Eliberare,ganduri,so on
+7
addison
deadrose
Andrela
edith
Raven
LadyInPink
Bones
11 participanți
Forumul Roz :: Diverse :: Topicul meu
Pagina 1 din 1
Eliberare,ganduri,so on
:pac:
Ultima editare efectuata de catre Electrofish in Dum Iul 19 2009, 00:41, editata de 1 ori
Bones- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 2638
Data nasterii : 10/09/1990
Varsta : 34
Localizare : Amsterdam
Stare de spirit : party party
Re: Eliberare,ganduri,so on
nu shterge nimic iubita...aici esti cu noi iar noi iti putem da sfaturi.
Acelasi lucru pe care-l simti tu il simte orice femeie cu suflet dupa ce avorteaza.Este o durere pe care n-o poti vindeca, este o amintire ce n`o poti uita...e greu sa treci peste dar nu`i imposibil.Tin minte o discutie de a mea cu mama.Ea imi povestea k inainte de a ma"concepe" pe mn cu 3 luni inaintea mea, mai precis, mama facuse chiuretaj....si vb aia...cum se faceau chiuretajele acasa...ea singura, fara doctor, fara shtirea lu` tata, k dak afla el iesea scandal mare k el nu era de acord cu asta(dak ar fi fost dupa el, o echipa de fotbal cu tot cu antrenori si femeii de serviciu ar fi facut) poate k o facea din dragoste, sau poate nu...dar de fiecare data o ameninta pe mama k o sa o zica "militiei" dak va face ceva (de! el era mare sula de miliar...shmecher omu` ) si uite asa mama mitititca suferea... Dupa 3 luni (in care nu`shi revenise) eu m`am bagat in seama p`acolo, si am stat pitita pe unde puteam.Am fost un "exemplu" in sarcinile ei.Pana la mine avea de toate ...voma, somnolenta, miros, nu`i venea ciclu`....eu 2 luni de zile cat am stat in burtica am stat cuminte ..nu voma, nu somnolenta si ii dadeam voie nesimtitului de ciclu sa treaca...putin dar trecea(zicea mama). Apoi la 2 luni spre 3 s-a gandit sa mearga la doctor...si s-a confirmat ...era insarcinata. Dupa toata povestioara ajung in sfarsit la chestia ce o vroiam sa o subliniez...Mama si acum incearca,sau ii place sa creada k acel bebe chinuit inaintea mea, sunt eu si poate asa e :lady:
Asa k gandeste-te la un lucru Doamne -Doamne ti-a trimis 2 ingerasi...a vazut k nu se poate i`a luat inapoi.Atunci knd iti va veni timpu` ...Doamne-Doamne iti va trimite aceeasi ingerasi din nou...fii sigura k doar sunt ai tai
Hai t-am pupat :*
Acelasi lucru pe care-l simti tu il simte orice femeie cu suflet dupa ce avorteaza.Este o durere pe care n-o poti vindeca, este o amintire ce n`o poti uita...e greu sa treci peste dar nu`i imposibil.Tin minte o discutie de a mea cu mama.Ea imi povestea k inainte de a ma"concepe" pe mn cu 3 luni inaintea mea, mai precis, mama facuse chiuretaj....si vb aia...cum se faceau chiuretajele acasa...ea singura, fara doctor, fara shtirea lu` tata, k dak afla el iesea scandal mare k el nu era de acord cu asta(dak ar fi fost dupa el, o echipa de fotbal cu tot cu antrenori si femeii de serviciu ar fi facut) poate k o facea din dragoste, sau poate nu...dar de fiecare data o ameninta pe mama k o sa o zica "militiei" dak va face ceva (de! el era mare sula de miliar...shmecher omu` ) si uite asa mama mitititca suferea... Dupa 3 luni (in care nu`shi revenise) eu m`am bagat in seama p`acolo, si am stat pitita pe unde puteam.Am fost un "exemplu" in sarcinile ei.Pana la mine avea de toate ...voma, somnolenta, miros, nu`i venea ciclu`....eu 2 luni de zile cat am stat in burtica am stat cuminte ..nu voma, nu somnolenta si ii dadeam voie nesimtitului de ciclu sa treaca...putin dar trecea(zicea mama). Apoi la 2 luni spre 3 s-a gandit sa mearga la doctor...si s-a confirmat ...era insarcinata. Dupa toata povestioara ajung in sfarsit la chestia ce o vroiam sa o subliniez...Mama si acum incearca,sau ii place sa creada k acel bebe chinuit inaintea mea, sunt eu si poate asa e :lady:
Asa k gandeste-te la un lucru Doamne -Doamne ti-a trimis 2 ingerasi...a vazut k nu se poate i`a luat inapoi.Atunci knd iti va veni timpu` ...Doamne-Doamne iti va trimite aceeasi ingerasi din nou...fii sigura k doar sunt ai tai
Hai t-am pupat :*
LadyInPink- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 2915
Data nasterii : 26/08/1988
Varsta : 36
Localizare : Pwla mea :))))
Stare de spirit : Tres bien merci beaucoup
another day..same shit
Bones- Membru Fondator
stiu ce ai in suflet si stiu prin ce am trecut si eu in septembrie
viata merge inainte
si o sa ai copiii omului care te apreciaza si iubeste deplin
viata merge inainte
si o sa ai copiii omului care te apreciaza si iubeste deplin
:jessie:
Ultima editare efectuata de catre Electrofish in Dum Iul 19 2009, 00:43, editata de 1 ori
Bones- Membru Fondator
offf fisho,draga de tine...
iti doresc multa multa liniste sufleteasca
si daca ai vreodata nevoia sa te descarci...sti unde ma gasesti.
pe undeva semanam....nici in cazul meu nu trece o zi fara sa ma gandesc macar un moment la ghinionul care s-a abatut asupra mea de atata timp
iti doresc multa multa liniste sufleteasca
si daca ai vreodata nevoia sa te descarci...sti unde ma gasesti.
pe undeva semanam....nici in cazul meu nu trece o zi fara sa ma gandesc macar un moment la ghinionul care s-a abatut asupra mea de atata timp
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
nu te mai gandi la asta...e normal s anu poti uita complet...e normal sa simti ca inca doare...dar trebuia sa iei decizia aia. nu aveai de ales...
crezi ca lor le-ar fi fost bine? te puteai descurca singura, cu liceul neterminat si cu 2 copii? ca el sigur nu te-ar fi ajutat...ca nu-i pasa...ai zis ca nici ai tai nu sunt genul de oameni care sa fi acceptat. Era singura solutie...nu aveai ce face... Acum ai un viitor in fata...vei face o facultate, vei avea o cariera... si cand vei avea copii...vor fi asteptati...si vei putea sa le oferi ce ai mai bun. si vor fi mandri de mama lor.
crezi ca lor le-ar fi fost bine? te puteai descurca singura, cu liceul neterminat si cu 2 copii? ca el sigur nu te-ar fi ajutat...ca nu-i pasa...ai zis ca nici ai tai nu sunt genul de oameni care sa fi acceptat. Era singura solutie...nu aveai ce face... Acum ai un viitor in fata...vei face o facultate, vei avea o cariera... si cand vei avea copii...vor fi asteptati...si vei putea sa le oferi ce ai mai bun. si vor fi mandri de mama lor.
Ultima editare efectuata de catre Electrofish in Dum Iul 19 2009, 00:43, editata de 1 ori
Bones- Membru Fondator
cred cu tarie ca soarele va rasari si pe strada noastra...
edith- Membru Fondator
draguta de tine
deadrose- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 11520
Data nasterii : 22/10/1989
Varsta : 35
Localizare : city of wonders
Stare de spirit : fuckin stupid
Bones- Membru Fondator
electrofish, te inteleg perfect. am trecut si eu prin asta si sunt 8 ani de atunci dar tot ma mai gandesc daca nu putea sa fie alta decizia mea.
e greu dar trebuie sa inveti sa traiesti cu gandurile astea.
la fel ca tine, sunt furioasa pe fostul gandindu-ma ca a trecut f. usor peste asta si ca, probabil, i s-a sters complet din minte ceea ce s-a intamplat atunci.
dar, asta e viata...mergem inainte.
capul sus!
e greu dar trebuie sa inveti sa traiesti cu gandurile astea.
la fel ca tine, sunt furioasa pe fostul gandindu-ma ca a trecut f. usor peste asta si ca, probabil, i s-a sters complet din minte ceea ce s-a intamplat atunci.
dar, asta e viata...mergem inainte.
capul sus!
addison- Strumf Roz
- Data de inscriere : 20/09/2008
Numarul mesajelor : 150
Data nasterii : 23/02/1979
Varsta : 45
/// nu va merita pe voi asa oameni ... ei vor plati pentru durerea ce s a abatut in sufletele voastre ... nu ati pierdut nimic ... ati cistigat .. viata voastra va fi alta ! curaj si multa dragoste dar nu fatarnicie ... nu folosire ... pui suflet acolo unde nu merita ... mult bine si bafta in alegerea voastra ... e plina lumea de .. oameni fara caracter!edith a scris:cred cu tarie ca soarele va rasari si pe strada noastra...
50.iris2307- Ciumpalac Roz
- Data de inscriere : 05/06/2009
Numarul mesajelor : 662
Data nasterii : 23/07/1959
Varsta : 65
Localizare : Romania
Stare de spirit : optimista , realista si temperata
:ankme: ce faci electrofish ... iti doresc multa bucurie in suflet si putere sa lupti !
iris acum am citit..multumesc mult
Bones- Membru Fondator
edith- Membru Fondator
Edelweiss- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 03/12/2009
Numarul mesajelor : 893
Data nasterii : 11/04/1987
Varsta : 37
Localizare : focsani
andraa- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good
, LA MULTI ANI , 2010 ! SA AVETI SANATATE SI BUCURII ! IUBIRE SI LINISTE IN CASELE VOASTRE DAR SI IN SUFLETE !
Criiis- ModerNator
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
Forumul Roz :: Diverse :: Topicul meu
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie