Forumul Roz
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Chat Box
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptyDum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d

» materiale la metru pentru idei frumoase
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptyMier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa

» Creme de fata, de ochi...
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptyMier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes

» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptySam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21

» rinoplastie
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptyMier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza

» Medic estetician bun
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptyVin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza

» marirea sanilor cu physiobust
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptyVin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza

» rochia mea de mireasa
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptyMar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d

» fund bombat...:">
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptyLun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza

» lucruri de care nu mai ai nevoie
Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! EmptySam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20

DecoArtis

Parteneri

Magazinele din orasul tau -experiente neplacute!

+9
strawberry*
claudya.
Purple Owl
Amber
Roxie1
licuricel
Castiel
DaniHeart
Geisha
13 participanți

In jos

Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! Empty Magazinele din orasul tau -experiente neplacute!

Mesaj Scris de Geisha Dum Sept 20 2009, 05:22

Ok, s-a intimplat sa cumparati produse si sa descoperiti ulterior ca erau alterate, ati facut ceva in sensul asta?

Eu da, in vara cand am fost in Sephora m-am uitat la standurile de reduceri, cam 90% din produsele de acolo sunt expirate iar altele sunt pe punctul de a expira...

M-am enervat si le-am scris celor de la OPC, am primit raspuns inapoi de la ei in care imi spuneau ca imi multumesc pentru sesizare, de restul se vor ocupa..

Soooooooo
Geisha
Geisha
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Data de inscriere : 13/09/2009

Numarul mesajelor : 1077
Data nasterii : 02/03/1984
Varsta : 40

Sus In jos

Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! Empty Re: Magazinele din orasul tau -experiente neplacute!

Mesaj Scris de DaniHeart Dum Sept 20 2009, 05:44

Tot la Sephora... in Cta... cand am ajuns sa platesc la casa o pudra, mi s a spus un pret mai mare cu 20 lei decat avea scris pe ea... am luat o oricum ca imi placea, dar mi am dat seama ca sunt varza la organizare... in afara la o asemenea faza as fi platit exact atat cat ma informa eticheta produsului ca, costa... asta pentru ca in afara, magazinele isi asuma raspunderea pentru greselile pe care se intampla sa le faca...
DaniHeart
DaniHeart
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Data de inscriere : 13/10/2008

Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44

Sus In jos

Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! Empty Re: Magazinele din orasul tau -experiente neplacute!

Mesaj Scris de Castiel Mar Sept 22 2009, 13:22

Nu neaparat la cosmetice, m-am dus de vreo 2 ori prin Carrefour Express sa cumpar niste dulciuri si am gasit produsele expirate. Sunt cam vraiste la organizare, o singura data am cumparat produsul expirat, l-am adus inapoi, mi-au returnat banii si au golit raftul cu produsul respectiv. A 2a oara doar le-am spus sa mai verifice si ei termenele de expirare.
Castiel
Castiel
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 2043
Data nasterii : 04/01/1982
Varsta : 42
Localizare : acasa

Sus In jos

Mesaj Scris de licuricel Sam Oct 03 2009, 15:19

Şi eu am avut surprize neplăcute cu Sephora, nu erau marcate clar produsele care erau la reduceri. Plănuisem să iau un produs de care aveam nevoie, am ajuns la Sephora şi am văzut produsul marcat redus de la 54 de lei la 19 lei, evident că am zis să profit şi să iau 2...l-aş fi luat oricum şi la 54. Dar nu era la reduceri...era prost etichetat standul respectiv Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 127958
licuricel
licuricel
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 562
Data nasterii : 08/11/1982
Varsta : 42
Localizare : Bucureşti
Stare de spirit : mi-e o lene de mă doare....

http://manie.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxie1 Lun Oct 05 2009, 03:25

Eu patit la Kaufland din Arad, foarte multe chestii expirate.
Roxie1
Roxie1
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 11029
Data nasterii : 16/09/1987
Varsta : 37
Localizare : NY
Stare de spirit : hardcore

https://www.youtube.com/Roxie99Roxie

Sus In jos

Mesaj Scris de Amber Sam Oct 10 2009, 09:22

^Pai trebuia sa-i taxezi, mama lor!
La Kaufland nu aveau politica aia ca atunci cand gasesti un produs expirat primesti 1 leu de la ei? Sa vezi cum te scoteai cu cumparaturile Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 67398
Amber
Amber
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxie1 Lun Oct 12 2009, 17:21

Habar n-am care e politica lor.
De atunci i-am evitat pe cat am putut, desi e la o aruncatura de bat de mine ... Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 743434
Roxie1
Roxie1
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Geisha Sam Noi 14 2009, 20:27

bei pipal, deci nu se poate asa ceva...am crezut ca o sa fac infarct aseara in Sephora...ce-am vazut!!!!???? ...evident, minunatul loc de preturi sexy..erau farduri mono (marca sephora), scoase din ambalaje, lasate asa in voia sortii de vinzare cu 15 lei (stiti ca ele sunt aproape 40 de lei), eu..sa fac pe naiva o intreb pe duduita aia daca astea sunt testere (fiind si descoperite) si imi zice asa senina ca NU, sunt de vinzare....BEI!!!!!!!! ATI LUAT-O RAZNA!!!! Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 353162
Geisha
Geisha
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxie1 Dum Noi 15 2009, 00:31

^
am observat chestia asta si la noi. Dar eu credeam ca-s testere asa ca n-am mai intrebat Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 417324

dar care e faza?! au voie sa le vanda asa?!
Roxie1
Roxie1
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Geisha Dum Noi 15 2009, 00:45

nu!

cum sa aiba...ok, iar voi contacta OPC-ul
Geisha
Geisha
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxie1 Dum Noi 15 2009, 02:05

Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 417324 corect
Roxie1
Roxie1
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Sus In jos

Mesaj Scris de Geisha Dum Noi 15 2009, 04:59

bei, daca n-ar fi too faced-ul si cargo per cuvintul meu daca as avea vreo treaba cu sephora...dar le fac eu felul
Geisha
Geisha
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Purple Owl Dum Noi 15 2009, 05:01

care e numarul de la OPC?
Purple Owl
Purple Owl
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret

Sus In jos

Mesaj Scris de Geisha Dum Noi 15 2009, 05:09

mai, da o cautare pe gogu, ca nu-l stiu Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 186367
Geisha
Geisha
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Geisha Dum Noi 15 2009, 05:10

Geisha
Geisha
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de claudya. Dum Ian 17 2010, 02:37

anu trecut in mall-u din Timisoara Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 343545 mi-am comandat niste clatite cu frisca si caramel...am avut mare surpriza sa gasesc fire scurte de par pe farfurie , si nu era un fir ..doua Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 86908 erau foarte multe parca s-a tuns cineva pe farfuria aia ....am crezut ca mor de nervi , mi s-a facut scarba pe loc si le-am facut un scandal

de atunci nu am mai calcat in restaurantu ala Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 15925
claudya.
claudya.
Strumf Roz
Strumf Roz

Data de inscriere : 08/01/2010

Numarul mesajelor : 115
Data nasterii : 14/03/1994
Varsta : 30
Localizare : Timisoara
Stare de spirit : :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Purple Owl Lun Ian 25 2010, 11:44

Cand cumparati din Carrefour ,Real ,Cora ,etc. uitati-va cu atentie la produse,la creme daca-s sigilate ,sticle ,cutii de suc ,numarul plicurilor de ciocolata calda sau benzilor de ceara daca corespunde cu cel de pe cutie ,cutiile de pasta de dinti (te trezesti cu alta pasta de dinti) ,in cutiile de vopsea daca au tot ce trebuie ,la borcanele de cafea ,la cutiile de alune . ranjet

Deci orice e posibil ,eu am cumparat o cutie cu un borcan de cafea si un shaker si capacul de la borcan era crapat tot ,nici nu m-am uitat la cutie ca ma grabeam ,dar nici nu erau asezate calumea in cutie.
Am mai gasit pungi desfacute ,oameni care gustau din cutia de icre si o puneau la loc ,cadourile de la reviste erau furate si alte minuni.
Purple Owl
Purple Owl
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret

Sus In jos

Mesaj Scris de strawberry* Mar Ian 26 2010, 05:18

^^ muhaha!!! si eu am gasit un fir  negru de par luuuuuuuuuuuuuuuuuuung intr-o galetusa de peste marinat acum 2 saptamani si mi s-a facut scarba ...mai demult am mai cumparat iaurt expirat de cateva zile, dar l-am dus inapoi si mi-am primit banii - il luasem de la chioscul de langa mine...
strawberry*
strawberry*
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Data de inscriere : 28/10/2009

Numarul mesajelor : 3718
Data nasterii : 11/08/1991
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de Joice1 Vin Ian 29 2010, 20:35

Geisha a scris:bei pipal, deci nu se poate asa ceva...am crezut ca o sa fac infarct aseara in Sephora...ce-am vazut!!!!???? ...evident, minunatul loc de preturi sexy..erau farduri mono (marca sephora), scoase din ambalaje, lasate asa in voia sortii de vinzare cu 15 lei (stiti ca ele sunt aproape 40 de lei), eu..sa fac pe naiva o intreb pe duduita aia daca astea sunt testere (fiind si descoperite) si imi zice asa senina ca NU, sunt de vinzare....BEI!!!!!!!! ATI LUAT-O RAZNA!!!! Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 353162

Eu de cate ori intru in Sephora ma uit la reduceri, si de vreo 3 ani vad aceleasi mono-uri Rainbow Priorities Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 417324 Iti dai seama ce expirate sunt, nu? Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 417324
Macar la chestii mai periculoase au testere, de ex au rujuri reduse de la 40 la 19 lei si sunt sigilate bine de tot si au si testere Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 41589
Doamne, ce greu e sa intru acolo si sa nu-mi iau nimic Magazinele din orasul tau -experiente neplacute! 417324

Joice1
Very Roz
Very Roz

Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!

Sus In jos

Mesaj Scris de Endorfina Vin Ian 29 2010, 23:02

Purple Owl a scris:Cand cumparati din Carrefour ,Real ,Cora ,etc. uitati-va cu atentie la produse,la creme daca-s sigilate ,sticle ,cutii de suc ,numarul plicurilor de ciocolata calda sau benzilor de ceara daca corespunde cu cel de pe cutie ,cutiile de pasta de dinti (te trezesti cu alta pasta de dinti) ,in cutiile de vopsea daca au tot ce trebuie ,la borcanele de cafea ,la cutiile de alune . ranjet

Deci orice e posibil ,eu am cumparat o cutie cu un borcan de cafea si un shaker si capacul de la borcan era crapat tot ,nici nu m-am uitat la cutie ca ma grabeam ,dar nici nu erau asezate calumea in cutie.
Am mai gasit pungi desfacute ,oameni care gustau din cutia de icre si o puneau la loc ,cadourile de la reviste erau furate si alte minuni.
eu am patit-o cu benzi de ceara de la veet , le luasem dintr-un market
Endorfina
Endorfina
Membru Fondator
Membru Fondator

Data de inscriere : 17/09/2008

Numarul mesajelor : 2696
Data nasterii : 01/01/1941
Varsta : 83
Localizare : Atlantida
Stare de spirit : unknown

Sus In jos

Mesaj Scris de greeneyes Joi Apr 01 2010, 03:07

eu sunt foarte dezamagita de sensiblu
luam f multe chestii de la ei
si cand am fost sa mi iau spuma lactacyd mi s-a parut cam scumpa, 38 de lei, emulsia era 28 de lei si nu mi-am mai luat; mi-am luat emulsie de la un magazin de cosmetice cu 20 lei
am intrat apoi in helpnet si acolo era spuma era 26 lei deci diferenta de 13 lei, nu de 2-3 lei acolo
si acum pe net comparam la mai multe produse si la fel, sunt diferente mari de pret intre sensiblu si alte farmacii/magazine
iar servetele 1+1 gratis, numai gratis nu sunt, costa 17 lei
de la DM luat cu 11 lei...
si tot la DM aceeasi spuma lactacyd era 18 lei ....
greeneyes
greeneyes
Membru Fondator
Membru Fondator

Data de inscriere : 16/09/2008

Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Varsta : 38
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK

Sus In jos

Mesaj Scris de crisnfr Sam Aug 07 2010, 09:47

eu la sensiblu am nimerit numai farmaciste nesuferite rau si despre preturi care sunt considerabil mai mari nu mai zic
crisnfr
crisnfr
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 5233
Data nasterii : 18/05/1993
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum