Schimb de materiale 2
+32
deena
ileana-cosanzeana
lorybalan
narcyssa
Criiis
greeneyes
Amber
mihastef
Raven
Rosalinda
carmen silva
EMYLY
ancacib
Amarylle
ale*
icabica
irris
DaniHeart
zmotocel
Mika20
c@t
da'mely
Butterfly
Inanna
teodora83
JoannaJo
Chocolate
edith
codrutza19
ruxypixy
bijouxdemonange
MicaNarcisa
36 participanți
Pagina 2 din 22
Pagina 2 din 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Creatoarea saptamanii este:
Re: Schimb de materiale 2
Ce harnicuta ai fost Mica! Eu n-am reusit sa fac nimic saptamana asta :( sper zilele astea....
Ruxy, am reusit azi dimineata sa ajung la posta si am expediat coletul! Imi cer iertare pentru intarziere!
Ruxy, am reusit azi dimineata sa ajung la posta si am expediat coletul! Imi cer iertare pentru intarziere!
atunci facem asa:
prelungim concursul si saptamana urmatoare ca nu vreau sa fiu singura concurenta..si de abia mai fac si eu si alte modele din cele propuse ca am acum margele myuki si nu stiam cum sa le cos
si poate se mai inscriu fetele si saptamana urmatoare oki?
prelungim concursul si saptamana urmatoare ca nu vreau sa fiu singura concurenta..si de abia mai fac si eu si alte modele din cele propuse ca am acum margele myuki si nu stiam cum sa le cos
si poate se mai inscriu fetele si saptamana urmatoare oki?
Din partea mea e ok...eu abia duminica dupa-amiaza sa zic ca as avea timp sa fac ceva cu margelute....desi tare as vrea sa lenevesc toata ziua ) ca de luni sa revin in forta
Buna fetelor...urmaresc de mult timp schimburile voastre de pe aici,dar pana acum nu am indraznit sa spun nimic pentru ca doar visam sa pot face minunatii asemanatoare cu ale voastre.Am 2 saptamani de cand mi-a venit si mie prima comanda de margelute(eu mai lucram si inainte cate ceva,dar nimic serios).
Singurele margele cu care lucrez sunt cele de nisip,si cred ca voi incerca si eu sa fac ceva tura asta.Nu promit,dar voi incerca.Ideea e ca nu cred ca am toate chestiile necesare pentru modelele care imi plac,dar voi improviza...
Spor la margelit :)
Singurele margele cu care lucrez sunt cele de nisip,si cred ca voi incerca si eu sa fac ceva tura asta.Nu promit,dar voi incerca.Ideea e ca nu cred ca am toate chestiile necesare pentru modelele care imi plac,dar voi improviza...
Spor la margelit :)
Bine ai venit Joanna! te asteptam cu drags ane impartasesti creatiile tale!
am pus la topicul de margelute tot ce am lucrat eu inspirata de modelele propuse
Iuhuuu arata super Mica! Am cu cine vota
in weekend o sa pun si eu poze. Inca mai am de lucru! :p
in weekend o sa pun si eu poze. Inca mai am de lucru! :p
Eu am reusit sa fac doar o bratara,dar imi place la nebunie cum a iesit...sper sa fac azi rost de o camera sa ii pot face poza...
Am reusit si eu sa fac ceva! Imi propusesem mai mult, insa -am avut timp! :(
oricum , e bine si ceea ce am facut: Sper sa va placa!
Cerceii in Dutch spiral carora le-am asortat o bratara in Flat Cellini Spiral. Tortitele si acele sunt din sarma argintata, confectionate tot de mine :p
Flat Cellini Spiral utilizeaza tot tehnica peyote, mi s-a parut ca spirala da mai bine cu cerceii :p
Cercelusi si inel argintat cu tubulete in peyote si perle din sticla:p Acele si tortitele sunt confectionate tot de mine, din sarma argintata :p
De inelusul acesta, de care m-am indragostit si m-am hotarat ca va fi al doilea inel de care nu ma voi desparti, alaturi de cel de argint pe care il port deja de mai bine de doi ani jumate :p
Am folosit o aplicatie metalica , un nasturas si o margeluta de sticla fatetata, impletite toate cu sarma de modelaj neagra:
Astept pareri, sper sa va placa!
oricum , e bine si ceea ce am facut: Sper sa va placa!
Cerceii in Dutch spiral carora le-am asortat o bratara in Flat Cellini Spiral. Tortitele si acele sunt din sarma argintata, confectionate tot de mine :p
Flat Cellini Spiral utilizeaza tot tehnica peyote, mi s-a parut ca spirala da mai bine cu cerceii :p
Cercelusi si inel argintat cu tubulete in peyote si perle din sticla:p Acele si tortitele sunt confectionate tot de mine, din sarma argintata :p
De inelusul acesta, de care m-am indragostit si m-am hotarat ca va fi al doilea inel de care nu ma voi desparti, alaturi de cel de argint pe care il port deja de mai bine de doi ani jumate :p
Am folosit o aplicatie metalica , un nasturas si o margeluta de sticla fatetata, impletite toate cu sarma de modelaj neagra:
Astept pareri, sper sa va placa!
Ultima editare efectuata de catre bijouxdemonange in Dum Sept 13 2009, 05:48, editata de 1 ori
Oau, ce fete harnice! Foarte frumos totul. O sa ma gandesc maine cu cine votez ca acum deabia m-am intors de vreo 3 ore de la targ (Zilele Bucurestilor), va povestesc mai multe maine. Oricum sunt impresionata de tot ce am vazut ca ati facut.
Mica, pune si tu pozele tale si aici sa fie mai usor de admirat :p
joanna, imi place bratara! Este foarte frumoasa! Si imi place ca ai facut si incuietoarea tot din margelute!
joanna, imi place bratara! Este foarte frumoasa! Si imi place ca ai facut si incuietoarea tot din margelute!
Eu am votat prima! Cu Joanna Jo, in primul rand de incurajare pt ca e noua pe aici, al doilea pentru ca bratara e albastră si al treilea pentru ca s-a "bagat" din prima la modele cu margele de nisip
eu tot cu joanna si tot de incurajare si tot pt ca a inceput cu margelutele de nisip
Vai multumesc :*:*:* Sunteti foarte dragute fetelor :)
Eu voi vota cu bijouxdemonange pentru ca imi plac la nebunie bratara si cercelusii...
La bratara facuta de mine am facut incuietoarea tot din margelute pentru ca nu aveam incuietoare de genul ala,deci am improvizat.
Cat despre inceputul cu margelute de nisip,ce sa zic,imi place la nebunie sa lucrez cu ele pentru ca am muuuulta rabdare
Eu voi vota cu bijouxdemonange pentru ca imi plac la nebunie bratara si cercelusii...
La bratara facuta de mine am facut incuietoarea tot din margelute pentru ca nu aveam incuietoare de genul ala,deci am improvizat.
Cat despre inceputul cu margelute de nisip,ce sa zic,imi place la nebunie sa lucrez cu ele pentru ca am muuuulta rabdare
Multumesc Joanna! :iafloare: Ce bine ca ai rabdare, eu nu am asa de multa! insa imi place la nebunie sa bibilesc chestii de-astea migaloase, asa ca si rabdarea se invata!
Eu am votat cu Mica, pentru ca imi place tare mult colierul acela cu alb si negru!
Eu am votat cu Mica, pentru ca imi place tare mult colierul acela cu alb si negru!
O intrebare am....se poate vota chiar daca nu fac bijoux-uri si nici nu am facut niciodata? Eu sunt doar cu admiratul .... am luat la rasfoit forumul si dau de tot felul de frumuseti hand made la a caror vedere nu am cum sa raman indiferenta :janis:
teodora83- Bebe Roz
- Data de inscriere : 17/09/2009
Numarul mesajelor : 96
Data nasterii : 21/07/1983
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti
Pai chiar, ce putine voturi! Fetelooor ce faceti? Votati cu Mica si Joanna! Ca au facut biju-uri suuuper! Nu cu mine ca va Serios
Bijoux, facem ce facem si tot intre noi schimbam margelele!!!
Ce ne facem noi cu fetele astea? Trebuie sa le punem la munca, in cayul de fata la votat
Ce ne facem noi cu fetele astea? Trebuie sa le punem la munca, in cayul de fata la votat
pai eu daca e sa castig, o sa renunt si o sa ii cedez premiul urmatoarei! E cam tarziu acum sa ma scoata dins ondaj! Nu vreau sa castig numai eu...ca asa facem concurs numai noi doua si nu mai are nici un farmec
cum sa renunti??
Oricum ceea ce fac eu nu se compara cu minunatiile voastre,eu sunt abia la inceput si m-am inscris mai mult pentru participare...n-ar fi corect sa renunti...
Oricum ceea ce fac eu nu se compara cu minunatiile voastre,eu sunt abia la inceput si m-am inscris mai mult pentru participare...n-ar fi corect sa renunti...
Imi termin si eu treburile si o sa particip si eu.
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Nu nu , pai e aiurea asa...parca detin monopoul, nu imi place! Eu le-am facut pentru ca m-au inspirat propunerile, nu ca sa castig! Uofff
Abia astept Choco :p Mai ai un pic si gata...
Abia astept Choco :p Mai ai un pic si gata...
s-a incheiat concursul..Joana felicitari..asteptam modelul urmator si materialele oferite.
Pfff...multumnesc...nu prea e corect dar in fine...caut acum modele dar materialele nu am cum sa le pun azi ca nu am cu ce sa le fac poza
JoannaJo a scris:Pfff...multumnesc...nu prea e corect dar in fine...caut acum modele dar materialele nu am cum sa le pun azi ca nu am cu ce sa le fac poza
Pai cum sa nu fie corect, doar ai mai multe voturi ca mine!
Eu zic ca merge, mie mi se pare ca merg pe aceeasi idee :d Si sunt super amandoua Cred ca fac si eu unul asa :p
M-am scos pe saptamana asta.
Pai sigur ca merge...si mai sunt si pe aceleasi culori :rock:
Si mie mi s-au parut foarte dragute modelele...daca ar fi fost dupa mine as fi pus o suta dar am ales si eu cateva si gata...
Si mie mi s-au parut foarte dragute modelele...daca ar fi fost dupa mine as fi pus o suta dar am ales si eu cateva si gata...
Pagina 2 din 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Subiecte similare
» Shopping de materiale
» schimb de linkuri
» materiale la metru pentru idei frumoase
» Schimb banner/link
» Choco si Mica - schimb de idei
» schimb de linkuri
» materiale la metru pentru idei frumoase
» Schimb banner/link
» Choco si Mica - schimb de idei
Pagina 2 din 22