LUNA DE MIERE
+5
JanisJoplin
anaissa
Raven
Alex
ankuzza
9 participanți
Pagina 1 din 1
LUNA DE MIERE
Vad ca nu se discuta si despre luni , saptamani de miere, deci e cazul :)
Spuneti-mi cum e cu Grecia...am vrut Cipru, dar e mai frumoasa grecia si nici n-am vazut-o pana acum.
Unde sa ma duc, daca vreau peisaje superbe, plaje intre stanci si apa albastraaa...si mai vreau sa am si ce face seara, sa ma distrez...
Shoooot!
Spuneti-mi cum e cu Grecia...am vrut Cipru, dar e mai frumoasa grecia si nici n-am vazut-o pana acum.
Unde sa ma duc, daca vreau peisaje superbe, plaje intre stanci si apa albastraaa...si mai vreau sa am si ce face seara, sa ma distrez...
Shoooot!
ankuzza- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 1404
Data nasterii : 27/05/1987
Varsta : 36
Localizare : Ploiesti sa traiesti!
Re: LUNA DE MIERE
Ankuzza, si noi am vrut la inceput Grecia, dar ne-au cam speriat un pic revoltele and stuff si ne-am reorientat spre Turcia, mai precis Kusadasi....
Au fost o gramada de chestii de facut, n-am avut noi timp pentru toate...cat despre iesit seara, noi eram prea praf de la inot sau de la excursiile de peste zi, asa ca ieseam doar la o plimbare pana in centru si in bazar...
Uite aici cum arata:

Au fost o gramada de chestii de facut, n-am avut noi timp pentru toate...cat despre iesit seara, noi eram prea praf de la inot sau de la excursiile de peste zi, asa ca ieseam doar la o plimbare pana in centru si in bazar...
Uite aici cum arata:

Alex- ModerNator
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 19247
Data nasterii : 23/07/1985
Varsta : 37
da, m-am reorientat spre turcia..cu parere de rau de altfel pentru ca la 5 stele dau o gramada de bani, si nu fac 5 stele hotelurile..ba sunt ok ca peisaj , piscine etc, si au camere de 2 lei, ba invers..caut de 3 saptamani incontinuu, cred ca stiu toate hotelurile pe de rost ..si totusi nu ma pot decide.
vreau sa merg in marmaris sau bodrum, pentru peisajele pe care le ofera!dar nu reusesc sa ma decid asupra hotelului..help
vreau sa merg in marmaris sau bodrum, pentru peisajele pe care le ofera!dar nu reusesc sa ma decid asupra hotelului..help

ankuzza- Membru Fondator
in spania a fost cineva in septemrbie?cum e vremea?
ankuzza- Membru Fondator
ankuzza a scris:Vad ca nu se discuta si despre luni , saptamani de miere, deci e cazul :)
Shoooot!
eu recomand Corfu cu cea mai mare incredere!
si eu recomand Corfu
dar mare grija la hotel ca e aceeasi poveste ca in turcia.. la 3 stele poate fi si superb dar poate fi si ca in hruba

Anku eu am mers in Turcia in Side in luna de miere...ma rog pe langa side ca era resort
Hotelul se chema Crystal Admiral..a fost super..n-am cuvinte..le-am zis ca suntem in luna de miere(le-am dat email) si ne-au oferit super surprize pt asta
Toata antalya e la autostrada..noi am iesit la autostrada si am luat un autobuz..am vizitat side si alanya...a fost super :X deci ai ce face si pe langa
Iar alanya e super la peisaje...munticel..mare..port romantic
Hotelul se chema Crystal Admiral..a fost super..n-am cuvinte..le-am zis ca suntem in luna de miere(le-am dat email) si ne-au oferit super surprize pt asta

Toata antalya e la autostrada..noi am iesit la autostrada si am luat un autobuz..am vizitat side si alanya...a fost super :X deci ai ce face si pe langa
ankuzza a scris:in spania a fost cineva in septemrbie?cum e vremea?
depinde unde, in Spania :)
happy mom- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 04/03/2012
Numarul mesajelor : 1287
noi am fost la Roma si nu mai pot de dor de orasul ala
mi-as dori sa ne mutam acolo

Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 38
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Raluca a scris:ankuzza a scris:Vad ca nu se discuta si despre luni , saptamani de miere, deci e cazul :)
Shoooot!
eu recomand Corfu cu cea mai mare incredere!
ralu si anaissa, recomandati vreun hotel din corfu?anaissa a scris:si eu recomand Corfudar mare grija la hotel ca e aceeasi poveste ca in turcia.. la 3 stele poate fi si superb dar poate fi si ca in hruba
vrem si noi sa mergem la vara

c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Localizare : Bucuresti
depinde cat vrei sa platesti...adica ce iti doresti.
ca stiu si/si..cred ca cel mai mult mi-a placut la Corfu Secret e de 3 stele
aici ai detalii
http://www.corfusecret.gr/hotel.php
ca stiu si/si..cred ca cel mai mult mi-a placut la Corfu Secret e de 3 stele
aici ai detalii
http://www.corfusecret.gr/hotel.php
ce frumos e hotelul
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 38
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
ralu, noi am vrea ceva all inclusive, 3 sau 4 stele.....sau chiar si 2 daca sunt conditiile bune
e frumos hotelul asta, ma uit acuma mai bine pe site-ul lor
e frumos hotelul asta, ma uit acuma mai bine pe site-ul lor
c@t- ModerNator
eu ma gandeam sa nu fim nevoiti sa alergam dupa masa......adica sa cautam mereu un local unde se mananca....mi se pare mai comod sa cobor la restaurantul hotelului.....Raluca a scris:eu zic sa nu-ti iei all inclusive ca n-ai tu timp de ajuns la masae un sfat
dar e si mai fun sa mananci in mai multe locuri, mai vezi una alta.....
hotelul asta e aproape de plaja?
c@t- ModerNator
JanisJoplin a scris:Anku eu am mers in Turcia in Side in luna de miere...ma rog pe langa side ca era resort
la crystal admiral in side au fost sormea si cumnatul, in 2010...extrem de multumiti de tot
in 2011, in kemer la amara dolce vita, deasemenea superb
greeneyes- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» materiale la metru pentru idei frumoase