Cadouri De Sarbatori :)
+14
anya
buburuza*
Mika20
carmen silva
Amber
Raven
mycka_rose
laura_3
Gabi
Inanna
Purple Owl
isis
Al3xA
Tweety Laura
18 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cadouri De Sarbatori :)
Ce cadouri cumparati celor dragi? Niste idei ... poate si poze
Eu sunt in pana ft mare de idei
Eu sunt in pana ft mare de idei
Re: Cadouri De Sarbatori :)
si eu sunt in pana de idei :( trebuie sa ne documentam bine. de obicei ajung in pragul sarbatorilor si tot nu am idee ce sa cumpar... help! :)
Al3xA- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 11/11/2009
Numarul mesajelor : 4176
Data nasterii : 03/12/1989
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : deeply in love & ROZ
sorry k am uitat cine a postat dar ea si`a facut comanda la un breloc cu rama foto digitala sau cum ii zice m`ar cam tenta pt aia 200 de mii cat iau iesit ei ... dar nush in cat timp vine :(
oricum ala ar fi doar unul
nush la prieten ma gandeam sa`i iau si un ser din ala de ras nivea sensitive k doar alea le foloseste ... dar ce sa`i mai iau?? inele are, bratari are, lanturi are ... ceas are ...
ma gandeam ca ceva in masina k acuma si`a luat una... dar habar n`m ce se poate lua si sa si il foloseasca is pe langa cu masinile
plm k tare greu e )
oricum ala ar fi doar unul
nush la prieten ma gandeam sa`i iau si un ser din ala de ras nivea sensitive k doar alea le foloseste ... dar ce sa`i mai iau?? inele are, bratari are, lanturi are ... ceas are ...
ma gandeam ca ceva in masina k acuma si`a luat una... dar habar n`m ce se poate lua si sa si il foloseasca is pe langa cu masinile
plm k tare greu e )
hai k ne gandim cu masina ... si eu am masina ,dar baietii sunt dificili ... noi putem sa ne punem toate tampeniile in masina si ne fac sa ne simtim bine ...dar ei sunt pretentiosi..hmm... poate niste huse :-? ma gandesc..
Al3xA- Membru V.I.P
sa stii ca si eu m`am gandit la huse dar cand am vazut cate modele sunt :anunt: cred ca renuntz la huse ...
sau nah daca il prinzi ca se uita pe ceva site si zice k ii place modelu ala si ala asa da ... mai merge ...da la mine nu se poate k nu`i acasa ...deci pica husele
nush .. ma mai gandeam la un cd-player u usb dar e cam scump ... eventual un modulator fm (are si tata de acolo stiu ) sau daca are cd`player o husa din aia de cd`uri ce se prinde sus ... altceva chiar nu mai stiu ... k la scule pt masina chir nu ma pricep ..si nici nu stiu daca are sau nu in masina ...
sau nah daca il prinzi ca se uita pe ceva site si zice k ii place modelu ala si ala asa da ... mai merge ...da la mine nu se poate k nu`i acasa ...deci pica husele
nush .. ma mai gandeam la un cd-player u usb dar e cam scump ... eventual un modulator fm (are si tata de acolo stiu ) sau daca are cd`player o husa din aia de cd`uri ce se prinde sus ... altceva chiar nu mai stiu ... k la scule pt masina chir nu ma pricep ..si nici nu stiu daca are sau nu in masina ...
Breloc de-asta m-am hotarat si eu sa-i iau fratelui meu cadou de Craciun acum o luna cand am aflat ca vrea sa faca o colectie de breloace Si ce breloc mai uschit ca asta exista? Insa ma voi duce si-i voi cumpara unul din magazin, fie ca ma costa 60 de lei sau 30 de lei tot aia e, macar asa stiu ca ma duc si-l si iau, nu mai astept sa-mi vina. Insa as mai vrea sa-i iau ceva pe langa asta ca doar e frate-miu si el mereu mi-a facut mie cadouri.tweety a scris:sorry k am uitat cine a postat dar ea si`a facut comanda la un breloc cu rama foto digitala sau cum ii zice m`ar cam tenta pt aia 200 de mii cat iau iesit ei ... dar nush in cat timp vine :(
Macar pentru el am o idee.. insa pentru restul familionului ce fac? Pentru prietene e simplu: le iau un globulet cu fulgi de zapada in el ca am vazut unele super sweet in Bamboo, le iau si o felicitare sau niste dulciuri mai speciale si gata. Dar pentru mama, pentru cumnata? Lor ce le iau?
isis- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Varsta : 35
Localizare : CT
mi-e si greu sa ma gandesc la cadouri ... ca sunt un pic in criza de bani :( sper sa mi revin pana in decembrie...
Al3xA- Membru V.I.P
eu nu mai las pe ultima suta de metri ca pana acuma k toata`s un stres pana gasesc cadou` ... acuma am bani asa k mai bine le iau acuma k sa stau linistita
Eu ii iau la al meu niste boxeri ck +niste chiloti din aia funny,cum sunt la sex shop-uri.
Niste cosmetice si mai vad eu.
Lu mama un aranjament,pentru ca vroia sa-si ia unul ca si-a luat mobila si nu are ce pune pe un raft +cosmetice.
Lu tata cosmetice +ceva. . . :edith:
La restu mai vad eu.
Niste cosmetice si mai vad eu.
Lu mama un aranjament,pentru ca vroia sa-si ia unul ca si-a luat mobila si nu are ce pune pe un raft +cosmetice.
Lu tata cosmetice +ceva. . . :edith:
La restu mai vad eu.
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
eu i-am luat o bricheta zippo anul trecut iubitului meu :)
Al3xA- Membru V.I.P
la preten o sa ii cumpa ceas
lui tata inca nu stiu...e si ziua lui
mamei ii voi lua o trusa de manichiura
nepotelului o trusa de scule (de jucarie) scule din alea multe multe cu birou si scaunel...am tot vazut prin magazine
la frate-mio ma mai gandesc :)
la cumnata-mea bijuterii
la bunici dulciuri :) in special bomboane negro, preferatele lor
lui tata inca nu stiu...e si ziua lui
mamei ii voi lua o trusa de manichiura
nepotelului o trusa de scule (de jucarie) scule din alea multe multe cu birou si scaunel...am tot vazut prin magazine
la frate-mio ma mai gandesc :)
la cumnata-mea bijuterii
la bunici dulciuri :) in special bomboane negro, preferatele lor
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
pff ...de soacra am uitat si ea vine acasa ... vai de capu meu pretenu` ca pretenu` .... da la soacra ce`i iau?
si eu trebuie sa cumpar destul de multe cadouri : lu mama cred ca ii iau o palarie de la meli melo si o brosa ca este fana , surorii mele cred ca ii iau un clutch in interiorul caruia are mai multe farduri/oje l-am vazut la douglas si am de gand sa il cumpar poate imi da mie continutul, lu tata nush ce sa ii iau ma gandeam la ceva pentru masina ( ca tot si-a luat acum alta masina ma gandeam la ceva personalizat gen o pernuta cu poza mea si a lui mami :X) si la restu familionului( unchiu,veri,fini vreo 4 perechi +cu copii,aaaa si colegele mele de la liceu si diriga si copii de la centru si cam atat) ma voi ocupa impreuna cu mama, mie chiar imi place sa cumpar cadouri
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 32
Localizare : Constanta
si mie imi place sa fac >>>dar mai mult pt mine k stiu ce~mi trebe
mai poti da idei si pt altii daca tot iti place :d
mai poti da idei si pt altii daca tot iti place :d
da buna idee
Al3xA- Membru V.I.P
nu stiu ce sa-i iau surorii mele, ea imi face mie tot timpul multe cadouri, vreau sa-i fac si eu o surpriza. si fara cosmetice, parfumuri, bijuterii sau haine. n-am nici o idee
laura_3- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3927
Data nasterii : 09/01/1985
tweety a scris:i`ai ceva obiect decorativ or smtg ... sau ceva in bucatarie ...
de bucatarie nu merge ca nu gateste, of ce greu imi e. si nici nu prea gasesc chestii dragute pe aici ca nu am unde. sper totusi sa-mi placa ceva pana la urma.
laura_3- Membru V.I.P
o carte???
mycka_rose- Ciumpalac Roz
- Data de inscriere : 04/10/2009
Numarul mesajelor : 849
Data nasterii : 20/10/1986
Varsta : 38
Asteptam, Ralu! Pui azi?
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
uuuu..cadouri, lovely!
http://www.parkerpen.com/en/discovery/product/sonnet
ceva de genul asta as vrea sa-i iau jumatatii
http://www.parkerpen.com/en/discovery/product/sonnet
ceva de genul asta as vrea sa-i iau jumatatii
carmen silva- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 6956
Data nasterii : 23/05/1982
Varsta : 42
laura, ce ai zice de o rama foto digitala pentru sora ta? http://www.mediafun.ro/Rama-foto-digitala-Genius-PF-701-9890 mie mi se pare un cadou destul de util mai ales ca poti schimba pozele cand vrei si daca ai destui banuti poti lua o rama mai performanta care sa arate si data/ceasul
Gabi- Membru V.I.P
Gabyx a scris:laura, ce ai zice de o rama foto digitala pentru sora ta? http://www.mediafun.ro/Rama-foto-digitala-Genius-PF-701-9890 mie mi se pare un cadou destul de util mai ales ca poti schimba pozele cand vrei si daca ai destui banuti poti lua o rama mai performanta care sa arate si data/ceasul
mersi de sugestie,dar nu prea imi plac ramele digitale. imi plac mult ramele pe care le poti folosi ca si obiecte de decor gen asta .
gasii ieftine brelocuri rama digitala si alte chestii dragute pe ebay, ramane sa mai caut si prin oras, poate gasesc totusi ceva interesant.
laura_3- Membru V.I.P
Asteptam poze Norah.
M-am hotarat ce le fac cadou rudelor. Voi face mai multe feluri de prajituri: biscuiti, fursecuri, checuri, etc. Apoi le voi ambala frumos intr-o punguta cu fundita si le voi da la fiecare cateva prajiturele facute de mine.
isis- Membru V.I.P
isis o idee f buna,cred ca asa voi face si eu ca nu prea am baniisis a scris:M-am hotarat ce le fac cadou rudelor. Voi face mai multe feluri de prajituri: biscuiti, fursecuri, checuri, etc. Apoi le voi ambala frumos intr-o punguta cu fundita si le voi da la fiecare cateva prajiturele facute de mine.
Mika20- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3292
Data nasterii : 10/06/1989
Stare de spirit : Zapacita :)))
interesanta idea ta isis e o chestie sa mai dai si fursecuri
app . norah ne`a promis poze
app . norah ne`a promis poze
Eu am facut comanda de breloc cu rama digitala pe ebay pentru ca am incercat pe mai multe siteuri romanesti sa comand ,dar nu aveau pe stoc, iar in oras in orice caz nu as gasi. Prefer netul, deoarece cel pe care l-am comandat eu de pe ebay e mai bun decat ce vroiam sa cumpar de pe siteuri romanesti si e si mai ieftin.isis a scris:Breloc de-asta m-am hotarat si eu sa-i iau fratelui meu cadou de Craciun acum o luna cand am aflat ca vrea sa faca o colectie de breloace Si ce breloc mai uschit ca asta exista? Insa ma voi duce si-i voi cumpara unul din magazin, fie ca ma costa 60 de lei sau 30 de lei tot aia e, macar asa stiu ca ma duc si-l si iau, nu mai astept sa-mi vina. Insa as mai vrea sa-i iau ceva pe langa asta ca doar e frate-miu si el mereu mi-a facut mie cadouri.tweety a scris:sorry k am uitat cine a postat dar ea si`a facut comanda la un breloc cu rama foto digitala sau cum ii zice m`ar cam tenta pt aia 200 de mii cat iau iesit ei ... dar nush in cat timp vine :(
Macar pentru el am o idee.. insa pentru restul familionului ce fac? Pentru prietene e simplu: le iau un globulet cu fulgi de zapada in el ca am vazut unele super sweet in Bamboo, le iau si o felicitare sau niste dulciuri mai speciale si gata. Dar pentru mama, pentru cumnata? Lor ce le iau?
buburuza*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 22/09/2009
Numarul mesajelor : 4174
Data nasterii : 08/08/1988
Varsta : 36
nu a ajuns inca nu buburuza?
cat te`a costat de tot cu toate taxele? vreau si eu ..numa nu are cine sa`mi comande eu n`am card ...
cat te`a costat de tot cu toate taxele? vreau si eu ..numa nu are cine sa`mi comande eu n`am card ...
pai ar trebui in vreo 2 sapt sa ajunga, dar se poate sa dureze chiar 3 saptamani. Oricum eu mi-am anuntat iubitul ca e de pe ebay si el stie cum merge treaba cu shippingul acolo.tweety a scris:nu a ajuns inca nu buburuza?
M-a costat 6.99$ shippingul si 0.01$ brelocul in sine. M-a ajuns 7$ tot, l-am luat la licitatie.
buburuza*- Membru V.I.P
vreau si euuuuuuu
trebuie sa caut pe cineva pt comanda. joice nu are net si tare as vrea sa`mi ajunga inainte de craciun
trebuie sa caut pe cineva pt comanda. joice nu are net si tare as vrea sa`mi ajunga inainte de craciun
eu nu ma pricep cu transferul banilor. imi pare rau.tweety a scris:vreau si euuuuuuu
buburuza*- Membru V.I.P
tweety a scris:vreau si euuuuuuu
of, si eu tot cu joice voiam comanda, nu stiam ca n-are net. m-am tot uitat pe ebay, vreau cadouri de acolo, in oras n-am gasit decat felicitare
laura_3- Membru V.I.P
Erau odata in Plus brelocuri din alea ,costau pana in 40 lei.
am fost azi la cumparaturi cu mama , am luat decoratiuni specifice craciunului chipurile pentru cadouri, eu nu ma indur de nici unul sa-l dau
ultima din dreapta nu o dau sigur
perna cu hannah este pentru finuta mea ( e clasa a III-a ) si are tot felul de prostii cu monatana, sper sa nu isi fi luat intre timp si perna ca am dat o gramada de bani cam asta este, va continua ca mai avem o gramade de cumparat
>> setul cu pixuri si breloc nu este pentru cineva anume, mi-a placut foarte mult cutia in care sunt ambalate
ultima din dreapta nu o dau sigur
perna cu hannah este pentru finuta mea ( e clasa a III-a ) si are tot felul de prostii cu monatana, sper sa nu isi fi luat intre timp si perna ca am dat o gramada de bani cam asta este, va continua ca mai avem o gramade de cumparat
>> setul cu pixuri si breloc nu este pentru cineva anume, mi-a placut foarte mult cutia in care sunt ambalate
Gabi- Membru V.I.P
ce-mi place rama . si eu m-am uitat de decoratiuni, dar n-am luat mare lucru, trebuie sa mai duc o data prin kaufland, ca pe acolo am vazut dragute.
si tot n-am cadou, sora mea vine peste o saptamana si eu nu i-am luat decat felicitarea deocamdata si ea a trimis si pachetul inainte si mi-a luat o groaza de cadouri.
si tot n-am cadou, sora mea vine peste o saptamana si eu nu i-am luat decat felicitarea deocamdata si ea a trimis si pachetul inainte si mi-a luat o groaza de cadouri.
laura_3- Membru V.I.P
rama par cam butucanoasa, e grea; plus ca nu prea are stabilitate, sper sa se bucure de ea cel/cea care o va primi
Gabi- Membru V.I.P
Faina perna.
, pentru ea e faina, cred ca o sa se bubure de ea, i-am gasit si cana cu hannah in aceesi ipostaza ca si in poza de pe perna, eu o urasc pe hannah
Gabi- Membru V.I.P
Gabi, de unde ai luat setul cu pixuri si breloc? Si cat a costat?
isis- Membru V.I.P
Gabyx a scris: , pentru ea e faina, cred ca o sa se bubure de ea, i-am gasit si cana cu hannah in aceesi ipostaza ca si in poza de pe perna, eu o urasc pe hannah
Macar este o persoana usor de multumit. Hannah mania a cuprins toata lumea si gasesti destule obiecte personalizate.
Eu ma gandesc cu oroare ca vine Mos Nicolae/Craciun si trebuie sa cumpar cadouri parintilor, fratelui, socrilor, si am un gol imens in materie de idei.
anya- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
isis >15 lei, magazinul acela mare din piata Grivitei
anya, ai putea sa le iei decoratiuni pentru craciun? am vazut la bamboo o gramada de seturi aromaterapie/baie/3globulete cu o lumanare sclipicoasa si cu o farfurie toate ambalate dragut si eu mai am o gramada de cumparat
anya, ai putea sa le iei decoratiuni pentru craciun? am vazut la bamboo o gramada de seturi aromaterapie/baie/3globulete cu o lumanare sclipicoasa si cu o farfurie toate ambalate dragut si eu mai am o gramada de cumparat
Gabi- Membru V.I.P
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» CAdouri de la Mos
» Sarbatori in Mai
» Sarbatori in Martie
» Sarbatori fericite!