Targuri handmade
+18
lil'angel
JulieM
ritza
ramonav23
Tiana
bijouxdemonange
ruxypixy
codrutza19
vivi
Inanna
isis
Ruxandra
icabica
MicaNarcisa
mirve
zmotocel
edith
Squint
22 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
vivi- Bebe Roz
- Data de inscriere : 06/02/2010
Numarul mesajelor : 18
Data nasterii : 09/05/1966
Varsta : 58
Localizare : La malul marii..
Re: Targuri handmade
Sa anuntati si aici, va rog, ce targuri mai sunt prin Constanta cu ocazia venirii primaverii ca azi am fost prin centrul orasului si am ramas cam dezamagita de ce martisoare am vazut. Sunt sigura ca vor aduce mai multe feluri, dar cele care erau azi erau chiar uratele.
isis- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Varsta : 35
Localizare : CT
In ce zile are loc acest targ?vivi a scris:M ar interesa si pe mine detalii,conditii de participare la Tirgul de Martisor de la Muzeul de Arta Populara, cu toate ca banuiesc ca inscrierile s au terminat...
LE - Am gasit "Muzeul de Artă Populară organizează, în perioada 26 februarie - 1 martie, ...".
Ultima editare efectuata de catre isis in Joi Feb 25 2010, 00:58, editata de 1 ori
isis- Membru V.I.P
Organizaţia Neguvernamentală Ecologistă Mare Nostrum organizează cea de-a şasea ediţie a expoziţiei Mărţişorul Ecologic. Toţi iubitorii de frumos şi original sunt aşteptaţi mâine, începând cu ora 12.00, în Cafe-Bar Friends & Co, pentru a putea admira podoabele.
Mărţişoarele vor fi realizate din materiale naturale, neprelucrate, de către elevii din 15 instituţii de învăţământ din judeţul Constanţa. Elevii vor fi coordonaţi de cadre didactice. Banii strânşi de elevi din vânzarea mărţişoarelor vor fi investiţi de instituţiile participante în achiziţionarea unor materiale ecologice: becuri, hârtie reciclată sau coşuri pentru colectarea selectivă a deşeurilor.
Mărţişoarele vor fi realizate din materiale naturale, neprelucrate, de către elevii din 15 instituţii de învăţământ din judeţul Constanţa. Elevii vor fi coordonaţi de cadre didactice. Banii strânşi de elevi din vânzarea mărţişoarelor vor fi investiţi de instituţiile participante în achiziţionarea unor materiale ecologice: becuri, hârtie reciclată sau coşuri pentru colectarea selectivă a deşeurilor.
isis- Membru V.I.P
tirguri constanta
Stie cineva ce tirguri handmade mai urmeaza sa aibe loc in Constanta?
vivi- Bebe Roz
cred ca deocamdata este targul de la real...si prea curand nu cred ca vor mai fi
^Din cate stiu nu s-a mai facut targul din real ... nu s-au inteles la pret ceva de genul ...
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
...am citit pe alt forum de un tirg de Pasti...dar unde?...o sa aflam noi pina la urma:)
vivi- Bebe Roz
...si ma uitam la City Mall...unde era vorba sa se faca tirg,ca se vind chinezarii la greu:(
vivi- Bebe Roz
merge cineva la ilovehandmade
sau a fost cineva la editia trecuta? e urgent
sau a fost cineva la editia trecuta? e urgent
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
@edith, poate gasesti aici ce te intereseaza http://www.breslo.ro/Forum/targ--I-love-handmade_topic_1194
vivi- Bebe Roz
sar'na vivi
olla zmoto cea precauta
olla zmoto cea precauta
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
L-am luat de la Parnic Biju de la un articole care avea un comentariu de la cineva si spunea:
Buna ziua,
Va scriu in ideea ca dvs aveti mai multe contacte in acest domeniu si ma intrebam daca ati fi de acord sa le transmiteti fetelor si baietilor desigur,care lucreaza handmade sa ia la cunostinta infiintarea unui nou targ de acest gen in Galati.Pentru cei care vor sa participe din afara judetului am cautat si locuri de cazare accesibile[70 ron/noapte] daca vor,iar daca isi impart spatiul de dormit vor iesi si ieftin. Daca stiti pe
cineva interesat va rugam sa transmiteti datele de contact: maria_v10@yahoo.com
nr de tel 0747675999 sau 0740552027
Mii de multumiri
Buna ziua,
Va scriu in ideea ca dvs aveti mai multe contacte in acest domeniu si ma intrebam daca ati fi de acord sa le transmiteti fetelor si baietilor desigur,care lucreaza handmade sa ia la cunostinta infiintarea unui nou targ de acest gen in Galati.Pentru cei care vor sa participe din afara judetului am cautat si locuri de cazare accesibile[70 ron/noapte] daca vor,iar daca isi impart spatiul de dormit vor iesi si ieftin. Daca stiti pe
cineva interesat va rugam sa transmiteti datele de contact: maria_v10@yahoo.com
nr de tel 0747675999 sau 0740552027
Mii de multumiri
Squint- Membru V.I.P
Si eu l-am primit, in alta forma
Targ handmade No1 GalatiIn
perioada 26-28 martie,va avea loc Targul Handmade No.1 ,targ unde veti
putea gasi aranjamente florale pentru masa de Paste,haine
vitange,copacei fengshui,flori de margele,carti personalizate,picturi
pe fata celor mici si orice este nevoie pentru a face un cadou deosebit
oamenilor importanti din viata noastra!
Acest targ va avea locatia
la celebrul loc de joaca "LUMEA LUI TOPAILA" complex Flora - in spatele
statiei de tramvai. Pentru amatori de suveniruri va asteptam cu mare
drag fiindca va fi facuta si o tombola cu premii frumoase!Va asteptam
insotiti de cei mici fiindca si ei vor putea castiga o ora de
distractie ! Pentru doritorii care vor sa se inscrie la acest targ si
sa faca parte din el ii asteptam la numerele de telefon:
0747675999
0740552027
Targ handmade No1 GalatiIn
perioada 26-28 martie,va avea loc Targul Handmade No.1 ,targ unde veti
putea gasi aranjamente florale pentru masa de Paste,haine
vitange,copacei fengshui,flori de margele,carti personalizate,picturi
pe fata celor mici si orice este nevoie pentru a face un cadou deosebit
oamenilor importanti din viata noastra!
Acest targ va avea locatia
la celebrul loc de joaca "LUMEA LUI TOPAILA" complex Flora - in spatele
statiei de tramvai. Pentru amatori de suveniruri va asteptam cu mare
drag fiindca va fi facuta si o tombola cu premii frumoase!Va asteptam
insotiti de cei mici fiindca si ei vor putea castiga o ora de
distractie ! Pentru doritorii care vor sa se inscrie la acest targ si
sa faca parte din el ii asteptam la numerele de telefon:
0747675999
0740552027
Cine mai doreste sa se inscrie la targul handmade din Constanta de la Opera !!! Trebuie sa completez doar formularul si sa platesc, sunt ca si inscrisa :P
Atasez informatiile din e-mail :
Targul va avea loc in perioada 24.04.2010-25.04.2010,in foaierul Teatrului de Opera si Balet "Oleg Danovski"Constanta.
Perioada de deschidere a targului se va face la ora 10:00 si se va incheia la ora 17:30.
Fiecare participant va avea din partea noastra o masuta si un scaun,nu stim exact dimensiunile dar vor fii incapatoare.
In cazul in care nu aveti nevoie de acestea si aveti Dvs un alt sistem de prezentare,va rugam sa ne precizati.
Surpriza targului va fii o tombola .
Pentru detalii si alte amanunte va rugam sa ne contactati: handmadeconstanta@gmail.com "
Cu stima,
Ionela Padeanu
Atasez informatiile din e-mail :
Targul va avea loc in perioada 24.04.2010-25.04.2010,in foaierul Teatrului de Opera si Balet "Oleg Danovski"Constanta.
Perioada de deschidere a targului se va face la ora 10:00 si se va incheia la ora 17:30.
Fiecare participant va avea din partea noastra o masuta si un scaun,nu stim exact dimensiunile dar vor fii incapatoare.
In cazul in care nu aveti nevoie de acestea si aveti Dvs un alt sistem de prezentare,va rugam sa ne precizati.
Surpriza targului va fii o tombola .
Pentru detalii si alte amanunte va rugam sa ne contactati: handmadeconstanta@gmail.com "
Cu stima,
Ionela Padeanu
Squint- Membru V.I.P
mor de ciuda...pe 24 plec la o nunta..ma oftic..e in afara localitatii si nu pot ajunge la targ...mereu am bafta asta
Intrebarea este, cati vizitatori va avea targul?
Taxa este acceptabila, fata de cat se plateste la targurile din Bucuresti (2-2.5 mil pe 2-3 zile) insa problema se pune daca vor fi suficienti vizitatori, incat sa scoati chiar si aceasta taxa rezonabila.
Voi ce stiti despre vizitatorii din astfel de locatii, in Constanta?
Taxa este acceptabila, fata de cat se plateste la targurile din Bucuresti (2-2.5 mil pe 2-3 zile) insa problema se pune daca vor fi suficienti vizitatori, incat sa scoati chiar si aceasta taxa rezonabila.
ramonav23- Roz
- Data de inscriere : 30/03/2010
Numarul mesajelor : 4
Data nasterii : 03/12/1978
Varsta : 45
tiii...citisem si eu acum cateva zile pe ctlife ca o sa fie un astfel de targ...abia astept....sper sa fie vreme frumoasa, si sa vina multi vizitatori...eu cu siguranta voi merge..imi plac astfel de targuri...am fost si la inceputul lunii martie cred, la cel de la Friends&co....pacat ca a fost vreme naspa si locatia cam micuta...dar a fost frumos....inseamna ca o sa "te vad" printre expozanti fraise
ritza- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2319
Data nasterii : 20/02/1986
Varsta : 38
ramonav23 a scris:Intrebarea este, cati vizitatori va avea targul?
Targul asta de la Teatrul de stat este situat in centrul Constantei, o pozitie perfecta pt vizitatori si speram ca vom avea destui.
^ Da, Ritza, asa sper sa ne cunoastem face2face, ca pe forum ne tot vorbim
Squint- Membru V.I.P
Sa speram ca vom avea muuuulti vizitatori.
Oricum, din experienta mea de 2 targuri, in Bucuresti la Cotroceni Mall, cunostintele pe care ti le faci acolo, oamenii pe care ii cunosti, merita toti banii....
Ne-am ales cu niste prieteni, un cuplu de varsta noastra (a mea si a sotului meu), cu care acum mergem saptamana asta, la 2 targuri in paralel. Sotii intr-un loc, noi doua in altul
Oricum, din experienta mea de 2 targuri, in Bucuresti la Cotroceni Mall, cunostintele pe care ti le faci acolo, oamenii pe care ii cunosti, merita toti banii....
Ne-am ales cu niste prieteni, un cuplu de varsta noastra (a mea si a sotului meu), cu care acum mergem saptamana asta, la 2 targuri in paralel. Sotii intr-un loc, noi doua in altul
ramonav23- Roz
Am primit un mesaj pe mail cu un alt targ ... asa ca cei/cele care doresc sa trimita mail la adresa din anunt. M-am bagat si la asta ...
Avem placerea de a va invita la 'Targ cu suflet la malul marii' editia a II-a,
ce va avea loc pe 21,22 si 23 Mai 2010, pe platoul exterior al Casei de Cultura,Constanta.
De data acesta targul se va desfasura afara si in weekend.
Daca doriti sa participati trimiteti un reply la aceasta invitatie, impreuna cu datele,
adresa blogului/site-ului vostru.
Taxa de participare pentru toate cele 3 zile este de 100 lei.
Informatii complete despre targ : http://bijuteriiperleargint.wordpress.com/
Parnic biju
Laurentiu&Nicoleta Parnic
Avem placerea de a va invita la 'Targ cu suflet la malul marii' editia a II-a,
ce va avea loc pe 21,22 si 23 Mai 2010, pe platoul exterior al Casei de Cultura,Constanta.
De data acesta targul se va desfasura afara si in weekend.
Daca doriti sa participati trimiteti un reply la aceasta invitatie, impreuna cu datele,
adresa blogului/site-ului vostru.
Taxa de participare pentru toate cele 3 zile este de 100 lei.
Informatii complete despre targ : http://bijuteriiperleargint.wordpress.com/
Parnic biju
Laurentiu&Nicoleta Parnic
Squint- Membru V.I.P
Am venit de la targ cu coada intre picioare, foarte prost organizat, m-a dezamagit total, abia mi-am scos chiria pe cele 2 zile ... nu tu televiziune, nu tu ziar local, numai prin flyere si nimic altceva... Oricum m-am inscris la targul de la dl Parnic pt ca stiu ca iei chiar daca nu vin cu mese si alte cele, in schimb organizarea e buna si ai vanzari.
Squint- Membru V.I.P
Da, ce e drept a fost mult, mult sub asteptarile mele. Nu vroiam sa am vanzari ca in Bucuresti, unde intr-o zi groaznica fac 5 milioane, si ma impusc. (nu spun ca in zilele bune fac 13-15 milioane). Dar, cine stie, poate alta data o fi mai bine:(
ramonav23- Roz
si eu am vrut sa intreb....mi se pare atat de mult...bine e super ok daca vinzi de atat
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Vand sapunuri fabricate manual. Nu de mine, asa ca adaosul meu nu este nici pe departe cel al celor care fac margelute. Langa mine este o tipa cre vinde margele, pe care le face ea, normal. Pai, la o bratara de aia sub forma de arc, pe care o da cu 15 lei, scoate toata punga de margelute cu care face ....zeci de bratari de acel gen. Pe cand eu......am cu totul alt adaos, trebuie sa vand muuuult mai mult ca sa imi pot scoate chiriile. Iar in bucuresti, chriile incep de la 3.5 mil, sunt chiar si 5 mil pentru 3 zile.
ramonav23- Roz
Eu ma duc week-endul asta in AFI. A mai fost cineva de aici acolo? Cam cum e lumea? Eu ma astept la nervi, cunoscand cat de cat zona.
Taxa e modica, as zice eu, avand in vedere cat au inceput sa coste participarile pe la targuri in Bucuresti, in general - 75 lei pentru 3 zile. Conditiile impuse sunt ca la 10 sa fii prezent si la 23.30 sa pleci, nu mai devreme.
Eu ma duc ca mi-e dor de un targ, nu am mai fost de 2 luni la unul, avand in vedere ca week-endurile au fost ploioase si majoritatea s-au organizat afara.
Taxa e modica, as zice eu, avand in vedere cat au inceput sa coste participarile pe la targuri in Bucuresti, in general - 75 lei pentru 3 zile. Conditiile impuse sunt ca la 10 sa fii prezent si la 23.30 sa pleci, nu mai devreme.
Eu ma duc ca mi-e dor de un targ, nu am mai fost de 2 luni la unul, avand in vedere ca week-endurile au fost ploioase si majoritatea s-au organizat afara.
Am primit mail despre 2 targuri, daca sunteti interesate ca vara sa participati pe litoral:
1. Editia estivala a targului de handmade va avea loc pe data de 31 iulie si 1 august,pe plaja din fata terasei-restaurant “Rasarit de soare” ,vis-a-vis de Hotel Riviera din Mamaia, o locatie foarte cunoscuta si apreciata din 1991.
Capacitatea este de 120 de participantii, creatorii de handmade si mestesugari.Spatiul destinat expunerii este de 2 metrii liniari. Nu se asigura materiale expozitionale(masa,scaun,expozor sau umbrela). Nu se vor accepta participantii care nu trimit cel putin 10 poze cu creatiile lor dintre care cel putin una sa includa toate creatiile lor sau un ansamblu de creatii,blogul sau site-ul.
Unicul criteriu de numerotare al participantilor este in ordinea platii. De aceea primul care a platit are locul cu nr. 1 si asa mai departe.
Atentie! Daca un expozant doreste sa expuna in vecinatatea unui alt expozant NU VOM TINE CONT de acest aspect ,numai daca plata se va realiza simultan de catre cele 2 persoane(sau mai multe) sau taxele se vor plati impreuna intr-o singura operatiune bancara.
Taxa de participare este 150 lei pentru cele 2 zile ale targului si se va achita in Cont IBAN: RO37RZBR0000060012231621 Unitate: 190-AG.EFORIE NORD, titular Parnic Laurentiu.Va rugam sa scrieti clar numele si prenumele participantului si apoi sa trimiteti un mail pe parnicbiju@yahoo.com cu confirmarea platii.
Participantii la targ sunt rugati sa posteze afisul targului pe blogul/site-ul lor si sa puna un link catre Parnic Biju SI SA CITEASCA CU ATENTIE TOT ARTICOLUL (pt. ca multi citesc doar 2 propozitii si apoi scriu mail pt alte detalii…).
Inchiderea inscrierilor va avea loc pe 1 Iulie.
2. Asociata Noul Val ,
lanseaza prima invitatie estivala pt targuri.
La vie en rose event, poposeste in prima faza la Eforie Nord, in perioada 18-20.06 - 3 zile de soare insotite de lucruri frumoase.
Evenimentul se va desfarsura pe faleza statiunii simultan cu targul "Colectionarilor de antichitati "
Taxa de participare este de 120 ron / pers.
Din acest moment dam start inscrieriilor pentru acest prim eveniment.
Detalii targ: mihaela piecu: handmadeconstanta@gmail.com
1. Editia estivala a targului de handmade va avea loc pe data de 31 iulie si 1 august,pe plaja din fata terasei-restaurant “Rasarit de soare” ,vis-a-vis de Hotel Riviera din Mamaia, o locatie foarte cunoscuta si apreciata din 1991.
Capacitatea este de 120 de participantii, creatorii de handmade si mestesugari.Spatiul destinat expunerii este de 2 metrii liniari. Nu se asigura materiale expozitionale(masa,scaun,expozor sau umbrela). Nu se vor accepta participantii care nu trimit cel putin 10 poze cu creatiile lor dintre care cel putin una sa includa toate creatiile lor sau un ansamblu de creatii,blogul sau site-ul.
Unicul criteriu de numerotare al participantilor este in ordinea platii. De aceea primul care a platit are locul cu nr. 1 si asa mai departe.
Atentie! Daca un expozant doreste sa expuna in vecinatatea unui alt expozant NU VOM TINE CONT de acest aspect ,numai daca plata se va realiza simultan de catre cele 2 persoane(sau mai multe) sau taxele se vor plati impreuna intr-o singura operatiune bancara.
Taxa de participare este 150 lei pentru cele 2 zile ale targului si se va achita in Cont IBAN: RO37RZBR0000060012231621 Unitate: 190-AG.EFORIE NORD, titular Parnic Laurentiu.Va rugam sa scrieti clar numele si prenumele participantului si apoi sa trimiteti un mail pe parnicbiju@yahoo.com cu confirmarea platii.
Participantii la targ sunt rugati sa posteze afisul targului pe blogul/site-ul lor si sa puna un link catre Parnic Biju SI SA CITEASCA CU ATENTIE TOT ARTICOLUL (pt. ca multi citesc doar 2 propozitii si apoi scriu mail pt alte detalii…).
Inchiderea inscrierilor va avea loc pe 1 Iulie.
2. Asociata Noul Val ,
lanseaza prima invitatie estivala pt targuri.
La vie en rose event, poposeste in prima faza la Eforie Nord, in perioada 18-20.06 - 3 zile de soare insotite de lucruri frumoase.
Evenimentul se va desfarsura pe faleza statiunii simultan cu targul "Colectionarilor de antichitati "
Taxa de participare este de 120 ron / pers.
Din acest moment dam start inscrieriilor pentru acest prim eveniment.
Detalii targ: mihaela piecu: handmadeconstanta@gmail.com
Squint- Membru V.I.P
JulieM a scris:Eu ma duc week-endul asta in AFI. A mai fost cineva de aici acolo? Cam cum e lumea? Eu ma astept la nervi, cunoscand cat de cat zona.
Eu am fost in AFI de vreo 2 ori, in calitate de... vizitator ca sa zic asa. Din ce am vazut eu insa, nu se prea inghesuie lumea pe la cei care aduc produse handmade sau nu am prins eu sa fie lume. Acum nu stiu ce sa zic din punctul de vedere al unui participant.
codrutza19 a scris:fraise mergi la vre-unul din cele 2 targuri postate de tine?
La nici unul. Nu sunt in perioada aia in Romania. Particip la 2 expozitii tip targ cu vanzare la Salonic si Halkidiki, revin in tara abia la sfarsitul lui august.
Squint- Membru V.I.P
Foarte tare ca te duci in Grecia. Si eu sunt un pic in cumpana daca sa ma duc sau nu in AFI...
JulieM a scris:Foarte tare ca te duci in Grecia. Si eu sunt un pic in cumpana daca sa ma duc sau nu in AFI...
Buna! Eu sunt din Iasi, dar in decembrie am fost in AFI la targul de Craciun, toata luna. A fost ingrozitor. Numai fitze si figuri, pitipoance care se uitau la creatiile mele ca la ultimele lucruri din lume, locatia targului este foarte proasta (deasupra magazinului Real) si a fost un fiasco. Plus ca cei din conducerea mallului erau niste ciudati care faceau mereu scandal pentru cate ceva. Eu una m-am lamurit cu mallurile. Nu e o piata buna pentru noi.
Uite si parerea altcuiva care a fost la targ tot acolo: http://www.mazdrunka.ro/blabla/archives/587#more-587
maria73- Bebe Roz
- Data de inscriere : 11/02/2009
Numarul mesajelor : 17
Data nasterii : 03/10/1973
Varsta : 51
Mai, eu macar maine cred ca o sa incerc. Am vorbit cu tipa care mi-a dat contactul celor de la AFI si ea la randul ei a vorbit cu alte fete care se duc si ele zic ca le merge ok. Pentru 75 lei, cat e taxa pe 3 zile, merita incercat, zic eu.
Revin cu updates de la targ.
Lume destula, dar cam fitze. Vanzarile nu au mers chiar rau, dar langa mine am avut pe cineva care vindea bijuterii cu cristale Swarovski si semipretioase si parca se asteptau sa le dea la pret de plastic.
Sunt destul de multumita,dar nu extrem de multumita.
Revin cu updates de la targ.
Lume destula, dar cam fitze. Vanzarile nu au mers chiar rau, dar langa mine am avut pe cineva care vindea bijuterii cu cristale Swarovski si semipretioase si parca se asteptau sa le dea la pret de plastic.
Sunt destul de multumita,dar nu extrem de multumita.
Week-endul viitor ma duc la Dress to Impress, undeva prin zona relativ de fitze, la Vila Rodizio. Sper sa fie bine. Astazi am fost in vizita la Absolutely Fabulous si locatia e foarte misto si bine organizat targul...nu mi s-a parut insa foarte multa vanzoleala, pe la 3, cand am fost eu.
Si revin cu detalii de la Dress to Impress - am facut depresie dupa, nici macar taxa nu am scos-o....mda
In alta dezordine de idei, jur ca nu stiu la ce targuri sa ma mai duc. E week-endul asta la Motoare targ, de la 16.00 la 02.00 dimineata...taxa e 150 de lei, mi se pare pretty ok. Pun pavilioane la dispozitie.
La ala din Herastrau, dupa ce m-au anuntat ca au marit spatiul de expunere la un pavilion per participant, m-am lamurit, nu s-au inscris destui...plus ca totusi, locatie in parc....cati bani isi ia cineva la el cand se duce la plimbare in parc? Plus ca taxa e de-a dreptul exorbitanta...135 de euro pentru 3 zile...cat sa vinzi ca sa acoperi taxa sau cati expozanti pe un loc ca sa fie ok?
Am vazut ca si ATE Carpatia organizeaza in Herastrau week-endul asta, la intrarea de la Arcul de Triumf, dar m-am lamurit cu targurile lor, accepta pe oricine, nu conteaza, banul sa iasa, chiar daca vand stuff de le gasesti in piata...
So, girls, cum si unde ne mai vindem produsele?
In alta dezordine de idei, jur ca nu stiu la ce targuri sa ma mai duc. E week-endul asta la Motoare targ, de la 16.00 la 02.00 dimineata...taxa e 150 de lei, mi se pare pretty ok. Pun pavilioane la dispozitie.
La ala din Herastrau, dupa ce m-au anuntat ca au marit spatiul de expunere la un pavilion per participant, m-am lamurit, nu s-au inscris destui...plus ca totusi, locatie in parc....cati bani isi ia cineva la el cand se duce la plimbare in parc? Plus ca taxa e de-a dreptul exorbitanta...135 de euro pentru 3 zile...cat sa vinzi ca sa acoperi taxa sau cati expozanti pe un loc ca sa fie ok?
Am vazut ca si ATE Carpatia organizeaza in Herastrau week-endul asta, la intrarea de la Arcul de Triumf, dar m-am lamurit cu targurile lor, accepta pe oricine, nu conteaza, banul sa iasa, chiar daca vand stuff de le gasesti in piata...
So, girls, cum si unde ne mai vindem produsele?
merge cineva la ilovehandmade in octombrie?
lorellay- Bebe Roz
- Data de inscriere : 17/09/2010
Numarul mesajelor : 12
Data nasterii : 02/02/1979
M-am inscris si eu la targul de Craciun la Colegiul GSM Atena (Salonic, in apropierea unui Carefour care inca nu am aflat ca-s o groaza in oras) si deschiderea lui este de pe 14 decembrie pana pe 14 ianuarie, taxa de inscriere nu este, in schimb din profit ti se ia 10% pentru a dona copiilor cu probleme. Intre 14 dec si 17 dec se prezinta tablouri, dupa care de pe 18 dec pana pe 14 ianuarie bijuterii, felicitari, tablouri, tot ce e facut de mana si nu numai.
Am emotii, pt ca e primul meu targ singurica si ... am emotii again
Abia astept sa ma duc!
P.S. Cineva mi-a atras atentia pe mess "is 2 luni de targ" , eu ba nuu, esti chior si inca o data m-am repetat 14 dec-14 febr ... acum sa inteleg cat de obosit imi este creierul de pe urma stresului ... aici am corectat greseala, am spus si lui iubi in sms, parintiilor si tot nu mi-am dat seama de greseala ... mi-e sa nu cedez prea devreme
Am emotii, pt ca e primul meu targ singurica si ... am emotii again
Abia astept sa ma duc!
P.S. Cineva mi-a atras atentia pe mess "is 2 luni de targ" , eu ba nuu, esti chior si inca o data m-am repetat 14 dec-14 febr ... acum sa inteleg cat de obosit imi este creierul de pe urma stresului ... aici am corectat greseala, am spus si lui iubi in sms, parintiilor si tot nu mi-am dat seama de greseala ... mi-e sa nu cedez prea devreme
Ultima editare efectuata de catre Fraise in Mier Dec 08 2010, 21:29, editata de 1 ori
Squint- Membru V.I.P
mult succes, fraise
sa ne pui poze
sa ne pui poze
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Da numai o luna
Multumesc!
Multumesc!
Squint- Membru V.I.P
vreau sa particip la targurrrriiiiii .. cine mai stie targ dupa Anul Nou in Constanta? Vreau sa merg ... acum pe langa bijuterici prezint si tricouri pictate ...
Squint- Membru V.I.P
targ handmade Pitesti 18-19 iunie
informatii la alindesignevent@gmail.com
informatii la alindesignevent@gmail.com
lorellay- Bebe Roz
- Data de inscriere : 17/09/2010
Numarul mesajelor : 12