Noi mai si mancarim :D 2
+41
carmen silva
Mirella
Squint
Pantera
Purple Owl
user123
ale*
Edelweiss
Criiis
Nikoll
Ankme
deena
*Spiridusa
buburuza*
anaissa
Alex
ale_m
Roxie1
lil'angel
Raven
Morcovel
c@t
bibilush
Affair
Iubita_ta
Mika20
laura_3
greeneyes
Amber
strumfi
Dianka
ritza
isis
Inanna
miky
Al3xA
edith
Mikki
Dana
Tweety Laura
Daiana
45 participanți
Forumul Roz :: Gastronomie :: Off-topic
Pagina 7 din 22
Pagina 7 din 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Re: Noi mai si mancarim :D 2
ii crema din aia cum se pune intre foile de napolitane. ideeaii ca am nevoie de o crema fara unt sau margarina
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: Noi mai si mancarim :D 2
Ultima editare efectuata de catre Daiana in Dum Mai 02 2010, 04:40, editata de 1 ori
Re: Noi mai si mancarim :D 2
OMFG!!!
bibilush- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
Re: Noi mai si mancarim :D 2
ce pot sa fac cu 2 mere mari, zemoase, dar fara nici un gust?
Ultima editare efectuata de catre Daiana in Sam Apr 24 2010, 23:39, editata de 1 ori
Re: Noi mai si mancarim :D 2
date pe razatoare cu scortisoara si zahar.
rase cu frisca
coapte cu putin gem inauntru
sau feliate si puse pe post de garnitura pe langa friptura daca faci
altceva nu imi vine acum.
rase cu frisca
coapte cu putin gem inauntru
sau feliate si puse pe post de garnitura pe langa friptura daca faci
altceva nu imi vine acum.
bibilush- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
Re: Noi mai si mancarim :D 2
cu placere
oricand
oricand
bibilush- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
Re: Noi mai si mancarim :D 2
Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mi-ai adus aminte de mere rase cu frişcă . Nu am mai făcut de câţiva anişori...chiar am uitat de reţeta astabibilush a scris:date pe razatoare cu scortisoara si zahar.
rase cu frisca
coapte cu putin gem inauntru
sau feliate si puse pe post de garnitura pe langa friptura daca faci
altceva nu imi vine acum.
Al3xA- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 11/11/2009
Numarul mesajelor : 4176
Data nasterii : 03/12/1989
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : deeply in love & ROZ
Re: Noi mai si mancarim :D 2
azi fac chftele de orez cu oua fierte a la cartea lui horia hirlan
si am mai gasit o reteta de chiftele de ciuperci cred ca o execut si pe aia...
si am tot ramas in urma cu tortul de clatite, dar poate il pun in practica si pe el ca am liuat pireu de castane ....si fac crema cu el
si am mai gasit o reteta de chiftele de ciuperci cred ca o execut si pe aia...
si am tot ramas in urma cu tortul de clatite, dar poate il pun in practica si pe el ca am liuat pireu de castane ....si fac crema cu el
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: Noi mai si mancarim :D 2
ma gandesc ca ar merge asa-i? dar cu ce sa lungesc un pic pireul de castane? cu frisca ar merge?...numa ca e prea dulce pe urma si nu vreau....trebuie analizat..
Daiana nu stii ce as mai putea face cu pireu de castane?
Daiana nu stii ce as mai putea face cu pireu de castane?
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: Noi mai si mancarim :D 2
cu frisca lichida, da, merge
pireu de castane n-am folosit decat sub forma de desert in sine.
de ex am frecat cu mixerul pireul de castane (din ala pachet ca si untul) cu frisca lichida si am servit ca pe o crema.
am vazut insa prajitura cu crema de castane, dar nu mai stiu unde si cum era facuta crema. nu stiu daca era tot cu frisca lichida combinat pireul sau cu altceva
pireu de castane n-am folosit decat sub forma de desert in sine.
de ex am frecat cu mixerul pireul de castane (din ala pachet ca si untul) cu frisca lichida si am servit ca pe o crema.
am vazut insa prajitura cu crema de castane, dar nu mai stiu unde si cum era facuta crema. nu stiu daca era tot cu frisca lichida combinat pireul sau cu altceva
Re: Noi mai si mancarim :D 2
deci nu trebuie batuta frisca...ca n-am mixer aici
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: Noi mai si mancarim :D 2
pai io am amestecat pireul cu frisca lichida cu mixerul
cred ca merge si cu telul, daca ai muschi
cred ca merge si cu telul, daca ai muschi
Re: Noi mai si mancarim :D 2
mda
si la un pachet de pireu cata frisca ai pus?
eu am luat din ala ambalat ca untul in folie aurie
si la un pachet de pireu cata frisca ai pus?
eu am luat din ala ambalat ca untul in folie aurie
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: Noi mai si mancarim :D 2
uite asa am facut io
Pireu (crema) de castane
-500 g pireu de castane (2 pachete, de la magazin)
-250 ml frisca lichida
-brizbriz colorat
Am batut frisca pana a inceput sa se ingroase, am pus putin de-o parte pt decor.
Cuburile de pireu de castane le-am zdorbit cu furculita.
Am amestecat pireul cu frisca.
A iesit o crema cu aspect pufos, cred ca puteam sa pun frisca nebatuta.
Pus in cupe - frisca deasupra - brizbriz colorat - gata desertul!
Pireu (crema) de castane
-500 g pireu de castane (2 pachete, de la magazin)
-250 ml frisca lichida
-brizbriz colorat
Am batut frisca pana a inceput sa se ingroase, am pus putin de-o parte pt decor.
Cuburile de pireu de castane le-am zdorbit cu furculita.
Am amestecat pireul cu frisca.
A iesit o crema cu aspect pufos, cred ca puteam sa pun frisca nebatuta.
Pus in cupe - frisca deasupra - brizbriz colorat - gata desertul!
Re: Noi mai si mancarim :D 2
aaaa uite n-am mai tinut minte. am batut frisca putin, ca sa se ingroase
Re: Noi mai si mancarim :D 2
no bun, o bat si io putin. merci frumos
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: Noi mai si mancarim :D 2
sincer da, atata mi de foame zilele astea...sincer nu mai pot sa tot rumeg frunze
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: Noi mai si mancarim :D 2
o reteta faina de tort de clatite
Strawberry Pancake Cake
http://www.foodbuzz.com/blogs/2200590-strawberry-pancake-cake
Strawberry Pancake Cake
http://www.foodbuzz.com/blogs/2200590-strawberry-pancake-cake
Re: Noi mai si mancarim :D 2
ioi cat ii de fain tortul ala daca ar face si aparatul meu poze din alea.....
merci daiana
merci daiana
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Re: Noi mai si mancarim :D 2
tin sa te contrazicInanna a scris:ioi cat ii de fain tortul ala daca ar face si aparatul meu poze din alea.....
merci daiana
Re: Noi mai si mancarim :D 2
de la picnicul de acum cateva zile
piept de porc la gratar:
si o salata facuta din ce mi-a picat in mana
piept de porc la gratar:
si o salata facuta din ce mi-a picat in mana
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
Re: Noi mai si mancarim :D 2
azi 'mancaresc' ceva dulce, dar nu pun poze decat daca iese prezentabil
Amber- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 39
Re: Noi mai si mancarim :D 2
eu pregatesc o salata
greeneyes- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Varsta : 38
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK
Pagina 7 din 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Forumul Roz :: Gastronomie :: Off-topic
Pagina 7 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d
» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa
» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21
» rinoplastie
Mier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza
» Medic estetician bun
Vin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza
» marirea sanilor cu physiobust
Vin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza
» rochia mea de mireasa
Mar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d
» fund bombat...:">
Lun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza
» lucruri de care nu mai ai nevoie
Sam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20