Ultimele subiecte
» Chat Box
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d

» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa

» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes

» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21

» rinoplastie
Mier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza

» Medic estetician bun
Vin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza

» marirea sanilor cu physiobust
Vin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza

» rochia mea de mireasa
Mar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d

» fund bombat...:">
Lun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza

» lucruri de care nu mai ai nevoie
Sam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20

DecoArtis



Parteneri









Pui aromat cu ceapa

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Pui aromat cu ceapa

Mesaj Scris de Inanna la data de Joi Mar 15 2012, 21:20

reteta orientala
Nu va faceti probleme de condimente, acum se gasesc in majoritatea hypermarketurilor.
si daca totusi nu gasiti, eu va pot lua si trimite de la Cluj. Numa sa imi ziceti
In loc de turmenic se poate folosi putin curry, caci turmenicul are doar rolul de a colora mancarea in galbui, lucru pe care si curry-ul il face..doar ca iese si picant. Sumacul nu poate fi inlocuit


Ingrediente
-un piept mare de pui
-2 cepe mari albe
-50 ml vin alb
-2 catei de usturoi striviti
-2 lingurite sumac
-o lingurita turmenic
-o lingura muguri de pin
- 3-4 linguri ulei de masline
-sare si piper

Se spala carnea de pui si se portioneaza in cubulete. Peste carne se toarna 2 linguri ulei de masline, sumacul, turmenicul, sare si piper si usturoiul strivit. Folosindu-ne de maini framantam putin carnea ca sa se acopere de ulei si condimente si o tinem deoparte. Ceapa se taie rondele subtiri (ca si in imaginea de mai jos) si se caleste in uleiul ramas intr-o tigaie. Dupa 3-4 minute se adauga si carnea si vinul. Tigaia se tine pe foc pana cand zeama de pe carne si vinul sunt evaporate, iar carnea este frageda. Se adauga mugurii de pin si se prajesc 2-3 minute alaturi de carne amestecand din cand in cand.
Presarati patrunjel si puiul este gata de servit.
Serviti alaturi de garnitura de orez sau pe lipii libaneze.






Pofta buna!
avatar
Inanna
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 22/09/2008

Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect

http://inahandmade.blogspot.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum