concurs-machiajul saptamanii
+67
strumfi
b_ioana_67
evanescence
Amber
JulieM
Pantera
ritza
simonik2012
lola_pixie
alesonne
adry_cappy
Ella@
DaniHeart
Gabi
anaissa
ale_m
Castiel
anna23
mirelush20
deena
Criiis
bibilush
Rose Aura
darkshadow_kitty
Kallisto
Mika20
Nikoll
Lore_Inside
moony11
alifie21
chatte
isis
Sizzla
Tasha
Peachy
Cathy
crisnfr
Chocolate
yanna
dulcinika007
diana22
scot
pissy14
Cleo
olimpie
Ankme
Geisha
Joice1
purple
Dianka
anya
irene_d
ella
Summer
silvia_air
deea_brunety
ElizaD
BoboHairMakeup
licuricel
MicaNarcisa
Roxie1
ale*
Squint
posh
*Spiridusa
anduza77
edith
71 participanți
Pagina 20 din 23
Pagina 20 din 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: concurs-machiajul saptamanii
aha... da' aici nu suntem profe... aici suntem doar roz...
DaniHeart- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/10/2008
Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44
Roxie66 a scris:
Eliza : sunt cu ochii pe tine Putin dispar din peisaj ...
E bine sa stiu ca te gandesti la mine :) DAR UNDE DISPARI? Nu pleca... din viata mea... iubirea mea.. voi fi a ta... meeerreeeeeeeuuuu (ok.. oficial o iau razzznnnaaaa)!
ElizaD- Ciumpalac Roz
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 701
Data nasterii : 28/12/1981
Varsta : 42
putine machiaje deocamdata
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
cam da.....
Geisha- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1077
Data nasterii : 02/03/1984
Varsta : 40
ai si tu puntica rabdare sa vezi cate vor fi. Si eu voi participa doar sa-mi gasesc un corset crem
da, adica au fost teme mai greute si tot au participat fetele (de ex: look de sirena)..sunt convinsa ca si acum vor fi participante.
Geisha- Ciocoflender Roz
Roxie66 a scris:ai si tu puntica rabdare sa vezi cate vor fi. Si eu voi participa doar sa-mi gasesc un corset crem
Am eu 2 :) Unul tie si unul mie Ne luam?
ElizaD- Ciumpalac Roz
si eu o sa particip promit adica incerc. dar sunt ataaaat de obosita...fac meditatii, meditez ma duc la scoala aia oribila de tortura tot ce fac in ultima vreme e sa dorm
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Varsta : 32
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
M-a pălit şi pe mine o idee de machiaj dă miresică, dar sunt nehotărâtă, nu ştiu dacă îl pot realiza mulţumitor. Mai avem timp până la finalul săptămânii...nu?
eu ma bazez numai pe sfarsitul sap initial doream sa fac o juma de fata mire si jumate mireasa, ceva funky. dar cum timpu ma fu*e o sa fac ceva normal...poate imi vrea cineva ideea, cineva priceput si mai creativ ca mine
Ankme- Ciocoflender Roz
si eu vreau sa particip , fetelor, pana cand putem posta ca imi este cam greu sa caut in urma , ankme la ce materie oferi meditatii?
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Localizare : Constanta
tu aduci idei si fraise le pune in practica
edith- Membru Fondator
dau meditatii lu iubita-miu la mate (ce imi zice meditatoru ii zic si eu lui). glumesc, ii dau meditatii unui copchilas de clasa a 4-a la engleza.
Ankme- Ciocoflender Roz
^ ce frumos, eu deabea am timp sa imi fac lectiile plus ca deja incep olimpiadele :Amaria:
Gabi- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Localizare : Constanta
edith,ma bag acum la un machiaj special pt tine sa nu mai fi supi ca nu sunt multe machiaje,revin cu poze later
Mika20- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3292
Data nasterii : 10/06/1989
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Zapacita :)))
am fost gand la gand
am intrat aici sa te anunt pe tine (mika) si pe fraise sa mai faceti un machiaj...
fraise-in pozele anterioare nu se prea vede machiajul....m.,as bucura daca mai postezi
mika-la fel,mai vreau un machiaj.....si cu toata fata,bien ?
:pupic:
am intrat aici sa te anunt pe tine (mika) si pe fraise sa mai faceti un machiaj...
fraise-in pozele anterioare nu se prea vede machiajul....m.,as bucura daca mai postezi
edith- Membru Fondator
uuuuu.abia astept sa vina sambata sa fac si eu varianta mea..
Geisha- Ciocoflender Roz
abia astept !
bibilush mom ti.a vazut machiajul sirena si i.a placut tare mult la fel a zis si ea,ca pare din revista
bibilush mom ti.a vazut machiajul sirena si i.a placut tare mult la fel a zis si ea,ca pare din revista
edith- Membru Fondator
:hairomania:
Geisha- Ciocoflender Roz
Saru'mana pt mami :pupic: ! Edith, ai zis ca vrei sa ma intrebi ceva si de o saptamana tot astept. Ia trimite un pm'u la mine daca te pot ajuta :)
P.S. pt fete: ati pus machiaje frumoase pana acum, dar unde sunt toate miresicile care au zis ca vor posta. Putintele momentan! :)
P.S. pt fete: ati pus machiaje frumoase pana acum, dar unde sunt toate miresicile care au zis ca vor posta. Putintele momentan! :)
bibilush- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
edith,voi mai pune un machiaj cu toata fata,am vrut sa-l fac azi dar s-au ivit altele,dar maine seara il voi face si il voi posta :pupic:edith a scris:am fost gand la gand
Mika20- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3292
Data nasterii : 10/06/1989
Stare de spirit : Zapacita :)))
e..mai aveti timp pana duminica seara.....daca tot nu reusiti il mai prelungesc cu o zi...doua
edith- Membru Fondator
bibilush o sa vorbim cat de curand
ce ma bucur ca te.am gasit.o sa te obosesc cu 459568458348743 de intrrbari
ce ma bucur ca te.am gasit.o sa te obosesc cu 459568458348743 de intrrbari
edith- Membru Fondator
edith am si eu o intrebare:trebuie sa pune poze cu toata fata? eu am facut azi un "look" da n-am facut poze cu toata fata
deea_brunety- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 875
Data nasterii : 30/11/1988
Stare de spirit : happyyyyy
cum crezi deea.....
edith- Membru Fondator
but you are the boss eu nu prea as vrea sa pun cu toata fata k mi-au aparut niste monstruleti dar dk e o sa pun poze cu toata fata da peste cateva zile...poate mai trec :pardon:
deea_brunety- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 875
Data nasterii : 30/11/1988
Stare de spirit : happyyyyy
deea oricum aveti dreptul la 2 machiaje....deci poti pune si -si
edith- Membru Fondator
Edith, din partea mea poti pune cate intrebari vrei ca iti raspund cu placere!
On-topic: zilele astea am tot ajuns tarziu de la lucru, caci am stat cam dublu insa incerc maine sa fac un machiaj daca reusesc ( sunt racitaaaa de nu mai pot, am luat de la pitici ) !
Intrebare: am inteles ca trebuie toata fata, insa trebuie si imbracamintea cat de cat sau e de ajuns o poza cu rochia? nu asi reusi sa stau acum intr-un corset nici batuta !
On-topic: zilele astea am tot ajuns tarziu de la lucru, caci am stat cam dublu insa incerc maine sa fac un machiaj daca reusesc ( sunt racitaaaa de nu mai pot, am luat de la pitici ) !
Intrebare: am inteles ca trebuie toata fata, insa trebuie si imbracamintea cat de cat sau e de ajuns o poza cu rochia? nu asi reusi sa stau acum intr-un corset nici batuta !
bibilush- Membru V.I.P
mmmaaaaiiiiii de imbracaminte nu am scris nimic.nu trebuie sa va imbracati cu rochii.....corsete etc....dar daca vreti....eu nu ma supar ci doar sa postati poze cu rochite de mirese...care va plac
puteti pune poze in care sa se vada un ochi....2....toata fata....cum vreti voi
hai maaaa ca sunt clare regulile .dati cateva pagini inapoi daca aveti alte intrebari
daca fetele se imbraca in rochite nu e un must sa castige ....
spor! :janis:
puteti pune poze in care sa se vada un ochi....2....toata fata....cum vreti voi
hai maaaa ca sunt clare regulile .dati cateva pagini inapoi daca aveti alte intrebari
daca fetele se imbraca in rochite nu e un must sa castige ....
spor! :janis:
edith- Membru Fondator
Stiu Edith si sorry daca te stresez dar vad in enspe parti momentan si nu prea reusesc sa citesc tot ce se scrie! Arat ca moartea'n vacanta
SI am vazut ca fetele ziceau ceva de corsete sau rochite si am zis sa ma lamuresc
Mulshumeshc tanti! :ankme:
SI am vazut ca fetele ziceau ceva de corsete sau rochite si am zis sa ma lamuresc
Mulshumeshc tanti! :ankme:
bibilush- Membru V.I.P
gagici...cred ca ce o sa zic o sa va supere putin, dar am incredere ca o sa va si treaca
dar am asa un vibe ca nu prea sunteti sigure pe tema asta, desi este o tema atit de delicata, de frumoasa...unele ne gindim "cum am vrea sa fie" si altele "se gindesc cum ar fi vrut sa fie", fiti creative, faceti lucrurile asa cum le simtiti...dar hai sa tratam aceasta tema la adevarata ei valoare.
dar am asa un vibe ca nu prea sunteti sigure pe tema asta, desi este o tema atit de delicata, de frumoasa...unele ne gindim "cum am vrea sa fie" si altele "se gindesc cum ar fi vrut sa fie", fiti creative, faceti lucrurile asa cum le simtiti...dar hai sa tratam aceasta tema la adevarata ei valoare.
Geisha- Ciocoflender Roz
geisha sper sa nu te superi daca raspund eu prima :)
Intr-adevar , prima data cand am aflat tema, am ramas putin in dubii : sa fac, sa nu fac? Si,da, e o tema frumoasa si nu cred ca e grea, mai ales ca toate fetele cred ca se gandesc cum va fi , cum vor arata, cum vor fi machiate la nunta lor. Insa machiajul bridal e subiectiv. Asa cum mie imi place un machiaj mai accentuat (aproape smokey), asa poate alta fata alege un machiaj aproape nud sau nu foarte intens, si deci fiecare zice "asta imi place, dar ala nu mi se pare ok pt ca e prea natural/intens" si deci de aici nesiguranta. Nu vorbesc in numele fetelor insa cred ca asta e problema.
Scuze de ca am scris atat de mult si un big ! Tu nu participi?
Intr-adevar , prima data cand am aflat tema, am ramas putin in dubii : sa fac, sa nu fac? Si,da, e o tema frumoasa si nu cred ca e grea, mai ales ca toate fetele cred ca se gandesc cum va fi , cum vor arata, cum vor fi machiate la nunta lor. Insa machiajul bridal e subiectiv. Asa cum mie imi place un machiaj mai accentuat (aproape smokey), asa poate alta fata alege un machiaj aproape nud sau nu foarte intens, si deci fiecare zice "asta imi place, dar ala nu mi se pare ok pt ca e prea natural/intens" si deci de aici nesiguranta. Nu vorbesc in numele fetelor insa cred ca asta e problema.
Scuze de ca am scris atat de mult si un big ! Tu nu participi?
bibilush- Membru V.I.P
^doamne bibilush, cum sa ma supar...uite, iti multumesc mult pentru raspuns, si prin raspunsul tau imi dau seama ca ai inteles ce vroiam sa zic...
te pup multtttttttttttttttt!!!
da, particip, sambata am zis ca tup si eu
te pup multtttttttttttttttt!!!
da, particip, sambata am zis ca tup si eu
Geisha- Ciocoflender Roz
Pun si eu poze cu look-ul meu curând...trebuie să le cropuiesc şi apoi vă voi speria
M-am amuzat şi eu astăzi.
Mie îmi place foarte mult vestimentaţia indiană, aşa că m-am gândit la machiajul miresei indiene, cel tradiţional, nu cel stilizat cu influenţe occidentale. Ceea ce nu mi-a reuşit este mehndi, am încercat dar a început să mi se ia dermatograful pe rochie. Mi-ar plăcea o nuntă cu tematică indiană...dacă voi decide să mă căsătoresc. Aş picta toate domnişoarele de onoare cu mehndi.
EDITEZ CA SĂ FAC CÂTEVA COMPLETĂRI CĂ PROBABIL INHALASEM NIŞTE BRONZER CÂND AM POSTAT POZELE
Am uitat să spun prousele utilizate: pentru înnegrit pielea bronzer de la TANF, blush EDM, pentru sprâncene şi ochii am folosit un dermatograf negru de la sephora, pe pleoape mica şi farduri Ga-de şi pe buze un ruj de la oriflame.
Uitaţi şi pozele
Aşa l-am speriat pe prietenul meu când a intrat pe uşă
Apoi poze cu faţa
Pielea mea este albă, m-am înnegrit ca să arăt ca o indiancă din popor, iar prietenul meu din Hare Krishna şi ţigancă nu m-a scos
Mie îmi place foarte mult vestimentaţia indiană, aşa că m-am gândit la machiajul miresei indiene, cel tradiţional, nu cel stilizat cu influenţe occidentale. Ceea ce nu mi-a reuşit este mehndi, am încercat dar a început să mi se ia dermatograful pe rochie. Mi-ar plăcea o nuntă cu tematică indiană...dacă voi decide să mă căsătoresc. Aş picta toate domnişoarele de onoare cu mehndi.
EDITEZ CA SĂ FAC CÂTEVA COMPLETĂRI CĂ PROBABIL INHALASEM NIŞTE BRONZER CÂND AM POSTAT POZELE
Am uitat să spun prousele utilizate: pentru înnegrit pielea bronzer de la TANF, blush EDM, pentru sprâncene şi ochii am folosit un dermatograf negru de la sephora, pe pleoape mica şi farduri Ga-de şi pe buze un ruj de la oriflame.
Uitaţi şi pozele
Aşa l-am speriat pe prietenul meu când a intrat pe uşă
Apoi poze cu faţa
Pielea mea este albă, m-am înnegrit ca să arăt ca o indiancă din popor, iar prietenul meu din Hare Krishna şi ţigancă nu m-a scos
Ultima editare efectuata de catre licuricel in Sam Oct 03 2009, 04:44, editata de 1 ori
NU ne sperii cu nimic licuricel. Abia astept sa le vad. :)
Geisha, un puuuuuup mare mare si pt tine si sa vina sambata! sunt curioasa daca faci natural sau mai smokey asa
Sambata postez si eu, ca sa nu zic ca tot dau din gura pe aici dar nu fac nimic
Geisha, un puuuuuup mare mare si pt tine si sa vina sambata! sunt curioasa daca faci natural sau mai smokey asa
Sambata postez si eu, ca sa nu zic ca tot dau din gura pe aici dar nu fac nimic
bibilush- Membru V.I.P
^^ ia tu ....ce tare te prinde foarte bine..chiar imi place prima poza imi place cel mai mult
ale*- Membru Creativ
Numarul mesajelor : 3480
Data nasterii : 04/03/1989
Localizare : bm/cj
Stare de spirit : exista :P
Licuricel esti bestialaaaaaaaaaaaaaa!!! M-ai omorat!!Doamne ce frumoasa esti si cat de mult imi place! Si eu mor dupa vestimentatia si machiajul indian...si cel arab !
Inca o data superbbb!!! Nota 20, clar!!!!
Inca o data superbbb!!! Nota 20, clar!!!!
bibilush- Membru V.I.P
licuricel wow :) e superb :) parcă te-aş vedea jucând rolul principal în telenovela indiană de pe kanal d
silvia_air- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 408
Data nasterii : 25/07/1986
Varsta : 38
prea tareeeeee..super licuricel si ca sa vezi ca rezonez cu ideia...costumatia mea pt banchetul de clasa a 12 a a fost facut dintr-un sari rosu..pacat ca acum 9 ani eram atat de idioata si l-am ciopartit transformand-ul intr-un top si o fusta midi mai bine-l puratam asa cum era, iar pe rochia de mireasa am avut aplicata o suprba dantela maro-aurie dintr-un sal adus de undeva din orient (nush sigur de unde era) so...lovely idea :dans:
carmen silva- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 6956
Data nasterii : 23/05/1982
Ai de capu meu licuricel! Imi place de mor!! F tare ideea, f tare imbracamintea, f tare stilul...n-am cuvinte, serios :) Felicitari!
Asta e un machiaj de mireasa de ora 6 dimineata. Ce sa fac daca acum mi s-a facut pofta de makeup? Probabil voi reveni si cu un al doilea ...
Rochia pe care mi-o doresc
detalii
Si eu ...
Rochia pe care mi-o doresc
detalii
Si eu ...
Ultima editare efectuata de catre Roxie66 in Vin Oct 02 2009, 01:39, editata de 1 ori
imi place machiajul si esti foarte sexy
Cristinut- Bebe Roz
Numarul mesajelor : 75
Data nasterii : 21/08/1981
Varsta : 43
Licuricel - tare bine iti sade :) Chiar arati a indianca. Foarte tare ideea, foarte tare machiajul... suppppeeer!
Roxie - ce mireasa sexoasa esti :) Genele alea ma omoara. Sa-i zici biciclistului ca daca n-are grija de tine, ii umflu ochii. He should put a ring on it! FAAASSSST.
Roxie - ce mireasa sexoasa esti :) Genele alea ma omoara. Sa-i zici biciclistului ca daca n-are grija de tine, ii umflu ochii. He should put a ring on it! FAAASSSST.
ElizaD- Ciumpalac Roz
Pagina 20 din 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Subiecte similare
» Bunaciunea Saptamanii - Seinfeld :)))
» Votare concurenti - machiajul saptamanii - incheiat 22 octobbrie
» Votare concurente Machiajul saptamanii
» Votare concurente Machiajul saptamanii (29 nov-18 dec )
» Propuneri pentru Bunaciunea saptamanii
» Votare concurenti - machiajul saptamanii - incheiat 22 octobbrie
» Votare concurente Machiajul saptamanii
» Votare concurente Machiajul saptamanii (29 nov-18 dec )
» Propuneri pentru Bunaciunea saptamanii
Pagina 20 din 23
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie