Forumul Roz
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Chat Box
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptyDum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d

» materiale la metru pentru idei frumoase
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptyMier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa

» Creme de fata, de ochi...
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptyMier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes

» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptySam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21

» rinoplastie
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptyMier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza

» Medic estetician bun
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptyVin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza

» marirea sanilor cu physiobust
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptyVin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza

» rochia mea de mireasa
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptyMar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d

» fund bombat...:">
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptyLun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza

» lucruri de care nu mai ai nevoie
sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop EmptySam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20

DecoArtis

Parteneri

sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop

+4
Purple Owl
Raven
ale*
irina_ulesan
8 participanți

In jos

sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop Empty sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop

Mesaj Scris de irina_ulesan Joi Aug 12 2010, 04:03

buna fetelor sau as putea spune prietenelor,
de curand m-am gandit sa-mi achizitionez o noua geanta pentru laptop deoarece a mea s-a cam franjurit de tot tinand cont de faptu ca are vreo 7 ani vechime si a fost a tatalui meu pana acum 3 ani.... so... sa ne intoarcem la subiectul nostru.... am gasit pana acum 2 modele disponibile la suma de bani pe care vreau sa o investesc si anume maxim 200 lei.... as vrea sa va rog sa va dati cu parerea dar mai ales sa-mi argumentati pe care din cele doua sa le iau pentru ca mie sincer imi plac ambele foarte mult dar cea mai utila mi se pare cea neagra.... acum nu va luati dupa mine ca vreau sa aud (de fapt citesc) parerile voastre proprii si personale dar mai ales sincere... va multumesc anticipat

geanta alba: http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?catalogId=61&categoryId=1233&itemId=27320#

geanta neagra: http://www.domo.ro/IT_&_C/Calculatoare/Accesorii_notebook/Kensington/Geanta_laptop_Kensington_Contour_Balance_62535EU#

va pup dulce dulce
irina_ulesan
irina_ulesan
Bebe Roz
Bebe Roz

Data de inscriere : 03/08/2010

Numarul mesajelor : 49
Data nasterii : 26/02/1982
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : HAPPYYYYYY

Sus In jos

sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop Empty Re: sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop

Mesaj Scris de ale* Joi Aug 12 2010, 10:35

cea neagra..pt ca pur si simplu e pe stilul meu
ale*
ale*
Membru Creativ
Membru Creativ

Data de inscriere : 13/09/2009

Numarul mesajelor : 3480
Data nasterii : 04/03/1989
Varsta : 35
Localizare : bm/cj
Stare de spirit : exista :P

Sus In jos

sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop Empty Re: sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop

Mesaj Scris de irina_ulesan Joi Aug 12 2010, 16:57

multumesc pentru raspuns :*:*:*:*
irina_ulesan
irina_ulesan
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Raven Joi Aug 12 2010, 18:53

cea neagra e mai frumusica si se murdareste mai greu
Raven
Raven
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Data de inscriere : 16/09/2008

Numarul mesajelor : 41158
Data nasterii : 17/04/1980
Varsta : 44

http://hop-online.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Purple Owl Joi Aug 12 2010, 23:56

Si mie tot cea neagra imi place...cea alba e foarte urata si se murdareste repede daca e din material textil.
Purple Owl
Purple Owl
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret

Sus In jos

Mesaj Scris de irina_ulesan Vin Aug 13 2010, 00:20

cea alba era dintr-un material plastic... ceva de genu care nu se uda la ploaie cred.... ms de sfaturi pana luni cand iau salariu cred ca tot pe geanta neagra voi ramane setata sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop 41589
irina_ulesan
irina_ulesan
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Vin Aug 13 2010, 02:08

mie-mi place cea neagra: material rezistenta la apa, nu se murdareste asa repede, suport si pt umar, imi place modelul.
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Numarul mesajelor : 43790
Data nasterii : 07/12/1977
Varsta : 46
Localizare : Temesvar :)
Stare de spirit : gone out! be back someday.

http://testdaiana1.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de irina_ulesan Vin Aug 13 2010, 04:57

sa va dau vestea cea buna......... am cumparat-o pe cea neagra........ e superba si imi vine super bine........ dar......... pentru ca exista si un dar........... nu imi intra laptop-ul in ea ca e prea mare :)) ...... ca atare trebuie sa-mi schimb laptop-ul cu unu mai mic....... nu foarte mic...... pt ca al meu e de 15,4" iar in geanta intra de max 15" :)) ........ sunt de tot rasul dar cand am vazut-o cat de frumoasa e si cat de bine immi sta cu ea nu am rezistat iar laptop-ul oricum vroiam sa-l schimb..... asa ca nu e problema :))
oricum vrau sa va multumesc pentru sfaturi si ca ati fost alaturi de mine cu aceleasi ganduri
va pup
irina_ulesan
irina_ulesan
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Vin Aug 13 2010, 05:05

ioooi tu dar n-ai masurat inainte?

cum sa schimbi laptopul pt ca nu intra in geanta? adica iti cumperi alt laptop pt geanta?
aaa acuma vad ca oricum vroiai sa schimbi laptopul. still... :P
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de lil'angel Vin Aug 13 2010, 05:07

Daiana a scris:ioooi tu dar n-ai masurat inainte?

cum sa schimbi laptopul pt ca nu intra in geanta? adica iti cumperi alt laptop pt geanta?
aaa acuma vad ca oricum vroiai sa schimbi laptopul. still... :P

La asta m-am gandit si eu sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop 45873

Bine, daca tu doresti sa iti iei un laptop nou, ok... Insa sa schimbi laptopul pt ca nu intra in geanta...
lil'angel
lil'angel
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 23/01/2010

Numarul mesajelor : 13127
Data nasterii : 12/11/1987
Varsta : 37
Stare de spirit : Yabba-Dabba-Dooooo

http://www.oanapetitsbijoux.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de irina_ulesan Vin Aug 13 2010, 05:17

il schimb pt ca am nevoie de unu mai performant si gasisem ceva care are tot aceleasi dimensiuni ca cel pe care il am acum..... doar ca din cauza gentii trebuie sa ma orientez catre unul un pic mai mic dar cu aceleasi performante..... doar nu am innebunit sa schimb laptop-ul aiurea doar ca nu intra intr-o geanta....... e ca si cum m-as gandii sa-mi mai scurtez din degetele de la picioare ca nu ma incap nu stiu ce pantofi sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop 417324)))))))
ati fost foarte haioase :))
irina_ulesan
irina_ulesan
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Vin Aug 13 2010, 05:19

irina_ulesan a scris:nu imi intra laptop-ul in ea ca e prea mare :)) ...... ca atare trebuie sa-mi schimb laptop-ul cu unu mai mic
zi tu daca fragmentul asta nu asa suna sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop 417324
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de irina_ulesan Vin Aug 13 2010, 05:24

asa e.... dar am specificat mai jos ca oricum cautam sa-mi schimb laptop-ul... si sincer inainte de a cauta geanta am cautat laptop si tot plimbandu-ma de pe un site pe altul am vazut si geanta :)... iar faptu ca s-a nimerit sa o iau intai pe aceasta din punctul meu de vedere e ok ca acum stiu catre ce trebuie sa ma orientez.... oricum mai stau pe tusa vreo 2 salarii pana imi iau laptop-ul asa ca am tot timpul sa gasesc ceva sa se potriveasca intai cu cerintele mele si apoi cu geanta sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop 41589
irina_ulesan
irina_ulesan
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Daiana Vin Aug 13 2010, 05:32

s-o folosesti sanatoasa :)
Daiana
Daiana
ADMINISTRATOR ROZ
ADMINISTRATOR ROZ

Sus In jos

Mesaj Scris de irina_ulesan Vin Aug 13 2010, 05:43

ms ms
pups
irina_ulesan
irina_ulesan
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Purple Owl Vin Aug 13 2010, 22:10

Acu poate gasesti un notebook smecher ,dar putin mai mare si nu rezisti sa nu-l cumperi. sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop 417324 Iar iti schimbi geanta.

Pai notebookul pe care il ai acum nu intra? Deci 2 luni (ai zis ca astepti 2 salarii) sta geanta nefolosita.... sondaj de opinie: o noua geanta pentru laptop 41589
Purple Owl
Purple Owl
Ciocoflender Roz
Ciocoflender Roz

Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret

Sus In jos

Mesaj Scris de irina_ulesan Lun Aug 16 2010, 17:56

dap :))
irina_ulesan
irina_ulesan
Bebe Roz
Bebe Roz

Sus In jos

Mesaj Scris de Jessica Sam Oct 16 2010, 09:06

Am si eu geanta de la Kensington - doar ca e pe cafeniu....superba :)
Jessica
Jessica
Roz
Roz

Data de inscriere : 16/10/2010

Numarul mesajelor : 5
Data nasterii : 01/09/1978

Sus In jos

Mesaj Scris de irene_d Vin Mar 25 2011, 23:04

Desi oricum treaba a fost rezolvata demult, si eu zic ca mi se pare mai potrivita o geanta neagra pentru un laptop, mai profesionala asa.
irene_d
irene_d
Membru V.I.P
Membru V.I.P

Numarul mesajelor : 1265
Data nasterii : 16/03/1983
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum