Sfaturi tehnice de margelit
+48
iubi_amalia
carmen_lungu21
apocalipstick
lorellay
Aniko Biju
maria73
lil'angel
user123
mrc9699
crina
tzontzonik
carmen silva
ancacib
deea_me
maricica
Gabi
olteanu
icabica
irris
allyssa
laura_3
JulieM
JoannaJo
Amarylle
ladyiulia
claudiaellena
narcyssa
cristinasweetangel
zmotocel
ruxypixy
adryacola
mihastef
LaVee
bijouxdemonange
deadrose
lisaolteanu
edith
DaniHeart
Inanna
Squint
kiki
c@t
LadyInPink
AndReEA89
Addison*
Raven
MicaNarcisa
Chocolate
52 participanți
Pagina 9 din 18
Pagina 9 din 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Sfaturi tehnice de margelit
nu vai,stai linistita
ideea nu-mi apartine
si chiar daca imi apartinea te lasam
ideea nu-mi apartine
si chiar daca imi apartinea te lasam
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
Merci! Chiar sunt foarte frumosi si usor de facut! o sa incerc si eu si cu guta si cu sarma siliconata sa vad cum ies mai bine!
spor la margelit!
spor la margelit!
eu inca nu incerc,astept impresiile voastre
edith- Membru Fondator
iata si schema:
Edith, ramai datoare cu un vot pentru mine la concursul de saptamana asta, la schimb de materiale, mai ales ca mi s-a prins mamaliguta pe foc in timp ce eu imi exersam "talentul" de desenatoare. :mika2:
Asteptam poze cu ce ai "produs". :tanto2: Cred ca o sa incerc si eu o varinta de fluturi saptamana viitoare.
Ruxy
Edith, ramai datoare cu un vot pentru mine la concursul de saptamana asta, la schimb de materiale, mai ales ca mi s-a prins mamaliguta pe foc in timp ce eu imi exersam "talentul" de desenatoare. :mika2:
Asteptam poze cu ce ai "produs". :tanto2: Cred ca o sa incerc si eu o varinta de fluturi saptamana viitoare.
Ruxy
wow ruxy... bv bv bv... un vot si de la mine
DaniHeart- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/10/2008
Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44
ruxy esti cea mai tare ai un vot de la mine
edith- Membru Fondator
astept impresii...nu a incercat nimeni ?
edith- Membru Fondator
m-am enervat,o sa incerc chiar eu,imi caut ustensilele si ma apuc
edith- Membru Fondator
doamne ce a iesit,plus ca nu sta singurel,ca e pe fir de pescuit
edith- Membru Fondator
eu am incercat.....
sa iti povestesc: am incercat dupa schema data de ruxy (care de altfel e ok, adik e facuta dupa c se evde in imagine) cu sarma siliconata....dar nu imi place cum se aseaza la buclele de jos (aripioarele mici)...apoi am incercat cu guta de 0.2 mm si la fel nu se aseaza bine....ma gandesc k fluturasii din imagine sunt facuti cu sarma de modelaj....cu as aceva nu am incercat.... cred k s-ar aseza altfel
apoi am facut eu dupa capul meu si mi-a iesit, adik se aseaza bine....cu guta de 0.2 mm
am facut si schema ....dar nu imi mai merge scanner-ul...sper sa ii daub de cap azi si sa o postez....
dak tot nu merge o sa incerc sa iti explic folosind doar cuvinte
sa iti povestesc: am incercat dupa schema data de ruxy (care de altfel e ok, adik e facuta dupa c se evde in imagine) cu sarma siliconata....dar nu imi place cum se aseaza la buclele de jos (aripioarele mici)...apoi am incercat cu guta de 0.2 mm si la fel nu se aseaza bine....ma gandesc k fluturasii din imagine sunt facuti cu sarma de modelaj....cu as aceva nu am incercat.... cred k s-ar aseza altfel
apoi am facut eu dupa capul meu si mi-a iesit, adik se aseaza bine....cu guta de 0.2 mm
am facut si schema ....dar nu imi mai merge scanner-ul...sper sa ii daub de cap azi si sa o postez....
dak tot nu merge o sa incerc sa iti explic folosind doar cuvinte
vad k ai mai postat u k l-ai facut....poate sa il intaresti trecand firul de doua trei ori prin margele si sta mai bn...
LE: gata i-am dat de cap si la scanner - nu mergea k nu era conectat direct
la pc, ci printr-un alt cablu- imprimanta in schimb merge sia sa, nu
mi-a dat prin cap k asta ar fi fost problema:D
am sa atasez pozele facute la toti 3 fluturasii:
asta e cu sarma siliconata- nu imi place deloc cum sta....:-s sunt prea lunguiete aripile.... si oricum ceel de jos stau cam rasucite....
asta e facut cu guta de 0.2 mm....dar la fel nu imi place cum se aseaza aripile de jos, se cam suprapun, rasucesc, ele stiu....desi ca forma sunt ok....
iar asta, dupa ce ma enervasem k nu vroiau sa imi stea nicicum, l-am facut in graba incercand alta metoda k sa zic asa, alt mod de a face buclele alea .... nu l-am mai facut cu 3 culori, k deja era vreo 3 dimineata si de-abia imi tineam ochii deschisi dar se observa totusi k nu mai stau aripile intercalate sau rasucite.....
oricum nu e finisat, adik mai trebuie trecut cu firul inca o data sau cat mai e nevoie k sa stea mai teapan.
schema mea (p care a m facut-o in primul rand pt mama, k sa faca si ea fluturasii) e urmatoarea:
cum am mai zis, schema facuta de Ruxy este buna, fiind facuta exact dupa fluturasii din imagine....dar mie nu imi stateau asa....poate cu sarma de modelaj se aseaza cum trebuie....:) oricum, mie imi plac si un pic schimbati.... sper sa va fie de folos! pupici
LE: gata i-am dat de cap si la scanner - nu mergea k nu era conectat direct
la pc, ci printr-un alt cablu- imprimanta in schimb merge sia sa, nu
mi-a dat prin cap k asta ar fi fost problema:D
am sa atasez pozele facute la toti 3 fluturasii:
asta e cu sarma siliconata- nu imi place deloc cum sta....:-s sunt prea lunguiete aripile.... si oricum ceel de jos stau cam rasucite....
asta e facut cu guta de 0.2 mm....dar la fel nu imi place cum se aseaza aripile de jos, se cam suprapun, rasucesc, ele stiu....desi ca forma sunt ok....
iar asta, dupa ce ma enervasem k nu vroiau sa imi stea nicicum, l-am facut in graba incercand alta metoda k sa zic asa, alt mod de a face buclele alea .... nu l-am mai facut cu 3 culori, k deja era vreo 3 dimineata si de-abia imi tineam ochii deschisi dar se observa totusi k nu mai stau aripile intercalate sau rasucite.....
oricum nu e finisat, adik mai trebuie trecut cu firul inca o data sau cat mai e nevoie k sa stea mai teapan.
schema mea (p care a m facut-o in primul rand pt mama, k sa faca si ea fluturasii) e urmatoarea:
cum am mai zis, schema facuta de Ruxy este buna, fiind facuta exact dupa fluturasii din imagine....dar mie nu imi stateau asa....poate cu sarma de modelaj se aseaza cum trebuie....:) oricum, mie imi plac si un pic schimbati.... sper sa va fie de folos! pupici
Ultima editare efectuata de catre bijouxdemonange in Vin Mar 27 2009, 02:31, editata de 1 ori
fluturasul mi-a iesit total deformat probabil si ptr ca bilele nu erau regulate.nici cerculetul din mijloc nu a iesit bine.o sa mai incerc alta data
edith- Membru Fondator
e posibil, dar nici la mn nu sunt bilele regulate.....vezi k am editat mesajul anterior cu imagini si schema...poate te ajuta
are cineva vreo schema despre cum se face asa ceva
http://farm4.static.flickr.com/3209/2319240449_587f5c1841_o.jpg
sau cu gaura pe mijloc
http://farm4.static.flickr.com/3252/2704345825_b0c1db5cf8.jpg?v=0
sau cu gaura pe mijloc
pun o poza cu dezastrul meu,doar jumatate de fluturas :
da stiu,e penibil
da stiu,e penibil
Ultima editare efectuata de catre edith in Lun Mar 30 2009, 05:45, editata de 1 ori
edith- Membru Fondator
mica intreab-o pe doamna elena,ea trebuie sa stieMicanarcisa a scris:are cineva vreo schema despre cum se face asa ceva
sau cu gaura pe mijloc
edith- Membru Fondator
hmmm s-ar putea sa am eu.....dar nu mai stiu p unde e ...parac tin minte k am gasit un tutorial pt o bratara facuta cu triunghiuri dintr-astea....dar cum sunt foarte dezordonoata......
desi ala cu gaura in mijloc...nu am vazut...
desi ala cu gaura in mijloc...nu am vazut...
acum o studiez :Amaria: saru'manaaabijouxdemonange a scris:e posibil, dar nici la mn nu sunt bilele regulate.....vezi k am editat mesajul anterior cu imagini si schema...poate te ajuta
edith- Membru Fondator
pfff rar o vad online.edith a scris:mica intreab-o pe doamna elena,ea trebuie sa stieMicanarcisa a scris:are cineva vreo schema despre cum se face asa ceva
sau cu gaura pe mijloc
mi-am facut comanda de margele toho si as vrea sa fac triunghiuri pt sormea
Mica, am gasit tutorialul la bratara aia d care ziceam, dar documentul il am in google docs. daca vrei ti-l trimit prin mail/mess in format pdf sau word. sau ii pot da paste aici, dar ma gandesc ca e destul de lung.... cum vrei tu!
am mai gasit si astea prin pc... nu e exact ce ai tu, dar sper sa te ajute...cred ca principiul e acelasi....
am mai gasit si astea prin pc... nu e exact ce ai tu, dar sper sa te ajute...cred ca principiul e acelasi....
ti-am trimis adresa mea de mail de la munca prin pm...multumesc mult mult
super!!! :ralluka:
edith- Membru Fondator
edith a scris:acum o studiez :Amaria: saru'manaaabijouxdemonange a scris:e posibil, dar nici la mn nu sunt bilele regulate.....vezi k am editat mesajul anterior cu imagini si schema...poate te ajuta
sa cresti mare!
ruxypixy a scris:Sper sa va placa si promit sa revin si cu un model mai elaborat de fluturi.
Sunt frumosi Ruxy! deci este cum am zis ieri, k probabil aia au fost facuti pe sarma de modelaj, k e buna schema pt asa ceva! Si app de fluturasi mai elaborati, ai vazut fluturasii facuti de mine?I-am postat la margelute si nu numai...
pupici
Ruxy, nici eu nu-i gasesc in alt topic. Probabil spunea de fluturasii pe care i-a postat la topicul asta.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Am facut si eu un fluture acum ceva vreme pt concursul de pe margelutze.ro. L-am facut cu sarma de argint de 0,5 mm si statea rigid.
e superb colierul Choco! Luv it!
ma refeream la fluturasii astia (poza am postat-o la margelute si nu numai) :
si mai de aproape:
ma refeream la fluturasii astia (poza am postat-o la margelute si nu numai) :
si mai de aproape:
F frumos, bijoux!
Sa fiu obraznicatura pana la capat si sa iti cer si modelul????
Please, pune-ne si modelul
Ruxy
Sa fiu obraznicatura pana la capat si sa iti cer si modelul????
Please, pune-ne si modelul
Ruxy
pfff il am p suport de hartie.....mi-e lene sa le scanez (sunt mai multe pagini).... si nu mai stiu pe unde l-am gasit....
Poate, in alta zi, bijoux, cand ai tu chef, ca sincer nu ma supar.
Ruxy
Ruxy
fetelor va rog sa-mi spune-ti si mie cum faceti voi terminatiile colierelor sau bratarilor lucrate pe guta sau sarma siliconata ( fir artistic ) sa reziste.Eu una puneam cupa aceea care astupa nodurile nu mai stiu cum ii zice si apoi in capat presam un crimp pana imi ieseau ochii din cap,si il ascundeam cu, cupa aia.Dar problema este ca nu tine bine deloc.Tot se desface crimpul.Am avut de cateva ori surpriza neplacuta sa m_i se desfaca ori bratara ori colierul.Bine ca nu l-i s-a intamplat clientelor ca muream de rusine.Dar i-am facut cadou matusei mele un colier si cand a ajuns acasa si a vrut sa s-il puna la gat a ramas cu margelele in mana.Tata a inceput sa rada de mine ca fac lucruri chinezesti.
Dati-mi si mie va rog un sfat,cum sa le fac mai rezistente.
Dati-mi si mie va rog un sfat,cum sa le fac mai rezistente.
pai asa fac si eu numai ca nu presez crimpul sa-i iasa ochii caci in cazul asta se taie firul....il presez exact ca la crimpat cat sa se stranga.
oare din cauza ca strang prea tare se rupe?
Mie imi e ca la guta sa nu alunece,de accea strang mai tare.
Mie imi e ca la guta sa nu alunece,de accea strang mai tare.
pai cand strangi foarte tare crimpul ala taie firul...de fapt marginea de la crimp...eu am patit si la o crimpare normala nu numai la cupe...deci presez pana ce se strange in jurul firului si gata...strang cupa su apoi trag putin de fir sa vad daca iese...nu trag foarte tare ins il incerc
acum fie vorba intre noi doar nu o sa traga de bijuterie ca disperatele...ca la urma urmei si lantul de aur se rupe daca tragi de el in nestire nu?
acum fie vorba intre noi doar nu o sa traga de bijuterie ca disperatele...ca la urma urmei si lantul de aur se rupe daca tragi de el in nestire nu?
mersi frumos mica.am sa incerc si asa sa vad.inca odata multumesc de sfat.
Micanarcisa a scris:
corect
cat despre noduri si finisari.... cu sarma siliconala n-am lucrat, deci n-as sti ce sa-ti spun.....dar cu guta, daca ii faci un nod rezistent nu are de ce sa alunece! Faci un nod rezistent dublu (square, overhand) pe crimp, te intorci cu firul inapoi prin cupa de nod, dai cu putin lac de unghii transparent pe nod, astepti sa se usuce si apoi strangi cupa de nod! firul ramas il ascunzi printre margele :p
tipuri de noduri gasesti o lista aici http://www.iwillknot.com/ sau aici cateva: http://www.wikihow.com/Category:Knot-Tying , cu explicatii, evident! Pup!
Miha, eu cand folosesc cupa de nod pun si o picatura de lac incolor sau o picatura de superglue pe crimp.
Bijoux. ti-a explicat cel mai bine cum sa faci.
Bijoux. ti-a explicat cel mai bine cum sa faci.
eu cred ca lacul sau superglue se intareste si apoi plesneste in timp.
si eu tot ca mica fac
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Localizare : Bucuresti
ruxypixy a scris:Poate, in alta zi, bijoux, cand ai tu chef, ca sincer nu ma supar.
Ruxy
Vezi k ti-am trimis un pm -daca e ceva ma gasesti pe mess/mail! Pup
am terminat primul meu triunghi..a iesit super...se vede cand margelele sunt de calitate si uniforme toate...va recomand margelele tohode la margele.net..merita pretul...acum voi face si din margelute mici mici..asta e din margele de 4...trec la cele de 2..
Pagina 9 din 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Subiecte similare
» Sfaturi in bucatarie si la masa
» Branduri...informatii pareri sfaturi
» Tratamente pentru unghii deteriorate - sfaturi
» Branduri...informatii pareri sfaturi
» Tratamente pentru unghii deteriorate - sfaturi
Pagina 9 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase