concurs-machiajul saptamanii
+67
strumfi
b_ioana_67
evanescence
Amber
JulieM
Pantera
ritza
simonik2012
lola_pixie
alesonne
adry_cappy
Ella@
DaniHeart
Gabi
anaissa
ale_m
Castiel
anna23
mirelush20
deena
Criiis
bibilush
Rose Aura
darkshadow_kitty
Kallisto
Mika20
Nikoll
Lore_Inside
moony11
alifie21
chatte
isis
Sizzla
Tasha
Peachy
Cathy
crisnfr
Chocolate
yanna
dulcinika007
diana22
scot
pissy14
Cleo
olimpie
Ankme
Geisha
Joice1
purple
Dianka
anya
irene_d
ella
Summer
silvia_air
deea_brunety
ElizaD
BoboHairMakeup
licuricel
MicaNarcisa
Roxie1
ale*
Squint
posh
*Spiridusa
anduza77
edith
71 participanți
Pagina 3 din 23
Pagina 3 din 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Re: concurs-machiajul saptamanii
nu stiu de tfsi
spune-mi mai multe
mie cea de la radiant mi se pare buna
spune-mi mai multe
scot a scris:nu stiu de tfsi
spune-mi mai multe
uite aici detalii pe blogul anaissei:
http://cosmeticelatest.blogspot.com/
Ankme a scris: no da dc sa se dea cu fdt de ten? sa acopere ce? fondul de ten este facut ca sa acopere inperfectiunile pielii, uneori decat sa fie in strat de tencuiala si cu 5 nuante mai inchis mai bine deloc.
ca o completare la ce-a zis ella, indiferent de cat de perfect ai avea tenul, sunt sigura ca o uniformizare a culorii pe fata nu strica. sunt si fonduri de ten lejere, au aparut multe texturi, nu le gasesc prea nocive. eu recunosc ca sunt dependenta de fond de ten, nu ca as imperfectiuni pe ten, dar as renunta la rimel/fard/gloss, in favoarea fondului de ten.
cred ca isi permit sa umble cu fata "descoperita" cele care au un ten de bebelus. dar la ce poluare exista la noi in tara, banuiesc ca sunt putine norocoase. Personal, un machiaj fara fond de ten mi se pare incomplet.
diana22- Strumf Roz
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 359
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
sa nu-mi spuna ea mie ca are blog.. ce urat :P acum m-am lamurit
mercic
mercic
Eu nu am folosit niciodata fdt :fard:
Nu am ten de bebelus dar nici probleme mari... nici nu ma machiez zilnic iar atunci cand o fac folosesc culori destul de neutre. Tot planuiesc sa imi cumpar sa vad cum e...poate nu ma mai pot desparti de el dupa aceea:))
Nu am ten de bebelus dar nici probleme mari... nici nu ma machiez zilnic iar atunci cand o fac folosesc culori destul de neutre. Tot planuiesc sa imi cumpar sa vad cum e...poate nu ma mai pot desparti de el dupa aceea:))
Summer- Bebe Roz
Numarul mesajelor : 38
Data nasterii : 15/02/1990
Varsta : 34
inaugurarea trusei cu 88 de nuante credeti.ma ca in realitate se vad culorile muuult mai bine,chiar ma gandeam ce culori tari am folosiiit..am facut poza cu macro si tot nu se vad....trebuia sa fie alt rezultat.in fine .rimel avon brown waterproof.ca inspiratie am folosit pozele puse de licuricel cred cu multe tipuri de soluri.daca am gresit ceva sa.mi spuneti,nu ma supar.vreau sa invaaaat
e mai debraba un nude asa.i?
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
summer atunci ai grija sa iei ceva bun ca sa nu fii dezamagita; daca zici ca nu folosesti incearca fdt mineral: lilylolo.com (astea-mi plac mie)
edith cred ca ar trebui sa incerci o mascara mai buna care sa nu-ti mai lipeasca genele
edith cred ca ar trebui sa incerci o mascara mai buna care sa nu-ti mai lipeasca genele
asa fac toate rimelurile waterproof vreo 4 am avut pana acum.
daca aveti vreo recomandare let me know...
edith- Membru Fondator
dar nu trebuie sa folosesti waterproof neaparat... sunt rimeluri care nu curg si nu sunt waterproof si arata muuult mai bine
Eu folosesc shock de la avon sunt ff multumita si nu se lipesc genele iar cele waterproof nu folosesc ma ustura ochii de la el...:)edith a scris:asa fac toate rimelurile waterproof vreo 4 am avut pana acum.
*Spiridusa- Ciumpalac Roz
Numarul mesajelor : 732
Data nasterii : 12/02/1990
Localizare : Acasa :P:P
tot shock de la avon folosesc si eu si imi place foarte mult,alungeste genele dar nu le incarca foarte mult.e preferatul meu
dulcinika007- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 26/09/2008
Numarul mesajelor : 1318
Data nasterii : 13/05/1990
Localizare : tara piticilor
uite ca nu le lipeste
edith- Membru Fondator
n.am avut experiente tocmai bune cu rimelurile normale,se intind...si mi.e cam frica sa nu ma mazgalescscot a scris:dar nu trebuie sa folosesti waterproof neaparat... sunt rimeluri care nu curg si nu sunt waterproof si arata muuult mai bine
asta e super full mascara waterproof
o sa refac machiajul ca nu.mi place.e mult prea simplu si cam....inexistent in poze :tits:
edith- Membru Fondator
si iti trebuie si un anticearcan neaparat
eu am mascara de volum de la l'oreal si nu am avut probleme
aveam anticearcan (oriflame) si cam atat....fdt nu
maine o sa dreg grseala
maine o sa dreg grseala
edith- Membru Fondator
scot a scris:
mie imi plac genele ei, iar eu ma dau cu rimel de 3-4 ori, imi plac genele incarcate, daca tot ma dau cu rimel, nu vreau sa fie "natural", poate intr-o zi mai proasta sa dau doar o data cu rimel, cat sa intoarca putin genele
scot a scris:si iti trebuie si un anticearcan neaparat
daca nu a folosit fond de ten, e greu sa se dea cu anticearcan ....... s-ar vedea urat
scot a scris:Ankme a scris:dc nu este complet un look fara fdt de ten? fara suparare, dar unii NU AU NEVOIE de asa ceva.
regret sa te contrazic, insa toata lumea are nevoie de fdt.. difera doar puterea de acoperire.. in plus e baza pentru fard
daca te uiti la cateva poze de pe acest topic vei vedea cum se vede machiajul la persoanele care au folosit fdt fata de ele care nu au folosit
nu spun sa te dai cu fdt zilnic, insa in cazul asta (daca nu folosesti) nu te machezi decat cu gloss si mascara
corect.f corect spus ankme.uite eu am 14 ani si cum sunt la varsta adolescentei se presupune ca ar trebuie sa am cosuri.dar eu nu am NICIUNUL.asta ca imi mai apare cateodata unul e altceva.cunosc fete de 14-15 ani care au fata plina plina plina de cosuri si mai ales bubite din alea mici pe frunte :ralluka:
pissy14- Bebe Roz
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 18
Data nasterii : 24/12/1994
Varsta : 29
pissy tipul tenului de cele mai multe ori e ereditar...so multumeste.le parintilor :tits: ori mom ori dad
edith- Membru Fondator
da?atunci le multumesc la amandoi :degetica:
pissy14- Bebe Roz
pissy, ai doar 14 ani, noi suntem trecute de 20 :) nici noi nu foloseam fond de ten la 14 ani
posh a scris:pissy, ai doar 14 ani, noi suntem trecute de 20 :) nici noi nu foloseam fond de ten la 14 ani
sunt mica :janis:
pissy14- Bebe Roz
edith a scris:
n.am avut experiente tocmai bune cu rimelurile normale,se intind...
Same here! A trecut mult timp pana sa gasesc rimeluri care nu-mi lasau negru sub ochi in 3-4 ore. Insa de waterproof ma feresc, doar la ocazii foarte speciale, pentru ca e mai dur cu genele si din cate am remarcat nu se aplica la fel de frumos.
Incearca de la Max Factor sau Bourjois, mie astea nu mi se intind. Mai ales Max Factor. Nu-s tare ieftine...dar asta e, macar sa stiu ca e bun :)
yanna- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 66
Data nasterii : 13/04/1987
astept sa apara unica sa.mi iau rimelul de la bourjois
edith- Membru Fondator
posh a scris:scot a scris:
mie imi plac genele ei, iar eu ma dau cu rimel de 3-4 ori, imi plac genele incarcate, daca tot ma dau cu rimel, nu vreau sa fie "natural", poate intr-o zi mai proasta sa dau doar o data cu rimel, cat sa intoarca putin genele
incarcate, cu volum, dar nu lipite...
pissy14 a scris:
corect.f corect spus ankme.uite eu am 14 ani si cum sunt la varsta adolescentei se presupune ca ar trebuie sa am cosuri.dar eu nu am NICIUNUL.asta ca imi mai apare cateodata unul e altceva.cunosc fete de 14-15 ani care au fata plina plina plina de cosuri si mai ales bubite din alea mici pe frunte :ralluka:
la varsta ta nici nu ar trebui sa te machezi
^^^Bourjois in Unica? Nu era de la Deborah?
yanna- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 66
Data nasterii : 13/04/1987
Opaaaaaaaaa!!! Concurs de care eu nu stiam.
Data viitoare trimiteti si voi un mail la utilizatori sa stie lumea ce se mai intampla pe forum.
Data viitoare trimiteti si voi un mail la utilizatori sa stie lumea ce se mai intampla pe forum.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
scot a scris:pissy14 a scris:
la varsta ta nici nu ar trebui sa te machezi
nu esti chiar la adolescenta...dupa mine adolescenta incepe undeva dupa 15 ani si se termina pe la 19 (adica perioada liceului).
si nici eu nu ma machiam pe la 14 ani, pe la 15 abea am inceput sa ma dau light cu pudra ca am o pata roz mare pe nas. dupa aia am trecut treptat la creion, fond de ten, rimel si farduri.
insa repet, nu cred ca e necesar fdt ptr toata lumea. si daca e sa vrei sa protejeze ceva dc tocma fondul de ten? dc nu o crema de ex......but it's my opinion hai sa nu ne mai certam.
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Varsta : 32
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
Eu am aproape 27 de ani şi sunt zile în care mă dau doar cu anticearcăn, nu şi cu fond de ten. Dacă tenul este curat şi arată bine cu puţin blush doar...nu văd nevoia de fond de ten. Vara m-am dat zilnic cu cel mineral pentru spf iar în zilele în care nu m-am dat m-a prins soarele şi m-am umplut de pete maronii gen pistrui.
ankme- mami ai ramas cu sechele? nu se cearta nimeni
ella- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 131
Data nasterii : 19/05/1989
Varsta : 35
Localizare : Bc/Iasi
daaa cam asa ceva atunci nu "cearta" ci "discutie in contradictoriu"
Ankme- Ciocoflender Roz
Au traumatizat fata răutăcioasele alea ....lasă Ankme că se constipă ele...vezi tu...eu sunt ca mama omida, adevărata mama omida...urările mele se îndeplinesc
mama omida nu vrei sa-mi cetesti in palma?
Ankme- Ciocoflender Roz
dă dragoste si bani...ca serviciu hă hă mai e :tanto2:
Ankme- Ciocoflender Roz
ptu!!!
Dă dragoste...tă iubeşte un cavaler dă neagră şi gându' lui la gându' tău este mereu..
Iar dă bani...dă bani ca să-ţi mai zic că e criză şi cosmeticele ie scumpe, mâncaţiaş :blocat: :)
[nu mai fac previziuni, că ne mută la vrăjitorii şi incantaţii dacă nu stăm pe subiect şi să vezi acolo bătaie de cap] :)
Dă dragoste...tă iubeşte un cavaler dă neagră şi gându' lui la gându' tău este mereu..
Iar dă bani...dă bani ca să-ţi mai zic că e criză şi cosmeticele ie scumpe, mâncaţiaş :blocat: :)
[nu mai fac previziuni, că ne mută la vrăjitorii şi incantaţii dacă nu stăm pe subiect şi să vezi acolo bătaie de cap] :)
licuricel a scris:Eu am aproape 27 de ani şi sunt zile în care mă dau doar cu anticearcăn, nu şi cu fond de ten. Dacă tenul este curat şi arată bine cu puţin blush doar...nu văd nevoia de fond de ten. Vara m-am dat zilnic cu cel mineral pentru spf iar în zilele în care nu m-am dat m-a prins soarele şi m-am umplut de pete maronii gen pistrui.
de acord cu tine, pe timpul verii nici eu nu ma dau cu fond de ten prea mult, mai mult blush. Si nici in restul anotimpului nu ma dau cu fond de ten in fiecare zi, doar cand ies afara.
La loc comanda, editez că m-am sucit de popou. Eu încerc să fie totul ok cu concursul dar am aşa un feeling că se va găsi probabil vreo nemulţumită să comenteze şi să mă acuze de discriminare împotriva celor care nu au venit aici...aşa că mai bine separ de tot şi gata. Pot oferi două premii aşa ca unul va fi pentru pozele postate aici şi pentru fetele roz, iar unul pentru participantele de pe e-joy. Ce este postat în ambele locuri va intra în categoria "forum roz", iar ce este postat doar acolo este separat.
Sper să nu va deranjeze decizia mea, vreau doar să fie totul ok. De când s-a produs schisma şi până acum am ajuns să prefer acest forum din cauza atmosferei şi a interfeţei şi bineînţeles a utilizatorilor.
Aşa că aştept pozele cu machiajele voastre, momentan mi-a plăcut ceea ce am văzut.
Am o singură sugestie pentru Bobo. Din păcate machiajul postat de el nu prea pare a se încadra în temă, din cauza modului în care este făcută fotografia văd doar tuş şi fard alb sau gri sidefat. Aşa că dragă Bobo, dacă ai vrea să postezi o altă poză...eventual fă machiajul pe tine...nu contează că eşti băiat, pui ochişorii cum au pus şi alte fete...Ce zici?
Sper să nu va deranjeze decizia mea, vreau doar să fie totul ok. De când s-a produs schisma şi până acum am ajuns să prefer acest forum din cauza atmosferei şi a interfeţei şi bineînţeles a utilizatorilor.
Aşa că aştept pozele cu machiajele voastre, momentan mi-a plăcut ceea ce am văzut.
Am o singură sugestie pentru Bobo. Din păcate machiajul postat de el nu prea pare a se încadra în temă, din cauza modului în care este făcută fotografia văd doar tuş şi fard alb sau gri sidefat. Aşa că dragă Bobo, dacă ai vrea să postezi o altă poză...eventual fă machiajul pe tine...nu contează că eşti băiat, pui ochişorii cum au pus şi alte fete...Ce zici?
până duminică la ora 22 last entry, apoi cam pe la 22.30-23.00 anunţ ce am ales
nu e voie! fetele grase nu are voie la concurs
crisnfr- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5233
Data nasterii : 18/05/1993
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
adica fetele grele :janis:
crisnfr- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5233
Data nasterii : 18/05/1993
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
woaaa crisss m-am super suparat. vreau sa ne certam
Da vreau si eu un machiaj pot?pot?pot? macar la cum m-am machiat azi? :tipat:
Da vreau si eu un machiaj pot?pot?pot? macar la cum m-am machiat azi? :tipat:
Pagina 3 din 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Subiecte similare
» Bunaciunea Saptamanii - Seinfeld :)))
» Votare concurenti - machiajul saptamanii - incheiat 22 octobbrie
» Votare concurente Machiajul saptamanii
» Votare concurente Machiajul saptamanii (29 nov-18 dec )
» Propuneri pentru Bunaciunea saptamanii
» Votare concurenti - machiajul saptamanii - incheiat 22 octobbrie
» Votare concurente Machiajul saptamanii
» Votare concurente Machiajul saptamanii (29 nov-18 dec )
» Propuneri pentru Bunaciunea saptamanii
Pagina 3 din 23
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie