Targuri handmade
+18
lil'angel
JulieM
ritza
ramonav23
Tiana
bijouxdemonange
ruxypixy
codrutza19
vivi
Inanna
isis
Ruxandra
icabica
MicaNarcisa
mirve
zmotocel
edith
Squint
22 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Targuri handmade
In primul rand nu am stiut pe unde sa-l plasez, sper sa fie ok aici ... Bun, despre ce este vorba?
Cat stateam pe mess m-a contactat o tipa de pe blogul meu si m-a invitat la un targ handmade organizat de Ziua Indragostiilor in fata Universitatii "Ovidius" Constanta , inscrierile se fac pana pe 15 ianuarie... pana acum nu am participat la nici un targ vreodata si nu stiu ce trebuie sa fac, dau cu banul deocamdata ... Vroiam sa va intreb daca aici va trebuie PFA la targuri, e vreo problema daca participi fara asta sau cum? De data asta am marfa cat cuprinde, dar nu e asta vreo problema ci hartogariile. Mi-ar place daca e sa ramana un topic sa anuntam cate un targ care se desfasoara in tara, poate mai sunt si alte creatori de frumos pt a se deplasa ....
Asa suna anuntul primit de la Dna(Dra) Nicoleta Parnic "Avem placerea de a te invita la 'Targ cu suflet la malul marii' in data de 11-12 februarie 2010, in curtea Universitatii 'Ovidius', Constanta.
Targul va fi joi si vineri, duminica fiind Sf.. Valentin, astfel aveti posibilitatea sa mergeti si la targurile organizate in Bucuresti.
Taxa de participare pentru 2 zile este de 100 lei (50 lei/zi).
Alte informatii despre targ poti citi pe blog: http://bijuteriiperleargint.wordpress.com/ sau ne poti contacta."
Cat stateam pe mess m-a contactat o tipa de pe blogul meu si m-a invitat la un targ handmade organizat de Ziua Indragostiilor in fata Universitatii "Ovidius" Constanta , inscrierile se fac pana pe 15 ianuarie... pana acum nu am participat la nici un targ vreodata si nu stiu ce trebuie sa fac, dau cu banul deocamdata ... Vroiam sa va intreb daca aici va trebuie PFA la targuri, e vreo problema daca participi fara asta sau cum? De data asta am marfa cat cuprinde, dar nu e asta vreo problema ci hartogariile. Mi-ar place daca e sa ramana un topic sa anuntam cate un targ care se desfasoara in tara, poate mai sunt si alte creatori de frumos pt a se deplasa ....
Asa suna anuntul primit de la Dna(Dra) Nicoleta Parnic "Avem placerea de a te invita la 'Targ cu suflet la malul marii' in data de 11-12 februarie 2010, in curtea Universitatii 'Ovidius', Constanta.
Targul va fi joi si vineri, duminica fiind Sf.. Valentin, astfel aveti posibilitatea sa mergeti si la targurile organizate in Bucuresti.
Taxa de participare pentru 2 zile este de 100 lei (50 lei/zi).
Alte informatii despre targ poti citi pe blog: http://bijuteriiperleargint.wordpress.com/ sau ne poti contacta."
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
Re: Targuri handmade
la astfel de targuri nu ai nevoie de pfa
astazi am vb si cu eu tipa asta si m.a anuntat...insa ptr mine e prea departe...nici nu cred ca se merita sa vin pana acolo....cheltuiesc pe drum,taxa,cazare,mancare.... :|
e fain ca tu stai exact in constanta
astazi am vb si cu eu tipa asta si m.a anuntat...insa ptr mine e prea departe...nici nu cred ca se merita sa vin pana acolo....cheltuiesc pe drum,taxa,cazare,mancare.... :|
e fain ca tu stai exact in constanta
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
^ ah si panouri de aranjat marfa .. organizatorii pun la dispozitie sau cum? daca e fara pfa e bine, cred ca ma bag ...
Squint- Membru V.I.P
oranizatorii in cel mai bun caz ofera masa si scaun....eu pana acum n.am nimerit nici un targ asa generos...vorbeste cu tipa despre detalii si inscrie-te sa nu ramai pe dinafara
edith- Membru Fondator
nu ai nevoi de pfa pt a putea participa pt ca nu cer organizatorii, dar daca vine un control ceva..... organizatorii pariez ca dispar primii
Prin intermediul acestui anunt,am descoperit acest forum.M-am inscris si eu la targ,de fapt am trimis un mail,astept raspusul.Eu am Pfa,dar nu am mai participat pana acum...Sper sa fie bine...
Ah ce bine ca mai este cineva din Constanta, mi-ar fi usor si mie, ca nici eu nu am mai participat pana acum la vreun targ ... m-am hotarat sa particip ...
Later Edit: Am intrebat acum si am primit raspuns in legatura cu mesele si panourile pt aranjare a creatiilor, se pare ca trebuie sa le aducem noi si eu cum naiba ca nu am si nu stiu pe ce as pune sa le pun
Later Edit: Am intrebat acum si am primit raspuns in legatura cu mesele si panourile pt aranjare a creatiilor, se pare ca trebuie sa le aducem noi si eu cum naiba ca nu am si nu stiu pe ce as pune sa le pun
Squint- Membru V.I.P
olla mirve welcome
edith- Membru Fondator
Fraise a scris:Ah ce bine ca mai este cineva din Constanta, mi-ar fi usor si mie, ca nici eu nu am mai participat pana acum la vreun targ ... m-am hotarat sa particip ...
Si eu am primit raspuns, si se pare ca ma aflu in aceeasi situatie... Ai primit detalii despre efectuarea platii ?
Am inteles ca vom fi anuntati,dar nu am primit inca niciun mesaj.
o idee pentru aranjat bijuurile va pot da eu - nu e chiar grozava dar puteti inerca - si nici nu este costisitoare
sunt de cumparat in magazine gen Praktiker, Dedeman, Metro un fel de panouri din pluta cu rama - sunt si mari - cam de 1,10 m/90 cm ( costau anul trecut in jur de 15 ron bc).......va puteti lua unul sau doua si le puteti atasa sau lipi peste pluta un material textil sau o plasa mai fina .....in gaurelele la plasa puteti pune cerceii iar pe material textil de ex puteti fixa pioneze din alea colorate si sa puneti coliere, bratari
eu am unul din acesta in camera baietilor unde cel mare isi expune " creatiile" sa le admire toata lumea
sunt de cumparat in magazine gen Praktiker, Dedeman, Metro un fel de panouri din pluta cu rama - sunt si mari - cam de 1,10 m/90 cm ( costau anul trecut in jur de 15 ron bc).......va puteti lua unul sau doua si le puteti atasa sau lipi peste pluta un material textil sau o plasa mai fina .....in gaurelele la plasa puteti pune cerceii iar pe material textil de ex puteti fixa pioneze din alea colorate si sa puneti coliere, bratari
eu am unul din acesta in camera baietilor unde cel mare isi expune " creatiile" sa le admire toata lumea
cu multa placere.......si sa ne povestesti cum a fost si neaparat poze (daca o sa ai ocazia sa faci)
si mult spor la margelit in continuare ....sa aveti produse cat mai multe
bafta
si mult spor la margelit in continuare ....sa aveti produse cat mai multe
bafta
Am sa fac poze ,incerc sa margelesc mai mult,dar am asa multe de facut in perioada asta,incat trebuie sa ma organizez foarte bine.
Panou mi-am gasit de 1mx70cm ... de fapt este panza pe sasiu, un tablou inceput si neterminat de mine, asa ca-l acopar cu un material si-mi pun biju-urile pe el, mai trebuie o masa plianta si posibil sa mi-l imprumute matusa mea care lucreaza la campus sau inainte de asta mai caut pe la cunostinte .. oi vedea.
Mirve, pe mail mi-au spus sa fiu atenta pe data de 4 ian ca pe blog va aparea modalitatea de plata, dra iocson, m-am uitat in fiecare zi si nimic.
Mirve, pe mail mi-au spus sa fiu atenta pe data de 4 ian ca pe blog va aparea modalitatea de plata, dra iocson, m-am uitat in fiecare zi si nimic.
Squint- Membru V.I.P
Targ handmade
Buna fetelor!
Legat de intrebarea cu targul..la ultimul la care am participat organizatorul ne-a dat in contul taxei de participare o masa si scaun. Decorarea mesei si aranjat statea clar in atributiile noastre. Eu am pus cerceii pe o palarie chinezeasca mare..a aratat interesant; florile handmade intr-un bol de sticla.
Pentru a sti exact ce si cum trebuie solicitat organizatorul: sa spuna clar cit spatiu este, ce ofera si daca trebuie sau nu PFA. La mine nu a trebuit si nici nu a intrebat nimeni. Marea majoritate a fetelor nu aveau si a fost ok.
Pacat ca targul e tare departe - la Constanta.
Daca ar fi ceva in Ardeal mai aproape m-as repezi si eu..:P (Nu stiti de astfel de targ? La Sibiu, Oradea, Cluj?)
Spor la lucru si o saptamana buna sa aveti!
Legat de intrebarea cu targul..la ultimul la care am participat organizatorul ne-a dat in contul taxei de participare o masa si scaun. Decorarea mesei si aranjat statea clar in atributiile noastre. Eu am pus cerceii pe o palarie chinezeasca mare..a aratat interesant; florile handmade intr-un bol de sticla.
Pentru a sti exact ce si cum trebuie solicitat organizatorul: sa spuna clar cit spatiu este, ce ofera si daca trebuie sau nu PFA. La mine nu a trebuit si nici nu a intrebat nimeni. Marea majoritate a fetelor nu aveau si a fost ok.
Daca ar fi ceva in Ardeal mai aproape m-as repezi si eu..:P (Nu stiti de astfel de targ? La Sibiu, Oradea, Cluj?)
Fetelor,aici este anuntul cu Targul de la Constanta...Va rog,daca vreti sa copiati afisul si sa-l puneti pe blogurile voastre...
Va multumesc!
Va multumesc!
Avem placerea de a te invita la 'Targ cu suflet la malul marii' in data de 11-12 februarie 2010, in curtea Universitatii 'Ovidius', Constanta.
Unde anume? Ca poate trec si eu pe-acolo. Care curte?
Unde anume? Ca poate trec si eu pe-acolo. Care curte?
isis- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Varsta : 35
Localizare : CT
^Multumesc mult. E la Casa de Cultura, fix unde locuiesc eu.
isis- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Varsta : 35
Localizare : CT
Eu stau langa spitalul vechi pe Ferdinand ... heheh, asa ca ne intalnim toati 3 ...
Squint- Membru V.I.P
Apropo, de unde gasesc si eu masa plianta ... asta imi lipseste pentru a-mi expune o parte din lucrari
Mirve, tu pe ce le expui?
Mirve, tu pe ce le expui?
Squint- Membru V.I.P
Eu mi-am luat un panou de pluta cu rama de lemn 60/90 , atat deocamdata...Masuta plianta nu am,desi mi-ar trebui ...Nu stiu daca gasesc pe undeva... !!!
Panoul sa zicem ca am, este ceva improvizat ... un tablou neterminat pe care il imbrac intr-un material si asezat pe un sevalet, dar masa aia nu stiu pe unde sa o caut, la ce magazin ...
Squint- Membru V.I.P
sau la magazine pescaresti
edith- Membru Fondator
mersic pt info .. voi da o raita!
Squint- Membru V.I.P
Ruxandra a scris:Buna fetelor!
In Cluj se organizeaza targuri la Casa Matei, aproape tot timpul este lume acolo. acuma nu ca e destul de rece afara, dar de cum s eincalzeste o sa fie aproape non-stop. sa te interesezi la primarie
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
margelutzee Bostina: cine e interesat de participare la un targ handmade de Martisor la City Park Mall Constanta?
edith- Membru Fondator
Deja am intrat in contact si cu Cristina asa ca ma bag si la targul din martie de la City Mall ...
... am facut si rost de masa, de la vecina mea ...
... am facut si rost de masa, de la vecina mea ...
Squint- Membru V.I.P
pai nici eu...am primit mass...eventual luati leg cu cei de la margelutze
edith- Membru Fondator
mirve a scris:M-ar interesa si pe mine,dar nu stiu cu cine sa iau legatura...!???
Ti-am trimis pm
Edith vrei si tu id-ul Cristinei, cea care a lansat informatiile de targ?
Squint- Membru V.I.P
Buna,fetele! Si pe mine m ar interesa un eventual tirg la City Mall...
vivi- Bebe Roz
- Data de inscriere : 06/02/2010
Numarul mesajelor : 18
Data nasterii : 09/05/1966
Varsta : 58
Localizare : La malul marii..
sar'na dar e depaarteee si nu am rude acolo... ma limitez la targurile din bucFraise a scris:mirve a scris:M-ar interesa si pe mine,dar nu stiu cu cine sa iau legatura...!???
Ti-am trimis pm
Edith vrei si tu id-ul Cristinei, cea care a lansat informatiile de targ?
edith- Membru Fondator
si eu astept detalii despre tragul care se va desfasura la mall..mi-as dorii sa se desfasoare in weekend, poate asa voi putea si eu sa particip.
Mirve nu te-am vazut pe la targ, in schimb te-am confundat si am tot zis de forumul roz, pana cand dna respectiva ce roz ce forum care iris ... Heh! Oricum poate ne vedem si maine!
Bun! Va anunt alt targ de martisor ... 27-28 februarie
Editia de primavara a targului de haine, obiecte si accesorii handmade The Back Of My Closet va avea loc in perioada 27-28 februarie in Friends & Co. Bar.
Targul va putea fi vizitat intre orele 10.00 si 18.00 si se va
desfasura in interiorul barului si pe terasa, daca vremea o va permite.
Organizatori: Friends & Co. Bar si CTLife.ro.
Va insrcieti lasand un comentariu pe blog, mai multe detalii le veti afla pe mail : http://www.ctlife.ro/targuri-constanta/the-back-of-my-closet-spring-edition-pe-27-si-28-februarie-in-friends-co-bar/comment-page-1/#comment-1776
M-am inscris si la asta
Cele din Constanta o sa vedeti si o Fraise emotionata pe postul CTV asta in cazul daca ma dau pe postul de teveu ... de data asta nu am mai scapat de camerele video
Bun! Va anunt alt targ de martisor ... 27-28 februarie
Editia de primavara a targului de haine, obiecte si accesorii handmade The Back Of My Closet va avea loc in perioada 27-28 februarie in Friends & Co. Bar.
Targul va putea fi vizitat intre orele 10.00 si 18.00 si se va
desfasura in interiorul barului si pe terasa, daca vremea o va permite.
Organizatori: Friends & Co. Bar si CTLife.ro.
Va insrcieti lasand un comentariu pe blog, mai multe detalii le veti afla pe mail : http://www.ctlife.ro/targuri-constanta/the-back-of-my-closet-spring-edition-pe-27-si-28-februarie-in-friends-co-bar/comment-page-1/#comment-1776
M-am inscris si la asta
Cele din Constanta o sa vedeti si o Fraise emotionata pe postul CTV asta in cazul daca ma dau pe postul de teveu ... de data asta nu am mai scapat de camerele video
Squint- Membru V.I.P
Fraise cum ti-a mers???
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Nu prea bine, a fost ziua cam naspa aleasa, putini oameni :( , oricum peste putin mi-am recuperat banii pt chiria pe o zi, voi vedea maine cum va fi, eu sper ca de data asta va fi mai bine.
Squint- Membru V.I.P
pai era mai bine daca se organiza in wekend...asa ar fi venit mai multa lume
oricum multa bafta.....si sa ne mai povestesti
oricum multa bafta.....si sa ne mai povestesti
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Andraa's handmade stuff