Diverse link-uri utile
+7
Chocolate
Mariashop
petricagheorghe
DaniHeart
Squint
Raven
Daiana
11 participanți
Forumul Roz :: Diverse :: Utile
Pagina 1 din 1
Re: Diverse link-uri utile
Transformari unitati de masura http://www.dhl.ro/publish/ro/ro/tools/conversion.high.html
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
DaniHeart- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/10/2008
Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44
ce sa faci cand toata lumea e ocupata, toti is offline/busy/invisible?
talk to God
talk to God
alexa a scris:http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html
uitati un programel funny in care cica vb cu Dumnezeu
www.booking.com daca vreti seriozitate la rezervari de camere.
Atentie preturile nu sunt cele mai mici dar veti gasi la fiecare hotel o gramada de review-uri facute de cetateni de toate natiile.
Atentie preturile nu sunt cele mai mici dar veti gasi la fiecare hotel o gramada de review-uri facute de cetateni de toate natiile.
petricagheorghe- Ciumpalac Roz
- Data de inscriere : 27/11/2008
Numarul mesajelor : 644
cred ca am rezervat de 10 ori prin ei in ultimii 2 ani si a fost super ok mereu...Roma, Paris, Atena, Pavia, Ravenna, Viena, Kalampaka.
Eu folosesc www.tripadvisor.com Nu de alta, dar imi place sa aleg si aici am posibilitatea asta, fiindca site-ul deschide mai multe oferte de rezervare pentru acelasi hotel si puteti face o comparatie. Inclusiv booking, dar si venere si altele. Adica se deschid in mod automat mai multe pagini web, ale mai multor site-uri unde puteti rezerva online. In alta ordine de idei, nu recomand deloc sa cititi comentariile de pe aceste site-uri. Le-am citit pe cele de la un hotel in care am stat eu. Erau multe cometarii ok, dar si ciudati si fitzosi carora le-a putit tot. E clar ca depinde de gusturi si nu poti cere parerea decat a unuia care stii ca are aceleasi pretentii cu ale tale.
Mariashop- Membru Creativ
Numarul mesajelor : 39
da nu e rau acest tripadvisor
sa stii ca nu sunt de acord cu NECITIREA comentariilor. Mare greseala sa crezi ca lumea nu are discernamantul necesar la citirea unor comentarii pe net.
Exemplu:
Toata lumea scrie ca micul dejun e nasol...e clar ca asa e si uiti acel hotel sau iti faci planul bugetar sa includa si un mic dejun in alta parte sau alegi ALT HOTEL, unde toti spun ca micul dejun e bun.
Poti citi informatii referitoare la apropierea de metrou, de unele obiective turistice, ponturi gratis de la lumea care a stat inaintea ta acolo.
Faza cu comenatriile este asa:
dupa ce ai stat acolo la vreo 4-5 zile, primesti un mail si esti intrebat daca vrei sa-ti publici impesiile. Daca DA, dai click si ai link spre pagina unde raspunzi la cateva intrebari, scrii sugestii, etc..Asta la booking.com.
Vei vedea la comentarii si parerea unor conationali care au stat acolo, vei vedea ce zic englezii, francezii, americanii despre acel hotel. Dupa ce ai stat deja acolo, recitesti ce scrie lumea si incet incet, inveti sa dai la o parte ce e rautate sau prostie de la altii si iei ce ti-este UTIL TIE.
Asta vine insa cu timpul , dupa ce ai facut multe rezervari online la hoteluri pe-afara, in tari diferite.
Ca regula eu aleg cam asa :
4 stele, pretul camerei sa fie in bugetul alocat, mic dejun super marfa, parcare interna a hotelului.Dupa aia vad ce zice lumea la comentarii si nu aleg niciodata un hotel sub nota 8.2 . La 4 stele e ridicol sa aiba sub 8, inseamna ca nimeni nu e multumit acolo ...ca dai baniii aiurea pe 4 stele.
BTW, daca esti pasionata de calatorii, vezi ca e un topic dedicat...la "vacante"...e chiar in curs de perfectare o vacanta cu mai multe forumiste, vor sa mearga in MAROC!
Eu nu merg pt ca ma lasa cu Bebe King acasa. PLec la Baile Felix sau la Caciulata.
sa stii ca nu sunt de acord cu NECITIREA comentariilor. Mare greseala sa crezi ca lumea nu are discernamantul necesar la citirea unor comentarii pe net.
Exemplu:
Toata lumea scrie ca micul dejun e nasol...e clar ca asa e si uiti acel hotel sau iti faci planul bugetar sa includa si un mic dejun in alta parte sau alegi ALT HOTEL, unde toti spun ca micul dejun e bun.
Poti citi informatii referitoare la apropierea de metrou, de unele obiective turistice, ponturi gratis de la lumea care a stat inaintea ta acolo.
Faza cu comenatriile este asa:
dupa ce ai stat acolo la vreo 4-5 zile, primesti un mail si esti intrebat daca vrei sa-ti publici impesiile. Daca DA, dai click si ai link spre pagina unde raspunzi la cateva intrebari, scrii sugestii, etc..Asta la booking.com.
Vei vedea la comentarii si parerea unor conationali care au stat acolo, vei vedea ce zic englezii, francezii, americanii despre acel hotel. Dupa ce ai stat deja acolo, recitesti ce scrie lumea si incet incet, inveti sa dai la o parte ce e rautate sau prostie de la altii si iei ce ti-este UTIL TIE.
Asta vine insa cu timpul , dupa ce ai facut multe rezervari online la hoteluri pe-afara, in tari diferite.
Ca regula eu aleg cam asa :
4 stele, pretul camerei sa fie in bugetul alocat, mic dejun super marfa, parcare interna a hotelului.Dupa aia vad ce zice lumea la comentarii si nu aleg niciodata un hotel sub nota 8.2 . La 4 stele e ridicol sa aiba sub 8, inseamna ca nimeni nu e multumit acolo ...ca dai baniii aiurea pe 4 stele.
BTW, daca esti pasionata de calatorii, vezi ca e un topic dedicat...la "vacante"...e chiar in curs de perfectare o vacanta cu mai multe forumiste, vor sa mearga in MAROC!
Eu nu merg pt ca ma lasa cu Bebe King acasa. PLec la Baile Felix sau la Caciulata.
Cand? Cum? Unde?petricagheorghe a scris:
Chocolate- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 9148
Data nasterii : 10/06/1986
Varsta : 38
Localizare : Hai-hui prin lumea nimanui ...
Ai si tu dreptate, Petrica! In ceea ce priveste stelele hotelului, eu nu sughit nici la trei si nici la doua. Conteaza sa fie curat, sa am apa calda si un pat ok, ca nu merg la hotel sa fac vreun party in camera, ci numai ca sa ma odihnesc. Nu am o experienta atat de laborioasa in ale excursiilor in afara tarii. Doar atat cat ma tin buzunarele si timpul. Cat priveste excursia in Maroc, suna exptrem de tentant, lumea araba e fascinanta, ca orice cultura cu care nu am avut contact. Imi cer scuze pentru ignoranta, dar nu stiu cine e Bebe King asta, sa fiu scuzata!
Bebe King este un catel.
Intra si tu la VACANTE SEXOASE , si o sa vezi cand se face excursia in MAROC si cine poate participa.
Orice forumista adulta care isi doreste o vacanta sexoasa poate pleca fara nici o problema.Daca iti plac cateii poate stai tu cu Bebe King...sau stam impreuna cu el.
Ca d-aia se numeste vacanta sexoasa, sa se mai sacrifice cate unii.
Intra si tu la VACANTE SEXOASE , si o sa vezi cand se face excursia in MAROC si cine poate participa.
Orice forumista adulta care isi doreste o vacanta sexoasa poate pleca fara nici o problema.Daca iti plac cateii poate stai tu cu Bebe King...sau stam impreuna cu el.
Ca d-aia se numeste vacanta sexoasa, sa se mai sacrifice cate unii.
Vaaaai, deci era vorba de un catel! M-am facut de rusine. Si eu care credeam ca o fi vreun barbat, idolul femeilor. Pai...sa iti traiasca! Am si eu o catelusa, poate ne incuscrim. O sa ma uit si la vacantele sexoase, promit. Dar sunt cat se poate de maritata si de baba, asa ca as putea strica atmosfera. Si ne bat adminele, ca suntem cam off topic. Scuze!
Cat de baba esti? :mika2:
Catelul nu e al meu!
Catelul nu e al meu!
www.joci.ro - atunci cand va plictisiti
Cristina86- Bebe Roz
- Data de inscriere : 26/03/2009
Numarul mesajelor : 24
Data nasterii : 08/11/1986
Varsta : 38
www.norc.ro
gasiti fotografii ale strazilor din principalele orase romanesti
aveti sageti de deplasare, vedere 360 grade
e ca si cum v-ati deplasa personal pe acolo... foarte bine e construit, imaginile sunt clare.. recomand
gasiti fotografii ale strazilor din principalele orase romanesti
aveti sageti de deplasare, vedere 360 grade
e ca si cum v-ati deplasa personal pe acolo... foarte bine e construit, imaginile sunt clare.. recomand
senorita- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 8729
Data nasterii : 28/09/1983
Varsta : 41
la mine era cineva in balcon
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
cine, cine?
eu am gasit in fata unui restaurant de langa mine parcata masina unuia cu care am iesit eu si despre care stiam ca ia masa cam zilnic acolo
mi s-a confirmat
eu am gasit in fata unui restaurant de langa mine parcata masina unuia cu care am iesit eu si despre care stiam ca ia masa cam zilnic acolo
mi s-a confirmat
nu stiu cine era in balcon,eu sau mama.era lumina prea puternica si nu se prea vede cu toate ca au facut poza de aproape.
sa va arat cateva erori de la mine din cartier,sunt foarte funny
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
ce tareeee
mai ales omul ara fara cap e demential
si ala cocotat sa repare ceva
si lumea cu fetele cenzurate
mai ales omul ara fara cap e demential
si ala cocotat sa repare ceva
si lumea cu fetele cenzurate
http://www.delibro.ro - arbore genealogic ... Daca doriti sa va cautati rudele de care nu mai stiti nimic de ele, cu site-ul asta le puteti cauta ...
Pentru rezervari in Austria : www.austria.at
Pentru rezervari in Austria : www.austria.at
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
Cum sa corespondezi cu viitorul
http://www.timpultau.ro/liber/articol|displayMainPage?id=535
Acum putem sa ne trimitem noua insine sau altora e-mail-uri pe care le vom citi mai tarziu. Peste un an, doi, trei, oricand vrem.
http://www.futureme.org/index.php
http://www.timpultau.ro/liber/articol|displayMainPage?id=535
Acum putem sa ne trimitem noua insine sau altora e-mail-uri pe care le vom citi mai tarziu. Peste un an, doi, trei, oricand vrem.
http://www.futureme.org/index.php
mi-am trimis mail in viitor
am mai trimis acu ceva vreme dar nu mai stiu cand tre sa-l primesc :cretinuta: o sa fie surpriza.
am mai trimis acu ceva vreme dar nu mai stiu cand tre sa-l primesc :cretinuta: o sa fie surpriza.
Cum descarci gratuit ghiduri de calatorie
http://razvanpascu.ro/2009/08/29/cum-descarci-gratuit-ghiduri-de-calatorie/
http://razvanpascu.ro/ghiduri-de-calatorie/
http://razvanpascu.ro/2009/08/29/cum-descarci-gratuit-ghiduri-de-calatorie/
http://razvanpascu.ro/ghiduri-de-calatorie/
Un link foarte,foarte util despre bucatarie si nu numai
Va asteptam si pe voi sa ne vizitati si sa impartasiti ideile voastre despre cum faceti margele
al doilea forum sters de onyx....
deja vero ai doua batai peste obraz...nu am facut niciodata asa pe nici un forum...e de bun simt
Va asteptam si pe voi sa ne vizitati si sa impartasiti ideile voastre despre cum faceti margele
al doilea forum sters de onyx....
deja vero ai doua batai peste obraz...nu am facut niciodata asa pe nici un forum...e de bun simt
vero79- Strumf Roz
- Data de inscriere : 02/07/2009
Numarul mesajelor : 450
Data nasterii : 29/08/1979
Varsta : 45
Subiecte similare
» Zodiac & horoscoape diverse
» Sfaturi tehnice de margelit
» Vanzari diverse lucruri pt nunti
» Utile... in gospodarie
» Schimb banner/link
» Sfaturi tehnice de margelit