Magazinele din orasul tau -experiente neplacute!
+9
strawberry*
claudya.
Purple Owl
Amber
Roxie1
licuricel
Castiel
DaniHeart
Geisha
13 participanți
Pagina 1 din 1
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute!
Ok, s-a intimplat sa cumparati produse si sa descoperiti ulterior ca erau alterate, ati facut ceva in sensul asta?
Eu da, in vara cand am fost in Sephora m-am uitat la standurile de reduceri, cam 90% din produsele de acolo sunt expirate iar altele sunt pe punctul de a expira...
M-am enervat si le-am scris celor de la OPC, am primit raspuns inapoi de la ei in care imi spuneau ca imi multumesc pentru sesizare, de restul se vor ocupa..
Soooooooo
Eu da, in vara cand am fost in Sephora m-am uitat la standurile de reduceri, cam 90% din produsele de acolo sunt expirate iar altele sunt pe punctul de a expira...
M-am enervat si le-am scris celor de la OPC, am primit raspuns inapoi de la ei in care imi spuneau ca imi multumesc pentru sesizare, de restul se vor ocupa..
Soooooooo
Geisha- Ciocoflender Roz
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 1077
Data nasterii : 02/03/1984
Varsta : 40
Re: Magazinele din orasul tau -experiente neplacute!
Tot la Sephora... in Cta... cand am ajuns sa platesc la casa o pudra, mi s a spus un pret mai mare cu 20 lei decat avea scris pe ea... am luat o oricum ca imi placea, dar mi am dat seama ca sunt varza la organizare... in afara la o asemenea faza as fi platit exact atat cat ma informa eticheta produsului ca, costa... asta pentru ca in afara, magazinele isi asuma raspunderea pentru greselile pe care se intampla sa le faca...
DaniHeart- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/10/2008
Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44
Nu neaparat la cosmetice, m-am dus de vreo 2 ori prin Carrefour Express sa cumpar niste dulciuri si am gasit produsele expirate. Sunt cam vraiste la organizare, o singura data am cumparat produsul expirat, l-am adus inapoi, mi-au returnat banii si au golit raftul cu produsul respectiv. A 2a oara doar le-am spus sa mai verifice si ei termenele de expirare.
Castiel- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2043
Data nasterii : 04/01/1982
Varsta : 42
Localizare : acasa
Şi eu am avut surprize neplăcute cu Sephora, nu erau marcate clar produsele care erau la reduceri. Plănuisem să iau un produs de care aveam nevoie, am ajuns la Sephora şi am văzut produsul marcat redus de la 54 de lei la 19 lei, evident că am zis să profit şi să iau 2...l-aş fi luat oricum şi la 54. Dar nu era la reduceri...era prost etichetat standul respectiv
Eu patit la Kaufland din Arad, foarte multe chestii expirate.
^Pai trebuia sa-i taxezi, mama lor!
La Kaufland nu aveau politica aia ca atunci cand gasesti un produs expirat primesti 1 leu de la ei? Sa vezi cum te scoteai cu cumparaturile
La Kaufland nu aveau politica aia ca atunci cand gasesti un produs expirat primesti 1 leu de la ei? Sa vezi cum te scoteai cu cumparaturile
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Habar n-am care e politica lor.
De atunci i-am evitat pe cat am putut, desi e la o aruncatura de bat de mine ...
De atunci i-am evitat pe cat am putut, desi e la o aruncatura de bat de mine ...
bei pipal, deci nu se poate asa ceva...am crezut ca o sa fac infarct aseara in Sephora...ce-am vazut!!!!???? ...evident, minunatul loc de preturi sexy..erau farduri mono (marca sephora), scoase din ambalaje, lasate asa in voia sortii de vinzare cu 15 lei (stiti ca ele sunt aproape 40 de lei), eu..sa fac pe naiva o intreb pe duduita aia daca astea sunt testere (fiind si descoperite) si imi zice asa senina ca NU, sunt de vinzare....BEI!!!!!!!! ATI LUAT-O RAZNA!!!!
Geisha- Ciocoflender Roz
^
am observat chestia asta si la noi. Dar eu credeam ca-s testere asa ca n-am mai intrebat
dar care e faza?! au voie sa le vanda asa?!
am observat chestia asta si la noi. Dar eu credeam ca-s testere asa ca n-am mai intrebat
dar care e faza?! au voie sa le vanda asa?!
nu!
cum sa aiba...ok, iar voi contacta OPC-ul
cum sa aiba...ok, iar voi contacta OPC-ul
Geisha- Ciocoflender Roz
bei, daca n-ar fi too faced-ul si cargo per cuvintul meu daca as avea vreo treaba cu sephora...dar le fac eu felul
Geisha- Ciocoflender Roz
care e numarul de la OPC?
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
mai, da o cautare pe gogu, ca nu-l stiu
Geisha- Ciocoflender Roz
Geisha- Ciocoflender Roz
anu trecut in mall-u din Timisoara mi-am comandat niste clatite cu frisca si caramel...am avut mare surpriza sa gasesc fire scurte de par pe farfurie , si nu era un fir ..doua erau foarte multe parca s-a tuns cineva pe farfuria aia ....am crezut ca mor de nervi , mi s-a facut scarba pe loc si le-am facut un scandal
de atunci nu am mai calcat in restaurantu ala
de atunci nu am mai calcat in restaurantu ala
claudya.- Strumf Roz
- Data de inscriere : 08/01/2010
Numarul mesajelor : 115
Data nasterii : 14/03/1994
Varsta : 30
Localizare : Timisoara
Stare de spirit : :)
Cand cumparati din Carrefour ,Real ,Cora ,etc. uitati-va cu atentie la produse,la creme daca-s sigilate ,sticle ,cutii de suc ,numarul plicurilor de ciocolata calda sau benzilor de ceara daca corespunde cu cel de pe cutie ,cutiile de pasta de dinti (te trezesti cu alta pasta de dinti) ,in cutiile de vopsea daca au tot ce trebuie ,la borcanele de cafea ,la cutiile de alune .
Deci orice e posibil ,eu am cumparat o cutie cu un borcan de cafea si un shaker si capacul de la borcan era crapat tot ,nici nu m-am uitat la cutie ca ma grabeam ,dar nici nu erau asezate calumea in cutie.
Am mai gasit pungi desfacute ,oameni care gustau din cutia de icre si o puneau la loc ,cadourile de la reviste erau furate si alte minuni.
Deci orice e posibil ,eu am cumparat o cutie cu un borcan de cafea si un shaker si capacul de la borcan era crapat tot ,nici nu m-am uitat la cutie ca ma grabeam ,dar nici nu erau asezate calumea in cutie.
Am mai gasit pungi desfacute ,oameni care gustau din cutia de icre si o puneau la loc ,cadourile de la reviste erau furate si alte minuni.
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
^^ muhaha!!! si eu am gasit un fir negru de par luuuuuuuuuuuuuuuuuuung intr-o galetusa de peste marinat acum 2 saptamani si mi s-a facut scarba ...mai demult am mai cumparat iaurt expirat de cateva zile, dar l-am dus inapoi si mi-am primit banii - il luasem de la chioscul de langa mine...
strawberry*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 28/10/2009
Numarul mesajelor : 3718
Data nasterii : 11/08/1991
Varsta : 33
Geisha a scris:bei pipal, deci nu se poate asa ceva...am crezut ca o sa fac infarct aseara in Sephora...ce-am vazut!!!!???? ...evident, minunatul loc de preturi sexy..erau farduri mono (marca sephora), scoase din ambalaje, lasate asa in voia sortii de vinzare cu 15 lei (stiti ca ele sunt aproape 40 de lei), eu..sa fac pe naiva o intreb pe duduita aia daca astea sunt testere (fiind si descoperite) si imi zice asa senina ca NU, sunt de vinzare....BEI!!!!!!!! ATI LUAT-O RAZNA!!!!
Eu de cate ori intru in Sephora ma uit la reduceri, si de vreo 3 ani vad aceleasi mono-uri Rainbow Priorities Iti dai seama ce expirate sunt, nu?
Macar la chestii mai periculoase au testere, de ex au rujuri reduse de la 40 la 19 lei si sunt sigilate bine de tot si au si testere
Doamne, ce greu e sa intru acolo si sa nu-mi iau nimic
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
eu am patit-o cu benzi de ceara de la veet , le luasem dintr-un marketPurple Owl a scris:Cand cumparati din Carrefour ,Real ,Cora ,etc. uitati-va cu atentie la produse,la creme daca-s sigilate ,sticle ,cutii de suc ,numarul plicurilor de ciocolata calda sau benzilor de ceara daca corespunde cu cel de pe cutie ,cutiile de pasta de dinti (te trezesti cu alta pasta de dinti) ,in cutiile de vopsea daca au tot ce trebuie ,la borcanele de cafea ,la cutiile de alune .
Endorfina- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 2696
Data nasterii : 01/01/1941
Varsta : 83
Localizare : Atlantida
Stare de spirit : unknown
eu sunt foarte dezamagita de sensiblu
luam f multe chestii de la ei
si cand am fost sa mi iau spuma lactacyd mi s-a parut cam scumpa, 38 de lei, emulsia era 28 de lei si nu mi-am mai luat; mi-am luat emulsie de la un magazin de cosmetice cu 20 lei
am intrat apoi in helpnet si acolo era spuma era 26 lei deci diferenta de 13 lei, nu de 2-3 lei acolo
si acum pe net comparam la mai multe produse si la fel, sunt diferente mari de pret intre sensiblu si alte farmacii/magazine
iar servetele 1+1 gratis, numai gratis nu sunt, costa 17 lei
de la DM luat cu 11 lei...
si tot la DM aceeasi spuma lactacyd era 18 lei ....
luam f multe chestii de la ei
si cand am fost sa mi iau spuma lactacyd mi s-a parut cam scumpa, 38 de lei, emulsia era 28 de lei si nu mi-am mai luat; mi-am luat emulsie de la un magazin de cosmetice cu 20 lei
am intrat apoi in helpnet si acolo era spuma era 26 lei deci diferenta de 13 lei, nu de 2-3 lei acolo
si acum pe net comparam la mai multe produse si la fel, sunt diferente mari de pret intre sensiblu si alte farmacii/magazine
iar servetele 1+1 gratis, numai gratis nu sunt, costa 17 lei
de la DM luat cu 11 lei...
si tot la DM aceeasi spuma lactacyd era 18 lei ....
greeneyes- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Varsta : 38
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK
eu la sensiblu am nimerit numai farmaciste nesuferite rau si despre preturi care sunt considerabil mai mari nu mai zic
crisnfr- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5233
Data nasterii : 18/05/1993
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Subiecte similare
» Voteaza Orasul
» Toamna in orasul tau - pana pe 25 octombrie
» http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-orusescu
» Concurs "Iarna in orasul tau"
» Toamna in orasul tau - pana pe 25 octombrie