sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop
+4
Purple Owl
Raven
ale*
irina_ulesan
8 participanți
Pagina 1 din 1
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop
buna fetelor sau as putea spune prietenelor,
de curand m-am gandit sa-mi achizitionez o noua geanta pentru laptop deoarece a mea s-a cam franjurit de tot tinand cont de faptu ca are vreo 7 ani vechime si a fost a tatalui meu pana acum 3 ani.... so... sa ne intoarcem la subiectul nostru.... am gasit pana acum 2 modele disponibile la suma de bani pe care vreau sa o investesc si anume maxim 200 lei.... as vrea sa va rog sa va dati cu parerea dar mai ales sa-mi argumentati pe care din cele doua sa le iau pentru ca mie sincer imi plac ambele foarte mult dar cea mai utila mi se pare cea neagra.... acum nu va luati dupa mine ca vreau sa aud (de fapt citesc) parerile voastre proprii si personale dar mai ales sincere... va multumesc anticipat
geanta alba: http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?catalogId=61&categoryId=1233&itemId=27320#
geanta neagra: http://www.domo.ro/IT_&_C/Calculatoare/Accesorii_notebook/Kensington/Geanta_laptop_Kensington_Contour_Balance_62535EU#
va pup dulce dulce
de curand m-am gandit sa-mi achizitionez o noua geanta pentru laptop deoarece a mea s-a cam franjurit de tot tinand cont de faptu ca are vreo 7 ani vechime si a fost a tatalui meu pana acum 3 ani.... so... sa ne intoarcem la subiectul nostru.... am gasit pana acum 2 modele disponibile la suma de bani pe care vreau sa o investesc si anume maxim 200 lei.... as vrea sa va rog sa va dati cu parerea dar mai ales sa-mi argumentati pe care din cele doua sa le iau pentru ca mie sincer imi plac ambele foarte mult dar cea mai utila mi se pare cea neagra.... acum nu va luati dupa mine ca vreau sa aud (de fapt citesc) parerile voastre proprii si personale dar mai ales sincere... va multumesc anticipat
geanta alba: http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?catalogId=61&categoryId=1233&itemId=27320#
geanta neagra: http://www.domo.ro/IT_&_C/Calculatoare/Accesorii_notebook/Kensington/Geanta_laptop_Kensington_Contour_Balance_62535EU#
va pup dulce dulce
irina_ulesan- Bebe Roz
- Data de inscriere : 03/08/2010
Numarul mesajelor : 49
Data nasterii : 26/02/1982
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : HAPPYYYYYY
Re: sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop
cea neagra..pt ca pur si simplu e pe stilul meu
ale*- Membru Creativ
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 3480
Data nasterii : 04/03/1989
Varsta : 35
Localizare : bm/cj
Stare de spirit : exista :P
multumesc pentru raspuns :*:*:*:*
irina_ulesan- Bebe Roz
cea neagra e mai frumusica si se murdareste mai greu
Si mie tot cea neagra imi place...cea alba e foarte urata si se murdareste repede daca e din material textil.
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
cea alba era dintr-un material plastic... ceva de genu care nu se uda la ploaie cred.... ms de sfaturi pana luni cand iau salariu cred ca tot pe geanta neagra voi ramane setata
irina_ulesan- Bebe Roz
mie-mi place cea neagra: material rezistenta la apa, nu se murdareste asa repede, suport si pt umar, imi place modelul.
sa va dau vestea cea buna......... am cumparat-o pe cea neagra........ e superba si imi vine super bine........ dar......... pentru ca exista si un dar........... nu imi intra laptop-ul in ea ca e prea mare :)) ...... ca atare trebuie sa-mi schimb laptop-ul cu unu mai mic....... nu foarte mic...... pt ca al meu e de 15,4" iar in geanta intra de max 15" :)) ........ sunt de tot rasul dar cand am vazut-o cat de frumoasa e si cat de bine immi sta cu ea nu am rezistat iar laptop-ul oricum vroiam sa-l schimb..... asa ca nu e problema :))
oricum vrau sa va multumesc pentru sfaturi si ca ati fost alaturi de mine cu aceleasi ganduri
va pup
oricum vrau sa va multumesc pentru sfaturi si ca ati fost alaturi de mine cu aceleasi ganduri
va pup
irina_ulesan- Bebe Roz
ioooi tu dar n-ai masurat inainte?
cum sa schimbi laptopul pt ca nu intra in geanta? adica iti cumperi alt laptop pt geanta?
aaa acuma vad ca oricum vroiai sa schimbi laptopul. still... :P
cum sa schimbi laptopul pt ca nu intra in geanta? adica iti cumperi alt laptop pt geanta?
Daiana a scris:ioooi tu dar n-ai masurat inainte?
La asta m-am gandit si eu
Bine, daca tu doresti sa iti iei un laptop nou, ok... Insa sa schimbi laptopul pt ca nu intra in geanta...
il schimb pt ca am nevoie de unu mai performant si gasisem ceva care are tot aceleasi dimensiuni ca cel pe care il am acum..... doar ca din cauza gentii trebuie sa ma orientez catre unul un pic mai mic dar cu aceleasi performante..... doar nu am innebunit sa schimb laptop-ul aiurea doar ca nu intra intr-o geanta....... e ca si cum m-as gandii sa-mi mai scurtez din degetele de la picioare ca nu ma incap nu stiu ce pantofi )))))))
ati fost foarte haioase :))
ati fost foarte haioase :))
irina_ulesan- Bebe Roz
zi tu daca fragmentul asta nu asa sunairina_ulesan a scris:nu imi intra laptop-ul in ea ca e prea mare :)) ...... ca atare trebuie sa-mi schimb laptop-ul cu unu mai mic
asa e.... dar am specificat mai jos ca oricum cautam sa-mi schimb laptop-ul... si sincer inainte de a cauta geanta am cautat laptop si tot plimbandu-ma de pe un site pe altul am vazut si geanta :)... iar faptu ca s-a nimerit sa o iau intai pe aceasta din punctul meu de vedere e ok ca acum stiu catre ce trebuie sa ma orientez.... oricum mai stau pe tusa vreo 2 salarii pana imi iau laptop-ul asa ca am tot timpul sa gasesc ceva sa se potriveasca intai cu cerintele mele si apoi cu geanta
irina_ulesan- Bebe Roz
irina_ulesan- Bebe Roz
Acu poate gasesti un notebook smecher ,dar putin mai mare si nu rezisti sa nu-l cumperi. Iar iti schimbi geanta.
Pai notebookul pe care il ai acum nu intra? Deci 2 luni (ai zis ca astepti 2 salarii) sta geanta nefolosita....
Pai notebookul pe care il ai acum nu intra? Deci 2 luni (ai zis ca astepti 2 salarii) sta geanta nefolosita....
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
irina_ulesan- Bebe Roz
Am si eu geanta de la Kensington - doar ca e pe cafeniu....superba :)
Jessica- Roz
- Data de inscriere : 16/10/2010
Numarul mesajelor : 5
Data nasterii : 01/09/1978
Varsta : 46
Desi oricum treaba a fost rezolvata demult, si eu zic ca mi se pare mai potrivita o geanta neagra pentru un laptop, mai profesionala asa.
irene_d- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1265
Data nasterii : 16/03/1983
Varsta : 41
Subiecte similare
» lucruri de care nu mai ai nevoie
» Sondaj de plictiseala :)))
» Sondaj Gajici !!!
» SONDAJ CU BUNACIUNI
» Vreau un laptop
» Sondaj de plictiseala :)))