cat de mult va cade parul?
+16
strumfi
vero79
Dana
kiki
ian
Is
andraa
pufy
Cristina86
alesonne
Roxik
c@t
Squint
Raven
Daiana
Endorfina
20 participanți
Pagina 1 din 1
cat de mult va cade parul?
stiu ca e normal sa iti cada in jur de 100 de fire pe zi .. dar aseara cand mi-am fact baie am adunat asta .
Ultima editare efectuata de catre Endorfina in Mar Feb 17 2009, 01:06, editata de 1 ori
Endorfina- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 2696
Data nasterii : 01/01/1941
Varsta : 83
Localizare : Atlantida
Stare de spirit : unknown
Re: cat de mult va cade parul?
e o suvita intreaga acolo .. e normal sau nu ?:( punand la socoteala ca era sfarsit de zi si ma gandesc ca am mai pierdut si in timpul zilei par :P
la mine mai pica, dar f putin si sint fire scurte desi am parul lung, adica se rup la pieptanat/spalat, nu se smulg din radacina; din fericire dupa cele ce am patit, parul nou crescut a iesit mult mai sanatos, multumita lu' mami care a bagat in mine suc de morcovi, sfecla, mar, grapefruit cu galeata
sint convinsa ca problema la noi e stresul si lipsa de vitamine din alimentatie.
sint convinsa ca problema la noi e stresul si lipsa de vitamine din alimentatie.
grapefruitul e bun pt par?:-? de morcov stiam ..
aaaa nu in mod deosebit pt par, dar contine vitamine in general
io sucurile alea nu le-am baut pt par
io sucurile alea nu le-am baut pt par
Si mie a inceput iar sa-mi cada mult, cand dau o data cu peria rotunda, deja s-a strans un manunchi :( ... , cred ca iar voi trece pe samponul Klorane cu chinina si vit. B ... sau poate cumpar altul ... nu stiu ...
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
deci, sa va povestesc de mine.........la noi in casa e par peste tot.....patul e plinnnnnnnn, baia nu va mai povestesc......cand imi spal parul cade super mulllllltttt, ghemotoace....dar eu stiu cauza, apa de aici........cum ajung acasa, in 2 sapt sunt noua.....bine, imi cade si acasa, dar doar putin
c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
mie samponul de la favisan mi a prins foarte bine....s a mai diminuat caderea parului :verde:
Roxik- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 1230
Data nasterii : 01/01/1986
putin :|
dar mi se ingrasa repede :|
o fi de la vopsitul din decembrie? :|
dar mi se ingrasa repede :|
o fi de la vopsitul din decembrie? :|
alesonne- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 8988
Data nasterii : 01/09/1986
Localizare : Balamuuuc
Stare de spirit : Paranoic
L-am decolorat si de atunci, o perioada am avut probleme serioase cu caderea parului. Cu timpul, probabil s-a regenerat, si imi cade din ce in ce mai putin
Cristina86- Bebe Roz
- Data de inscriere : 26/03/2009
Numarul mesajelor : 24
Data nasterii : 08/11/1986
cam mult...i-am innebunit pe ai mei....peste tot gasesc par in casa
pufy- Bebe Roz
- Data de inscriere : 25/04/2009
Numarul mesajelor : 86
Data nasterii : 07/05/1987
Varsta : 37
mie nu-mi cade atat de mult.. cam .. normal.. n-am stat sa numar firele de par cazute, dar nu e ceva extraordinar, tinand cont ca folosesc si placa, destul de des...
andraa- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good
in alta viata ai fost pisicutapufy a scris:cam mult...i-am innebunit pe ai mei....peste tot gasesc par in casa
La mine nu e vorba ca-mi cade mult par cand il perii sau cand il spal sau alte chestii de genul asta. Ci mai mult faptul ca e foarte fragil si subtire cred. Daca trag putin de cateva fire, raman cu ditamai cocolosu' de par in mana. Uneori ma sperii. Mai ales ca am un anumit tic: cand sunt foarte nervoasa imi trag multe fire de par, aproape ca nu ma doare deloc la cat de fragile sunt. E normal?
vdaiana a scris:in alta viata ai fost pisicutapufy a scris:cam mult...i-am innebunit pe ai mei....peste tot gasesc par in casa
mie imi cade ingrozitor uneori.. am observat ca e mai mult de la stres.. cand sunt stresata cu sesiunea sau cine stie ce e dezastru.. apoi isi revine si tot asa.. voi ati gasit vreo cauza inafara de stres sau decolorare?
ian- Bebe Roz
- Data de inscriere : 20/10/2008
Numarul mesajelor : 35
Data nasterii : 20/04/1987
Localizare : Ploiesti
sunt N cauze
mie mi-a cazut in urma unui tratament cu antibiotic ... se otravise radacina de la medicamente
mie mi-a cazut in urma unui tratament cu antibiotic ... se otravise radacina de la medicamente
si mie imi cade muuuuuuuuult. deja pe laterale mi se vede scalpul cand il prind si sunt disperata.
de o luna iau pastile si nu s-a intamplat nimic, de azi vreau sa incep sa imi fac masti cu ulei de ricin, ca nu mai tine.
cred ca e de la antibebe si medicamentele pt urticarea pulii careia nu-i mai dau de cap.
de o luna iau pastile si nu s-a intamplat nimic, de azi vreau sa incep sa imi fac masti cu ulei de ricin, ca nu mai tine.
cred ca e de la antibebe si medicamentele pt urticarea pulii careia nu-i mai dau de cap.
kiki- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 6015
Data nasterii : 20/05/1987
Localizare : Sub curcubeu
Stare de spirit : High
kiki, iti recomand sa faci o masca ce contine: ulei de ricin, ulei de masline si vitamina A ulei in cantitati egale
stai cu ea pe par cateva ore, si apoi speli bine si repeta cat de des vrei tu
nu are ce sa faca rau, mie mi-a facut chiar bine
stai cu ea pe par cateva ore, si apoi speli bine si repeta cat de des vrei tu
nu are ce sa faca rau, mie mi-a facut chiar bine
Dana- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 7403
Data nasterii : 31/05/1983
Varsta : 41
Localizare : munte
asa o sa fac. sa dea dumnezeu sa functioneze, ca sunt chiar speriata. ma si vad cu peruca. :-SS
kiki- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 6015
Data nasterii : 20/05/1987
Localizare : Sub curcubeu
Stare de spirit : High
Si mie imi cade foarte mult,trebuie sa-l tin tot timpul prins ,trebuie cred sa urmez vreun tratament .Voi ce tratament ati folosit si ati fost multumite de rezultat?
vero79- Strumf Roz
- Data de inscriere : 02/07/2009
Numarul mesajelor : 450
Data nasterii : 29/08/1979
Varsta : 45
impachetarea cu amestecul ala de uleiuri e foarte bun
io am vazut la colega mea, care nu mai e la prima tinerete, ca i-a crescut foarte fain parul, sanatos si viguros.
io am vazut la colega mea, care nu mai e la prima tinerete, ca i-a crescut foarte fain parul, sanatos si viguros.
Eu am gasit remediul....crema de par cu petrol si alte uleiuri de la vivanatura e f buna si cand foloseam chiar nu-mi mai cadea....acum am facut pauza si a inceput sa-mi cada iar, dar o sa incep sa folosesc din nou
Vizitato- Vizitator
De obicei mie imi cade mult par toamna..insa anul acesta mi-a cazut fff mult in timpul verii..nu il vopsesc si nu il maltratez in nici un fel.....si asa de felul meu m parul rar si subtire..nu stiu ce sa ii mai fac ca in curand raman fara par
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
Tocmai am inceput un tratament cu sapun moale de la Hofigal si Chel Stop...ati mai folosit? e bun? se vede vreun rezultat in timp|?
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
cred ca va crescut parul la toate de nu mai scrieti...eu am o agenda speciala cu tratamente de par, adunate in ani, naturiste...le-am incercat pe toate cate 3-6 luni o cura...mai mult de atat nu se poate...si nu mai cade, dar surpriza...nici nu creste altul in loc. ..de parca nu as avea hormoni de crestere in mine..acum nici pe corp nu mai am par, nu mai am ce epila... am fcut 2 ani acupuntura...nimic...usturoi ras, oua de prepelita, ulei de ricin, vitamina A...toate retele posibile....
hey fetelor.referitor la intrebareai pentru a vedeea rezultatele iti recomand un balsam de la nanogen e super bun, si eu aveam aceeasi prb ca si tine ,sunt o persoana care nu are rabdare sa astepte jumatate de an pentru a vedea un rezultat.daca vrei sa te ajut cu mai multe detalii iti las id-ul meu NEINTERESANT
stefy21stefy- Roz
- Data de inscriere : 15/09/2010
Numarul mesajelor : 4
Data nasterii : 16/11/1977
Varsta : 47
Trebuie sa gasiti fiecare cauza . Aveti fiecare mult stres sigur o lipsa de vitamine . Daca vreti sa tineti seama de ceea ce va scriu este ok . mie nu mi a cazut foarte mult nici la chimioterapie si nici acum nu se vede ca am facut si fac chimioterapie . deci . atentie cu ce va vopsiti etc tratati balsam etc. ceea ce va fi usor de facut . in fiecare zi preparati va o salata cu sfecla jumatate telina un sfert varza morcov cam 4 potriviti dat tot pe razatoare .eu pun si mar . apoi tai rondele de ou fiert si rad brinza . deci din 2008 fac asta. fricaca mi cade parul si frica cancerului limfatic m a determinat sa manic minim 5 salate asa pe saptamina. ca sa pot sa rezist [este posibil sa ai deranjamente si este rau sa te apuce la serviciu scoala etc. beau ceai de menta 2 cani pe zi fara zahar si ceai de coada soricelului sau sunatoare . sa nu lipseasca morcov sfecla si telina puteti sa faceti combinatii cu carne fiarta de pui sau ton in ulei dar fara ulei
nu sare multa nu otet decit un pic de mere sau putina lamiie.si refacetiva energia rugati va neincetat . in metrou pe strada etc Dumnezeule , eu te imbratisez si te rog alaturi de toate puterile cerului ocroteste ma ! ATENTIE LA OTRAVURILE CE LE APLICATI PE PAR !!!! acum indiferent ca luati anticonceptionale luati va un antioxidant sau ceva pentru cresterea imunitatii .mie imi da zilnic acum B6 , acid folic . si numai 10 zile calciu cu d3 apoi minerale . este ok daca luati 10 zile ca lactic cam 4 pe zi eu le sug desi sunt oribile ca se resorb prin mucoasa bucala rapid .sau alaturi de cele 2 B6 si acid folic puteti lua ca si polivitaminizantul acela s rominesc . exista si multimineralizant s producatoru este cluj. va doresc bafta si sa incercati ca tot ceea ce v am scris nu au reactii negative .sanatate si putere sa depasiti aceste stresuri de zi cu zi , o zi minunata !
nu sare multa nu otet decit un pic de mere sau putina lamiie.si refacetiva energia rugati va neincetat . in metrou pe strada etc Dumnezeule , eu te imbratisez si te rog alaturi de toate puterile cerului ocroteste ma ! ATENTIE LA OTRAVURILE CE LE APLICATI PE PAR !!!! acum indiferent ca luati anticonceptionale luati va un antioxidant sau ceva pentru cresterea imunitatii .mie imi da zilnic acum B6 , acid folic . si numai 10 zile calciu cu d3 apoi minerale . este ok daca luati 10 zile ca lactic cam 4 pe zi eu le sug desi sunt oribile ca se resorb prin mucoasa bucala rapid .sau alaturi de cele 2 B6 si acid folic puteti lua ca si polivitaminizantul acela s rominesc . exista si multimineralizant s producatoru este cluj. va doresc bafta si sa incercati ca tot ceea ce v am scris nu au reactii negative .sanatate si putere sa depasiti aceste stresuri de zi cu zi , o zi minunata !
50.iris2307- Ciumpalac Roz
- Data de inscriere : 05/06/2009
Numarul mesajelor : 662
Data nasterii : 23/07/1959
Varsta : 65
Localizare : Romania
Stare de spirit : optimista , realista si temperata
si cum e?strumfi a scris:Tocmai am inceput un tratament cu sapun moale de la Hofigal si Chel Stop...ati mai folosit? e bun? se vede vreun rezultat in timp|?
Criiis- ModerNator
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
ceva rezultate?Criiis a scris:si cum e?strumfi a scris:Tocmai am inceput un tratament cu sapun moale de la Hofigal si Chel Stop...ati mai folosit? e bun? se vede vreun rezultat in timp|?
Criiis- ModerNator
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie
Mier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza