Concurs - "Scrisoare catre Mos Craciun"
+24
kiki
Roxie1
icabica
Dana
c@t
Dianka
strumfi
alesonne
Bones
Tweety Laura
bibilush
Andrela
bijouxdemonange
Daiana
Inanna
deadrose
JoannaJo
Criiis
Amber
andraa
DaniHeart
Raven
Mika20
MicaNarcisa
28 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Concurs - "Scrisoare catre Mos Craciun"
Organizatorii concursului "Scrisoare catre Mos Craciun" : http://www.ceasuri-outlet.ro/
Durata concursului: 04.11.2009 - 14.12.2009
Premiile concursului: vor fi 3 (trei) premii constand in produse de pe site-ul sponsorului
Drept de participare: La concursul "Scrisoare catre Mos Craciun" pot participa absolut toti membrii forumului Roz dar care au un minim de 30 de postari
Tema concursului: Scrisoare catre Mos insotita de numai 2 peisaje de iarna..nu mai mult de 2
Validarea inscrierii: Pentru ca participarea la concurs sa fie valida concurentii vor publica scrisoarea asa cum se procedeaza cand postam in topicuri. Se vor atasa 2 poze cu peisaje se iarna pentru a exemplifica ceea ce scrieti in scrisoare. Inscrierea scrisorilor se vaface in perioada 04.11.2009 - 06.12.2009
Votarea Concurentilor: Votarea concurentilor se poate face de catre orice membru al forumului Roz. Pentru a putea vota trebuie sa fii inscris pe forumul Roz. Orice membru are dreptul de a vota o singura data pe toata durata concursului. Odata acordat votul unui concurent nu se mai poate vota acelasi concurent si nici un altul.
Votul se va desfasura intr-un topic deschis in cadrul concursului, topic in care eu voi strange toate scrisorile din concurs iar votantii vor vizualiza scrisorile si vor vota in partea de sus a topicului.
Votarea se va face in perioada 07.12.2009 - 13.12.2009
Acordarea premiilor: Premiile vor fi trimise prin posta la finalul concursului.
Responsabilitate: Prin înscrierea la concursul "Scrisoare catre Mos Craciun" participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Succes!
Foarte important: Utilizatorii Forumului Roz vor beneficia de o reducere de 5% din partea sponsorului daca vor comanda de pe site-ul acestuia. Pentru a obtine reducerea doritorii mi se vor adresa mie sau Lucai sau SuperModeratorilor pentru a obtine codul de reducere prin mesaj privat sau prin messenger
Durata concursului: 04.11.2009 - 14.12.2009
Premiile concursului: vor fi 3 (trei) premii constand in produse de pe site-ul sponsorului
Drept de participare: La concursul "Scrisoare catre Mos Craciun" pot participa absolut toti membrii forumului Roz dar care au un minim de 30 de postari
Tema concursului: Scrisoare catre Mos insotita de numai 2 peisaje de iarna..nu mai mult de 2
Validarea inscrierii: Pentru ca participarea la concurs sa fie valida concurentii vor publica scrisoarea asa cum se procedeaza cand postam in topicuri. Se vor atasa 2 poze cu peisaje se iarna pentru a exemplifica ceea ce scrieti in scrisoare. Inscrierea scrisorilor se vaface in perioada 04.11.2009 - 06.12.2009
Votarea Concurentilor: Votarea concurentilor se poate face de catre orice membru al forumului Roz. Pentru a putea vota trebuie sa fii inscris pe forumul Roz. Orice membru are dreptul de a vota o singura data pe toata durata concursului. Odata acordat votul unui concurent nu se mai poate vota acelasi concurent si nici un altul.
Votul se va desfasura intr-un topic deschis in cadrul concursului, topic in care eu voi strange toate scrisorile din concurs iar votantii vor vizualiza scrisorile si vor vota in partea de sus a topicului.
Votarea se va face in perioada 07.12.2009 - 13.12.2009
Acordarea premiilor: Premiile vor fi trimise prin posta la finalul concursului.
Responsabilitate: Prin înscrierea la concursul "Scrisoare catre Mos Craciun" participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Succes!
Foarte important: Utilizatorii Forumului Roz vor beneficia de o reducere de 5% din partea sponsorului daca vor comanda de pe site-ul acestuia. Pentru a obtine reducerea doritorii mi se vor adresa mie sau Lucai sau SuperModeratorilor pentru a obtine codul de reducere prin mesaj privat sau prin messenger
Ultima editare efectuata de catre MicaNarcisa in Mier Dec 23 2009, 21:14, editata de 1 ori
Re: Concurs - "Scrisoare catre Mos Craciun"
ce imi place concursul asta
Mika20- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 3292
Data nasterii : 10/06/1989
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Zapacita :)))
sa va vedem...ca am inteles la poze..aici n-aveti ce comenta
pai da aici e fara poze personale...daca doriti puteti pune cu voi daca nu cu peisaje
si mieeeee imi place concursul asta... nu mai zic de premii
DaniHeart- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/10/2008
Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44
SI VIZITATI ZILNIC SITEUL SPONSORULUI...UN CLIK PE ZI NU STRICA
ooo da
acushica ma bag si eu
acushica ma bag si eu
andraa- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good
Ma apuc de scris, ca e lunga lista :mos:
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
hai fetele cu scrisorile
Mika20- Membru V.I.P
Criiis- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
:daniheart: Foarte frumos... simplu si la obiect... iar grafica e minunata
DaniHeart- Membru V.I.P
sa dea Dumnezeu siMos Craciun sa ti se indeplineasca dorintele...cel putin pctul 4 sigur se indelineste...e fetitaaaaa ...scumpa matusii Cristina
Awww, Luca, ce mumos
Eu nu ma prea pricep la din astea
Eu nu ma prea pricep la din astea
Amber- Membru V.I.P
noahh stai ca io nu pot decat chiar sa spun pe bune ce vreau si e ditamai listaLuca a scris:hai ca nu vreau sa particip singura
haiditzi
deadrose- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 11520
Data nasterii : 22/10/1989
Localizare : city of wonders
Stare de spirit : fuckin stupid
sa ai parte de tot ce iti doresti tu!
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
deadrose a scris:noahh stai ca io nu pot decat chiar sa spun pe bune ce vreau si e ditamai listaLuca a scris:hai ca nu vreau sa particip singura
haiditzi
baga mare
anul asta stau cuminte si citesc ce scrieti voi ca doar am castigat anul trecut cu mos craciun
DaniHeart a scris: :daniheart: Foarte frumos... simplu si la obiect... iar grafica e minunata
subscriu! Imi place!
Si sa iti dea Dumnezeu tot ce ai cerut si cu surplus de fericire si bucurie!
Draga Mos Craciun,
Presara-mi te rog si anul acesta niste altruism in suflet... Sa mai anuleze din egoismul pe care l-am acumulat de-a lungul anului, egoism care m-ar indemna ca de Sarbatori sa lenevesc langa un semineu cu ochii atintiti la un peisaj montan inzapezit, departe de agitatia orasului si de forfota din magazine.
Ajuta-ma fac toate vizitele necesare la parinti, socri, prieteni si la toate rudele care imi duc dorul, in cele cateva zile libere de Sarbatori. Fa-ma sa simt din plin Spiritul Craciunului, atunci cand voi vedea sclipirile din ochii lor la deschiderea cadourilor impachetate in hartie colorata si legate cu funda rosie.
Te astept cu lapte si fursecuri,
Amber.
Presara-mi te rog si anul acesta niste altruism in suflet... Sa mai anuleze din egoismul pe care l-am acumulat de-a lungul anului, egoism care m-ar indemna ca de Sarbatori sa lenevesc langa un semineu cu ochii atintiti la un peisaj montan inzapezit, departe de agitatia orasului si de forfota din magazine.
Ajuta-ma fac toate vizitele necesare la parinti, socri, prieteni si la toate rudele care imi duc dorul, in cele cateva zile libere de Sarbatori. Fa-ma sa simt din plin Spiritul Craciunului, atunci cand voi vedea sclipirile din ochii lor la deschiderea cadourilor impachetate in hartie colorata si legate cu funda rosie.
Te astept cu lapte si fursecuri,
Amber.
Ultima editare efectuata de catre Amber in Lun Noi 09 2009, 01:38, editata de 1 ori
Amber- Membru V.I.P
ce sweet
Cu siguranta o sa te asculte Mos Craciun Amber,mai ales ca l-ai rugat asa frumos... :pupic:
Cu siguranta o sa te asculte Mos Craciun Amber,mai ales ca l-ai rugat asa frumos... :pupic:
Il dai gata pe moshu' cu lapticu' si cookies... yummy
DaniHeart- Membru V.I.P
Mersic gagicile
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti! :mos:
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti! :mos:
Amber- Membru V.I.P
foarte frumoase scrisorile voastre fetele
am sa-i scriu si eu mosului zilele astea
am sa-i scriu si eu mosului zilele astea
Mika20- Membru V.I.P
Luca a scris:ce frumoooos
Scrisoarea sau spaga pentru Mos Craciun?
Amber- Membru V.I.P
Polul Nord
Fabrica de jucarii
Fabrica de jucarii
Draga Mos Craciun,
Sunt Andrela, cred ca ma mai tii minte...cand eram mai mica tin minte ca mereu ghiceai ce imi doream si in fiecare an gaseam sub brad exact ce visam. Nu stiu daca ti-am mai multumit, dar daca nu am facut-o, o fac acum...
Ce pot sa iti mai cer acum? Mobilul ala smecher care l-am vazut prin magazin, niste haine noi... Dar toate astea sunt bucurii trecatoare. Ce as aprecia cel mai mult...ar fi...sa am zapada anul asta de Craciun... Sa ies afara, sa ma dau cu saniuta, sa fac oameni de zapada si sa ma joc cu bulgari... Exact cum facem cand eram mica... Mosule, au trecut atatia ani de cand nu am mai avut zapada multa in Focsani...chiar mi-e dor de o bulgareala...te rog, poti sa rezolvi cumva? Apoi, as vrea ca anul asta sa ii am pe cei dragi langa mine. Sa am pentru cine pune cadourile sub brad, sa le vad bucuria pe chipuri cand gasesc cadourile dimineata...sa am cu cine sa rad si sa ascult colinde. Spune-le te rog, ca nu e frumos sa-mi dea cadourile de inainte...de Craciun important e sentimentul ala ca gasesti ceva sub brad, ca cineva s-a gandit la tine...daca le primesti de inainte deja nu mai are nici un farmec...
De Craciun...vreau sa am portocale...multe portocale... Pentru ca intr-un fel ciudat, portocalele imi miros a Craciun... Si asa a fost mereu, de cand eram mica. Deci vreau portocale...si cozonaci...din aceea buni cum ii facea bunica.
Apropo de bunica, ai tu grija sa-i spui ca o iubesc mult, ca mi-e dor de ea si ca de cand nu mai este cu noi, nici un Craciun nu a mai fost la fel? Sper ca de acolo de sus, sa fie si ea alaturi de noi in seara de Craciun si sa ne bucuram impreuna de Sfanta Sarbatoare. Si ai grija de bunicul meu, tine-mi-l sanatos si in putere, ca il iubesc mult...
Apoi, te rog frumos, sa-mi aduci multa liniste sufleteasca....multa multa sa pot sa o impart cu toti cei dragi. Da-mi, te rog, puterea sa uit si sa iert pe cei care m-au ranit, sa am din nou incredere in oameni, speranta ca totusi mai exista si persoane bune si sincere pe lumea asta si ca totusi mai avem o sansa...noi ca oameni.
Te rog ajuta-ma ca de Craciun sa fiu din nou copil...sa revina din nou sentimentul ala care il aveam cand eram mica si pandeam cand imi puneau ai mei cadourile sub brad...sau cand puneam sa sune ceasul la 8 dimineata sa vad cat mai repede ce mi-ai adus. Mosule, era atat de frumos...era o bucurie si un sentiment pe care...nu il pot explica. Il vreau inapoi...ca in ultimii ani aproape ca nici nu am simtit ca e Craciunul...si asta doare... Imi este atat de dor de Craciunurile de alta data...
Mosule, le zici te rog si celorlalti ca Craciunul nu e numai cadouri, ca important e sa fii alaturi de cei dragi, sa se stranga toata familia...si cel mai frumos cadou ce il pot primi e zambetul celoralti cand deschid cadourile, fericirea si multumirea din ochii lor...
Mosule, ai grija de toti cei dragi mie...sa fie sanatosi si fericiti toti...si sa le spui ca ii iubesc mult, chiar daca uneori sunt mai irascibila sau nervoasa sau egoista. Iar lui Alin, te rog da-i putere sa ma suporte si rabdare...
Te mai rog sa asculti si dorintele celorlalte fete roz, ca au fost toate copii cuminti si merita sa le aduci tot ce isi doresc...lui Ralu un bebe sanatos, pentru Daiana o clona a iubitului ei ca sa se duca in locul lui iar ei sa poata petrece sarbatorile impreuna, lui Ale un iubit bun si care sa semene cu Pepe al ei, pentru Tanto intelegere si iubire multa cu mandrul ei, pentru Mica putere sa ne suporte si multe machiaje sa ne mai incante in fiecare zi cu machiajele ei (mosule, daca o convingi sa ne faca si ea matusici sa stii ca nu ar fi o idee rea ), pentru Edith adu-i sanatate si multa putere sa se inteleaga cu ai ei si sa nu o mai supere tatal, pentru Isis un iubit bun care sa se comporte frumos frumos cu ea si sa o faca sa-l uite pe ex, lui Joice adu-i iubi inapoi putin mai repede ca ii e cam dor de el, pentru Seno mareste putin ziua sa aiba si ea timp sa mai doarma si sa se descurce si cu scoala si cu jobul, pe Criis ajut-o sa o bata pe vanzatoarea-fura-barbati, lui Deadrose da-i inspiratie sa scrie blogul ala despre cum sa bei mai bine, lui Iris da-i muuulta sanatate si putere sa lupte, lui Janis o rochie de mireasa suuuperba care sa fie exact ceea ce a visat ea, lui Bibilush o sticla maaaare de cola ca si ea e la fel de cola-holich ca si mine si multa sanatate pentru iubi ei, lui Cat fericire alaturi de sotul ei, pentru Fisha sanatate, fericire si iubire cu noul ei iubi si multi pupici de la mine pentru pisi ei, lui Roxie liniste sufleteasca si sa nu o mai supere cei de la facultate...si la toate celelalte fete (sunt prea multe sa le numesc pe fiecare in parte, dar sunt toate fete bune si tu le stii, Mosule) indeplineste-le toate dorintele...sa fie foarte fericite, sa aiba parte de sanatate si iubire...si sa ne intelegem mereu la fel de bine ca sa moara dusmanii de ciuda.
Mosule, iti multumesc ca mi-ai citit scrisorica, sper sa nu iti fi cerut prea multe...si daca se supara Rudolph ca are prea mult de carat, spune-i ca o sa-i dau 1 kg de morcovi drept rasplata.
Te pup si de abia astept sa vii...
Cu drag,
Andrela
Andrela
lui Bibilush o sticla maaaare de cola ca si ea e la fel de cola-holich ca si mine si multa sanatate pentru iubi ei
I wove you!
Deci e superba andrela! Nu stiu ce asi mai putea zice , ca am ramas fara cuvinte, sincer ... si mi-a dat si'o lacrima in coltul ochiului....I miss Christmas...
I wove you!
Deci e superba andrela! Nu stiu ce asi mai putea zice , ca am ramas fara cuvinte, sincer ... si mi-a dat si'o lacrima in coltul ochiului....I miss Christmas...
bibilush- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
si mie mi-e dor de craciun dar cel de cand eram mica...nu asta de acum... asta mai mult ma deprima :( m-am saturat sa- mi fac emotii, planuri, sa ma gandesc cu fericire ca vine craciunul...iar apoi sa treaca iar eu sa...nu simt nimic... :( sa ma trezesc singura, sa ma duc la brad...si sa-mi pun singura cadourile in brad :( si apoi sa le desfac si sa ma prefac surprinsa...
asta e...sper ca la un moment dat sa regasesc Craciunurile copilariei... poate ma ajuta Mosul, doar asta i-am cerut
scrisoarea ta andrela :mos:
Mika20- Membru V.I.P
Draga Mos Craciun,
Vreau sa incep prin a-ti multumi ca m-ai ascultat an de an si mi-ai adus ce ti-am cerut si chiar in plus.
Anul acesta nu scriu aceasta scrisoare ca cele din ceilalti ani ,ci o fac pentru a-ti multumi.
Iti multumesc ca EXISTI .
Iti multumesc ca mi-ai facut copilaria frumoasa.
Iti multumesc ca an de an imi umpli sufletul de iubire .
Iti multumesc pentru noptile de Ajun in care te asteptam nerabdatoare.
Iti multumesc pentru diminetile din ziua de Craciun in care descopeream cadourile si eram atat de incantata.
Iti multumesc pentru frumoasele povesti care mi-au incantat copilaria.
Iti multumesc ca in fiecare an ma faci sa-mi doresc sa fiu mai buna.
Iti multumesc ca in seara de Ajun imprastii magie in viata mea.
Iti multumesc ca imparti iubire peste tot in lume.
Iti multumesc ca an de an faci sa infloreasca in sufletul meu un sentiment minunat, SPERANTA !
Cu multa dragoste,
Mika
Mos Craciun citind scrisorica mea
Magia Sarbatorilor
Vreau sa incep prin a-ti multumi ca m-ai ascultat an de an si mi-ai adus ce ti-am cerut si chiar in plus.
Anul acesta nu scriu aceasta scrisoare ca cele din ceilalti ani ,ci o fac pentru a-ti multumi.
Iti multumesc ca EXISTI .
Iti multumesc ca mi-ai facut copilaria frumoasa.
Iti multumesc ca an de an imi umpli sufletul de iubire .
Iti multumesc pentru noptile de Ajun in care te asteptam nerabdatoare.
Iti multumesc pentru diminetile din ziua de Craciun in care descopeream cadourile si eram atat de incantata.
Iti multumesc pentru frumoasele povesti care mi-au incantat copilaria.
Iti multumesc ca in fiecare an ma faci sa-mi doresc sa fiu mai buna.
Iti multumesc ca in seara de Ajun imprastii magie in viata mea.
Iti multumesc ca imparti iubire peste tot in lume.
Iti multumesc ca an de an faci sa infloreasca in sufletul meu un sentiment minunat, SPERANTA !
Cu multa dragoste,
Mika
Mos Craciun citind scrisorica mea
Magia Sarbatorilor
Ultima editare efectuata de catre Mika20 in Mar Noi 10 2009, 02:59, editata de 3 ori
Mika20- Membru V.I.P
Draga Mos Craciun,
Sper ca printre atatea scrisori si cereri pe care le primesti din lumea intreaga, sa-ti faci timp si de scrisorica mea.
Am crescut, Mosule si prin urmare, nu o sa-ti mai cer lucruri materiale asa cum faceam cand eram mica
Stii, observ ca odata cu trecerea timpului, Craciunul parca isi pierde din farmec. Nu-l mai astept cu aceeasi nerabdare ca inainte, tocmai de asta ar fi frumos daca m-ai face, macar in perioada aceea, sa uit de grijile de zi cu zi si sa ma bucur pe deplin de sarbatoarea Craciunului.
De-a lungul anului am strans in mine destule sentimente negative pe care le regret... deci, nu am fost atat de cumnitica , asa ca mi-ar placea ca in anul urmator sa fiu din ce in ce mai pozitiva, Mosule, sper ca ma vei ajuta! :pupic:
Daca in trecut iti ceream papusici si alte jucarii , acum ma gandesc mai degraba la familia mea, pe care, te rog din suflet, daca se poate macar de Craciun sa o reunesti pe de-a-ntregul. Iubitul meu, datorita job-ului pe care il are, nu mai stie ce inseamna Sarbatori de cativa ani buni...
Totodata, as vrea sa-ti multumesc ca nu m-ai uitat in niciun an pana acum, chiar daca am crescut . Mereu mi-ai adus cate un lucru bun
Stii Mosule, ai vazut ca mami se chinuie cu serviciul si ii e foarte greu: mi-as dori din suflet sa o vad lucrand in alta parte, unde sa-i fie mai bine. Oare iti cer prea mult daca las si asta in seama ta?
Si inca ceva mai am... si te las in pace, ca banuiesc ca esti foarte ocupat si cu alte scrisori: sper din suflet ca o sa tii cont si de mine ca urmeaza sa sustin examenul de bacalaureat, care anul asta e un pic mai complicat... Te rog mult, Mosule, sa-mi luminezi mintea sa pot sa invat, sa n-am emotii prea multe, sau daca le am, macar sa fie constructive. Si odata terminat examenul, sa pot rasufla usurata, gandindu-ma ca voi putea urma cursurile unei facultati fara taxa.
Daca stau sa ma gandesc as mai avea dorinte, insa astea sunt mai importante. Daca vei reusi sa mi le implinesti, ma declar multumita .
Cu mult drag,
Andraa
Sper ca printre atatea scrisori si cereri pe care le primesti din lumea intreaga, sa-ti faci timp si de scrisorica mea.
Am crescut, Mosule si prin urmare, nu o sa-ti mai cer lucruri materiale asa cum faceam cand eram mica
Stii, observ ca odata cu trecerea timpului, Craciunul parca isi pierde din farmec. Nu-l mai astept cu aceeasi nerabdare ca inainte, tocmai de asta ar fi frumos daca m-ai face, macar in perioada aceea, sa uit de grijile de zi cu zi si sa ma bucur pe deplin de sarbatoarea Craciunului.
De-a lungul anului am strans in mine destule sentimente negative pe care le regret... deci, nu am fost atat de cumnitica , asa ca mi-ar placea ca in anul urmator sa fiu din ce in ce mai pozitiva, Mosule, sper ca ma vei ajuta! :pupic:
Daca in trecut iti ceream papusici si alte jucarii , acum ma gandesc mai degraba la familia mea, pe care, te rog din suflet, daca se poate macar de Craciun sa o reunesti pe de-a-ntregul. Iubitul meu, datorita job-ului pe care il are, nu mai stie ce inseamna Sarbatori de cativa ani buni...
Totodata, as vrea sa-ti multumesc ca nu m-ai uitat in niciun an pana acum, chiar daca am crescut . Mereu mi-ai adus cate un lucru bun
Stii Mosule, ai vazut ca mami se chinuie cu serviciul si ii e foarte greu: mi-as dori din suflet sa o vad lucrand in alta parte, unde sa-i fie mai bine. Oare iti cer prea mult daca las si asta in seama ta?
Si inca ceva mai am... si te las in pace, ca banuiesc ca esti foarte ocupat si cu alte scrisori: sper din suflet ca o sa tii cont si de mine ca urmeaza sa sustin examenul de bacalaureat, care anul asta e un pic mai complicat... Te rog mult, Mosule, sa-mi luminezi mintea sa pot sa invat, sa n-am emotii prea multe, sau daca le am, macar sa fie constructive. Si odata terminat examenul, sa pot rasufla usurata, gandindu-ma ca voi putea urma cursurile unei facultati fara taxa.
Daca stau sa ma gandesc as mai avea dorinte, insa astea sunt mai importante. Daca vei reusi sa mi le implinesti, ma declar multumita .
Cu mult drag,
Andraa
andraa- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good
ce frumoase sunt scrisorile fetelor
andrela ce frumos ai scris parca ai vb in locul meu ..la fel vreau si eu sa SIMT craciunul nu doar sa trec prin el ... sa speram ca va fi bine anul asta
mika ft frumos .. tu nu ceri tu te multumesti sa`i multumesti
andraa
andrela ce frumos ai scris parca ai vb in locul meu ..la fel vreau si eu sa SIMT craciunul nu doar sa trec prin el ... sa speram ca va fi bine anul asta
mika ft frumos .. tu nu ceri tu te multumesti sa`i multumesti
andraa
mersi tweety ,ma bucur ca iti place scrisorica mea,
anul asta vreau doar sa-i multumesc mosului
anul asta vreau doar sa-i multumesc mosului
Mika20- Membru V.I.P
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Concurs "Scrisoare catre Mos Craciun"
» Rezultate concurs Scrisoare catre Mos Craciun.
» Concurs "Folosirea corecta a pensulelor cosmetice"
» Rezultate concurs "Urari de sarbatori"
» Concurs "Uraturi de Sarbatori"
» Rezultate concurs Scrisoare catre Mos Craciun.
» Concurs "Folosirea corecta a pensulelor cosmetice"
» Rezultate concurs "Urari de sarbatori"
» Concurs "Uraturi de Sarbatori"
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online