Shop 'till you drop - Cumparaturi online
+82
Cadmeea
irene_d
Mika20
Mirella
chatte
maria_mirabela
tofan_claudia
rawscientist
user123
Al3xA
Andrela
Endorfina
deea_brunety
cretzulina
Pantera
000123
anaissa
ritza
laura_3
Lore_Inside
ancapiticot
isis
anca25
Geisha
Dianka
strawberry*
deena
Purple Owl
rockssy2002
Ella@
Tweety Laura
InscrieriAVON
Peachy
auroratoma
Amber
alesonne
RoX
Jossette
Gabi
Ankme
bibilush
Kallisto
greeneyes
buburuza*
edith
Castiel
ale_m
silvia_air
Mikki
simonica
Karissa
anna23
carmen silva
purple
Tasha
Roxie1
yanna
ElizaD
licuricel
strumfi
MicaNarcisa
*Spiridusa
Joice1
anya
Bones
andraa
DaniHeart
bulinutza
ancu
Julie_me
Squint
Chocolate
Criiis
Juls
LadyInPink
Little*Miss*Sunshine
Alle
senorita
Raven
c@t
lyssa
Daiana
86 participanți
Pagina 5 din 14
Pagina 5 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Mikki- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 16386
Re: Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Abia astept sa o testez maine. :fard:
anya- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1766
Data nasterii : 27/04/1984
Varsta : 40
Stare de spirit : trilu lilu ^__^
RoX- Strumf Roz
- Data de inscriere : 20/09/2009
Numarul mesajelor : 378
Data nasterii : 07/02/1989
Varsta : 35
buburuza*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 22/09/2009
Numarul mesajelor : 4174
Data nasterii : 08/08/1988
Varsta : 36
Io-oi
Vreau si eeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuu
Vreau si eeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuu
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
arata bine, imi place modul de prezentare, cam cat te-a ajuns cu tot cu taxe?
Gabi- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 5729
Data nasterii : 31/10/1992
Varsta : 32
Localizare : Constanta
Sankiu.
Gaby, a fost 67.99$ + 25.89$ shipping. Nu am platit alte taxe.
anya- Membru V.I.P
Ce tare e! Sa o folosesti cu placere anya! Si sa postezi si machiaje
Deci a fost in jur de 300roni. Nu e cam mult shippingul? Oricum, e f frumoasa! Sa ne spui ce consistenta are,pigment alea alea..stii tu
Deci a fost in jur de 300roni. Nu e cam mult shippingul? Oricum, e f frumoasa! Sa ne spui ce consistenta are,pigment alea alea..stii tu
waa, m-am indragostit ce ce ti-ai luat tu anya, vreau si eu , poate faci un review la eaanya a scris:Sankiu.
Gabi- Membru V.I.P
@Roxi: 283 ron, suma exacta. A fost mult shippingul si mi-a venit in aprox. o saptamana. Nu eu l-am selectat asa. Era singura optiune a sellerului. La capitolul machiaje, sincer, imi este putin rusine. Oamenii din jurul meu spun ca ma machiez frumos si le place. Dar sunt "profani". Voi stiti exact ce si cum.
M-am machiat azi cu ea, dar in privinta consistentei, mi-e cam greu sa-mi dau cu parerea. In sensul ca nu prea ma pricep ce sa zic. In ceea ce priveste pigmentatia, e super. Chiar sunt superbe culorile. Eventual pun swatches cand ajung azi acasa.
@Gaby: Cred ca o voi folosi toata saptamana viitoare inainte de review. Sa am timp sa folosesc cat mai multe din culori.
P.S. Ai un avatar superb, Roxi.
M-am machiat azi cu ea, dar in privinta consistentei, mi-e cam greu sa-mi dau cu parerea. In sensul ca nu prea ma pricep ce sa zic. In ceea ce priveste pigmentatia, e super. Chiar sunt superbe culorile. Eventual pun swatches cand ajung azi acasa.
@Gaby: Cred ca o voi folosi toata saptamana viitoare inainte de review. Sa am timp sa folosesc cat mai multe din culori.
P.S. Ai un avatar superb, Roxi.
anya- Membru V.I.P
Vaiii, cum sa-ti fie rusine! Te rog mult sa postezi machiaje. N-ai nici cel mai mic motiv sa-ti fie rusine! Stiu ca te machiezi frumos,ca am mai vazut machiaje facute de tine
Si mie imi place avatarul
^In nuante blande.
Acum experimentez cu nuantele mai tari. Oricum, abia ce m-am dumerit si eu ca nu aplicam corect fardul in arcada. Adica nu urcam suficient si mereu imi ieseau niste codite urate.
Cum consider ca am mai imbunatatit putin tehnica, promit sa pun machiaje.
Oricum, esti foarte draguta si iti multumesc.
Acum experimentez cu nuantele mai tari. Oricum, abia ce m-am dumerit si eu ca nu aplicam corect fardul in arcada. Adica nu urcam suficient si mereu imi ieseau niste codite urate.
Cum consider ca am mai imbunatatit putin tehnica, promit sa pun machiaje.
Oricum, esti foarte draguta si iti multumesc.
anya- Membru V.I.P
Roxie66 a scris:Vaiii, cum sa-ti fie rusine! Te rog mult sa postezi machiaje. N-ai nici cel mai mic motiv sa-ti fie rusine! Stiu ca te machiezi frumos,ca am mai vazut machiaje facute de tine
OFFTOPIC:
si mie imi place avatarul, ii asa kinky , ca zici ca e fata de gradinita,dar super-sexy-pin-up girl
anya .... unde sunt machiajele tale?eu nu-mi amintesc niciunul :janis: ooopsie
^Pentru ca nu e ceva de amintit, sincer. Sunt nuante cat mai naturale. Am postat vreo 3 pe joy la un moment dat.
anya- Membru V.I.P
Am gasit nepotrivit sa deschid un topic nou doar pt a arata acelora obsedate de genti, ca si mine, cateva modele pt 2009-2010, asa ca, pun aici linkul:
http://www.kudika.ro/articol/moda/553/slideshow/30-ge-genti-2009-2010.html
Shop till u drop!
http://www.kudika.ro/articol/moda/553/slideshow/30-ge-genti-2009-2010.html
Shop till u drop!
alesonne- Membru Fondator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 8988
Data nasterii : 01/09/1986
Varsta : 38
Localizare : Balamuuuc
Stare de spirit : Paranoic
Daca stiti site-uri unde as putea sa gasesc UGG-si ... mi s-a pus pata pe un anumit model din categoria lor si vreau neaparat sa-mi cumpar ... asa ca postati aici.
Squint- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 17/10/2008
Numarul mesajelor : 3127
Data nasterii : 06/03/1981
Varsta : 43
Fraise a scris:Daca stiti site-uri unde as putea sa gasesc UGG-si ... mi s-a pus pata pe un anumit model din categoria lor si vreau neaparat sa-mi cumpar ... asa ca postati aici.
Modelul in cauza nu se gaseste fake? Te intreb pentru ca eu mi-am luat ceva gen ugg roz puternic foarte simpatic si ieftin. Am apelat la aceasta solutie pentru ca imi este foarte frica sa nu gresesc marimea daca comand pe net.
Oare vor ajunge si la noi in magazine ugg-uri adevarata? *sigh*
anya- Membru V.I.P
^La ugg-urile care se gasesc gen Carefour sau nu stiu ce alt magazin am observat ca blanita din interior e atat de firava si nu arata ca modulul original. Daca il iei de pe site-ul UGG nu ai de ce sa te temi sau de pe alt site care are in spate vanzari fff multe... numai ca am o problema cu masura ... Port 37, si nu stiu ce sa aleg 6.5 sau 7 .
Pe site-ul UGG Australia cu taxe de transport+tva+taxe vamale ajungi la 900 si ceva perechea de uggsi la modelul pe care l-am vizat eu, pe alt site l-am vazut cu 100 lei mai ieftin, o reducere fff mica la ugg era de vreo 6 dolari, in schimb drumul era mai ieftin fata de primul site. Daca ar fi sa caut un site cu transportul nitel mai ieftin, ca sa nu ajung sa platesc cat jumatate din uggsi. Am vazut si pe Amazon, dar stiu ca ei livreaza doar dvd-uri si cd-uri ... Ca in magazinele noastre UGG original nu am vazut, mi-ar place sa fie un magazin UGG intr-un mall, asa nu m-as mai complica cu comenzi pe net.
Acum ma uitam si la Emu Australia, dar parca mai multi imi plac modelele de la UGG, sunt mai diversificate.
Pe site-ul UGG Australia cu taxe de transport+tva+taxe vamale ajungi la 900 si ceva perechea de uggsi la modelul pe care l-am vizat eu, pe alt site l-am vazut cu 100 lei mai ieftin, o reducere fff mica la ugg era de vreo 6 dolari, in schimb drumul era mai ieftin fata de primul site. Daca ar fi sa caut un site cu transportul nitel mai ieftin, ca sa nu ajung sa platesc cat jumatate din uggsi. Am vazut si pe Amazon, dar stiu ca ei livreaza doar dvd-uri si cd-uri ... Ca in magazinele noastre UGG original nu am vazut, mi-ar place sa fie un magazin UGG intr-un mall, asa nu m-as mai complica cu comenzi pe net.
Acum ma uitam si la Emu Australia, dar parca mai multi imi plac modelele de la UGG, sunt mai diversificate.
Squint- Membru V.I.P
^Am si eu o pereche din Carrefour. In ciuda faptului ca blanita e firava, chiar imi tin foarte cald. Iar la cat au costat, nu ma deranjeaza ca nu vor fi purtabile la anul.
Cu marimile chiar sunt in ceata. Toata chestia asta cu marime europeana/marime USA ma deruteaza. Unde mai pui ca, in general, marimile difera in functie de firma care produce incaltamintea. ;(
Dar sa dai 900$ pe o pereche originala, e aiurea rau de tot. :O Ar trebui sa facem o petitie sa se gaseasca un importator de ugg-uri originale si pentru Romania. ^__^
Cu marimile chiar sunt in ceata. Toata chestia asta cu marime europeana/marime USA ma deruteaza. Unde mai pui ca, in general, marimile difera in functie de firma care produce incaltamintea. ;(
Dar sa dai 900$ pe o pereche originala, e aiurea rau de tot. :O Ar trebui sa facem o petitie sa se gaseasca un importator de ugg-uri originale si pentru Romania. ^__^
anya- Membru V.I.P
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
fraise, exista ugg originali in famous brands....au preturi intre 800 si 1000 ron si au destule modele.pretul mi se pare ok, adica e asemanator cu preturile din afara
auroratoma- Roz
- Data de inscriere : 18/09/2009
Numarul mesajelor : 4
Data nasterii : 11/01/1989
^Erm si acet famous brands unde-l gasesc ... sunt din Constanta! Ceea ce e drept ca nu stau in fiecare zi prin mall si cum la noi vezi un magazin intr-un mall si maine dispare si apare altul, sunt depusolata rau ...
Squint- Membru V.I.P
Multumesc, Amber. ^__^ Cum faci smilies?
Eu sper sa-mi aduca mosul Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher. But it's a long shot. Are un pret atat de mare. *sniff*
Eu sper sa-mi aduca mosul Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher. But it's a long shot. Are un pret atat de mare. *sniff*
anya- Membru V.I.P
pai in bucuresti e in cateva locuri....in mall vitan, vis=a vis de cismigiu,etc. insa in constanta nu stiu...e un fel de galerie cu branduri celebre: miss sixty, ugg, pepe jeans, etc.
auroratoma- Roz
- Data de inscriere : 18/09/2009
Numarul mesajelor : 4
Data nasterii : 11/01/1989
Mersi oricum, dar e prea departe ... :(
Cand am timp voi cauta prin mall, da' ma indoiesc sa gasesc asa ceva la noi.
Squint- Membru V.I.P
Famous Brands era in spate la Tomis... in apropiere de biserica... sper sa mai fie...
DaniHeart- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/10/2008
Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44
Cumva pe colt? Multumesc Dani.
Squint- Membru V.I.P
da, da... pe colt... nptc
DaniHeart- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/10/2008
Numarul mesajelor : 2459
Data nasterii : 18/05/1980
Varsta : 44
anya a scris:Multumesc, Amber. ^__^ Cum faci smilies?
Ii iau de aici: http://www.pic4ever.com/index-2.htm
isis m-a invatat
Amber- Membru V.I.P
anya- Membru V.I.P
fraise, la famous brands gasesti sigur ( este acolo unde ti-a zis dani, am mers eu saptamana trecuta) am mai vazut ugg la mini prix ( au adus si crosetati:X) si mai au la franco ferri in carrefour, sau vis-a vis de mini prix langa pet-shop este un magazin cu haine pentru rapp-eri sau cam asa ceva, am vazut ca aveau eticheta de ugg dar nu stiu daca erau originali, cei de la mini prix par foarte "tru"Fraise a scris:Mersi oricum, dar e prea departe ... :(
Gabi- Membru V.I.P
anya a scris:^Sankiu.
Cu placere, anya
Amber- Membru V.I.P
Gabyx a scris:fraise, la famous brands gasesti sigur ( este acolo unde ti-a zis dani, am mers eu saptamana trecuta) am mai vazut ugg la mini prix ( au adus si crosetati:X) si mai au la franco ferri in carrefour, sau vis-a vis de mini prix langa pet-shop este un magazin cu haine pentru rapp-eri sau cam asa ceva, am vazut ca aveau eticheta de ugg dar nu stiu daca erau originali, cei de la mini prix par foarte "tru"Fraise a scris:Mersi oricum, dar e prea departe ... :(
Am fost ieri la Famouse brand si nici urma de Ugg, am intrebat cand primesc si habar n-aveau sa-mi dea vreun raspuns sigur. au dat din umeri.
Squint- Membru V.I.P
^ eu am vazut. au la famous brands in buc.
oh, si da cineva comanda pe VS?
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
Ce-ai ochit, Ankme?
Amber- Membru V.I.P
Ankme a scris:^ eu am vazut. au la famous brands in buc.
Avantajul celor care stau in Bucuresti, acum nu voi face drumul pana acolo sa le iau ... ma reprofilez pe altele .
Squint- Membru V.I.P
oricum nu cred ca merita sa dai 4 mil pe ei...sau cat or fi la famous brands.
waha dar ce nu am ochit au tot felul de "reduceri". si mai am o pritena care ar vrea. noi 2 salivam de mult dar de primit nu primim
waha dar ce nu am ochit au tot felul de "reduceri". si mai am o pritena care ar vrea. noi 2 salivam de mult dar de primit nu primim
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
Daca mai face cineva din buc. comanda pe cherryculture sau coastalscents in viitorul apropiat, please let me know
Peachy- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 141
Data nasterii : 19/10/1988
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Overwhelmed
Ankme a scris:oricum nu cred ca merita sa dai 4 mil pe ei...sau cat or fi la famous brands.
Am ochit niste cizme care imi fac cu ochiul pe Gojane si cred ca las Ugg-urile cand voi avea salariul de 5000 de euro ...
Asa ca cine mai e doritoare la comenzi pe Gojane e binevenita sa impartim taxa de drum
Squint- Membru V.I.P
http://www.lunasol-net.com bag aici site-ul , ca e online totusi. Fetele care ati fost pe dincolo nu ati vazut produsele astea?
Am vazut ceva review -uri pe temptalia la produsele lor.... ce bine arataaa
LE: am gasit un site online, ca nu sunt comeriacizate decat prin Japan si Malaysia, insa sunt a dreaqu de scumpe, cel putin pt mine . 70 de dolari o paleta pt ochi.Damn!
Am vazut ceva review -uri pe temptalia la produsele lor.... ce bine arataaa
LE: am gasit un site online, ca nu sunt comeriacizate decat prin Japan si Malaysia, insa sunt a dreaqu de scumpe, cel putin pt mine . 70 de dolari o paleta pt ochi.Damn!
bibilush- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
Ano... am si eu o intrebare referitoare la Cherry Culture. Cand ati comandat de acolo ce shipping ati ales? Eu vreau sa fac o comanda cu shippingul mai mic, dar vad ca acela nu are tracking. Ati avut ceva probleme cu CC?
anya- Membru V.I.P
Astazi am primit comanda de pe www.glamr.co.uk, si anume paleta I Divine Storm - Sleek Makeup, ma rog doar jumatate de comanda, pentru ca am comandat 2 buc. si am primit doar una :(. DIn punctul asta de vedere sunt dezamagita de ei. Am trimis mail sa ma lamureasca ce s-a intamplat ... , nu de alta dar o paleta era cadou pentru sora mea ...
Anyway, shipingul a fost super fast, am plasat comanda pe 3 nov si a fost expediata pe 4, iar astazi pe 9 am ridicat-o de la posta.
In ceea ce priveste paleta, pot sa spun ca este noua mea iubire . Pur si simplu o iubesc... culorile sunt foarte pigmentate si foarte usor de intins, sunt 12 nuante, din care 3 sunt mate. Sper sa reusesc maine pe lumina naturala sa fac swatchuri, pt ca pe becul asta chior nu se vad bine nuantele.
Poze :tits: :
Edit: am uitat sa zic, paleta e micuta, cam cat palma, si a costat £4.88 , iar shippingul £5.00
Anyway, shipingul a fost super fast, am plasat comanda pe 3 nov si a fost expediata pe 4, iar astazi pe 9 am ridicat-o de la posta.
In ceea ce priveste paleta, pot sa spun ca este noua mea iubire . Pur si simplu o iubesc... culorile sunt foarte pigmentate si foarte usor de intins, sunt 12 nuante, din care 3 sunt mate. Sper sa reusesc maine pe lumina naturala sa fac swatchuri, pt ca pe becul asta chior nu se vad bine nuantele.
Poze :tits: :
Edit: am uitat sa zic, paleta e micuta, cam cat palma, si a costat £4.88 , iar shippingul £5.00
Ultima editare efectuata de catre Jossette in Lun Noi 09 2009, 07:14, editata de 1 ori
maaama :anunt:
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
Criiis- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
Pagina 5 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Pagina 5 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie