Armand's Story
+34
Castiel
Amber
Purple Owl
Mikki
greeneyes
dulcinika007
DaniHeart
Roxie1
Dana
Bast
Bobby
Chocolate
Ramonella_dm
karmen
andraa
edith
ankuzza
raluca0601
50.iris2307
Andrela
c@t
Criiis
Morcovel
alesonne
senorita
Endorfina
deadrose
Raven
Bones
armand
Julie_me
Daiana
kiki
MicaNarcisa
38 participanți
Forumul Roz :: Diverse :: Topicul meu
Pagina 7 din 8
Pagina 7 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Armand's Story
:daniheart: vali , aici vei gasi mereu ceva scris pentru tine si pentru fetitele voastre ... sper ca acest mesaj sa te gaseasca cit de cit sanatoasa , puternica si plina de energie pozitiva .. asa vei reusi sa treci cu bine ... nu lasa nici o ispita sa te trinteasca la pamant ... asa iti doresc , ca tu sa treci usor peste aceasta perioada grea! ..pe curind !
50.iris2307- Ciumpalac Roz
- Data de inscriere : 05/06/2009
Numarul mesajelor : 662
Data nasterii : 23/07/1959
Varsta : 65
Localizare : Romania
Stare de spirit : optimista , realista si temperata
Multumesc....cu energia pozitiva este mai greu pentru ca nu pot inca sa spun ca am reusit sa accept ce s-a intamplat dar fac eforturi sa le ofer fetitelor o viata normala atat cat se poate in situatia asta
Iris sanatate multa si putere sa -ti dea Dumnezeu
Iris sanatate multa si putere sa -ti dea Dumnezeu
armand- Bebe Roz
Numarul mesajelor : 28
Data nasterii : 18/03/1974
Varsta : 50
Dumnezeu sa l odihneasca in pace !
vali sunt asa de fericita ca ai intrat aici , toate fetele nu stiu ca esti acum ... dar vor vedea si te vor imbratisa si iti vor transmite atitea sarutari si salutari .. si mesaje de bine ca tu sa fi puternica si luptatoare ! asa te vor primi .. sa ai sanatate si sa ai grija de tine , de fetite si parinti ! .. mereu sa aprinzi si de la mine o luminare la mormintul lui alin armand .. eu nu pot dar zilnic ma rog pentru sufletul lui .. ma rog pentru mama tata si bunici etc.. nu l uit , prietenul meu drag ! ... imi spunea .. sa tragi de viata .. da ??? ...el a hotarit ceea ce a dorit .. la urma urmei el a suferit .. el a hotarit ! .. Doamne , te rog sa asezi sufletul lui la loc linistit si unde tu ai randuit !
:daniheart: aici vei gasi mereu o vorba buna ... te iubim si te pretuim ... sa ai putere si vointa sa invingi aceasta perioada ! ... ce fac fetitele .. ele sunt minunile ce umple golul imens ! :anya: :anya:
in numele Sf, Treimi sa ai pace si liniste acolo unde te a asezat bunul Dumnezeu !
:craciun:
draga mea , vali ! .. sper ca aceste randuri sa iti aduca putina bucurie in suflet.. sau poate o usoara mangiiere ... cum esti .. sper ca alaturi de parintii tai sa ai puterea sa treci aceasta perioada .. sa te gandesti ca trebuie sa fi puternica .. ca esti mama .. si .. si parintilor tai trebuie sa le schimbi expresiile fetelor .. sa te vada putin mai vesela si sa stie ca esti ok .. sa depasesti momentul .. viata este o lupta ... si ce lupta ... sarbatori linistite cu pace si liniste mult multa cu mici si mari bucurii .. de ziua fetitelor ..le doresc multa fericire si bucurii , sanatate si ocrotirea ta .. a tuturor si a lui Dumnezeu inainte de toate! Craciun linistit ! va imbratisez pe toate trei !!!
:craciun: :anya: :anya:
DUMNEZEU SA -L IERTE SI SA I ASEZE SUFLETUL UNDE CONSIDERA EL ... A LUPTAT SI A TRANSMIS TOTDEUNA MESAJELE DIN SUFLETUL LUI ... SA L NU L UITATI ... ORICIND SA I APRIDETI O LUMINARE ... ESTE MARE POMANA !mihaeladm a scris:armand a scris:Avand in vedere ca povestea mea a inceput pe alt forum si poate aici sunt persoane care vor citi acest topic, m-am gandit ca e mai bine sa spun, pe scurt, ce turnura a luat viata mea....din 28 februarie 2008....
Pe atunci....inca nu implinisem 34 de ani.....Pot spune ca viata mea pana la acel moment a fost de vis....obisnuiam sa spun ca daca as muri maine, nu as avea ce sa regret, pentru ca am avut noroc in viata si am trait-o maxim....Bineinteles, asta pana sa apara fetitele mele dragi! Atunci mi-am dat seama ce viata goala si fara sens am avut pana atunci. Pot spune ca am fost toata viata un om cat se poate de rational, cumpatat, am facut sport de performanta in tinerete....si am continuat pana cand am aflat de boala......Am fost mereu atent la ce mananc, am tinut cure de slabire :).....Nu beau si nu fumez.....am fost obisnuit sa imi fac analize complete anual(uneori chiar de doua ori).....Si de cand am stiut ca voi deveni tata, am devenit si mai matur, sa spunem....am devenit excesiv de atent si la condus chiar...Si cu toate astea......
Fetele s-au nascut pe 27 decembrie 2006 si atunci am stiut ca sunt implinit. Am stiut ca am tot ce mi-am dorit de la viata....chiar tot! Eram implinit.
Stiu ca in fiecare dimineata ma trezeam cu emotii in stomac, de bucurie ca am doua fetite....
Primele luni a fost infern, noroc cu socrii mei care ne-au ajutat fabulos. Asta pana la 5 luni, moment in care am hotarat ca ne putem descurca singuri.
Sunt innebunit dupa mare....tot timpul am fost fascinat de tot ce inseamna marea......asa ca prima vara a fetelor a fost de vis.....imi aduceam puii la mare.....de atunci am si o poza preferata....nici nu aveti idee ce fericit si mandru de fetitele mele eram atunci!(cea de la inceput)
ideea este ca ce am aflat in februarie 2008....a fost ceva terifiant, inceputul unui cosmar care sper sa se termine curand : cancer limfatic. Mai exact limfom.
Tratamentul l-am inceput in Romania.....despre aspectul asta am scris pe celalalt forum si pe blogul meu.....ideea este ca la sfarsitul verii, in 2008, eram in pragul sinuciderii si asteptam cu groaza sa vad unde incep alta etapa de tratament, pentru ca altfel, acum pot spune cu tarie...eram mort astazi! In disperarea mea, am citi pe interner enorm de mult despre boala mea.....si aici ma refer la studii de specialitate ale multor clinici din lume....Asa am ajuns la concluzia ca trebuie sa plec afara, daca vreau sa traiesc....Am fost in Israel, la cel mai mare spital al lor, unde am avut o experienta teribila(de fapt cea care a declansat caderea mea psihica), in Spania, la Barcelona si in Italia, la Milano.
In final a fost sa fie Barcelona, si nu pot spune decat ca Dumnezeu m-a ajutat, pt ca cei de aici sunt considerati printre cei mai buni. Si tot ce mi s-a intamplat pana acum....parca au fost puse cu mana...(mai trebuie sa ma vindec....)
Am venit aici in august 2008....si de la sf lui octombrie mi-am adus si fetitele aici....pana sa le aduc, a fost ingrozitor pentru mine, sa le stiu departe de mine, si mai ales, stiind ca poate nu le voi mai vedea niciodata.
Tratamentul nu a functionat bine la inceput, din contra, in decembrie 2008 eram mai rau decat venisem....De atunci a fost o cursa contracronometru...tipul de boala pe care am avut-o(pt ca asa trebuie sa fie acum....adica nu o mai am) este foarte rara in lume, si in plus, extrem de agresiva! Din momentul in care ar fi scapat-o de sub control....maimult de 2-3 luni nu aveam de trait!
Din fericire....autotransplantul de celule stem a facut minuni, a redus tumoarea foarte mult, si mai ales activitatea tumorii a fost redus-o f mult...astfel incat radioterapia pe care am terminat-o acum o saptamana trebuie sa fii ars ce mai ramasese acolo. Tumoarea a fost foarte mare...situata in zona pieptului. de fapt ganglionii de acolo au crescut foarte mult.
In mare...cam asta traiesc de un timp care mie mi se pare o eternitate....simt ca am imbatranit foarte mult...Gandul disparitiei in primul rand, apoi faptul ca acum am 35 de ani.....si mai ales fetitele mele dragi.....totul a dus la un chin psihic de nedescris, inuman.
De ce am ales sa scriu despre ce traiesc? Pentru ca ma gandeam ca dispar, ca vreau sa citeasca si altii si sa inteleaga ceva din povestea asta. Am crezut ca am timp sa fac multe, insa timpul nu tine cont de ce vrem noi. Niciodata!
Asa ca :
Dati-i bice si faceti tot ce doriti ASTAZI, nu asteptati ziua de maine....ea s-ar putea sa nu mai vina!....
Eu cu siguranta asa voi trai restul de timp pe care il am! Si mai am ceva...pana la 80 de ani...:)
Dumnezeu sa-l ierte!!
... LACTIMI SI PENTRU TINE , ALIN ARMAND ,
: :craciun:
Multumesc iris
fetitele sunt bine....avem bradut, un om de zapada mare in curte , toate sunt asa cum este normal de sarbatori
ele merita sa simta din plin spiritul craciunului, despre mine nu este nimic nou de spus, fac eforturi sa ma comport normal asa cum armand dorea sa fac si in plus ma pregatesc si pentru ziua lor , trebuie sa aiba o petrecere perfecta asa cum si anul trecut au avut
Sanatate multa iris si sarbatori linistite alaturi de familia ta
fetitele sunt bine....avem bradut, un om de zapada mare in curte , toate sunt asa cum este normal de sarbatori
ele merita sa simta din plin spiritul craciunului, despre mine nu este nimic nou de spus, fac eforturi sa ma comport normal asa cum armand dorea sa fac si in plus ma pregatesc si pentru ziua lor , trebuie sa aiba o petrecere perfecta asa cum si anul trecut au avut
Sanatate multa iris si sarbatori linistite alaturi de familia ta
armand- Bebe Roz
spor la treaba si un craciun cat se poate de linistit alaturi de fetite si de familie
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
.... cit m am bucurat ca ai raspuns ... nu ma lasa aceea de la AC sa intru sa scriu .. si nu ma primeste nici cu alta parola ... am cerut ... dar te rog vali , intra aici .... fa copilaria fa copilaria fetitelor cu multe bucurii asa cum poti ... :anya: :anya: e trimit mii de pupici si bucurii si sanatate voua tuturor ... la mamici si la bunici ! .... eu sunt tot calare pe 2 scaune ... mi au scos gipsul dar la 31 ian 2010 am voie sa l pun jos pe pamint [3 luni si 16 zile de pauza .. este umflat .. asta e viata ... azi m am impartasit cu voia lui Dumnezeu [ :daniheart: :daniheart: :anya: :anya: LA MULTI ANI , FETITE DULCI SI DRAGALASE !!!! ]50.iris2307 a scris:
50.iris2307 a scris: ..LACRIMI SI PENTRU TINE , ALIN ARMAND ,
:anya: :anya: LA MULTI ANI ! COPILARIE PLINA DE BUCURII SI SA VA OCROTEASCA MAICA DOMNULUI PE VOI SI PE MAMI ... SI BUNICII BINEINTELES !
, aseara v am vazut cit de dulci sunteti ! Eu va spun iar ,,la multi ani ,, si multa sanatate tuturor , sa cresteti mari si frumoase siasa cum a spus cineva ca tati al vostru va vegheaza ! Vali , multa dragoste si imbratiseri ce au ca scop sa te mobilizeze sa lupti si sa treci acest episod ... fara cuvinte .Sa ai UN AN NOU plin de bucurii si fa in asa fel , desi fals , sa fi vesela si fericita ca si fetitele sa se schimbe .. numai sunt aceleasi.. cum erau in fotografiile din Spania ... trebuie sa le readuci zimbetul acela .. greu .. micutelor le este greu ... le doresc mii de bucurii!
, sa stiti ca mereu voi fi alaturi de voi ! pentru tine , vali si fetite !
, afara este frig ... va veni primavara ... si durerea aceasta ce va racit sufletul va fi incalzita macar cu citeva grade ... iar tu .. tu Vali , trebuie sa ai grija de tine si gingasele tale fetite ... fie ca anul acesta sa va aduca maxima sanatate si bucurii mici si mari ... va imbratisez cu multa dragoste si sa auzim de bine !
Multumesc Iris pentru ca te gandesti la noi
Fetitele mele sunt mult mai mature decat varsta pe care o au.....
Da asa este sunt schimbate fata de asta vara, sunt mai triste.....pt ca le este dor de tatal lor, nu au cum sa fie altfel
Eu fac eforturi sa nu le transmit ceea ce simt , radem, ne jucam impreuna, le duc in parc, ele au o viata normala....aparent, dar dupa cum am mai zis ele simt lipsa unei persone foarte importante pentru ele si asta se vede pe fetisoarele lor
Si eu ma gandesc la tine si la povara pe care o porti si tot ce vreau sa-ti urez pentru noul an este SA AI PARTE DE MULTA SANATATE si SA AI NUMAI BUCURII DIN PARTE FETEI TALE
Fetitele mele sunt mult mai mature decat varsta pe care o au.....
Da asa este sunt schimbate fata de asta vara, sunt mai triste.....pt ca le este dor de tatal lor, nu au cum sa fie altfel
Eu fac eforturi sa nu le transmit ceea ce simt , radem, ne jucam impreuna, le duc in parc, ele au o viata normala....aparent, dar dupa cum am mai zis ele simt lipsa unei persone foarte importante pentru ele si asta se vede pe fetisoarele lor
Si eu ma gandesc la tine si la povara pe care o porti si tot ce vreau sa-ti urez pentru noul an este SA AI PARTE DE MULTA SANATATE si SA AI NUMAI BUCURII DIN PARTE FETEI TALE
armand- Bebe Roz
si tie un an bun cu bucurii de la ghiocei acestia plapinzi si gingasi !
si mii alaturi de sanatate !
... pe tine , alin armand , dumnezeu sa ti odihneasca sufletul tau in pace si liniste !
... pe tine , alin armand , dumnezeu sa ti odihneasca sufletul tau in pace si liniste !
La multi ani! Sa va dea Dumnezeu tie si fetitelor sanatate multa si putere.
kiki- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 6015
Data nasterii : 20/05/1987
Varsta : 37
Localizare : Sub curcubeu
Stare de spirit : High
, te salut si te felicit in ce priveste punctele de vedere precizate ... esti un inger ... un inger pazitor va fi cu voi .. cu tine , cu fetitele ... sanatate si mii de imbratiseri pentru fetite ... le vad mereu la avatarul emiliei ... minunile lui alin armand ... el va vegheaza de acolo de unde Dumnezeu l a asezat ..un luptator cu minte limpede ... ce dor imi este sa discut cu el ... avea ce spune lumii intregi .... numai ca lumea nu prea are urechi de auzit ... va fi tirziu pentru unii ... asa spunea ,, aveti grija timpul este limitat ,, , te port in gind mereu , Alin Armand , mereu ,ma rog ca sufletul tau sa fie asezat bine, de bunul Dumnezeu ! ... SPUNEAI ..,, M AM IMPACAT CU DUMNEZEU ... STIU CA MA IA ... DOAMNE ... SA L IERTI SI SA AI GRIJA DE EL !
, ma rog pentru voi toti ... sa aveti putere !
, intr o zi va povesti ! Ii mai trebuie mult timp .. povestind despre ele isi aminteste de el ... fetitele il asteapta pe tati lor ... a vrut sa plece la ceruri ca sa nu il aiba in imaginatie nimeni decit asa cum a fost , un luptator , un om extraordinar plin de vorbe bune !
... eu , asa cum sunt bolnava si nu asa de tinara dar cu un suflet deschis si oricind sa mingii orice suflet indurerat .. as luaminunile acestea doua sa le plimb si sa le vad alergind prin parc ... sa alerg alaturi de ele ! va doresc sa cresteti frumos si cuminti asa cum mami si tati si au dorit!
alaturi de voi 3 . totdeuna voi fi cu voi , puteri sa depasiti tot!
, scrie ne [daca gasesti putin timp si putere] ce faci fetitele si tu .. cum sunteti ?
In viata noastra acum nu se mai intampla nimic deosebit, in fiecare zi este acceasi rutina...
Fetitele sunt bine, acum ne pregatim de somnul de dupa amiaza
Duminica se implinesc 3 luni de cand ne luptam cu singuratatea in 3, parca a trecut o vesnicie...
Iris putere multa, stiu cata nevoie ai in aceste momente sa vorbesti cu cineva, regret foarte mult ca nu am timp din cauza fetitelor ,mi-as fi dorit sa pot intra mai des, din pacate viata mea personala nu mai exista, tot ce a mai ramas este ocupat de fetite
Fetitele sunt bine, acum ne pregatim de somnul de dupa amiaza
Duminica se implinesc 3 luni de cand ne luptam cu singuratatea in 3, parca a trecut o vesnicie...
Iris putere multa, stiu cata nevoie ai in aceste momente sa vorbesti cu cineva, regret foarte mult ca nu am timp din cauza fetitelor ,mi-as fi dorit sa pot intra mai des, din pacate viata mea personala nu mai exista, tot ce a mai ramas este ocupat de fetite
armand- Bebe Roz
, iti multumesc ca mi ai raspuns . Nici in viata mea nu i ceva spectaculos . Am nevoie sa vorbesc cu cinevadar as fi vrut sa vorbesc cu tine . Uneori stiu ca poate te deranjeaza , nu iti face bine . Asa ca eu iti doresctie si fetitelor viata usoara si lina , senina si buna ! //// nu uita !!!! se face parasta la 3 luni .. merg putin pe scaun si iti scriu ce semnificatie are si din cartilemele ce le am de mult timp ... macar faci coliva si 11 pachete si ceva mincare incasa sa dai tuturor celor din casa si invita un var , o ruda la masa aceea .... citez soroacele sau termenele pentru pomenire sunt ; ziua3 , a noua , a 40 zi , la 3 , 6 si 9 luni , apoi an de an pina la 7 ani , si la 7 ani.la 3 , 6 , 9 luni si un an s face pentru cinstirea si slava SF,TREIMI ... acum te las , nu vreau sa te plictisesc , eu sunt oricum resemnata si stiu ce va fi dar am nevoie sa pot face fata alaturi de tati cu datoriile ce s au adincit datorita mie ! multa sanatate si scuza ma daca te am deranjat cu ceva !
Nu Iris tu nu ai cum sa ma deranjezi din contra inseamna foarte mult pentru mine ca cineva din afara familiei se gandeste la noi.
Am facut exact cum ai zis tu pana acum pomenile, iar acum la 3 luni fac coliva, pachete si vom da si o masa pentru saraci (preotul care ne-a ajutat cu inmormantarea are o cantina pentru saraci).
Repet nu ma plictisesti , regret doar ca nu am timp mai mult sa vorbesc cu tine, chiar mi-as dori sa o pot face mai des
Am facut exact cum ai zis tu pana acum pomenile, iar acum la 3 luni fac coliva, pachete si vom da si o masa pentru saraci (preotul care ne-a ajutat cu inmormantarea are o cantina pentru saraci).
Repet nu ma plictisesti , regret doar ca nu am timp mai mult sa vorbesc cu tine, chiar mi-as dori sa o pot face mai des
armand- Bebe Roz
Vali te pupam si iti dorim numai bine
Sper din inima sa vi se aline durerea din suflet
pupici si minunilor
Sper din inima sa vi se aline durerea din suflet
pupici si minunilor
, buna dimineata ! Ma bucur ca faci pomenirea la 3 luni si ca i faci tot ceea ce este crestineste .Cu cit multe persoane fac pomenirea lui in locuri diferite cu atit va fi sufletul lui mai bine asezat . Oricum , eu stiu ca el era cu gindul la bine , sa fie pace si liniste peste tot , de aceea ii sfatuia pe toti sa fie altfel . sa fie ok , in pas pozitiv cu universul . Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui si de noi toti sa l pomenim .Sanatate si pace ! Imbratiseri fetitelor si copilarie linistita si plina de bucuriile ce voi sunteti responsabili sa le daruiti . Daca voi veti face fericite fetitele si le daruiti liniste si o educatie de virf , atunci sufletul lui va fi ok . Stii ce dorea , nu i nevoie sa ti spun eu decit sa ti reamintesc !
, ganduri bune si mii ..mii de puteri sa depasesti si sa accepti situatia ! Incerc sa nu mai intru nici aici ... sa nu plictisec !
... asa pe toti ... mai bine lipsa scris ... tacerea este mai ok.... o sa pastrez tacerea ca un vesnic moment de reculegere in memoria unui om ce stia pasii viitoarei lui disparitii ... stia ce urmeaza ... de aceea a scurtat chinul ... dumnezeu sa l odihneasca in liniste si pace !
cred sincer ca exagerezi. te stiam mai puternica. daca ai ajuns sa spui asta...mie imi pare rau
daca te deranjeaza ceva poti sa ne spui...suntem deschise...dar nu asa....sa te retragi si sa ne simtim toti persecutati.
acum e alegerea ta
doamne ajuta!
daca te deranjeaza ceva poti sa ne spui...suntem deschise...dar nu asa....sa te retragi si sa ne simtim toti persecutati.
acum e alegerea ta
doamne ajuta!
iris,dar te-ai gandit ca poate oamenii citesc,suspina si pur si simplu nu stiu ce sa iti spuna?
Bones- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 2638
Data nasterii : 10/09/1990
Varsta : 34
Localizare : Amsterdam
Stare de spirit : party party
Pagina 7 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Forumul Roz :: Diverse :: Topicul meu
Pagina 7 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum