Miss Roz 2010
+26
strawberry*
Mikki
Criiis
beyonce
Morcovel
JoannaJo
crisnfr
strumfi
Aricica
irris
Mika20
Daiana
Gabi
user123
alesonne
ale*
Chocolate
lil'angel
deena
JulieM
Dianka
Nikoll
chatte
creatzza_aaa
c@t
MicaNarcisa
30 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Miss Roz 2010
Ete ca pun si eu...Tot ca Irris ca si eu anul asta tot cu burta am fost:))
2 mai, burta....dupa gateli si gratare.Makeup-NONE!!OMG sunt hidoasaaaa...
Cu bebela, no makeup dar cosulete si pete pe fata la greu!!HALAL MISS!!!Nu am poze decente cu mine nemachiata in 2010...GRAV!!
Mi-e cam jena ca ma bag aici cu fete faine, dar nah, ma mananca de paleta aia si zic ca poate poate..
2 mai, burta....dupa gateli si gratare.Makeup-NONE!!OMG sunt hidoasaaaa...
Cu bebela, no makeup dar cosulete si pete pe fata la greu!!HALAL MISS!!!Nu am poze decente cu mine nemachiata in 2010...GRAV!!
Mi-e cam jena ca ma bag aici cu fete faine, dar nah, ma mananca de paleta aia si zic ca poate poate..
deena- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 5086
Data nasterii : 22/05/1987
Varsta : 37
pai o sa pun poze Irris...numa ca nu ma bag in urna zic eu...
sa ma uit mai atent daca are culori ce imi lipsesc ma bag si eu in urna
sa ma uit mai atent daca are culori ce imi lipsesc ma bag si eu in urna
ma mananca palma sa pun si eu poze
dar la gatit nu stiu daca voi reusi
cand ajung acasa deja sunt facute
dar la gatit nu stiu daca voi reusi
cand ajung acasa deja sunt facute
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Deena, nu mai vorbi prosti
Strumfi,Chatte,restul rozicilor va asteptam
Strumfi,Chatte,restul rozicilor va asteptam
Nikoll- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 6454
Data nasterii : 23/08/1988
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Deena,tu arati bine si nemachiata!Tineretea maica...
Chatte,Strumfi,va asteptam Oricum strumfi vei face si tu ceva :pozele
Chatte,Strumfi,va asteptam Oricum strumfi vei face si tu ceva :pozele
irris- Membru Creativ
- Data de inscriere : 10/06/2009
Numarul mesajelor : 3431
Data nasterii : 18/11/1982
Varsta : 42
Daaaa si cosurile si petele tot ca la tinerete. Zici ca am 15 ani!!
deena- Membru V.I.P
eu o sa plang daca daiana sau corina vor pune poze cu ceva de mancare pe aici dooooooooooaaamne, ce bucate prepara!!!!
alesonne- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 8988
Data nasterii : 01/09/1986
Varsta : 38
Localizare : Balamuuuc
Stare de spirit : Paranoic
pot sa pun poza in timp ce faceam bradul?
pana la urma tot pregatire de craciun este
pana la urma tot pregatire de craciun este
strumfi- ModerNator
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
pune! pune!!!! ca oricum trec printr-o perioada in care imi vine sa plang din orice asa ca, un motiv in plus e o nimica toataDaiana a scris:stai linistita nu vreau sa te fac sa plangi :)
alesonne- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 8988
Data nasterii : 01/09/1986
Localizare : Balamuuuc
Stare de spirit : Paranoic
pun si eu doua pozici,de asta-vara de la munte
no makeup
no makeup
Mika20- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3292
Data nasterii : 10/06/1989
Varsta : 35
Stare de spirit : Zapacita :)))
Nu mai continua nimeni?
Imediat pun poze cu meniul si restul ...
Imediat pun poze cu meniul si restul ...
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
si eu o sa pun zilele astea
ale*- Membru Creativ
Numarul mesajelor : 3480
Data nasterii : 04/03/1989
Localizare : bm/cj
Stare de spirit : exista :P
ce haios concursul... proba de costum de baie n-avem?
crisnfr- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5233
Data nasterii : 18/05/1993
Varsta : 31
cum am promis pu si eu poze..cu explicatii
nu particip la tragerea la sorti insa
deci eu fara machiaj ...numai anticearcan si fdt...si muuuuult strugurel ca aveam buzele faultate rau
api haleluri...
salata cu rodii kiwi mere ananas...special pt deena...e totusi facuta si papata acum vreo 3-4 zile nu a fost pe masa de rev
pricomigdale facute ca la carte...crapaturile de la suprafata arata ca produsul e de calitate superioara...reteta e extrem de simpla
salata ...maioneza de la suprafata se futu cand am ornat
si muschi de porc umplut care a fost super bun
aaa si ciorbita a la grec nepozata
si asa am fost seara...maciajul reusit dar genele l-au stricat...nu le mai pun pe astea de-acuma...pun maciajul si la beauty din mai multe pozitii
nu particip la tragerea la sorti insa
deci eu fara machiaj ...numai anticearcan si fdt...si muuuuult strugurel ca aveam buzele faultate rau
api haleluri...
salata cu rodii kiwi mere ananas...special pt deena...e totusi facuta si papata acum vreo 3-4 zile nu a fost pe masa de rev
pricomigdale facute ca la carte...crapaturile de la suprafata arata ca produsul e de calitate superioara...reteta e extrem de simpla
salata ...maioneza de la suprafata se futu cand am ornat
si muschi de porc umplut care a fost super bun
aaa si ciorbita a la grec nepozata
si asa am fost seara...maciajul reusit dar genele l-au stricat...nu le mai pun pe astea de-acuma...pun maciajul si la beauty din mai multe pozitii
Ce bine arata muschiuletul vreau si eu o felie!Foarte frumos ornate salatele,mai ales aia ceas....ma gandeam sa ornez tortul asa dar pana la urma am facut altceva,un kk maca...o sa vedeti !
Si vreau reteta de pricomigdale
Ai fost super faina de rev,iti sta bine in culoarea asta
Si vreau reteta de pricomigdale
Ai fost super faina de rev,iti sta bine in culoarea asta
irris- Membru Creativ
sarumanaaaaaa
deci :
400 gr nuci macinate
600 gr zahar
10 albusuri
60 gr faina
30 gr zah pudra
esenta de migdale
zahar vanilat
se amesteca albusul nebatut cu zaharul si nucile si se pue pe aragaz pana ce compozitia se incalzeste bine...sa faca asa niste bulbuci la suprafata ca...ca vulcanii noiorosi asa..
se da de pe foc si se lasa sa se raceasca pana a doua zi
se pot prepara si dupa ce s-a racit dar pentru un produs de calitate operatia se face de pe o zi pe alta
a doua zi se ia compozitia si se adauga faina si esentele si se amesteca.
va iesi o compozitie de o consistenta mai moale asa..nu ca un alut obisnuit de fursecuri ci mai moale
tavile se pot unge cu ulei si tapeta cu faina...sau se pune hartie de copt.eu am pus hartie
se toarna in rofma de fursecuri cu un pos cu dui in capat...sau cu o seringa...duiul este forma aceea dreapta sa nu iasa zimtate fursecurile...ca la spritate
se presara zaharul pudra asa un praf
apoi se introduc in cuptorul incalzit la 150-170 grade celsius
dar se lasa usa cuptorului intredeschisa ca sa se formeze acele crapatui si sa iasa lucioase
aveti grija sa nu ardeti butoanele aragazului...aragazul meu este prevazt cu o tablie care protejeaza butoanele cand necesita usa intredeschisa
se tin acolo 15-20 minute...se scot se lasa sa se raceasca si se desprind de hartie
deci :
400 gr nuci macinate
600 gr zahar
10 albusuri
60 gr faina
30 gr zah pudra
esenta de migdale
zahar vanilat
se amesteca albusul nebatut cu zaharul si nucile si se pue pe aragaz pana ce compozitia se incalzeste bine...sa faca asa niste bulbuci la suprafata ca...ca vulcanii noiorosi asa..
se da de pe foc si se lasa sa se raceasca pana a doua zi
se pot prepara si dupa ce s-a racit dar pentru un produs de calitate operatia se face de pe o zi pe alta
a doua zi se ia compozitia si se adauga faina si esentele si se amesteca.
va iesi o compozitie de o consistenta mai moale asa..nu ca un alut obisnuit de fursecuri ci mai moale
tavile se pot unge cu ulei si tapeta cu faina...sau se pune hartie de copt.eu am pus hartie
se toarna in rofma de fursecuri cu un pos cu dui in capat...sau cu o seringa...duiul este forma aceea dreapta sa nu iasa zimtate fursecurile...ca la spritate
se presara zaharul pudra asa un praf
apoi se introduc in cuptorul incalzit la 150-170 grade celsius
dar se lasa usa cuptorului intredeschisa ca sa se formeze acele crapatui si sa iasa lucioase
aveti grija sa nu ardeti butoanele aragazului...aragazul meu este prevazt cu o tablie care protejeaza butoanele cand necesita usa intredeschisa
se tin acolo 15-20 minute...se scot se lasa sa se raceasca si se desprind de hartie
Mai pe romaneste cat inseamna 150-170 grade?Ca ai mei au aragaz normal....
Se fac usor tare!
Ca sa fac post dublu ma desfasor si eu tot aici.La mancare nu am poze decat de la Craciun,ca pt rev n am apucat sa fotografiez decat tortul:
Si am avut asa:
Chec aperitiv,cascaval de casa,parjoale (ca asa se zice la noi in Moldova )
Salata de telina cu pui si maioneza,carnati,leber,muscchi si jambon toate home made de la porcul sacrificat de tata in batatuta proprie si racituri :
Salata de beouf si oua umplute :
Prajituri :arici,caise(alea colorate),televizor(cea cu glazura de cacao),prajitura cu miere de albine(cea cu foi),bomboane rafaelo.Plus am mai facut(adica eu si n am apucat sa poze) saratele si bezele :
Tort Mos Craciun(asta i facut de mama)
Bineinteles ca dupa atata mancare de rev n am mai avut chef de prea multe chestii si am avut salata bulgareasca,salata cu telina si piept de pui fara maioneza,gogosele cu branza ,chec aperitiv din nou,prajituri si un tort cu migdale si ciocolata care trebuia sa iasa cu totul alfel si am gafat o puternic.Asta i:
Mentionez ca toata familia a participat la realizarea mancarurilor ,eu am facut cateva prajituri,checul aperitiv,oua umplute si tortul de rev .
Si acum machiajul...stiu,joc la pitici,acum am vazut ca m am dat de toata jena cu tus dar la lumina becului ala oricum nu se observa prea tare...
Si nu se putea sa nu va pun o poza cu Serbanelul meu (si cu tat su aferent )
Si eu acum
Se fac usor tare!
Ca sa fac post dublu ma desfasor si eu tot aici.La mancare nu am poze decat de la Craciun,ca pt rev n am apucat sa fotografiez decat tortul:
Si am avut asa:
Chec aperitiv,cascaval de casa,parjoale (ca asa se zice la noi in Moldova )
Salata de telina cu pui si maioneza,carnati,leber,muscchi si jambon toate home made de la porcul sacrificat de tata in batatuta proprie si racituri :
Salata de beouf si oua umplute :
Prajituri :arici,caise(alea colorate),televizor(cea cu glazura de cacao),prajitura cu miere de albine(cea cu foi),bomboane rafaelo.Plus am mai facut(adica eu si n am apucat sa poze) saratele si bezele :
Tort Mos Craciun(asta i facut de mama)
Bineinteles ca dupa atata mancare de rev n am mai avut chef de prea multe chestii si am avut salata bulgareasca,salata cu telina si piept de pui fara maioneza,gogosele cu branza ,chec aperitiv din nou,prajituri si un tort cu migdale si ciocolata care trebuia sa iasa cu totul alfel si am gafat o puternic.Asta i:
Mentionez ca toata familia a participat la realizarea mancarurilor ,eu am facut cateva prajituri,checul aperitiv,oua umplute si tortul de rev .
Si acum machiajul...stiu,joc la pitici,acum am vazut ca m am dat de toata jena cu tus dar la lumina becului ala oricum nu se observa prea tare...
Si nu se putea sa nu va pun o poza cu Serbanelul meu (si cu tat su aferent )
Si eu acum
irris- Membru Creativ
acum la spartul targului mi-a venit si mie sa particip...nu ca as avea vreo ceva dintr-un miss dar cred mult in norocul meu :)) ma gandeam, k de obicei la orice eveniment eu sunt fotograful si nu prea am poze cu mine dar am reusit sa gasesc cateva se poate deci sa pun toate pozele odata?asta daca reusesc sa gasesc tinuta eleganta...
irris cred ca la jumate asa...nu ma pricep cat vine.
joana e ok toate pozicile odata
joana e ok toate pozicile odata
Doamne ce de bunatati, Irris arati minunat in ultima poza
Mica, salata de fructe si pricomigdalele arata
Eu mi-am adus aminte la final ca nu am pozat o sa pun poze cu ce am
Mica, salata de fructe si pricomigdalele arata
Eu mi-am adus aminte la final ca nu am pozat o sa pun poze cu ce am
Nikoll- Membru V.I.P
Cate bunatati. Yummy. Reteta de pricomigdale o sa o incerc si eu sigur sigur.
Eu am facut revelionul la un prieten acasa, a fost ca un party obisnuit.
Ce am pregatit numai eu cu mainile mele se gaseste in urmatoarele poze ca nu mi se pare corect sa pun poze cu ce a facut mama. Deci am luat cu mine niste fripturica, salata de icre si pinguinii astia dar si carnaciorii in foietaj. Mama a mai pregatit si sarmale ,piftii,salata boef, salata de vinete si o mini-rapida-praji "Paradis tropical cu ananas" de la dr. Oetker cu care nu am poze din pacate
Deja mi-e rusine ca am facut prea putine comparativ cu voi. Le-am pus in caserole de unica folosinta pentru ca nu voiam sa ma complic cu platouri si restul, tinand cont de faptul ca oricum a fost o petrcere obisnuita
Si machiajul si tinuta mea care nu au fost foarte spectaculoase. (Esarfa o am de la strbunica mea si iimi este foarte drag de ea)
Si in fata blocului la trecerea dintre ani,una dintre putinele poze in care apar pentru ca eu m-am cam ocupat cu asta si am cam ramas nepozata :)) (trebuie sa mai iau niste poze de la alti prieteni)
Si imi cer scuze ca m-am lungit asa mult cu explicatiile.
Eu am facut revelionul la un prieten acasa, a fost ca un party obisnuit.
Ce am pregatit numai eu cu mainile mele se gaseste in urmatoarele poze ca nu mi se pare corect sa pun poze cu ce a facut mama. Deci am luat cu mine niste fripturica, salata de icre si pinguinii astia dar si carnaciorii in foietaj. Mama a mai pregatit si sarmale ,piftii,salata boef, salata de vinete si o mini-rapida-praji "Paradis tropical cu ananas" de la dr. Oetker cu care nu am poze din pacate
Deja mi-e rusine ca am facut prea putine comparativ cu voi. Le-am pus in caserole de unica folosinta pentru ca nu voiam sa ma complic cu platouri si restul, tinand cont de faptul ca oricum a fost o petrcere obisnuita
Si machiajul si tinuta mea care nu au fost foarte spectaculoase. (Esarfa o am de la strbunica mea si iimi este foarte drag de ea)
Si in fata blocului la trecerea dintre ani,una dintre putinele poze in care apar pentru ca eu m-am cam ocupat cu asta si am cam ramas nepozata :)) (trebuie sa mai iau niste poze de la alti prieteni)
Si imi cer scuze ca m-am lungit asa mult cu explicatiile.
user123- Strumf Roz
- Data de inscriere : 13/12/2009
Numarul mesajelor : 493
Data nasterii : 24/01/1989
Pinguinii arata si tu esti tare frumusica
Nikoll- Membru V.I.P
mamaaaaaaaaaaaaa ce de bunatati, moooor de pofta!!!
crisnfr- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5233
Data nasterii : 18/05/1993
Varsta : 31
OMg cat e de fain machiajul,imi place de mor!Si tu esti tare frumusica
irris- Membru Creativ
f frumoase ati fost
c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
alexandra poti participa si tu sa stii...de o fi sa castigi it trimit eu pachet acolo
nu e vorba de astaMicaNarcisa a scris:alexandra poti participa si tu sa stii...de o fi sa castigi it trimit eu pachet acolo
ideea e ca noi n-avem aparat si n-am facut poze.......decat ce ne-au facut altii, asa instantaneu
ms oricum pt intentie
c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
whisper,exact in aceeasi situatie sunt si eu...papa am facut putina ca nici eu nici mama n-am stat acasa de revelion...si eu am poza in fata blocului la 12 fix...in restul petrecerii eu am facut pozele dar apar si eu in cateva,nu preqa mi se vede tinuta dar vad eu cum fac.
Super,super!!!! Sunteti si frumoase,stiti sa va machiati si mai si gatiti nemaipomenit
Aricica- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 25/02/2010
Numarul mesajelor : 3228
Data nasterii : 14/08/1978
Varsta : 46
Trebuie neaparat sa imi fac timp sa incarc si eu pozele...
deena- Membru V.I.P
mai pot participa si eu ? dar nu stiu exact ce tre sa fac :-? si cred ca nu am nici nr de msj...unde pot vedea ?
beyonce- Strumf Roz
- Data de inscriere : 17/07/2010
Numarul mesajelor : 233
Data nasterii : 01/12/1989
Varsta : 34
si mai pot participa ? :janis:
beyonce- Strumf Roz
da primele doua etape au fost...s-a dat invoire doar pt fetele care au anuntat ca nu pot posta ca nu sunt in oras.
si doi la mana postarile necesare nu se vor fae la topicuri de genul: ce ai mancat azi, ce filme ai vazut, ce ochi ai, ce bei acum, ce zodie ai, si alte topicur de acest gen...plus la jocuri...
mi s-a parut ca am citit undeva ca cineva poate pune toate pozele dupa anul nou si am crezut ca mai pot si eu...asta e ...am intrebat doar
beyonce- Strumf Roz
da era vorba de chatte care nu a fost in oras si am zis sa puna dupa anul nou tot
si eu le-am pus tot toate dar eu nu particip la tragerea la sorti..
si mno...acum daca am facut o exceptie mai putem face una...pune-le si tu pe toate si asta e...
dar incearca sa faci postari nu numai la topicuri din alea oki?...
si eu le-am pus tot toate dar eu nu particip la tragerea la sorti..
si mno...acum daca am facut o exceptie mai putem face una...pune-le si tu pe toate si asta e...
dar incearca sa faci postari nu numai la topicuri din alea oki?...
pai altele nu gasesc mai fetelor...adik nush cam pe unde sa mai intru..va urmaresc de mult timp dar nu cunosc forumul in totalitate...
oricum multumesc pt sansa accordata :*
oricum multumesc pt sansa accordata :*
beyonce- Strumf Roz
Auch sunt tampita..Acum am vazut ca de fapt etapa doi s-a incheiat....Asta este..Am ratat ocazia. Vroiam sa le incarc azi si alea cu papa si alea cu makeup si tinuta!!Sunt tembela stiu!!:(
deena- Membru V.I.P
Eu le pun totusi. Daca se iau in considerare e ok, daca nu, no problem!!Sunt cu capul in traista!
So...Am facut mai multe chestii dar am uitat sa pozez tot. Am poze mai ales la dulciuri....
Salata Boeuf-decorata aiurea stiu
Masa de Craciun-aperitivelepe acolo....
Biscuitei pt Mosul
O prajitura buna dar oribila CA COntinut:))
Platou cu diverse...fursecurile alea cu cocos si cookies-urile nu le-am pozat si separat se pare
Chec de ciocolata
Machiajul din seara de Rev
Poza cu tinuta intreaga nu am niciuna..:(A fost rochita tricotata, cu helanca si o pereche de dresuri mate cu model si balerini aurii in picioare. Numai in asta se vede ceva cat de cat....
So...Am facut mai multe chestii dar am uitat sa pozez tot. Am poze mai ales la dulciuri....
Salata Boeuf-decorata aiurea stiu
Masa de Craciun-aperitivelepe acolo....
Biscuitei pt Mosul
O prajitura buna dar oribila CA COntinut:))
Platou cu diverse...fursecurile alea cu cocos si cookies-urile nu le-am pozat si separat se pare
Chec de ciocolata
Machiajul din seara de Rev
Poza cu tinuta intreaga nu am niciuna..:(A fost rochita tricotata, cu helanca si o pereche de dresuri mate cu model si balerini aurii in picioare. Numai in asta se vede ceva cat de cat....
deena- Membru V.I.P
super deena...
am hotarat ca luam in considerare toate fetele care pun poze pt toate probele...fie ca sunt puse toate pozele deodata..deci e ok
am hotarat ca luam in considerare toate fetele care pun poze pt toate probele...fie ca sunt puse toate pozele deodata..deci e ok
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie