cate pastile pot sa iau in continuare?
4 participanți
Pagina 1 din 1
cate pastile pot sa iau in continuare?
Fetele...am facut calculul cam prost cu concediul..si o sa`mi vina fix cand nu trebuie...chestia e ca ar trebui sa prelungesc cu vreo 7 zile,pot sa iau 7 pastile in plus?se intampla ceva?am mai facut asa,dar cu maxim 2 sau 3 pastile si nu stiam daca e ok...si bine v`am regasit ca am tot fost plecata si n`am mai avut timp nici sa respir :P
ankuzza- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 1404
Data nasterii : 27/05/1987
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti sa traiesti!
Re: cate pastile pot sa iau in continuare?
poti sa suplimentezi cu 7 pastile sau chiar cu inca o folie intreaga, nu se intampla nimic deosebit sau rau.
e posibil ca pe a doua folie sa ai spotting, cel putin la mine s-a intamplat sa am 2-3 zile de spotting cam cand ar fi trebuit sa fiu pe stop (ciudat, de parca ar fi stiut corpul ca era timpul pt stop).
apoi cand mi-a venit n-a fost mai abundenta, nici mai lunga menstruatia, totul a fost ca de obicei.
e posibil ca pe a doua folie sa ai spotting, cel putin la mine s-a intamplat sa am 2-3 zile de spotting cam cand ar fi trebuit sa fiu pe stop (ciudat, de parca ar fi stiut corpul ca era timpul pt stop).
apoi cand mi-a venit n-a fost mai abundenta, nici mai lunga menstruatia, totul a fost ca de obicei.
e ok atunci asa am sa fac...mersi :*
ankuzza- Membru Fondator
n-ai pt ce :*
mie tocmai mi s-a terminat menstruatia, dupa ce am suplimentat folia normala cu 7 pastile din cauza licentei.
n-a fost nimic deosebit. adica ba da, dar in sens bun. n-am avut deloc PMS, ceaa ce alte luni am avut. si a fost ceva mai slab fluxul.
mie tocmai mi s-a terminat menstruatia, dupa ce am suplimentat folia normala cu 7 pastile din cauza licentei.
n-a fost nimic deosebit. adica ba da, dar in sens bun. n-am avut deloc PMS, ceaa ce alte luni am avut. si a fost ceva mai slab fluxul.
daiana, trebuia sa iei toata folia in continuare normal.
Eu stiu ca nu e indicat sa procedezi asa, adica daca iei, termini folia, nu iei doar 7 zile.
Eu stiu ca nu e indicat sa procedezi asa, adica daca iei, termini folia, nu iei doar 7 zile.
RoX- Strumf Roz
- Data de inscriere : 20/09/2009
Numarul mesajelor : 378
Data nasterii : 07/02/1989
Varsta : 35
nu e musai. ce iau io, marvelon, sint monofazice, deci nu influenteaza cu nimic protectia anticonceptionala. iar menstruatia vine la fel in cele 7 zile de pauza. regula e sa iei 21 de pilule consecutiv, altfel e compromisa protectia.
poti sa amani menstruatia in caz de nevoie cu cate zile doresti. asta stiu de la planning, nu numai din citite. acuma na ce sa zic, poate alti dr spun altfel, dar mie asa mi s-a spus.
nu abuzez de metoda asta prea des, anul asta cred ca a fost prima data, anul trecut s-a intamplat de doua ori.
ankuzza, acuma mi-a picat fisa ca n-am intrebat ce anume iei, dar parca asa tin minte ca tot monofazice sint si ale tale.
poti sa amani menstruatia in caz de nevoie cu cate zile doresti. asta stiu de la planning, nu numai din citite. acuma na ce sa zic, poate alti dr spun altfel, dar mie asa mi s-a spus.
nu abuzez de metoda asta prea des, anul asta cred ca a fost prima data, anul trecut s-a intamplat de doua ori.
ankuzza, acuma mi-a picat fisa ca n-am intrebat ce anume iei, dar parca asa tin minte ca tot monofazice sint si ale tale.
eu n-am luat niciodata 2 folii intregi legate, am luat maxim 4 pastile din folia urmatoareRoX a scris:daiana, trebuia sa iei toata folia in continuare normal.
c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
eu cand am avut nevoie ( de vreo 2 ori) am luat toata folia. si a fost ok.
RoX- Strumf Roz
- Data de inscriere : 20/09/2009
Numarul mesajelor : 378
Data nasterii : 07/02/1989
Varsta : 35
dap ,monofazice...logest
ankuzza- Membru Fondator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase