Cumparaturi Lidl
+20
greeneyes
happy mom
carmen silva
laura_3
Squint
Gabi
Criiis
c@t
JanisJoplin
Morcovel
Inanna
strumfi
Dana
Alex
ale*
Mikki
Mihaela
Andrela
Tweety Laura
Daiana
24 participanți
Forumul Roz :: Gastronomie :: Off-topic
Pagina 2 din 10
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Cumparaturi Lidl
noi nu avem jysk :(
Dana- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 7403
Data nasterii : 31/05/1983
Varsta : 41
Localizare : munte
Informatii despre produse din Lidl, altele decat cele despre care am vorbit noi:http://tomaaurora.blogspot.com/2011/10/lidl-raiul-dulciurosilor.html
Alex- ModerNator
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 19247
Data nasterii : 23/07/1985
Varsta : 39
mersi, Alex
ioooooi ce de dulciuri a postat fata aia!
marshmallows in ciocolata
jeleuuuuuuuuri! jeleuri! jeleuri!
despre lasagna de care scrie aurora, ne-a spus un coleg ca e foate buna. si inghetata foarte buna.
ioooooi ce de dulciuri a postat fata aia!
marshmallows in ciocolata
jeleuuuuuuuuri! jeleuri! jeleuri!
despre lasagna de care scrie aurora, ne-a spus un coleg ca e foate buna. si inghetata foarte buna.
Si mie mi-a zis o colega ca e buna lasagna, cred ca o s-o incerc soon. Inghetata mi-am luat si eu o data, era una meeeega ieftina, gen sandvis, dar buna buna.
Alex- ModerNator
Eu stiu ca un salam de acolo ne-a innebunit odata...era subtirel in rest nu mai stiu cum se chema....
Am cumparat de acolo asa : sutien alaptat. Ieftinut(30 ron) dar e totusi cu sarme..ma strange. Cel de la kiabi m-a multumit mai mult...ca si sustinere..dar e scump : 50 ron
Apoi am mai luat de la lidl: rotita pt taiat pizza..desfacator conserve..tava pt gatit fripturici(cu un grill deasupra) , pastile marca lor pt masina de spalat vase( contin si sare pt masina de spalat) toate bune ca raport calitate-pret.
Am cumparat de acolo asa : sutien alaptat. Ieftinut(30 ron) dar e totusi cu sarme..ma strange. Cel de la kiabi m-a multumit mai mult...ca si sustinere..dar e scump : 50 ron
Apoi am mai luat de la lidl: rotita pt taiat pizza..desfacator conserve..tava pt gatit fripturici(cu un grill deasupra) , pastile marca lor pt masina de spalat vase( contin si sare pt masina de spalat) toate bune ca raport calitate-pret.
Mai asteapta un pic ca le trece entuziasmul
La noi e lejer acuma, dar la inceput era jale indiferent de ora
La noi e lejer acuma, dar la inceput era jale indiferent de ora
eu nu inteleg de unde aglomeratie daia in miezul zilei...poate tu esti o exceptie..dar cine munceste pana la 3 astfel incat sa fie la magazin la 3.30?
io stiu ca-s exceptie, dar nici chiar asa
nu numai io am patit-o, alte 3 persoane au povestit la fel, la ore si zile diferite.
cred ca astept sa treaca entuziasmul si curiozitatea.
nu numai io am patit-o, alte 3 persoane au povestit la fel, la ore si zile diferite.
cred ca astept sa treaca entuziasmul si curiozitatea.
te referi la alea W5? sunt super, le folosesc si euJanisJoplin a scris:Eu stiu ca un salam de acolo ne-a innebunit odata...era subtirel in rest nu mai stiu cum se chema....
c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Asa era de aglomerat si la noi in primele saptamani. Mi-a zis matusa-mea ca mergea zilnic si schimba si ea orele si era la fel, dar s-au calmat dupa aia
Era ceva nou magazinul ala ca e singurul pe partea cealalta de Somes E pe partea cu centrul orasului si nu exista nici un magazin mare, toate celelalte sunt pe partea asta si real/parktiker/kaufland/billa/interex si e o corvoada sa treci podul intre ore decente cand iese lumea de la munca asa ca toti au tras acolo Acuma s-a mai deschis ceva depozit si s-au mutat
Vor sa deschida Profi tot pe partea aia Astia in loc sa faca un al treilea pod mai bine deschid supermarket-uri
Era ceva nou magazinul ala ca e singurul pe partea cealalta de Somes E pe partea cu centrul orasului si nu exista nici un magazin mare, toate celelalte sunt pe partea asta si real/parktiker/kaufland/billa/interex si e o corvoada sa treci podul intre ore decente cand iese lumea de la munca asa ca toti au tras acolo Acuma s-a mai deschis ceva depozit si s-au mutat
Vor sa deschida Profi tot pe partea aia Astia in loc sa faca un al treilea pod mai bine deschid supermarket-uri
c@t a scris:te referi la alea W5? sunt super, le folosesc si euJanisJoplin a scris:Eu stiu ca un salam de acolo ne-a innebunit odata...era subtirel in rest nu mai stiu cum se chema....
se pot folosi in loc de Calgon?
Mikki- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 16386
calgonul nu este pt masina de spalat rufe? exista si pt cea de vase?Miki22 a scris:c@t a scris:te referi la alea W5? sunt super, le folosesc si euJanisJoplin a scris:Eu stiu ca un salam de acolo ne-a innebunit odata...era subtirel in rest nu mai stiu cum se chema....
se pot folosi in loc de Calgon?
pastilele astea de care spun eu cica sunt 5 in 1 : cleaner, rinse-aid function, salt, glass protection, silver and stainless protection
eu sunt multumita de ele, scot paharele stralucind, fara pete.....farfuriile la fel
c@t- ModerNator
Eu stiu ca exista si Calgon pentru masina de vase.
Pe de alta parte, de la W5 noi am luat niste pastile anti-calcar pentru masina de spalat rufe. Si sunt super.
Pe de alta parte, de la W5 noi am luat niste pastile anti-calcar pentru masina de spalat rufe. Si sunt super.
Alex- ModerNator
vroiam sa intreb daca e ceva in gama lor si pt masina de spalat...Calgon e f scump
Mikki- Membru V.I.P
da, pastilele anticalcar W5 pt masina de spalat rufe sunt bune
iar daca folosesti din astea pt masina de vase, nu mai ai nevoie de calgon, au ele sare aia care curata apa
iar daca folosesti din astea pt masina de vase, nu mai ai nevoie de calgon, au ele sare aia care curata apa
c@t- ModerNator
Am cautat poza sa ti le arat, Mikki, dar nu am gasit.
Iar ca pret, sunt vreo 15 lei cutia, sunt 51 de tablete.
Iar ca pret, sunt vreo 15 lei cutia, sunt 51 de tablete.
Alex- ModerNator
eu dau aproape 3 euro pe 40 tablete
c@t- ModerNator
nush daca sunt 5 in 1, dar da, sunt produse W5...si sunt din 3 straturi(au 3 culori)
sincer ma cam enerveaza, adica e diferenta mica de pret fata de unele din DM de exemplu, abia ieri am spalat prima oara cu ele, si a lasat plin de pete tigaia, farfuria, sa nu mai pun la socoteala ca trebuie sa le scot eu din tzipla ca nu este dinaia de se topeste singura.
paharele sunt cristal orice le-ai face, nu cred ca pastilele ar putea face diferenta...dar la tigai si oale, cum spal eu la 70 grade/program de oale ar trebui sa le faca luna
am dat 20 ron pe 40 pastile si la DM as fi dat 25 ron , si cred ca's mult mai bunemai spal o data maine sa nu ma pronunt aiurea, si dupa aia dau verdictul
sincer ma cam enerveaza, adica e diferenta mica de pret fata de unele din DM de exemplu, abia ieri am spalat prima oara cu ele, si a lasat plin de pete tigaia, farfuria, sa nu mai pun la socoteala ca trebuie sa le scot eu din tzipla ca nu este dinaia de se topeste singura.
paharele sunt cristal orice le-ai face, nu cred ca pastilele ar putea face diferenta...dar la tigai si oale, cum spal eu la 70 grade/program de oale ar trebui sa le faca luna
am dat 20 ron pe 40 pastile si la DM as fi dat 25 ron , si cred ca's mult mai bunemai spal o data maine sa nu ma pronunt aiurea, si dupa aia dau verdictul
mie imi plac briosele cu lapte MAITRE Jean Pierre
si napolitanele cu lapte si cu alune de padure Favorini
Criiis- ModerNator
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
si eu am lidl la vreo 10 minute de mine, prin urmare mereu merg acolo sau la real, vreau sa zic ca sunt niste chipsuri la lidl, ambalajul este asemanator celor de la pringles si au un gust demential, eu mi-am luat cu paprika, si costa 2,29 parca deci merita din plin, erau la oferta, aaaaa si vazusem trandafiri naturali in buchet 15 bucati ( dar aveau coditele taiate mai scurt arata asa a buchet de mireasa) cu 4,99 lei am vrut sa iau dar: nu am la camin vaza sa ii pun in apa si aveau asa multe culori si erau superbi
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 32
Localizare : Constanta
na, ca acum vreau si eu chipsuri din alea.....
Alex- ModerNator
Criiis a scris:mie imi plac briosele cu lapte MAITRE Jean Pierre
si tot de la Maitre Jean Pierre mai imi plac Mini sponge rolls... am terminat aproape o cutie dintr-o inghititura
Mikki- Membru V.I.P
Mai mereu fac cumparaturi de la Lidl, uneori ma oftic ca nu prind de la bun inceput marfa din pliante, pana ajung eu raman ramasite ori nu mai sunt pe stoc.
Ultima oara am luat de la ei ceai granulat cu 1,40 euro , lapte 1l - 0.80 euro centi, cascaval feliat 200 grame - 1.50 euro, tampoane de zi cu zi cu 40 buc in cutie - 1.30 euro , 6 banane - 1 euro , 8 oua - 1.29 euro
Cand voi inchiria casuta, vreau sa-mi iau floricele in ghivece, mereu ma atrag ... le-am vazut cu preturi intre 0.80 centi - 2 euro.
Ultima oara am luat de la ei ceai granulat cu 1,40 euro , lapte 1l - 0.80 euro centi, cascaval feliat 200 grame - 1.50 euro, tampoane de zi cu zi cu 40 buc in cutie - 1.30 euro , 6 banane - 1 euro , 8 oua - 1.29 euro
Cand voi inchiria casuta, vreau sa-mi iau floricele in ghivece, mereu ma atrag ... le-am vazut cu preturi intre 0.80 centi - 2 euro.
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Cori la ce pret sunt? saptamana viitoare cred ca dau o fuga
Mihaela- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 05/10/2009
Numarul mesajelor : 4347
Data nasterii : 10/01/1984
Varsta : 40
in jur de 3, 80 lei..ceva de genul. intre 3 si 4 lei oricum
Inanna- ModerNator
http://www.the-beauty-addict.com/2011/09/despre-parfumurile-replica-marca-lidl.html
azi am testat si eu chalon albastru, seamana cu cool water, e dragutzel pt 15 ron
erau testere
azi am testat si eu chalon albastru, seamana cu cool water, e dragutzel pt 15 ron
erau testere
Mikki- Membru V.I.P
pufuleti cu cioco
si Mister Choc Caramel Biscuit
si Mister Choc Caramel Biscuit
Criiis- ModerNator
pufuleti cu ciocolata???
Inanna- ModerNator
pufuleti cu cioco luam de la chioscul de peste drum, 1 leu punga
c@t- ModerNator
daaaaaaaaaaa, Gusto parca se numesc, 0.99lei
Criiis- ModerNator
si sunt dulci? sau cum?
in viziunea mea pufuletii sunt sarati
in viziunea mea pufuletii sunt sarati
Inanna- ModerNator
da daCriiis a scris:daaaaaaaaaaa, Gusto parca se numesc, 0.99lei
http://www.google.ro/imgres?q=pufuleti+cu+ciocolata+gusto&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1280&bih=603&tbm=isch&tbnid=1dsblyBEXpSxnM:&imgrefurl=http://www.tehnoflex.ro/%3Fp%3D474&docid=jDUxRFcfLTLGXM&imgurl=http://www.tehnoflex.ro/wp-content/uploads/2010/05/pufuleti_gusto_ciocolata.jpg&w=300&h=354&ei=qYKyToneLI2UOs2-nOEB&zoom=1&iact=hc&vpx=172&vpy=122&dur=1015&hovh=244&hovw=207&tx=115&ty=110&sig=116858759738270090147&page=1&tbnh=130&tbnw=110&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0
cori, astia nu au sare pe ei, sunt f buni
c@t- ModerNator
interesant
Inanna- ModerNator
Alex- ModerNator
geroge grasime e simpatic, dar aialalti is scarbosi :PAlex a scris:Reclama asta o stiti? Pe mine ma distreaza de numa:
https://www.youtube.com/watch?v=BxbiUU7EYX0
Mai trec ceva pe lista cu chestii faine: apa plata cu arome, noi am incercat cu lamaie si capsune si e tare faina...din asta mai beam in Irlanda, dar asta e mult mai faina. Marca lor, Saguaro....
In schimb de cea plata va recomand sa nu va apropiati, e naspa, va spune degustatorul fin si autorizat de apa plata, care divinizeaza apa Bucovina
In schimb de cea plata va recomand sa nu va apropiati, e naspa, va spune degustatorul fin si autorizat de apa plata, care divinizeaza apa Bucovina
Alex- ModerNator
ce apa plata e la lidl acasa? cum se numeste?
c@t- ModerNator
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Forumul Roz :: Gastronomie :: Off-topic
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d