.
Lavanda e Franţa, vară târzie, soare, băi spumante. Da, recunosc sincer, sunt o fanatică a parfumurilor şi a culorilor şi dacă acestea sunt asociate cu atât mai bine. Iarna mea are uneori miros de somon fume şi lemne şi culoare portocalie, iar vara senzaţie de leneveală şi culoare de movuliu stins în apus, pe un câmp de lavandă.
O parte din aceste senzaţii am încercat să le strâng în cele două perechi de cercei de mai jos pentru care am folosit mărgele de nisip portocalii şi cuprate, alături de perluţe cuprate şi mărgele de nisip mov şi indigo, alături de perluţe albastre şi cameleon. Dacă am reuşit sau nu rămâne să decideţi voi.
Revin cat de curand si cu o varianta de bratara inspirata de modelul 2.
Somon şi lavandă - Sunt două lucruri care îmi amintesc de lux şi răsfăţ.
Somonul înseamnă pentru mine Moscova, Rusia, Ana Karenina, Tverskaia şi iarnă.
Lavanda e Franţa, vară târzie, soare, băi spumante. Da, recunosc sincer, sunt o fanatică a parfumurilor şi a culorilor şi dacă acestea sunt asociate cu atât mai bine. Iarna mea are uneori miros de somon fume şi lemne şi culoare portocalie, iar vara senzaţie de leneveală şi culoare de movuliu stins în apus, pe un câmp de lavandă.
O parte din aceste senzaţii am încercat să le strâng în cele două perechi de cercei de mai jos pentru care am folosit mărgele de nisip portocalii şi cuprate, alături de perluţe cuprate şi mărgele de nisip mov şi indigo, alături de perluţe albastre şi cameleon. Dacă am reuşit sau nu rămâne să decideţi voi.
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
Revin cat de curand si cu o varianta de bratara inspirata de modelul 2.
Ultima editare efectuata de catre ruxypixy in Dum Dec 20 2009, 04:33, editata de 1 ori
Sunt bestiali!Si culoarea la primii ma omoara!
irris- Membru Creativ
- Data de inscriere : 10/06/2009
Numarul mesajelor : 3431
Data nasterii : 18/11/1982
Varsta : 42
ruxypixy a scris:Daaa, Adina! Chiar voiam sa te intreb, sunt cehesti, ca sunt foarte bune?
nope. sunt luate mai demult de la margele.net sunt indiene. si mie mi se par mai bune decat ce am luat in ultimul timp.
Ruxy....sunt superbi cerceii ....foarte frumosi ti-au iesit
cu pachetul nu-i problema cand ai tu timp....stii vorba aia :nu sta nimeni in apa ( eventual in zapada hi hi hi)-----daca faci modelul 2 bratara faci si un mic tutorial ?..pleeeease...daca ai timp
cu pachetul nu-i problema cand ai tu timp....stii vorba aia :nu sta nimeni in apa ( eventual in zapada hi hi hi)-----daca faci modelul 2 bratara faci si un mic tutorial ?..pleeeease...daca ai timp
ale* a scris:^ ma bucur ca iti plac
E formatia mea preferata ,iar hetfield e ........divin ........abia astept sa vine mai sa merg sa-i vad ..
Amarylle- Membru Creativ
- Data de inscriere : 04/08/2009
Numarul mesajelor : 189
Data nasterii : 15/06/1982
Localizare : Timisoara
Stare de spirit : what a fuck!
sorry de off..unde mergi sa ii vezi in mai?
ale*- Membru Creativ
in bucuresti...intre 26-28 din cate stiu eu in una din zilele astea vor avea ei concert :olimpie:
Ica, am pus tutorial la bratara. Nu este exact precum cea de la modelul 2, dar asa mi s-a parut mie mai simplu de facut. O sa ii fac maine pe lumina niste poze mai frumoase si o pun si aici sa o vedeti. Evident ca e cupru cu mov si ca in tutorial se vede albastru de la lumina artificiala la care am pozat-o.
asta stiam..dar ea a zis ca asteapta sa vina mai, sa ii vada..de aia intrebam, unde canta ei in mai :)JoannaJo a scris:in bucuresti...intre 26-28 din cate stiu eu in una din zilele astea vor avea ei concert :olimpie:
ale*- Membru Creativ
in mai vin in budapesta si in iunie in bucuresti ....
Eu sunt din timisoara ,in budapesta ajung in 3 ore .......Iti dau link-urile pe pm!
Eu sunt din timisoara ,in budapesta ajung in 3 ore .......Iti dau link-urile pe pm!
Amarylle- Membru Creativ
- Data de inscriere : 04/08/2009
Numarul mesajelor : 189
Data nasterii : 15/06/1982
Localizare : Timisoara
Stare de spirit : what a fuck!
ale*- Membru Creativ
Gata si eu cu toate modelele pe care mi le-am propus sa le fac:
1. bratara chainmille cu picaturi mov - de remarcat faptul ca mi-am facut singura accesoriile, inclusiv zalele, dar si charnurile din margele si perlute
From RuxyPixy
2. bratara cercuri cubiste
3. cerceii somon si lavanda
Cam atat pentru saptamana asta. Mai am o bratara pe care o voi posta la margelute si nu numai.
1. bratara chainmille cu picaturi mov - de remarcat faptul ca mi-am facut singura accesoriile, inclusiv zalele, dar si charnurile din margele si perlute
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
From RuxyPixy |
Cam atat pentru saptamana asta. Mai am o bratara pe care o voi posta la margelute si nu numai.
vreau si eu sa particip la concurs cu o bratara,dar poate ma ajuta cineva sa pun poza sa apara direct nu link-ul
multumesc
multumesc
EMYLY- Roz
- Data de inscriere : 01/04/2009
Numarul mesajelor : 4
Data nasterii : 20/07/1983
Varsta : 41
am pus eu poza!
Vezi ca in dreapta imaginii ai lista d elink-uri catre poza! Selectezi only image si apoi dimensiunea pozei si copiezi link-ul pe care il introduci astfel pe forum:
Vezi ca in dreapta imaginii ai lista d elink-uri catre poza! Selectezi only image si apoi dimensiunea pozei si copiezi link-ul pe care il introduci astfel pe forum:
- Cod:
[img]http://lh4.ggpht.com/_Pb0EeWebJdI/Sy6RvFcFMgI/AAAAAAAAI80/_77U-2gH76M/s640/DSC03678.JPG[/img]
n-am reusit sa mai fac nimic insa revin cu un pandantiv facut dupa tenica bratarii serpuite:
Si un inel cu swarowski folosind aceeasi tehnica:
- setul pentru inel!
- setul pentru inel!
iti dai seama ca treb sa ne spui si cum l-ai facut nu? Ca eu ma tot dau cu capul de pereti de cateva zile sa ma prind.
Da da...asteptam secretul!!!
irris- Membru Creativ
eu stiu secretul :)
doar ca nu am avut timp sa il fac...... ca multe alte modele :(
este un model care a aparut anul trecut pe mai multe blog-uri unguresti si apoi a fost preluat si pe unele frantuzesti si rusesti.
uite aici modelul explicat
http://pivoineperles.canalblog.com/archives/p73-3.html
doar ca nu am avut timp sa il fac...... ca multe alte modele :(
este un model care a aparut anul trecut pe mai multe blog-uri unguresti si apoi a fost preluat si pe unele frantuzesti si rusesti.
uite aici modelul explicat
http://pivoineperles.canalblog.com/archives/p73-3.html
da, ala e tutorialul!
Toata chestia e ca trebuiesc 3 dimensiuni de margelute de nisip pe margini (eu am folosit aurii de 2, 3 si 4 mm) si margelele de pe mijloc tre sa fie de cel putin 4 mm (dar cred c iese modelul mai fain cu margele mai mari). Eu am folosit la pandantiv chiar de 8 mm si au iest cam ondulat, asa 3 D
este superb modelul oricum. si nu e nici greu :d
Toata chestia e ca trebuiesc 3 dimensiuni de margelute de nisip pe margini (eu am folosit aurii de 2, 3 si 4 mm) si margelele de pe mijloc tre sa fie de cel putin 4 mm (dar cred c iese modelul mai fain cu margele mai mari). Eu am folosit la pandantiv chiar de 8 mm si au iest cam ondulat, asa 3 D
este superb modelul oricum. si nu e nici greu :d
deci trebuie sa-l incerc si eu neaparat....k arata prea bine
multumim Zmotocel pentru link...ca si eu ma
Bijoux e bestial inelul...imi place tare mult
multumim Zmotocel pentru link...ca si eu ma
Bijoux e bestial inelul...imi place tare mult
Mistoc rau...si simplu tare!Mai pune,zmotocel ,link-uri interesante!Ca eu cat am periat goagle nu l am gasit....
irris- Membru Creativ
SONDAJ DESCHIS PANA LUNI ORA 15:00
BIJOUXDEMONANGE
bijouxdemonange a scris:Chiar, ce superbe sunt modelele! Imi plac toate toate! Ma bag si eu saptamana asta! Mai ales ca am facut deja una din bratari (penultima din propuneri):
Revin cu celelalte!
Apropo, felicitari Monica!
Spor la margelit fetelor!
[...]
n-am reusit sa mai fac nimic insa revin cu un pandantiv facut dupa tenica bratarii serpuite:
- setul pentru inel!
RUXYPIXY
ruxypixy a scris:Gata si eu cu toate modelele pe care mi le-am propus sa le fac:
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
From RuxyPixy
EMYLY
EMYLY a scris:vreau si eu sa particip la concurs cu o bratara,dar poate ma ajuta cineva sa pun poza sa apara direct nu link-ul
multumesc
SONDAJ DESCHIS PANA LUNI ORA 15:00
Multam, pai daca ma puneti la munca? Ica, am pus azi coletul la posta. Acum ma apuc de bratara Micai. Am luat si sw de la tine Mica, asa ca la munca. Pt ca vreau sa il trimit pana in craciun.
am votat si eu
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
si eu am votat
Ruxy - mersic...te anunt cand o sa-l primesc......si spor la bratara Micai-sigur o sa iasa ceva de senzatie
Ruxy - mersic...te anunt cand o sa-l primesc......si spor la bratara Micai-sigur o sa iasa ceva de senzatie
sarumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaruxypixy a scris:Multam, pai daca ma puneti la munca? Ica, am pus azi coletul la posta. Acum ma apuc de bratara Micai. Am luat si sw de la tine Mica, asa ca la munca. Pt ca vreau sa il trimit pana in craciun.
eu am incercat modelul al 3-lea .....tehnica nu este deloc aceeasi , dar cat de cat seamana
super ti-a iesit ica chiar ca seamana bine...pacat ca nu l-ai facut mai devreme s te inscrii si tu in concurs...
ce frumos eeeeee :Xicabica a scris:eu am incercat modelul al 3-lea .....tehnica nu este deloc aceeasi , dar cat de cat seamana
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
E superb,imi place mult!
irris- Membru Creativ
multumesc frumos....si mie imi place pana la urma cum a iesit...sunt curioasa sa vad daca se da - l-am trimis astazi sa-l vada cineva
Pagina 10 din 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Subiecte similare
» Shopping de materiale
» schimb de linkuri
» materiale la metru pentru idei frumoase
» Schimb banner/link
» Choco si Mica - schimb de idei
» schimb de linkuri
» materiale la metru pentru idei frumoase
» Schimb banner/link
» Choco si Mica - schimb de idei
Pagina 10 din 22