Sfaturi tehnice de margelit
+48
iubi_amalia
carmen_lungu21
apocalipstick
lorellay
Aniko Biju
maria73
lil'angel
user123
mrc9699
crina
tzontzonik
carmen silva
ancacib
deea_me
maricica
Gabi
olteanu
icabica
irris
allyssa
laura_3
JulieM
JoannaJo
Amarylle
ladyiulia
claudiaellena
narcyssa
cristinasweetangel
zmotocel
ruxypixy
adryacola
mihastef
LaVee
bijouxdemonange
deadrose
lisaolteanu
edith
DaniHeart
Inanna
Squint
kiki
c@t
LadyInPink
AndReEA89
Addison*
Raven
MicaNarcisa
Chocolate
52 participanți
Pagina 14 din 18
Pagina 14 din 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Sfaturi tehnice de margelit
in galati este doar o mercerie si nu au ace subtiri subtiri...mi-am luat un set din praga anul asta dar le-am rupt
mda.... cam nasol atunci. daca ajungi in bucuresti intreaba-ma si-ti spun cateva mercerii de unde iau eu ace
ace mai gasesti la margele.net
Eu mi-am luat de-acolo 2 seturi, chiar cand m-am apucat de margelit. Apoi din mercerii din Bucuresti :p
Eu mi-am luat de-acolo 2 seturi, chiar cand m-am apucat de margelit. Apoi din mercerii din Bucuresti :p
mica, eu sunt din braila.am gasit la o mercerie,dupa ce am cautat in mai multe.scrie ca sunt special ptr nylon si sunt japozeze.sper ca am citit bine,ca de bucurie,m-am uitat pe diagonala.sunt 20 in set(parca) si au fost 4 ron. intr-adevar,imi intra toate bilutele pe acest ac .
maricica- Membru Creativ
- Data de inscriere : 14/12/2009
Numarul mesajelor : 376
Data nasterii : 14/03/1970
Varsta : 54
unde e merceria?..pe ce strada?...eu sunt din galati si poate vin luni la carrefour
zmotocel a scris:mda.... cam nasol atunci. daca ajungi in bucuresti intreaba-ma si-ti spun cateva mercerii de unde iau eu ace
ce mercerii stiti prin bucuresti, fetelor?bijouxdemonange a scris:ace mai gasesti la margele.net
si eu sunt bucuresteanca
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
mercerii in bucuresti:
- in magazinul obor (sunt 3-4 mercerii)
- steluta, langa mag cocor
- in mag victoria la parter
- la metrou gara de nord (fara a iesi la suprafata, dar nu mai stiu sigur la care dintre iesiri)
- pe calea mosilor, aproape de intersectia cu m. eminescu
- in centrul vechi
- la metrou gara de nord (fara a iesi la suprafata, dar nu mai stiu sigur la care dintre iesiri)
- in centrul vechi
mica, merceria este pe str M Eminescu, (fosta Republicii), la jumatatea distantei dintre Piata Mare si bvd Independentei,(fost K Marx), pe partea Pietei Mari. Nu stiu cum se numeste, dar in vitrina au geamantane de voiaj, pluovere, sculuri bumbac etc.Sper ca am fost cat de cat explicita.
maricica- Membru Creativ
aaa o gasesc eu ca pun gps-ul...sa vad poate vin maine in braila...multumesc maricica
cu placere!spor la cumparaturi!sper sa fie ceea ce doresti.
maricica- Membru Creativ
bijouxdemonange a scris:ace mai gasesti la margele.net
bijouxdemonange a scris:aaa si la sophieshine mai gasesti ace pt margelit
MicaNarcisa a scris:dar eu nu ajung in bucureeeeeesti
Pai ti-am zis 2 magazine online
c@t a scris:
ce mercerii stiti prin bucuresti, fetelor?
si eu sunt bucuresteanca
zmotocel a scris:mercerii in bucuresti:
- in centrul vechi
mai stiu una pe cal rahovei, aproape de intersectia cu p. ispirescu
e una chiar la intersectia piata rahovei
una la piata moghioros
e una pe-aproape de mag unirea, cum meregi pe strada corneliu coposu pe partea stanga, e o straduta pe stanga (parca a 3-a sau a 4-a, nu mai stiu exact) e chiar in capat :)
si cele amintite de zmotocel :p
zmotocel a scris:mercerii in bucuresti:
- in centrul vechi
multumesc, fetelorbijouxdemonange a scris:bijouxdemonange a scris:ace mai gasesti la margele.net
Eu mi-am luat de-acolo 2 seturi, chiar cand m-am apucat de margelit. Apoi din mercerii din Bucuresti :pbijouxdemonange a scris:aaa si la sophieshine mai gasesti ace pt margelitMicaNarcisa a scris:dar eu nu ajung in bucureeeeeesti
Pai ti-am zis 2 magazine onlinec@t a scris:
ce mercerii stiti prin bucuresti, fetelor?
si eu sunt bucuresteancazmotocel a scris:mercerii in bucuresti:
- in centrul vechi
mai stiu una pe cal rahovei, aproape de intersectia cu p. ispirescu
e una chiar la intersectia piata rahovei
una la piata moghioros
e una pe-aproape de mag unirea, cum meregi pe strada corneliu coposu pe partea stanga, e o straduta pe stanga (parca a 3-a sau a 4-a, nu mai stiu exact) e chiar in capat :)
si cele amintite de zmotocel :p
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
aveti cumva tutoriale free cu flori din margele de nisip? am cautat, cele care imi plac nu au tutoriale....
cum ar fii colierul cu floare maro
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&ie=UTF-8&sl=fr&tl=ro&u=http://illyperles.canalblog.com/archives/perles/p80-0.html&prev=_t&rurl=translate.google.ro&twu=1&usg=ALkJrhgOBKzmzBqlInzTwKF4e8ahs5Fwkg
de unde cumparati pietre semipretioase mai ieftine?ca unde au unele, nu au altele, sau unde sunt unele mai ieftine,altele sunt mai scumpe si tot asa...cred ca e si o tehnica a comertului
cum ar fii colierul cu floare maro
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&ie=UTF-8&sl=fr&tl=ro&u=http://illyperles.canalblog.com/archives/perles/p80-0.html&prev=_t&rurl=translate.google.ro&twu=1&usg=ALkJrhgOBKzmzBqlInzTwKF4e8ahs5Fwkg
de unde cumparati pietre semipretioase mai ieftine?ca unde au unele, nu au altele, sau unde sunt unele mai ieftine,altele sunt mai scumpe si tot asa...cred ca e si o tehnica a comertului
maricica- Membru Creativ
eu din pacate nu am.... doar cu sarma.... dar alea's altfel
aceeasi problema o am si eu cu semipretioasele din nefericire.... unde-i una nu e alta, unde ceva e maiieftin altceva e mai scump. Eu pana acum mi-am impartit comenizile ca sa spun asa cam pentru toate materialele. adica iau o parte de la un magazin, altceva de la altul si tot asa :) depinde ce si cum vreau
semipretioase am luat cel mai mult de la margelesibijuterii.ro, apoi de la dreamergirl.breslo.ro, izvoruldeperle.breslo.ro, apoi de la mariashop.ro, de la allex am mai luat si de la sophie (http://www.sophies-shine.ro/webshop/?feat=embedwebsite)- de la sophie a fost premiu, dar sunt superbe :)
aceeasi problema o am si eu cu semipretioasele din nefericire.... unde-i una nu e alta, unde ceva e maiieftin altceva e mai scump. Eu pana acum mi-am impartit comenizile ca sa spun asa cam pentru toate materialele. adica iau o parte de la un magazin, altceva de la altul si tot asa :) depinde ce si cum vreau
semipretioase am luat cel mai mult de la margelesibijuterii.ro, apoi de la dreamergirl.breslo.ro, izvoruldeperle.breslo.ro, apoi de la mariashop.ro, de la allex am mai luat si de la sophie (http://www.sophies-shine.ro/webshop/?feat=embedwebsite)- de la sophie a fost premiu, dar sunt superbe :)
bijoux,multumesc mult!
maricica- Membru Creativ
am gasit un site fparte dragut cu cateva tutoriale....in dreapta le gasiti
http://www.beadpatterncentral.com
http://www.beadpatterncentral.com
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
dar eu vad cateva scheme... de ex la russian spiral
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
pai sunt tutoriale doar la tehnicile de lucru,cum ar fi peyote,russian spiral,etc.
As vrea si eu tutorial cu crosetare de margele pe ata mai grosuta, tip macrame ... aveti?
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
https://www.youtube.com/watch?v=vwPwZWsWO9I
sunt ma multe, pe asta l-am nimerit primul
da si tu "crochet beading" pe google.
personal nu am incercat. mi se pare prea mukt sa le insir prima data pe ata ca apoi sa ma apuc sa le crosetez
sunt ma multe, pe asta l-am nimerit primul
da si tu "crochet beading" pe google.
personal nu am incercat. mi se pare prea mukt sa le insir prima data pe ata ca apoi sa ma apuc sa le crosetez
Am gasit din intamplare un tutorial cu modul in care se foloseste smecheria aia pe care ne-o arata Zmoto mai demult / ring tool.
https://www.youtube.com/watch?v=B0o29hf-dcE&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=B0o29hf-dcE&feature=related
buna fetelor,
sunt si eu noua pe aici si mi-ar placea sa ma apuc si eu de margelit. Asa ca sa treaca iarna....
De unde pot sa comand margele de nisip din alea miyuky? Sunt scumpe? Am vazut pe siteuri din america si mi s-au parut scumpicele, mai ales ca se vand la pungute de 5 grame.
Ce ma sfatuiti? Eu nu vreau sa le fac sa le vand. Vreau sa fac ptr mine una alta. Dar margelele de nisip care se gasesc pe siteurile recomandate de voi (allex, mariashop etc) nu mi se par egale.
Multumesc ptr raspunsuri anticipat!
sunt si eu noua pe aici si mi-ar placea sa ma apuc si eu de margelit. Asa ca sa treaca iarna....
De unde pot sa comand margele de nisip din alea miyuky? Sunt scumpe? Am vazut pe siteuri din america si mi s-au parut scumpicele, mai ales ca se vand la pungute de 5 grame.
Ce ma sfatuiti? Eu nu vreau sa le fac sa le vand. Vreau sa fac ptr mine una alta. Dar margelele de nisip care se gasesc pe siteurile recomandate de voi (allex, mariashop etc) nu mi se par egale.
Multumesc ptr raspunsuri anticipat!
deea_me- Roz
- Data de inscriere : 09/12/2009
Numarul mesajelor : 3
Data nasterii : 04/08/1979
Varsta : 45
Pai cam asa e...margelele de la noi nu prea sunt egale...deloc.Din cele de pe allex am nimerit sa fie asemanatoare si ca forma si ca marime,dar nu toate...
Mie mi se par super scumpe...foarte frumoase,egale...dar totusi sa dai atatia bani pe 5 grame mi se pare prea mult...prefer sa stau eu sa aleg din astea ale noastre sa fie cat de cat egale si gata...daca vrei sa faci pentru tine e alta treaba,cu toate ca depinde ce anume vrei sa faci pentru ca sunt unele modele unde trebuie o gramada de margele...iar 5 grame sunt...foarte putine...
Buna fetelor!
M-am gandit sa incep si eu sa lucrez cu sarma, dar nu prea am timp sa fac o cercetare de piata temeinica, asa ca va rog pe voi, care sunteti mai informate, spuneti-mi si mie (daca se poate) de unde e mai avantajos sa iau?
Mama mea vinde echipamente de sudura si mi-a dat niste sarma de cupru (folosita la sudat) de 1,2mm cred dar este ffff rigida si nu prea o pot modela :)
Din cate am citit pana acum mi-ar trebui 2 grosimi: una pentru cadru si una pentru infasurat. Cam care ar fi cele mai potrivite?
Va multumesc anticipat.
Anca
M-am gandit sa incep si eu sa lucrez cu sarma, dar nu prea am timp sa fac o cercetare de piata temeinica, asa ca va rog pe voi, care sunteti mai informate, spuneti-mi si mie (daca se poate) de unde e mai avantajos sa iau?
Mama mea vinde echipamente de sudura si mi-a dat niste sarma de cupru (folosita la sudat) de 1,2mm cred dar este ffff rigida si nu prea o pot modela :)
Din cate am citit pana acum mi-ar trebui 2 grosimi: una pentru cadru si una pentru infasurat. Cam care ar fi cele mai potrivite?
Va multumesc anticipat.
Anca
ancacib- Membru Creativ
- Data de inscriere : 05/08/2009
Numarul mesajelor : 28
Data nasterii : 24/08/1983
Varsta : 41
mai sunt margelele de nisip cehesti sau de JABLONEX care sunt egale toate si muuuult mi ieftine...puteti lua de pe siteurile cehesti puse de mine in topicul asta undeva in varaJoannaJo a scris:Mie mi se par super scumpe...foarte frumoase,egale...dar totusi sa dai atatia bani pe 5 grame mi se pare prea mult...prefer sa stau eu sa aleg din astea ale noastre sa fie cat de cat egale si gata...daca vrei sa faci pentru tine e alta treaba,cu toate ca depinde ce anume vrei sa faci pentru ca sunt unele modele unde trebuie o gramada de margele...iar 5 grame sunt...foarte putine...
stie cineva cat e de flexibila sarma rasucita plasticata? scrie ca e de 0.45. mie mi-ar trebui ceva flexibil in genul firului artistic. si nu stiu de unde sa iau mai ales ca imi trebuie colorat. stie cineva?
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Margele cehesti de nisip gasesti tot la sophie,eu mi am luat si arata ok in comparatie cu nisipul de pe alte site uri.E ceva mai scump dar nu ajunge la pret de toho sau delica.
Anca:ti ar trebui de 1 sau 1.2 pentru cadre si de 0.3 sau 0.4 pentru infasurat...daca folosesti sarma de 1.2 merge si de 0.6 ca e foarte maleabila.Oricum,am observat ca sarma de cupru(daca asta vrei sa folosesti) care se gaseste la magazinele de profil este mai maleabila decat cea argintata pe aceeasi grosime.
Ina,presuspun ca e la fel de maleabila ca si sarma plasticata normala,nus ce sa zic...mie sarma siliconata mi se pare foarte maleabila dar mi se pare ca grosimea de 0.45 e prea mare pentru ce vrei tu...
Anca:ti ar trebui de 1 sau 1.2 pentru cadre si de 0.3 sau 0.4 pentru infasurat...daca folosesti sarma de 1.2 merge si de 0.6 ca e foarte maleabila.Oricum,am observat ca sarma de cupru(daca asta vrei sa folosesti) care se gaseste la magazinele de profil este mai maleabila decat cea argintata pe aceeasi grosime.
Ina,presuspun ca e la fel de maleabila ca si sarma plasticata normala,nus ce sa zic...mie sarma siliconata mi se pare foarte maleabila dar mi se pare ca grosimea de 0.45 e prea mare pentru ce vrei tu...
irris- Membru Creativ
- Data de inscriere : 10/06/2009
Numarul mesajelor : 3431
Data nasterii : 18/11/1982
Varsta : 42
merci irris
Mica stiu ca tu folosesti fir artistic. de unde il cumperi?
Mica stiu ca tu folosesti fir artistic. de unde il cumperi?
Inanna- ModerNator
Inana incearca la unele mercerii k e posibil sa aiba fir artistic - eu am vazut pe arigintiu si auriu
eu nu slefuiesc fimo
numai daca a ramas pe margini urat..si atunci o fac cu pila de unghii :)
numai daca a ramas pe margini urat..si atunci o fac cu pila de unghii :)
Inanna- ModerNator
aa....bun asa....o sa sacrific si eu una ...ma si duc sa o pun in suportul cu "unelte" pentru bijuuri.......nu-mi mai bat capul sa caut smirghel
sar'na
sar'na
din lipsa de smirghel am apelat la pila si pila a ramas. mi-am luat una mai ieftina si o am intre scule
Inanna- ModerNator
Irris, merci de raspuns, am facut deja o comanda si abia astept sa vina sarma.
Fetele care lucrati mult cu margelute de nisip (ruxy, bijouxdemonange), aveti idee pe unde pot gasi o schema in peyote sau brickstich pentru emblema iepurasul playboy?
Am tot cautat si nu am gasit, dar parca stiu ca am vazut pe undeva.
thanks
Fetele care lucrati mult cu margelute de nisip (ruxy, bijouxdemonange), aveti idee pe unde pot gasi o schema in peyote sau brickstich pentru emblema iepurasul playboy?
Am tot cautat si nu am gasit, dar parca stiu ca am vazut pe undeva.
thanks
ancacib- Membru Creativ
- Data de inscriere : 05/08/2009
Numarul mesajelor : 28
Data nasterii : 24/08/1983
Varsta : 41
adica vrei sa iasa asa?
http://azzurroshop.shopmania.biz/product.html?c=35089&p=135052
daca da, spune-mi sa caut schema dupa care l-am facut
http://azzurroshop.shopmania.biz/product.html?c=35089&p=135052
daca da, spune-mi sa caut schema dupa care l-am facut
zmotocel, am intrat si eu pe linkul pus pentru ancacib si imi place la nebunie "geometrie". E pur si simplu superb. Poti sa-mi spui si mie cum l-ai facut? Si margelele sunt atat de perfecte. De unde le-ai cumparat?
Esti foarte talentata. De fapt toate fetele de pe aici sunt talentate. Mi-ar placea si mie sa pot face asa ceva.
Esti foarte talentata. De fapt toate fetele de pe aici sunt talentate. Mi-ar placea si mie sa pot face asa ceva.
deea_me- Roz
m-am uitat la toate chestiile de pe azzuro. Tu le-ai facut pe toate zmotocel? Nu ma mai pot oprii din minunat. Si totusi, de unde ai luat margele asa frumoase? Si cum reusesti sa faci toate nebuniile alea? Florile si triunghiurile alea 3d sunt mortale. Nu cred ca as reusi in veci asa ceva.
Nu impartasesti din secrete?
Poate voua vi se pare normal sa poti sa faci triunghiurile sau mai stiu eu ce nebunie de pe acolo dar eu .... eu am ajuns intamplator in domeniul asta (in pauzele de inregistrat la acte ) si ma minunez cat de talentate sunteti.
Sper ca sunteti apreciate la maxim pentru ceea ce faceti. Eu una va apreciez.
P.S. zmotocel, daca vrei sa ma ajuti si pe mine sa descopar lumea asta minunata putem vb si pe mess. Id-ul meu este deea_me@yahoo.com
Nu impartasesti din secrete?
Poate voua vi se pare normal sa poti sa faci triunghiurile sau mai stiu eu ce nebunie de pe acolo dar eu .... eu am ajuns intamplator in domeniul asta (in pauzele de inregistrat la acte ) si ma minunez cat de talentate sunteti.
Sper ca sunteti apreciate la maxim pentru ceea ce faceti. Eu una va apreciez.
P.S. zmotocel, daca vrei sa ma ajuti si pe mine sa descopar lumea asta minunata putem vb si pe mess. Id-ul meu este deea_me@yahoo.com
deea_me- Roz
deea_me a scris:zmotocel, am intrat si eu pe linkul pus pentru ancacib si imi place la nebunie "geometrie". E pur si simplu superb. Poti sa-mi spui si mie cum l-ai facut? Si margelele sunt atat de perfecte. De unde le-ai cumparat?
sunt margele cehesti luate de pe ebay. nu sunt chiar absolut perfect egale, dar diferenta fata de cele chinezesti este enorma.
e lucrat in round peyote. se pleaca din centru si se lucreaza circular, iar "muchiile" dintre cele 3 triunghiuri care il formeaza sunt lucrate in herringbone. modelul pt geometrie nu este al meu, l-am preluat dupa un blog.
Pagina 14 din 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Subiecte similare
» Sfaturi in bucatarie si la masa
» Branduri...informatii pareri sfaturi
» Tratamente pentru unghii deteriorate - sfaturi
» Branduri...informatii pareri sfaturi
» Tratamente pentru unghii deteriorate - sfaturi
Pagina 14 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase