Concurs "Folosirea corecta a pensulelor cosmetice"
+16
bijouxdemonange
alyce
anncutza
strumfi
Roxie1
deena
ankuzza
Chocolate
ritza
chatte
greeneyes
andraa
Dianka
Pantera
Little*Miss*Sunshine
MicaNarcisa
20 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Concurs "Folosirea corecta a pensulelor cosmetice"
ritza a scris:
Eu folosesc mititica asta prin miscari circulare. E bine?
Prima data aplic o crema corectoare, ceva mai soft ca un fond de ten, apoi fondul de ten mineral. Nu reusesc sa acopar toate imperfectiunile, dar ma multumeste faptul ca nu ma maschez ca pentru carnaval.
Dianka, daca aplic 3 straturi nu o sa fiu numai buna de trimis la carnavalul de la Venetia?
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Choco, nu stiu daca ai fi buna de carnaval, pentru ca nu stiu cum si cat aplici tu. Da, prin miscari circulare e numai bine.
Am mentionat de 2 ori mai sus ca iau FOARTE FOARTE PUTIN pe pensula, iar pentru ca eu vreau acoperire mai mare dau 3 straturi, repet inca o data daca e nevoie EXTREM de subtiri. Pentru ca aplicand 2 sau 3 straturi se fixeaza mult mai bine fdt-nul mineral, si rezista mai mult. A da doar un strat gros e gresit, din ce-am citit eu.
Cel putin eu nu am masca pe fatza, cred ca la asta te-ai referit, daca as avea, nu l-as mai folosi in felul asta si n-as putea iesi din casa, serios.
Eu inainte de a folosi un produs ma documentez, citesc 1000 de pareri, moduri de folosire, moduri de a face sa reziste mai mult, moduri de a avea acoperire mai mare, pentru ca ASTA ma intereseaza, si nu faptul ca "3 straturi" suna prost. Iar din ce citesc iau ce cred ca e mai bun pentru mine, si am explicat cum folosesc eu, nu am spus ca in felul asta sa folositi voi.
P.S. Eu nu folosesc Kabuki brush, ci Flat top.
Am mentionat de 2 ori mai sus ca iau FOARTE FOARTE PUTIN pe pensula, iar pentru ca eu vreau acoperire mai mare dau 3 straturi, repet inca o data daca e nevoie EXTREM de subtiri. Pentru ca aplicand 2 sau 3 straturi se fixeaza mult mai bine fdt-nul mineral, si rezista mai mult. A da doar un strat gros e gresit, din ce-am citit eu.
Cel putin eu nu am masca pe fatza, cred ca la asta te-ai referit, daca as avea, nu l-as mai folosi in felul asta si n-as putea iesi din casa, serios.
Eu inainte de a folosi un produs ma documentez, citesc 1000 de pareri, moduri de folosire, moduri de a face sa reziste mai mult, moduri de a avea acoperire mai mare, pentru ca ASTA ma intereseaza, si nu faptul ca "3 straturi" suna prost. Iar din ce citesc iau ce cred ca e mai bun pentru mine, si am explicat cum folosesc eu, nu am spus ca in felul asta sa folositi voi.
P.S. Eu nu folosesc Kabuki brush, ci Flat top.
Dianka- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 5802
Data nasterii : 25/02/1986
Localizare : Brasov
Stare de spirit : Roz
Chocolate22 a scris:ritza a scris:
Eu folosesc mititica asta prin miscari circulare. E bine?
Prima data aplic o crema corectoare, ceva mai soft ca un fond de ten, apoi fondul de ten mineral. Nu reusesc sa acopar toate imperfectiunile, dar ma multumeste faptul ca nu ma maschez ca pentru carnaval.
e bine prin miscari circulare...insa am mai zis -mai sus- cu pensula asta nu vei reusi o acoperire mare, decat una mai soft...incearca inainte sa dai un spritz cu apa, apa plata, apa termala, mixing medium ceva..."praful" mineral se va fixa mai bine pe pensula...insa daca vrei o acoperire mai buna, schimba pensula, cu un flat top...nu stiu de ce crezi tu ca, daca acoperi tot vei arata ca pentru carnaval....daca reusesti sa aplici bine fondul de ten nu are de ce sa arate rau...poti sa arati aiurea si daca aplici un singur strat, folosind un fond de ten super dar super soft...daca nu il aplici cum trebuie orice fond de ten arata rau...ca doar nu se aplica singur... mai mult nu uita ca fondul de ten mineral arata mai bine dupa ce intra in piele...
ritza- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2319
Data nasterii : 20/02/1986
Dianka, iau cate putin pe pensula ca daca iau prea mult imi raman urme
si linii sau mi se pare mie ca e prea inchis.
O sa incerc si eu cu 2-3 straturi. Mersi pt rabdare.
Din explicatiile tale/ ale voastre invatam si noi astea mici.
Eu nu am Flat Top. Nu am stiut de ea.
Kabuki am primit-o odata cu fdt-ul.
Ritza, Am bagat la cap trucul cu apa termala. Diseara fac experimente cu apa termala si cu 2-3 straturi.
Deocamdata nu am cum sa-mi iau Flat Top. Vreau sa-mi iau celelalte pensule.
Fetele expertele sunt dragute sa ne faca si noua astora mici o lista de pensule care se folosesc cel mai mult si care sa fie utila pt inceput?
si linii sau mi se pare mie ca e prea inchis.
O sa incerc si eu cu 2-3 straturi. Mersi pt rabdare.
dianka a scris:
si am explicat cum folosesc eu, nu am spus ca in felul asta sa folositi voi.
Din explicatiile tale/ ale voastre invatam si noi astea mici.
Eu nu am Flat Top. Nu am stiut de ea.
Kabuki am primit-o odata cu fdt-ul.
Ritza, Am bagat la cap trucul cu apa termala. Diseara fac experimente cu apa termala si cu 2-3 straturi.
Deocamdata nu am cum sa-mi iau Flat Top. Vreau sa-mi iau celelalte pensule.
Fetele expertele sunt dragute sa ne faca si noua astora mici o lista de pensule care se folosesc cel mai mult si care sa fie utila pt inceput?
incearca sa te uiti si pe youtube...la filmulete pentru aplicarea fondului de ten mineral...poate iti e mai usor...
in legatura cu pensulele. Eu la inceput am "inceput" cu:
Pentru ochi:
-o pensula pentru aplicare fard
-blending brush
-crease brush-pentru aplicarea unei culori mai inchise, delimitarea pliului, "outer corner -V shape"...
-detail mini brush- o pensula mica mica, buna pentru micile detalii, eu o foloseam pentru "albul din coltul ochilui",
Apoi pentru fata:
-blush brush
- o pensula pentru pudra..una fluffy si mare
-si un flat top pentru fondul de ten mineral.
Ce e fain la pensulici, e ca fiecare pensula poate avea mai multe intrebuintari. Trebuie inventivitate.
Eu cu astea am inceput.
in legatura cu pensulele. Eu la inceput am "inceput" cu:
Pentru ochi:
-o pensula pentru aplicare fard
-blending brush
-crease brush-pentru aplicarea unei culori mai inchise, delimitarea pliului, "outer corner -V shape"...
-detail mini brush- o pensula mica mica, buna pentru micile detalii, eu o foloseam pentru "albul din coltul ochilui",
Apoi pentru fata:
-blush brush
- o pensula pentru pudra..una fluffy si mare
-si un flat top pentru fondul de ten mineral.
Ce e fain la pensulici, e ca fiecare pensula poate avea mai multe intrebuintari. Trebuie inventivitate.
Eu cu astea am inceput.
ritza- Membru V.I.P
Multumesc, ritza. Acum stiu ce pensule sa comand.
Detail mini nu stiu cum arata, eventual o sa o comand mai tarziu.
Si in loc de flat top o sa folosesc deocamdata kabuki. Cand o sa fiu mai stiutoare o sa imi iau si flat top.
Nici nu am vazut pe site-urile din ro.
Intrebare: Daca nu cureti pensulele, de exemplu cele pt fard, dupa fiecare folosire nu se amesteca culorile intre ele? Adica albastrul pe care l-am folosit ieri cu rozul pe care vreau sa-l folosesc azi?
Sau voi aveti cate 2-3 pensule de acelasi tip pe care le folositi. Sau dupa fiecare folosire se curata cu apa si o data la cateva saptamani se foloseste solutia aia ciudata si balsam?
Voi cum va curatati pensulicile?
2. Voi folositi flat top doar prin miscari circulare?
Am vazut intr-un video ca prima data o foloseste prin tapetare din loc in loc, apoi o umezeste cu apa termala, apoi intinde fdt-ul prin miscari circulare.
Detail mini nu stiu cum arata, eventual o sa o comand mai tarziu.
Si in loc de flat top o sa folosesc deocamdata kabuki. Cand o sa fiu mai stiutoare o sa imi iau si flat top.
Nici nu am vazut pe site-urile din ro.
Intrebare: Daca nu cureti pensulele, de exemplu cele pt fard, dupa fiecare folosire nu se amesteca culorile intre ele? Adica albastrul pe care l-am folosit ieri cu rozul pe care vreau sa-l folosesc azi?
Sau voi aveti cate 2-3 pensule de acelasi tip pe care le folositi. Sau dupa fiecare folosire se curata cu apa si o data la cateva saptamani se foloseste solutia aia ciudata si balsam?
Voi cum va curatati pensulicile?
2. Voi folositi flat top doar prin miscari circulare?
Am vazut intr-un video ca prima data o foloseste prin tapetare din loc in loc, apoi o umezeste cu apa termala, apoi intinde fdt-ul prin miscari circulare.
uite asa arata detail mini a mea:
sunt mai mmulte forme la astea, mai tuguiate, mai rotunde, in fine a mea e aia...si e numai buna pentru coltul interior al ochiului... e foarte versatila pensulica...
Eu pensulele nu le spal de fiecare data dupa folosire...ci in functie de cat de murdare sunt...daca am folosit de 2, 3 ori culori inchise, e clar ca sunt mai murdare, decat atunci cand folosesc culori mai deschise......cadn nu am nevoie de ele imediat uscate le spal cu sampon pt bebelushi, defapt fiecare le spala cu ce vrea, insa cred ca gelul de dus le face mai aspre in timp...vorbesc din proprie experienta...uneori mai pun balsam, dupa samponare...si le las peste noapte sa se usuce...daca vreau sa fie uscate mai repede...folosesc solutia lui EnKore (vezi youtube)...im maxim 20 de minute -in functie de desimea lor, si de marimea perilor- sunt uscate....in general cu solutia asta spal doar pensulele de ochi...pensula de fond de ten o spal mai des fata de cele pentru ochi....eu pensule pentru aplicarea fardului am mai multe, tocmai dina cest motiv, ca imi e lene sa le spal des...insa o data pe saptamana tot le spal, pe toate....
...cu flat topul...eu il folosesc prin miscari circulare ....nu cred ca o anumita aplicare e gresita...fiecare aplica cum vrea, atat timp cat totul iese ok....legat de tipa respectiva care folosea "tapetare"' intai si apoi miscari circulare..hm...parca "ei" numesc asta "buffing"...
sunt mai mmulte forme la astea, mai tuguiate, mai rotunde, in fine a mea e aia...si e numai buna pentru coltul interior al ochiului... e foarte versatila pensulica...
Eu pensulele nu le spal de fiecare data dupa folosire...ci in functie de cat de murdare sunt...daca am folosit de 2, 3 ori culori inchise, e clar ca sunt mai murdare, decat atunci cand folosesc culori mai deschise......cadn nu am nevoie de ele imediat uscate le spal cu sampon pt bebelushi, defapt fiecare le spala cu ce vrea, insa cred ca gelul de dus le face mai aspre in timp...vorbesc din proprie experienta...uneori mai pun balsam, dupa samponare...si le las peste noapte sa se usuce...daca vreau sa fie uscate mai repede...folosesc solutia lui EnKore (vezi youtube)...im maxim 20 de minute -in functie de desimea lor, si de marimea perilor- sunt uscate....in general cu solutia asta spal doar pensulele de ochi...pensula de fond de ten o spal mai des fata de cele pentru ochi....eu pensule pentru aplicarea fardului am mai multe, tocmai dina cest motiv, ca imi e lene sa le spal des...insa o data pe saptamana tot le spal, pe toate....
...cu flat topul...eu il folosesc prin miscari circulare ....nu cred ca o anumita aplicare e gresita...fiecare aplica cum vrea, atat timp cat totul iese ok....legat de tipa respectiva care folosea "tapetare"' intai si apoi miscari circulare..hm...parca "ei" numesc asta "buffing"...
ritza- Membru V.I.P
Multumesc pt raspunsuri, ritza.
Sa nu credeti ca scapati de mine. Cand vin pensulicile nu vreau sa ma uit la ele ci sa le folosesc.
Sa nu credeti ca scapati de mine. Cand vin pensulicile nu vreau sa ma uit la ele ci sa le folosesc.
Choco stai linistita am explicat ca sa fiu inteleasa corect.
Cu flat topul da, prin miscari circulare dar uneori si miscari de dute-vino aplic.
Iar apropo de fdt mineral, e bine ca iei cate putin, dar sa incerci o data sa aplici 2 straturi, sa vezi ca se va fixa mai bine si va arata mai frumos.
Si eu am inceput cu pensulele enumerate de Ritza, plus pensula pentru fond de ten lichid (oricum pe asta il folosesc mult mai des decat pe cel mineral).
Pensulele de ochi nu se spala dupa fiecare aplicare...doar daca vrei... la pensule e fain ca nu se imbacsesc asa ca bureteii, adica printr-o simpla scuturare sau rotire prin miscari circulare pe un servetel se duce fardul.
Normal ca la o saptamana trebuie de spalat, cele de fata poate mai des, depinde.
Cu flat topul da, prin miscari circulare dar uneori si miscari de dute-vino aplic.
Iar apropo de fdt mineral, e bine ca iei cate putin, dar sa incerci o data sa aplici 2 straturi, sa vezi ca se va fixa mai bine si va arata mai frumos.
Si eu am inceput cu pensulele enumerate de Ritza, plus pensula pentru fond de ten lichid (oricum pe asta il folosesc mult mai des decat pe cel mineral).
Pensulele de ochi nu se spala dupa fiecare aplicare...doar daca vrei... la pensule e fain ca nu se imbacsesc asa ca bureteii, adica printr-o simpla scuturare sau rotire prin miscari circulare pe un servetel se duce fardul.
Normal ca la o saptamana trebuie de spalat, cele de fata poate mai des, depinde.
Dianka- Membru V.I.P
ce ma enerveaza pe mine e pensula de fond de ten lichid...dupa 2 utilizari, cel putin la mine, gata-trebuie spalata...caci arata "batzoasa" asa...in schimb flat topul dupa 2 utilizari nu...dar na..acum folosesc fond de ten lichid, si trebuie sa ma conformez, vara trec iar pe mineral...
ritza- Membru V.I.P
Da, asa e, si eu spal cel mai des pensula de fond de ten, dar nu ma deranjeaza deloc pentru ca sunt extra-mega multumita de ea isi face treaba tare bine.
Dianka- Membru V.I.P
Mie mi s pare greu de folosit. Sau ca iti ia prea mult timp sa tot intinzi fondul de ten cu o pensulica.
Sunt curioasa cum va fi cand o primesc.
Sunt curioasa cum va fi cand o primesc.
Mie din contra, mi se pare mai usor, plus ca rezista mult mai mult fondul de ten fata de atunci cand e aplicat cu degetele si rezultatul nici nu se compara.
Ador pensula de fdt
Ador pensula de fdt
Dianka- Membru V.I.P
^^ cum a spus si dianka,e mult mai usor de aplicat fondul de ten (lichid) cu pensula, plus ca nu te mai murdaresti pe maini, e mai igienic...si eu una avand si tenul gras, atunci cand il aplicam cu degetele fata mea se ingrasa mult mai repede...acum nu mai am problema asta
ritza- Membru V.I.P
Care e pensula voastra preferata?
dintre toate pensulele? sau din cele de fata?
ritza- Membru V.I.P
grea intrebare....:)))asta cu pensula preferata e cu dus si intors la mine...adica pentru mine una e pensula preferata si alta e pensula "fara de care nu as putea trai' ca sa zic asa, desi suna cam aiurea ..
...pensula preferata la mine e flat topul ..imi place muuult de tot, e foarte soft....insa pensula fara de care nu as putea trai e kabuki-ul...sau in cazul meu e long handled kabuki ( ca are maner )...sau o pensula mai fluffy si deasa asa....
..ma gandeam asa...sa am doar pensula asta, tot m-as descurca....machiajul ochilor-nu am pensule..pai folosesc un simplu creion de ochi, sau doar rimel si gata, pe buze gasesc eu ce sa pun...pe fata...hm..pai daca aleg fond de ten lichid, pai il pot intinde cu degetele, cu riscul ca tenul meu sa se ingrase mai repede, dar pot...daca am fond de ten mineral, e, pai cu kabuki, il pot aplica usor, nu voi avea eu o acoperire fantastica, dar nici una de neglijat...apoi tot cu kabuki imi pot aplica si pudra daca vreau, apoi de ce nu si blush....si ta na...I'm ready
...pensula preferata la mine e flat topul ..imi place muuult de tot, e foarte soft....insa pensula fara de care nu as putea trai e kabuki-ul...sau in cazul meu e long handled kabuki ( ca are maner )...sau o pensula mai fluffy si deasa asa....
..ma gandeam asa...sa am doar pensula asta, tot m-as descurca....machiajul ochilor-nu am pensule..pai folosesc un simplu creion de ochi, sau doar rimel si gata, pe buze gasesc eu ce sa pun...pe fata...hm..pai daca aleg fond de ten lichid, pai il pot intinde cu degetele, cu riscul ca tenul meu sa se ingrase mai repede, dar pot...daca am fond de ten mineral, e, pai cu kabuki, il pot aplica usor, nu voi avea eu o acoperire fantastica, dar nici una de neglijat...apoi tot cu kabuki imi pot aplica si pudra daca vreau, apoi de ce nu si blush....si ta na...I'm ready
ritza- Membru V.I.P
Eu am 2 preferate: pensula pentru fond de ten lichid (dinte cele de fatza) si angle brush (dintre cele de ochi) pe care am si descris-o pe prima pagina, e cea mai buna pentru conturarea ochilor .
A, si Ritza sunt de acord, si eu am tenul gras, iar de cand aplic fdt-nul cu pensula se ingrasa mult-mult mai greu.
A, si Ritza sunt de acord, si eu am tenul gras, iar de cand aplic fdt-nul cu pensula se ingrasa mult-mult mai greu.
Dianka- Membru V.I.P
fetelor...hello trezirea...nu mai descriem nimic, nu mai intrebam?
acesta este mailul de la sponsor referitor la alegerea castigatoarelor
În data de 31 martie 2010, 08:11, Office Autentic a scris:
Buna ziua,
Categoria 1, premiul de 200 lei : sint doua fete care au raspuns si la intrebarile fetelor pe forum:
- Dianka: 11 raspunsuri la intrebari si 5 descrieri pentru pensule
- Ritza: 12 raspunsuri la intrebari si 10 descrieri pentru pensule
Ritza cistiga premiul de 200 de lei, cu felicitari pentru prezentarea detaliata a modului in care se machiaza ( explicatii si poze)
Categoria 2, premiul de 100 lei: singura care a pus intrebari a fost chocolate22, asa ca ea este cistigatoarea . Nu am cum sa pun intrebari de departajare, atita timp cit ea a fost singura interesata de aceasta categorie.
Pentru a putea intra in posesia premiilor, va rog sa le rugati sa imi trimita prin dvs numele, prenumele, adresa de livrare si numarul de telefon. Apoi sa intre pe site-ul nostru, sa isi fac cont de utilizator utilizind datele cerute mai sus si sa isi aleaga produsele dorite. Daca valoarea comenzii este mai mare decit valoarea premiului, se va achita diferenta la primirea coletului.
În data de 31 martie 2010, 08:11, Office Autentic
Buna ziua,
Categoria 1, premiul de 200 lei : sint doua fete care au raspuns si la intrebarile fetelor pe forum:
- Dianka: 11 raspunsuri la intrebari si 5 descrieri pentru pensule
- Ritza: 12 raspunsuri la intrebari si 10 descrieri pentru pensule
Ritza cistiga premiul de 200 de lei, cu felicitari pentru prezentarea detaliata a modului in care se machiaza ( explicatii si poze)
Categoria 2, premiul de 100 lei: singura care a pus intrebari a fost chocolate22, asa ca ea este cistigatoarea . Nu am cum sa pun intrebari de departajare, atita timp cit ea a fost singura interesata de aceasta categorie.
Pentru a putea intra in posesia premiilor, va rog sa le rugati sa imi trimita prin dvs numele, prenumele, adresa de livrare si numarul de telefon. Apoi sa intre pe site-ul nostru, sa isi fac cont de utilizator utilizind datele cerute mai sus si sa isi aleaga produsele dorite. Daca valoarea comenzii este mai mare decit valoarea premiului, se va achita diferenta la primirea coletului.
Felicitari, Ritza
Pantera- ModerNator
Numarul mesajelor : 8619
Data nasterii : 05/11/1987
Varsta : 37
Localizare : fostul Mic Paris
Felicitari Ritza
Dianka- Membru V.I.P
Felicitari Ritza & Chioco
Ella@- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 1977
Data nasterii : 15/07/1989
Varsta : 35
Multumesc mult fetelor
ritza- Membru V.I.P
felicitari fetele
bibilush- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
felicitari ritza si choco
si spor la tencuiala
si spor la tencuiala
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Nu-mi vine sa cred!!!
Multumesc mult!
Multumesc mult!
Felicitari choco ...Eu am primit azi dimineata pensulicile...o sa pun poze mai tarziu..dupa ce termin treaba prin casa...
ritza- Membru V.I.P
Multumesc, ritzo!
Eu le primesc miercuri. Pana azi nu am stiut ca am castigat.
Eu le primesc miercuri. Pana azi nu am stiut ca am castigat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Concurs - "Scrisoare catre Mos Craciun"
» Concurs "Scrisoare catre Mos Craciun"
» Rezultate concurs "Urari de sarbatori"
» Rezultate Concurs "Viata mea Roz"
» Concurs "Iarna in orasul tau"
» Concurs "Scrisoare catre Mos Craciun"
» Rezultate concurs "Urari de sarbatori"
» Rezultate Concurs "Viata mea Roz"
» Concurs "Iarna in orasul tau"
Pagina 2 din 2