Concurs "Dragostea mea roz"
+22
ritza
isis
deea_brunety
Tweety Laura
Inanna
c@t
greeneyes
SilkSpectre
Bones
edith
Daiana
deadrose
Criiis
Dianka
Andrela
bijouxdemonange
chatte
Raven
strumfi
Al3xA
andraa
MicaNarcisa
26 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Concurs "Dragostea mea roz"
foarte frumoase toate pozele fetelor
Si eu iubesc toate animalutele
Si eu iubesc toate animalutele
Al3xA- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 11/11/2009
Numarul mesajelor : 4176
Data nasterii : 03/12/1989
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : deeply in love & ROZ
Dragostele mele
Il iubesc pe el..pentru ca ma simt mai buna si mai implinita (da, suntem amandoi ochelaristi )
Iubesc marea..dar si muntele
Iubesc pizzaaa..as manca si in somn
Ma iubesc pe mine..si ochii mei verzi-albastrii
Imi iubesc anii de facultate...(pozele cu beutura nu le pun ..astea sunt mai soft )
Si...si..sii
Il iubesc pe el..pentru ca ma simt mai buna si mai implinita (da, suntem amandoi ochelaristi )
Iubesc marea..dar si muntele
Iubesc pizzaaa..as manca si in somn
Ma iubesc pe mine..si ochii mei verzi-albastrii
Imi iubesc anii de facultate...(pozele cu beutura nu le pun ..astea sunt mai soft )
Si...si..sii
Ultima editare efectuata de catre strumfitza in Lun Feb 08 2010, 21:38, editata de 1 ori
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
eu iubesc Viata...o iubesc extraordinar de tare..indiferent de necazuri, lipsuri, nervi indiferent daca ti se pare ca s-a sfarsit totul sau ca nimic nu are rost, viata e numai una...si nu ti-o poti oferi tu...ea ti-a fost daruita...cu chinuri si sacrificii, cu 9 luni de tortura si 34 de ani de griji din partea a 2 oameni superbi care, chiar daca te-ai maritat inca sufera si se bucura alaturi de tine...viata e numai una si trebuie sa o iubesti chiar si numai pentru a face cinste acelor 2 oameni...
indiferent de orice Viata e frumoasa
apoi ma iubesc pe mine...sunt cel mai mare fan al meu...intotdeauna m-am considerat frumoasa desteapta sociabila comica si multe alte calitati...cum sa nu ma iubesc?...daca nu eu atunci cine?...daca eu nu ma iubesc pe mine cum as putea avea pretentia ca altcineva sa ma iubeasca?...ma am pana si in propriul portofel
vorba povestii: La soare te puteai uita dar la MicaNarcisa ba!
machia, nemachiata, eleganta, sport, in natura, in birou ma iubesc oricum
imi iubesc sotul...iti macina nervii, iti aduce o floare, ii spargi farfuriile de cap, iti face treaba prin casa etc, e al tau, ai semnat pe el
imi iubesc nepoata...e cea mai dulce copila din lume...numa in poze e cuminte si nici acolo
imi iubesc nespus de mult sora...asa dracu gol cum e ea, o iubesc...e singura sora si am crescut extrem de apropiate...e ca o raza de soare cand mi-e greu si ca un mor negru cand ma enerveaza
o iubesc pt ca e frumoasa a dracu, chiar mai frumoasa ca mine, e desteapta, e mamica de fetita, e sormea
imi iubesc si cumnatul pt ca a luat-o pe zuza pe gestiune
iubesc acei 2 oameni superbi care mi-au dat cel mai de pret dar:viata...dar fara de care nu v-as mai scrie acum
mama si tata...Dumnezeu sa-i aibe in paza!!!
ce familie frumoasa am
imi iubesc colegii...dragii de ei...cine are grija de mine si ma cocoloseste?...cine le aduce cafeluta dimineata?...sunt cei mai buni colegi ever...jegii de ei...pana cand ma enerveaza vreunul...evident ca imi iubesc seful...e za best..in ultima poza apare in partea dreapta
imi iubesc pisica...scumpa mea draca...a fost dragoste la prima vedere...de cand am adus-o cand era cat juma de palma si pana acum cand ma trezeste noaptea jucandu-se
imi place sa fac poze
mi place sa incerc lucruri noi
imi plac perlele
imi place sa lucrez margele
www.micanarcisa.blogspot.com
ador sa fac lucruri frumoase si bucurii
imi plac masinile de epoca...ooooooo ce-mi plac
imi place la mine acasa...si ma simt ca-ntrun palat de paduri inconjurat...casa mea cu tot ce-i bun in eaaaaaaa
https://s444.photobucket.com/albums/qq170/micanarcisa/curatenie/
este linkul la album sa nu va mai innebunesc
iubesc inca prima masinuta...buburuza care ne-a dus toata tara
iubesc a doua masina si actuala..cea care ne-a dus toata europa la nord si la sud
iubesc vacantele cu masina...nu mai pun poze cu ele ca sunt mii din toate tarile pe unde am fost...deja daca pana acum nu ati adormit la pozele din vacanta sigur va pierd
ador sa fac bucurii si sa ofer ajutorul meu...sa fac cadouri si sa ma ofer...indiferent daca dupa aia imi aud vorbe rele si barfe cum ca sunt asa si pe dincolo (da in ciuda acestui fapt sunt si deosebit de rea si stiu sa o recunosc), indiferent daca nu primesc un multumesc, indiferent daca primesc inapoi jigniri, indiferent daca aud ca fac lucru de proasta calitate chiar daca nu au cumparat vreodata in viata de la mine, indiferent de orice mizerie mi s-a intors la tot binele facut, niciodata nu voi ezita sa sar in ajutorul oricariu om are nevoie, cunoscut sau nu oricat de mic sau de mare e ajutorul....dar nu mai mult decat imi sta in puteri
este evident ca va iubesc pe absolut toate, imi iubesc finuta, forile mele, socrul, cutiile cu bijuterii personale, cosmeticele toate, filmul Matrix
daaaaaa Matrix este unicul film
aaahhhhhh da iubesc sa ma cert daaa
indiferent de orice Viata e frumoasa
apoi ma iubesc pe mine...sunt cel mai mare fan al meu...intotdeauna m-am considerat frumoasa desteapta sociabila comica si multe alte calitati...cum sa nu ma iubesc?...daca nu eu atunci cine?...daca eu nu ma iubesc pe mine cum as putea avea pretentia ca altcineva sa ma iubeasca?...ma am pana si in propriul portofel
vorba povestii: La soare te puteai uita dar la MicaNarcisa ba!
machia, nemachiata, eleganta, sport, in natura, in birou ma iubesc oricum
imi iubesc sotul...iti macina nervii, iti aduce o floare, ii spargi farfuriile de cap, iti face treaba prin casa etc, e al tau, ai semnat pe el
imi iubesc nepoata...e cea mai dulce copila din lume...numa in poze e cuminte si nici acolo
imi iubesc nespus de mult sora...asa dracu gol cum e ea, o iubesc...e singura sora si am crescut extrem de apropiate...e ca o raza de soare cand mi-e greu si ca un mor negru cand ma enerveaza
o iubesc pt ca e frumoasa a dracu, chiar mai frumoasa ca mine, e desteapta, e mamica de fetita, e sormea
imi iubesc si cumnatul pt ca a luat-o pe zuza pe gestiune
iubesc acei 2 oameni superbi care mi-au dat cel mai de pret dar:viata...dar fara de care nu v-as mai scrie acum
mama si tata...Dumnezeu sa-i aibe in paza!!!
ce familie frumoasa am
imi iubesc colegii...dragii de ei...cine are grija de mine si ma cocoloseste?...cine le aduce cafeluta dimineata?...sunt cei mai buni colegi ever...jegii de ei...pana cand ma enerveaza vreunul...evident ca imi iubesc seful...e za best..in ultima poza apare in partea dreapta
imi iubesc pisica...scumpa mea draca...a fost dragoste la prima vedere...de cand am adus-o cand era cat juma de palma si pana acum cand ma trezeste noaptea jucandu-se
imi place sa fac poze
mi place sa incerc lucruri noi
imi plac perlele
imi place sa lucrez margele
www.micanarcisa.blogspot.com
ador sa fac lucruri frumoase si bucurii
imi plac masinile de epoca...ooooooo ce-mi plac
imi place la mine acasa...si ma simt ca-ntrun palat de paduri inconjurat...casa mea cu tot ce-i bun in eaaaaaaa
https://s444.photobucket.com/albums/qq170/micanarcisa/curatenie/
este linkul la album sa nu va mai innebunesc
iubesc inca prima masinuta...buburuza care ne-a dus toata tara
iubesc a doua masina si actuala..cea care ne-a dus toata europa la nord si la sud
iubesc vacantele cu masina...nu mai pun poze cu ele ca sunt mii din toate tarile pe unde am fost...deja daca pana acum nu ati adormit la pozele din vacanta sigur va pierd
ador sa fac bucurii si sa ofer ajutorul meu...sa fac cadouri si sa ma ofer...indiferent daca dupa aia imi aud vorbe rele si barfe cum ca sunt asa si pe dincolo (da in ciuda acestui fapt sunt si deosebit de rea si stiu sa o recunosc), indiferent daca nu primesc un multumesc, indiferent daca primesc inapoi jigniri, indiferent daca aud ca fac lucru de proasta calitate chiar daca nu au cumparat vreodata in viata de la mine, indiferent de orice mizerie mi s-a intors la tot binele facut, niciodata nu voi ezita sa sar in ajutorul oricariu om are nevoie, cunoscut sau nu oricat de mic sau de mare e ajutorul....dar nu mai mult decat imi sta in puteri
este evident ca va iubesc pe absolut toate, imi iubesc finuta, forile mele, socrul, cutiile cu bijuterii personale, cosmeticele toate, filmul Matrix
daaaaaa Matrix este unicul film
aaahhhhhh da iubesc sa ma cert daaa
Ultima editare efectuata de catre MicaNarcisa in Lun Feb 08 2010, 23:53, editata de 1 ori
micaaaaaaaa sunt superbeee toate.
mor dupa pisica, masuta cu pietricele, nepotica ta tooot :X :X :X
mor dupa pisica, masuta cu pietricele, nepotica ta tooot :X :X :X
Al3xA- Membru V.I.P
sarumana...macar o data am putut fi si eu serioasa...se pune?
parca vad ca atunci cand sunt serioasa nu ma voteaza nimeni ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
parca vad ca atunci cand sunt serioasa nu ma voteaza nimeni ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ce frumos, mica
greeneyes- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Varsta : 38
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK
eh nu lasa ca vezi tu
Al3xA- Membru V.I.P
frumoase toate pozele
le-am vazut acuma
le-am vazut acuma
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
ma bag si eu
Iubesc multe, prea multe, dar la o selectie ar arata asa:
Parintii. Buni sau rai cum sunt ei, sunt parintii mei. Ca m-au certat si pe urma ne-am impacat tot parintii mei sunt si daca ei nu ar fi fost nu as fi fost nici eu :) Ii iubesc mult si ma bucur ca se iubesc si ei la fel de mult dupa 31 de ani de casatorie. Multi inainte!
Pe urma e fratele meu. Cel mai bun prieten al meu. Si daca e vorba de fratale meu...pun aici si pe cumnata-mea (care imi este mai mult decat ar putea fi o sora) si nepotelul meu scump si drag si iubit
Pe urma prietenul meu, iubitul meu, perechea mea...viitorul meu sot
Bunicii mei dragi
Iubesc verdele
Il iubesc pe Max...
...si pe Pitzul meu lenes
Iubesc apa...adica marea,lacurile...orice in ce se poate inota
Iubesc garoafele
Iubesc mancarea, iubesc sa gatesc
Iubesc bijuteriile, margelele...mai nou fimo. ador sa margelesc
Iubesc teatrul, imi place sa joc, ma simt bine pe scena
Iubesc istoria (poza e facuta in Lisabona la Muzeul de istorie si arheologie)
Ii iubesc pe Stan si Bran, inca ma mai fascineaza
Iubesc vederile, cartile postale si felicitarile. Imi ador colectia
Iubesc gradina botanica din Cluj
Iubesc calatoriile, daca as putea as fi doar pe drumuri...nu se poate :(
Dar tot mai bine e aici...iubesc tara asta cu bune si rele. Iubesc Romania, imi iubesc portul national...
...si jocul
Iubesc petrecerile si jocurile de socializare
Bereaaaaaaaaa...nu radeti asa-i?!
.... ar fi multe de aratat, ma opresc. Mi-ar fi placut sa va pun poze cu prietenii mei pe care ii iubesc enorm, insa nu pot sa postez fara acordul lor. da sa stiti ca am multi prieteni, bine?! :))
Iubesc multe, prea multe, dar la o selectie ar arata asa:
Parintii. Buni sau rai cum sunt ei, sunt parintii mei. Ca m-au certat si pe urma ne-am impacat tot parintii mei sunt si daca ei nu ar fi fost nu as fi fost nici eu :) Ii iubesc mult si ma bucur ca se iubesc si ei la fel de mult dupa 31 de ani de casatorie. Multi inainte!
Pe urma e fratele meu. Cel mai bun prieten al meu. Si daca e vorba de fratale meu...pun aici si pe cumnata-mea (care imi este mai mult decat ar putea fi o sora) si nepotelul meu scump si drag si iubit
Pe urma prietenul meu, iubitul meu, perechea mea...viitorul meu sot
Bunicii mei dragi
Iubesc verdele
Il iubesc pe Max...
...si pe Pitzul meu lenes
Iubesc apa...adica marea,lacurile...orice in ce se poate inota
Iubesc garoafele
Iubesc mancarea, iubesc sa gatesc
Iubesc bijuteriile, margelele...mai nou fimo. ador sa margelesc
Iubesc teatrul, imi place sa joc, ma simt bine pe scena
Iubesc istoria (poza e facuta in Lisabona la Muzeul de istorie si arheologie)
Ii iubesc pe Stan si Bran, inca ma mai fascineaza
Iubesc vederile, cartile postale si felicitarile. Imi ador colectia
Iubesc gradina botanica din Cluj
Iubesc calatoriile, daca as putea as fi doar pe drumuri...nu se poate :(
Dar tot mai bine e aici...iubesc tara asta cu bune si rele. Iubesc Romania, imi iubesc portul national...
...si jocul
Iubesc petrecerile si jocurile de socializare
Bereaaaaaaaaa...nu radeti asa-i?!
.... ar fi multe de aratat, ma opresc. Mi-ar fi placut sa va pun poze cu prietenii mei pe care ii iubesc enorm, insa nu pot sa postez fara acordul lor. da sa stiti ca am multi prieteni, bine?! :))
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
ioiiiiii ioi mica...merci mult. inca putin mai am de slabit si o sa fiu si mai faina :)) :)) modesta mi-s
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
in primul rand imi iubesc parinti pt ca ei sunt cei care mi-au dat viata si m-au invatat tot ceea ce sunt astazi
mama
tata
imi iubesc prietenul pentru ca el ma completeaza,e primul meu gand dimineata si ultimul seara,inainte de culcare.il iubesc pentru ca e un nebun si jumatate
el e cel care ma rasfata si ma alinta
imi iubesc matza...pe Loly.in preajma ei nu poti sa stai trist,mereu imi aduce zambetul pe buze si ma iubeste neconditionat si nu se supara pe mine nici macar atunci cand o cert ca mi-a dat ghiveciul cu flori de pe geam
asa arata cand am adus-o
nu pot sa nu o iubesc cand vad k ii place la nebunie sa se joace cu lenjeria mea proaspat spalata
cum sa nu o iubesti cand o vezi ca se uita la tine cu ochii astia
il iubesc pe Mao..cainele prietenului meu
animalutzele in general
imi iubesc prietenii
colegii de facultate,care imi fac anii de studentie ca fiind cei mai frumosi ani din viata mea!
iubesc sa desenez
iubesc viata,distractiile,narghileaua
iubesc marea
imi iubesc trusa 88 si sa ma machiez
https://2img.net/r/ihimizer/img138/5809/clipboard03j.jpg[/img]
si nu in ultimul rand...ador KFC sa pap cryspi strips cu maioneza aceea cu usturoi si cu un pahar de cola
mama
tata
imi iubesc prietenul pentru ca el ma completeaza,e primul meu gand dimineata si ultimul seara,inainte de culcare.il iubesc pentru ca e un nebun si jumatate
el e cel care ma rasfata si ma alinta
imi iubesc matza...pe Loly.in preajma ei nu poti sa stai trist,mereu imi aduce zambetul pe buze si ma iubeste neconditionat si nu se supara pe mine nici macar atunci cand o cert ca mi-a dat ghiveciul cu flori de pe geam
asa arata cand am adus-o
nu pot sa nu o iubesc cand vad k ii place la nebunie sa se joace cu lenjeria mea proaspat spalata
cum sa nu o iubesti cand o vezi ca se uita la tine cu ochii astia
il iubesc pe Mao..cainele prietenului meu
animalutzele in general
imi iubesc prietenii
colegii de facultate,care imi fac anii de studentie ca fiind cei mai frumosi ani din viata mea!
iubesc sa desenez
iubesc viata,distractiile,narghileaua
iubesc marea
imi iubesc trusa 88 si sa ma machiez
https://2img.net/r/ihimizer/img138/5809/clipboard03j.jpg[/img]
si nu in ultimul rand...ador KFC sa pap cryspi strips cu maioneza aceea cu usturoi si cu un pahar de cola
deea_brunety- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 875
Data nasterii : 30/11/1988
Varsta : 35
Stare de spirit : happyyyyy
Micaaaa ce tari sunt pozele
De descrieri nici nu mai zic
Inana si ale tale sunt suuuuper!!! Imi plac foarte mult alea cu calatoriile
Deea, pfoaiii ce faine sunt!! Ce frumos deseneeezi!!!
De descrieri nici nu mai zic
Inana si ale tale sunt suuuuper!!! Imi plac foarte mult alea cu calatoriile
Deea, pfoaiii ce faine sunt!! Ce frumos deseneeezi!!!
isis- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Localizare : CT
Deea, ce familie funny ai.
isis- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Localizare : CT
ati pus niste poze superbe.....fetelor....iar comentariile au au fost pe masura...
ritza- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2319
Data nasterii : 20/02/1986
multumesc mult fetele
deea_brunety- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 875
Data nasterii : 30/11/1988
Stare de spirit : happyyyyy
doamne fetelor cate poze frumoase si ce comentarii emotionante
am sa pun si eu cateva poze cu cat iubesc cel si cel mai mult... ar fi mult mai multe lucruri si persoane dar o sa ma limitez la urmatoarele:
cand era mic mic mic ... de doar cateva zile
cand il iubeste pe dl.delfin (nu i se vede decat coada)
cand isi scoate sosetuta din piciorus si fuge cu ea prin casa
cand pupa parchetul si ma scoate din sarite
am sa pun si eu cateva poze cu cat iubesc cel si cel mai mult... ar fi mult mai multe lucruri si persoane dar o sa ma limitez la urmatoarele:
- imi iubesc familia... mama, tata (Dumnezeul sa-l odihneasca), fratii (frate si sora mai mari, frate mai mic). am sa pun poza doar cu fratele mai mic
- imi iubesc sotul
- imi iubesc baiatul
cand era mic mic mic ... de doar cateva zile
cand il iubeste pe dl.delfin (nu i se vede decat coada)
cand isi scoate sosetuta din piciorus si fuge cu ea prin casa
cand pupa parchetul si ma scoate din sarite
- imi iubesc catelul, care e la mama acasa
- iubesc dansul sportiv, dar din pacate nu-l mai pot practica
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Stare de spirit : tanara mamica
ce frumosss
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
anncutza foarte frumos
ce scumpici sunt copilasii tai
Al3xA- Membru V.I.P
multumesc :)Al3xA a scris:anncutza foarte frumos
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Stare de spirit : tanara mamica
Dragostea mea pisoii, motanul matusii mele:
Motanul meu:
Dragostea mea catre arta (fotografie, grafica/pictura, machiaj):
Dragostea mea catre calatoriile in strainatate:
Imi iubesc varul cat si sotia lui, imi sunt ca si frati. Sotia varului va naste un bebe baietel in august, asa ca ii iubesc pe toti 3:
Dragostea mea este prietenul, o relatie mai speciala fatza de restul, desi poza cu el nu pot pune, imi iubesc cealalta pereche de veri (fratele celui care e in poza de mai sus), sotia si varul mai mare, plus nepotica mea care in zilele urmatoare se naste, Clara-Maria ... (deocamdata nu am poze cu ei in pc) imi iubesc familia si tot ce se poate..
Motanul meu:
Dragostea mea catre arta (fotografie, grafica/pictura, machiaj):
Dragostea mea catre calatoriile in strainatate:
Imi iubesc varul cat si sotia lui, imi sunt ca si frati. Sotia varului va naste un bebe baietel in august, asa ca ii iubesc pe toti 3:
Dragostea mea este prietenul, o relatie mai speciala fatza de restul, desi poza cu el nu pot pune, imi iubesc cealalta pereche de veri (fratele celui care e in poza de mai sus), sotia si varul mai mare, plus nepotica mea care in zilele urmatoare se naste, Clara-Maria ... (deocamdata nu am poze cu ei in pc) imi iubesc familia si tot ce se poate..
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
am mai bagat si eu niste poze
Al3xA- Membru V.I.P
deci in primu rand eu ma iubesc pe mine
de cand m-am facut blonda mai mult ca niciodata
iubesc pozele in care par slaba
nu-mi statea rau nici bruneta
carliontii care au fost, si inca ar mai putea cu balsam corespunzator
el care este
imi place sa stau pe buda
imi place la mare as putea sa si mor la mare
imi place sa fac poze
imi place sa fac poze fara sa anunt
imi plac ideile traznite
ce-i frumos si lu dzeu ii place
imi place sa ma machesc
dohh imi iubesc broscutele cu mic cu mare, care mic s-a facut cat mare
si mai presus de orice in lumea asta imi place sa fiu rea. din pacate nu am suficiente poze care sa ateste adevaratul meu potential, voi exemplifica totusi cu cunostiinta noastra comunda adriana
de cand m-am facut blonda mai mult ca niciodata
iubesc pozele in care par slaba
nu-mi statea rau nici bruneta
carliontii care au fost, si inca ar mai putea cu balsam corespunzator
el care este
imi place sa stau pe buda
imi place la mare as putea sa si mor la mare
imi place sa fac poze
imi place sa fac poze fara sa anunt
imi plac ideile traznite
ce-i frumos si lu dzeu ii place
imi place sa ma machesc
dohh imi iubesc broscutele cu mic cu mare, care mic s-a facut cat mare
si mai presus de orice in lumea asta imi place sa fiu rea. din pacate nu am suficiente poze care sa ateste adevaratul meu potential, voi exemplifica totusi cu cunostiinta noastra comunda adriana
deadrose- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 11520
Data nasterii : 22/10/1989
Localizare : city of wonders
Stare de spirit : fuckin stupid
doamne deadrose
esti mortala
vai dar iubirea ta de a fi rea mi-a inveselit ziua )
doamne.. nici nu puteai fi mai inspirata de atat )
superbe pozele
esti mortala
vai dar iubirea ta de a fi rea mi-a inveselit ziua )
doamne.. nici nu puteai fi mai inspirata de atat )
superbe pozele
andraa- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good
deadrose, prietenul e fan Lakers cumva? )
buburuza*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 22/09/2009
Numarul mesajelor : 4174
Data nasterii : 08/08/1988
Varsta : 36
doamne andra cum sa o uit io pe tovarasa adriana
bubu nu cred ca e, are alte damblale
bubu nu cred ca e, are alte damblale
ce bunaciune esti deadrose :tits:
Criiis- ModerNator
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
ahahaha....cum dorm aia )))))
edith- Membru Fondator
maine incepe votarea
Al3xA- Membru V.I.P
Al3xA a scris:maine incepe votarea
daaa... sa vezi atunci batalie
cred ca e concursul la care am participat cele mai multe
textul ultimelor emailuri trimise catre ELF...in caz ca nu raspund in urmatoarele 2 zile voi trimite la tti userii formului mail de informare asupra neseriozotatii firmei
Buna ziua,
Ce se mai intampla cu colaborarea noastra? Mai continua sau sterg bannerele e pe Forumul Roz si anunt castigatoarele in legatura cu neseriozitatea firmei dumneavoastra.
Este al treilea email in ulimele 2-3 saptamani de cand se asteapta premiile.
Astept un raspuns totusi fie si chiar rufuzul dumneavoastra de a termina concursul.
E destul de neplacut sa nu primesc nici un raspuns la emailuri.
O zi buna!
În data de 10 martie 2010, 20:01, Mica Narcisa a scris:
Buna seara,
Ce se intampla? Ati primit emailul meu de saptamana trecuta? Textul este mai jos.
Ce se intampla cu premiile?
În data de 2 martie 2010, 10:43, Mica Narcisa a scris:
Buna ziua,
S-a incheiat concursul de pe Forumul Roz.
Acestea sunt castigatoarele cu premiile:
1. Luciu de buze Hypershine - superstralucire
- Baton corector
- Tus de ochi
- Lac de unghii
- Bagheta pentru gene si sprancene
castigatoare:
xxx
1. Luciu de buze Super Glossy SPF15
- Crema iluminatoare pentru fata
- Creion de ochi cu ascutitoare
- Pudra de fata
- Piaptan si perie pentru sprancene
castigatoare:
xxx
3. Luciu de buze cu efect intens hidratant
- Fond de ten anti-imbatranire SPF 15
- Baton 3 in 1 pentru ochi, buze, fata
- Fard de ochi Duo
- Set apilcatori pentru fard de ochi
castigatoare:
xxx
V-as ruga daca se poate sa-mi trimiteti un email cand expediati premiul sa informez fetele.
Bannerul dvs va ramane permanent pe fiecare pagina din forum in partea dreapta. De asemenea asteptam un text si un link pentru newsletter la toti userii forumului.
Va multumim.
O zi buna si o primavara frumoasa!
Buna ziua,
Ce se mai intampla cu colaborarea noastra? Mai continua sau sterg bannerele e pe Forumul Roz si anunt castigatoarele in legatura cu neseriozitatea firmei dumneavoastra.
Este al treilea email in ulimele 2-3 saptamani de cand se asteapta premiile.
Astept un raspuns totusi fie si chiar rufuzul dumneavoastra de a termina concursul.
E destul de neplacut sa nu primesc nici un raspuns la emailuri.
O zi buna!
În data de 10 martie 2010, 20:01, Mica Narcisa
Buna seara,
Ce se intampla? Ati primit emailul meu de saptamana trecuta? Textul este mai jos.
Ce se intampla cu premiile?
În data de 2 martie 2010, 10:43, Mica Narcisa
Buna ziua,
S-a incheiat concursul de pe Forumul Roz.
Acestea sunt castigatoarele cu premiile:
1. Luciu de buze Hypershine - superstralucire
- Baton corector
- Tus de ochi
- Lac de unghii
- Bagheta pentru gene si sprancene
castigatoare:
xxx
1. Luciu de buze Super Glossy SPF15
- Crema iluminatoare pentru fata
- Creion de ochi cu ascutitoare
- Pudra de fata
- Piaptan si perie pentru sprancene
castigatoare:
xxx
3. Luciu de buze cu efect intens hidratant
- Fond de ten anti-imbatranire SPF 15
- Baton 3 in 1 pentru ochi, buze, fata
- Fard de ochi Duo
- Set apilcatori pentru fard de ochi
castigatoare:
xxx
V-as ruga daca se poate sa-mi trimiteti un email cand expediati premiul sa informez fetele.
Bannerul dvs va ramane permanent pe fiecare pagina din forum in partea dreapta. De asemenea asteptam un text si un link pentru newsletter la toti userii forumului.
Va multumim.
O zi buna si o primavara frumoasa!
Ce nesimtiti suunt! :|
Si cand te gandesti ca, daca nu ma insel, unele fete chiar au facut comanda de pe site-ul lor...
Uatevar...
Si cand te gandesti ca, daca nu ma insel, unele fete chiar au facut comanda de pe site-ul lor...
Uatevar...
vai vai vai :|
edith- Membru Fondator
În data de 17 martie 2010, 19:42, E.L.F. a scris:
Buna seara.
Ne cerem scuze ca nu vi-am raspuns la email, dar, de cand am schimbat serverul site-ului, nu am mai utilizat contul flavia@eyeslipsface.com.ro.
Nu a fost intentia noastra sa lasam impresia ca suntem neseriosi si neprofesionisti. Bineinteles ca vom trimite premiile castigatoarelor concursului. Le vom expedia saptamana aceasta, vineri. Vor putea fi ridicate de la posta luni sau marti.
Mai avem rugamintea sa ne trimiteti si adresa dumneavoastra de site, pentru a va trimite cateva din produsele noastre.
Va rugam sa ne scrieti de acum pe aceasta adresa de email.
Va multumim si inca o data ne cerem scuze!
Flavia Hategan
Buna seara.
Ne cerem scuze ca nu vi-am raspuns la email, dar, de cand am schimbat serverul site-ului, nu am mai utilizat contul flavia@eyeslipsface.com.ro.
Nu a fost intentia noastra sa lasam impresia ca suntem neseriosi si neprofesionisti. Bineinteles ca vom trimite premiile castigatoarelor concursului. Le vom expedia saptamana aceasta, vineri. Vor putea fi ridicate de la posta luni sau marti.
Mai avem rugamintea sa ne trimiteti si adresa dumneavoastra de site, pentru a va trimite cateva din produsele noastre.
Va rugam sa ne scrieti de acum pe aceasta adresa de email.
Va multumim si inca o data ne cerem scuze!
Flavia Hategan
Adica?MicaNarcisa a scris:
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
deci le trimit maine?
email primit ieri
Buna ziua.
Coletele au fost expediate azi, vor ajunge la castigatoare luni sau marti.
Va rog sa imi trimiteti adresa dumneavoastra (m-am exprimat eu gresit cand
vi-am cerut adresa de site), pentru a va trimite cateva produse.
si raspunsul meu:
Buna ziua,
Multumim pentru premii. Dar adresa mea este cea de la locul doi caci am participat si eu cu fetele asa ca...deja e rezolvata problema :)
Multumesc frumos si voi anunta fetele sa mearga la posta.
De asemenea inca astept textul pentru newsletter la membrii forumului. Bannerul va ramane in partea dreapta permanent.
O zi buna!
Buna ziua.
Coletele au fost expediate azi, vor ajunge la castigatoare luni sau marti.
Va rog sa imi trimiteti adresa dumneavoastra (m-am exprimat eu gresit cand
vi-am cerut adresa de site), pentru a va trimite cateva produse.
si raspunsul meu:
Buna ziua,
Multumim pentru premii. Dar adresa mea este cea de la locul doi caci am participat si eu cu fetele asa ca...deja e rezolvata problema :)
Multumesc frumos si voi anunta fetele sa mearga la posta.
De asemenea inca astept textul pentru newsletter la membrii forumului. Bannerul va ramane in partea dreapta permanent.
O zi buna!
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Votare Dragostea mea Roz
» Concurs "Folosirea corecta a pensulelor cosmetice"
» Concurs - "Scrisoare catre Mos Craciun"
» Concurs "Scrisoare catre Mos Craciun"
» Rezultate concurs "Urari de sarbatori"
» Concurs "Folosirea corecta a pensulelor cosmetice"
» Concurs - "Scrisoare catre Mos Craciun"
» Concurs "Scrisoare catre Mos Craciun"
» Rezultate concurs "Urari de sarbatori"