Doctori ginecologi recomandati
+17
geo
Dana
strumfi
Criiis
greeneyes
Castiel
bijouxdemonange
edith
SilkSpectre
miky
strawberry*
Squint
ale*
c@t
alesonne
Daiana
Raven
21 participanți
Forumul Roz :: Trup si suflet :: Sanatate :: Ginecologie
Pagina 1 din 1
Doctori ginecologi recomandati
Incep eu
Mures - Clinica TopMed = Dr. Garbovan
Mures - Clinica TopMed = Dr. Garbovan
Ultima editare efectuata de catre Norah in Vin Dec 04 2009, 08:15, editata de 1 ori
Re: Doctori ginecologi recomandati
Timisoara - dna dr Butunoiu - Policlinica Bold
* Str. Dionisie Lintia, nr. 2, Timişoara
* Tel: 0256-204959
Timisoasa - dr Hannah Ibrahim (cred ca e la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie de pe B-dul 16 Decembrie 1989 , Nr. 22-24 (materniatea Odobescu)
* Str. Dionisie Lintia, nr. 2, Timişoara
* Tel: 0256-204959
Timisoasa - dr Hannah Ibrahim (cred ca e la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie de pe B-dul 16 Decembrie 1989 , Nr. 22-24 (materniatea Odobescu)
Nume: Hengelman Clorela
Specializare: Obstetrica-Ginecologie
Adresa: Str. Calea Martirilor nr. 21 sc. A ap 1
Oras: Timisoara
Telefon: 0256466642 | 0722786138
Program:
Consultatii: Zilnic: 9-19
Sambata: 9-12
Laborator: Marti, Joi: 7.30-9
Servicii:
-Consultatii de specialitate
-Chiuretaje prin aspiratie
-Ecografii cu sonda abdominala si vaginala
-Cauterizari
-Biopsii
-Examene citologice Babes Papa Nicolau
-Intreruperi de sarcina
-Alte servicii
Tarife practicate: Set complet investigatii (consultatie, ecografie, lama)
-pentru asigurati: 23 RON
-pentru neasigurati: 43 RON
Programari: La telefon: 0256466642 - cabinet
0722786138 - mobil
Observatii: Cabinetul beneficiaza de contract cu Casa de Asigurari Timis
Specializare: Obstetrica-Ginecologie
Adresa: Str. Calea Martirilor nr. 21 sc. A ap 1
Oras: Timisoara
Telefon: 0256466642 | 0722786138
Program:
Consultatii: Zilnic: 9-19
Sambata: 9-12
Laborator: Marti, Joi: 7.30-9
Servicii:
-Consultatii de specialitate
-Chiuretaje prin aspiratie
-Ecografii cu sonda abdominala si vaginala
-Cauterizari
-Biopsii
-Examene citologice Babes Papa Nicolau
-Intreruperi de sarcina
-Alte servicii
Tarife practicate: Set complet investigatii (consultatie, ecografie, lama)
-pentru asigurati: 23 RON
-pentru neasigurati: 43 RON
Programari: La telefon: 0256466642 - cabinet
0722786138 - mobil
Observatii: Cabinetul beneficiaza de contract cu Casa de Asigurari Timis
alesonne- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 8988
Data nasterii : 01/09/1986
Varsta : 38
Localizare : Balamuuuc
Stare de spirit : Paranoic
dr. virginia tarlea, clinica sanador, bucuresti
c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Localizare : Bucuresti
imi puteti recomanda va rog un medici ginecolog bun, in Cluj? nu conteaza femeie/barbat..particular sau de stat..nici cat costa..doar sa fie de incredere..pls?
ale*- Membru Creativ
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 3480
Data nasterii : 04/03/1989
Varsta : 35
Localizare : bm/cj
Stare de spirit : exista :P
Ca si Ale vreau cam aceiasi intrebare, numai ca valabil pentru Constanta .... daca ar fi o femeie ... si cam ce preturi ar fi ... pls
multumesc anticipat
multumesc anticipat
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
ale* a scris:imi puteti recomanda va rog un medici ginecolog bun, in Cluj? nu conteaza femeie/barbat..particular sau de stat..nici cat costa..doar sa fie de incredere..pls?
la gine 1 la spital e o doctoritza Kovacs..e f buna, tinerica
Fraise a scris:Ca si Ale vreau cam aceiasi intrebare, numai ca valabil pentru Constanta .... daca ar fi o femeie ... si cam ce preturi ar fi ... pls
multumesc anticipat
o prietena mi-a spus asa
ca ea merge si e multumita la
Dr Niculescu Ion are cabinet aproape de gara (cred ca o statie de mers de la gara cu 40 sau 43).
Numele imi pare cunoscut, acum mi-e sa nu fac vreo confunzie, cine stie ... ca am un cabinet medical la parteru; blocului meu ... eu stau la o statie de gara si chiar trebuie sa identific unde ar fi cabinetul sau daca e cel din blocul meu ...
mersi pt info
mersi pt info
Squint- Membru V.I.P
CONSTANTA-SPITALUL MILITAR, DR.DOBRE MIHAELA,
asta am citit ca e recomandata
asta am citit ca e recomandata
fraise, si mie mi se pare cunoscut numele... daca nu ma insel este pe ferdinand, putin mai jos de spitalul de boli infectioase...Fraise a scris:Numele imi pare cunoscut, acum mi-e sa nu fac vreo confunzie, cine stie ... ca am un cabinet medical la parteru; blocului meu ... eu stau la o statie de gara si chiar trebuie sa identific unde ar fi cabinetul sau daca e cel din blocul meu ...
mersi pt info
strawberry*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 28/10/2009
Numarul mesajelor : 3718
Data nasterii : 11/08/1991
Varsta : 33
^Da pai este in bloc la mine , de-asta mi se parea prea cunoscut ...
Squint- Membru V.I.P
Dr Leonte Dordia Laura Elena-spitalul Caritas si Policlinica Pulls-bucuresti
Dr Epure (barbat) -spitalul Caritas-bucuresti
Am nascut cu amandoi si ii recomand din tot sufletul!
miky- Strumf Roz
- Data de inscriere : 14/02/2010
Numarul mesajelor : 137
Data nasterii : 10/04/1977
Varsta : 47
Stare de spirit : optimista
Fetele din Bv, imi puteti recomanda si mie un doctor ginecolog bun(ar fi super sa fie femeie) ?
SilkSpectre- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2521
Data nasterii : 28/12/1987
Varsta : 36
tot ce'ti pot spune este sa o ocolesti ca Gadiuta...
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
^ Ok, ms pt sfat
Ma bate gandu sa merg la Antonya Livia. A fost careva pe la ea?
Ma bate gandu sa merg la Antonya Livia. A fost careva pe la ea?
SilkSpectre- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2521
Data nasterii : 28/12/1987
Varsta : 36
Pentru Bucuresti il recomand pe Conf. Univ. Dr. Bratila Petre Cornel. Il gasiti la Spitalul Eurclinic si Euroclinic Pipera (detalii pe euroclinic.ro).
Mai poate fi gasit si la Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central "Carol Davila", insa aici se ajunge doar cu trimitere.
Stiu ca mai dadea consultatii si la un cabinet in Ploiesti, insa nu cunosc mai multe detalii.
Doctorul este foarte bun, eu sunt foarte multumita de el. E mai scump ce-i drept, dar eu zic ca merita :) Eu una nu ma uita la bani cand e vorba de asta. :)
Mai poate fi gasit si la Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central "Carol Davila", insa aici se ajunge doar cu trimitere.
Stiu ca mai dadea consultatii si la un cabinet in Ploiesti, insa nu cunosc mai multe detalii.
Doctorul este foarte bun, eu sunt foarte multumita de el. E mai scump ce-i drept, dar eu zic ca merita :) Eu una nu ma uita la bani cand e vorba de asta. :)
La mine in Craiova nu stie nimeni o ginecoloaga buna?
Castiel- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2043
Data nasterii : 04/01/1982
Varsta : 42
Localizare : acasa
epure m-a facut pe mine cu ou si cu otet la gynecoland......aveam o gardnerela care nu ceda la tratament si la un moment dat mi-a zis ca sigur schimb multi barbati si d-aia........plus altele pe care m-am fortat sa le uit........am iesit plangand de acolo cu sughiturimiky a scris:Dr Leonte Dordia Laura Elena-spitalul Caritas si Policlinica Pulls-bucuresti
c@t- ModerNator
geeez, cum sa zici asa ceva????c@t a scris:epure m-a facut pe mine cu ou si cu otet la gynecoland......aveam o gardnerela care nu ceda la tratament si la un moment dat mi-a zis ca sigur schimb multi barbati si d-aia........plus altele pe care m-am fortat sa le uit........am iesit plangand de acolo cu sughiturimiky a scris:Dr Leonte Dordia Laura Elena-spitalul Caritas si Policlinica Pulls-bucuresti
greeneyes- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK
ce nesimtitgreeneyes a scris:geeez, cum sa zici asa ceva????c@t a scris:epure m-a facut pe mine cu ou si cu otet la gynecoland......aveam o gardnerela care nu ceda la tratament si la un moment dat mi-a zis ca sigur schimb multi barbati si d-aia........plus altele pe care m-am fortat sa le uit........am iesit plangand de acolo cu sughiturimiky a scris:Dr Leonte Dordia Laura Elena-spitalul Caritas si Policlinica Pulls-bucuresti
Criiis- ModerNator
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
mi-a zis mai multe.....asta cred c-a fost cea mai dura, ca n-am uitat-o......iar pui ma astepta la usa.....si i-am zis ca sunt casatorita, iar sotul meu e afara.....la care el "asta nu inseamna nimic".....Criiis a scris:ce nesimtitgreeneyes a scris:geeez, cum sa zici asa ceva????c@t a scris:epure m-a facut pe mine cu ou si cu otet la gynecoland......aveam o gardnerela care nu ceda la tratament si la un moment dat mi-a zis ca sigur schimb multi barbati si d-aia........plus altele pe care m-am fortat sa le uit........am iesit plangand de acolo cu sughiturimiky a scris:Dr Leonte Dordia Laura Elena-spitalul Caritas si Policlinica Pulls-bucuresti
poate il confund.....epure alexandru il cheama
am cautat si pe google si vad ca toata lumea e multumita de el
mie mi se intampla in majoritatea cazurilor ca ceea ce altora le e de folos, mie sigur nu-mi este
poate l-oi fi prins eu in vreo pasa proasta, habar n-am....dar a fost horror
c@t- ModerNator
eu cred ca ii dadeam si una in ochi
am dat si eu peste una crizata da nu mai stiu cum o chema de la spitalul Bucur
m-a facut inconstienta si nu mai imi aduc aminte , da mi-a vb f urat si am plecat si i-am trantit si usa tare
am dat si eu peste una crizata da nu mai stiu cum o chema de la spitalul Bucur
m-a facut inconstienta si nu mai imi aduc aminte , da mi-a vb f urat si am plecat si i-am trantit si usa tare
Criiis- ModerNator
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
mda..ca sa fiu in ton cu ultimele postari: o prietena a fost un control de rutina si cand i-a pus departatoarele alea si i-a bagat fiarele alea acolo a zis ca o doare si doctorita cica "dar prima oara nu te-a durut, ti-a placut..taci si suporta"
strumfi- ModerNator
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
doctor recomandat Brasov: Anastasiu Costin Vlad
Dana- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 7403
Data nasterii : 31/05/1983
Varsta : 41
Localizare : munte
geo- Roz
- Data de inscriere : 21/05/2010
Numarul mesajelor : 2
Data nasterii : 28/09/1979
Varsta : 45
in primul rand, eu am vorbit frumos, n-am jignit pe nimeni......am povestit exact ce mi s-a intamplat mie
daca citesti inca o data ai sa vezi
nu pun la indoiala faptul ca este un doctor bun.........am spus doar ca pe mine m-a jignit si ca s-a purtat urat....nu se spune unei paciente lucrurile pe care mi le-a spus el..........ca nu m-am dus sa-i cer pomana, am platit.....
sa-ti fie rusine in primul rand pt ca nu stii sa respecti o femeie si apoi pt cuvintele pe care le-ai spus........nu cred ca ne cunoastem de undeva ca sa-ti permiti sa vorbesti despre mine spunand "duduia"......
daca citesti inca o data ai sa vezi
nu pun la indoiala faptul ca este un doctor bun.........am spus doar ca pe mine m-a jignit si ca s-a purtat urat....nu se spune unei paciente lucrurile pe care mi le-a spus el..........ca nu m-am dus sa-i cer pomana, am platit.....
sa-ti fie rusine in primul rand pt ca nu stii sa respecti o femeie si apoi pt cuvintele pe care le-ai spus........nu cred ca ne cunoastem de undeva ca sa-ti permiti sa vorbesti despre mine spunand "duduia"......
c@t a scris:epure m-a facut pe mine cu ou si cu otet la gynecoland......aveam o gardnerela care nu ceda la tratament si la un moment dat mi-a zis ca sigur schimb multi barbati si d-aia........plus altele pe care m-am fortat sa le uit........am iesit plangand de acolo cu sughiturimiky a scris:Dr Leonte Dordia Laura Elena-spitalul Caritas si Policlinica Pulls-bucuresti
c@t a scris:mi-a zis mai multe.....asta cred c-a fost cea mai dura, ca n-am uitat-o......iar pui ma astepta la usa.....si i-am zis ca sunt casatorita, iar sotul meu e afara.....la care el "asta nu inseamna nimic".....Criiis a scris:ce nesimtitgreeneyes a scris:geeez, cum sa zici asa ceva????c@t a scris:epure m-a facut pe mine cu ou si cu otet la gynecoland......aveam o gardnerela care nu ceda la tratament si la un moment dat mi-a zis ca sigur schimb multi barbati si d-aia........plus altele pe care m-am fortat sa le uit........am iesit plangand de acolo cu sughiturimiky a scris:Dr Leonte Dordia Laura Elena-spitalul Caritas si Policlinica Pulls-bucuresti
poate il confund.....epure alexandru il cheama
am cautat si pe google si vad ca toata lumea e multumita de el
mie mi se intampla in majoritatea cazurilor ca ceea ce altora le e de folos, mie sigur nu-mi este
poate l-oi fi prins eu in vreo pasa proasta, habar n-am....dar a fost horror
c@t- ModerNator
e de admirat si de laudat ce a facut acel dr pt sotia ta, dar asta nu scuza comportamentul descris mai sus.
mi se pare extrem de jignitor sa-i arunci unei femei in fata asa cuvinte pt ca are o boala cu transmitere sexuala. poate a avut un singur partener care a luat de la cine stie cine inainte sa fie impreuna, nu ca femeia isi schimba partenerii ca pe sosete.
felicitari pentru baietel
mi se pare extrem de jignitor sa-i arunci unei femei in fata asa cuvinte pt ca are o boala cu transmitere sexuala. poate a avut un singur partener care a luat de la cine stie cine inainte sa fie impreuna, nu ca femeia isi schimba partenerii ca pe sosete.
felicitari pentru baietel
Auzi tu Geo tu multumitu' lu' peste! Daca tie ti s-a parut ok, sanatate si la mai mare, dar nu vi tu aici pe forum cu botu' mare si te adresezi in asemenea hal ultilizatorilor, CLAR!?
Cel putin bun simt sa fi avut! Nu conteaza cum a avut ziua, e medic, si-a ales singur meseria asta? ApAI SA SUPORTE ca stia bine ce-l asteapta!!!!
Joice: ai avertisment pentru comportament necivilizat. Sa dam un exemplu, da?
Cel putin bun simt sa fi avut! Nu conteaza cum a avut ziua, e medic, si-a ales singur meseria asta? ApAI SA SUPORTE ca stia bine ce-l asteapta!!!!
Joice: ai avertisment pentru comportament necivilizat. Sa dam un exemplu, da?
Domnule Geo, jignirile de acest fel nu se accepta pe forumul asta. Scuzele de rigoare sau ban, your choice
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
Domnule Geo - am impresia ca esti tocmai doctoru Epure de il ridici in slavi in halul asta. Ba mai mult,jignesti!
Hai sa-ti explic cum sta treaba...
Un medic n-are voie sa vorbeasca in asa hal cu pacientii. Indiferent de situatie : problemele le lasi la poarta cabinetului/spitalului - nervii la fel.
Pentru ca pacientul vine cu o problema,necaz la tine ... Vine sa-l linistesti sau sa-i dai sanse, nu sa-ti bati joc de el.
Oboseala nu se accepta in medicina. Pentru ca nu dai randament. Mai bine lucrezi 8ore/ zi dar le faci bine.
Iar daca nu esti in stare atunci ... du-te mama si fa-te fermier ca nu e rusine.
Nu contest ca nu e medic bun, dar comportamentul inainte de toate...
Si-ti spun asta din prisma unui viitor medic
Una peste alta mi se pare dubios ca un barbat la 30 ani sa intre pe un forum fix la sectiunea ginecologie
Ma rog ...
Hai sa-ti explic cum sta treaba...
Un medic n-are voie sa vorbeasca in asa hal cu pacientii. Indiferent de situatie : problemele le lasi la poarta cabinetului/spitalului - nervii la fel.
Pentru ca pacientul vine cu o problema,necaz la tine ... Vine sa-l linistesti sau sa-i dai sanse, nu sa-ti bati joc de el.
Oboseala nu se accepta in medicina. Pentru ca nu dai randament. Mai bine lucrezi 8ore/ zi dar le faci bine.
Iar daca nu esti in stare atunci ... du-te mama si fa-te fermier ca nu e rusine.
Nu contest ca nu e medic bun, dar comportamentul inainte de toate...
Si-ti spun asta din prisma unui viitor medic
Una peste alta mi se pare dubios ca un barbat la 30 ani sa intre pe un forum fix la sectiunea ginecologie
Ma rog ...
si mie la felRoxie a scris:Una peste alta mi se pare dubios ca un barbat la 30 ani sa intre pe un forum fix la sectiunea ginecologie
Ma rog ...
Dana- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 7403
Data nasterii : 31/05/1983
Varsta : 41
Localizare : munte
Dana a scris:si mie la felRoxie a scris:Una peste alta mi se pare dubios ca un barbat la 30 ani sa intre pe un forum fix la sectiunea ginecologie
Ma rog ...
si sa mai stie si atatea date despre domn' doctor...
mie chiar imi pare rau ca s-a ajuns aici
eu doar mi-am spus parerea in urma experientei personale......ca sa nu mai spun ca inaintea mea a iesit o fetiscana de vreo 16 ani care plangea de mama focului.......in fine, am crezut si cred in continuare ca fiecare e liber sa-si spuna parerea......oricum, proverbul "ce tie iti place,altuia nu-i face" este unul adevarat, chiar am si spus, ca de obicei la mie nu functioneaza ceea ce la altii merge......
eu doar mi-am spus parerea in urma experientei personale......ca sa nu mai spun ca inaintea mea a iesit o fetiscana de vreo 16 ani care plangea de mama focului.......in fine, am crezut si cred in continuare ca fiecare e liber sa-si spuna parerea......oricum, proverbul "ce tie iti place,altuia nu-i face" este unul adevarat, chiar am si spus, ca de obicei la mie nu functioneaza ceea ce la altii merge......
c@t- ModerNator
geo- Roz
- Data de inscriere : 21/05/2010
Numarul mesajelor : 2
Data nasterii : 28/09/1979
Varsta : 45
Pai, geo, te asteptam si cu alte ip-uri pe la noi. Bye bye
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
poate ii stergeti si mesajele...
complet neinteresante
complet neinteresante
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Buna! sunt noua pe forumul acesta! am o rugaminte pt fetele din cta! daca imi pot recomanda un doc ginecolog-de preferinta femeie! multumesc mult
kiki18rep- Roz
- Data de inscriere : 20/07/2013
Numarul mesajelor : 1
Data nasterii : 18/06/1990
Forumul Roz :: Trup si suflet :: Sanatate :: Ginecologie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa