Forumul Roz
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Chat Box
Ghiveci de legume EmptyDum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d

» materiale la metru pentru idei frumoase
Ghiveci de legume EmptyMier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa

» Creme de fata, de ochi...
Ghiveci de legume EmptyMier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes

» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Ghiveci de legume EmptySam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21

» rinoplastie
Ghiveci de legume EmptyMier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza

» Medic estetician bun
Ghiveci de legume EmptyVin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza

» marirea sanilor cu physiobust
Ghiveci de legume EmptyVin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza

» rochia mea de mireasa
Ghiveci de legume EmptyMar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d

» fund bombat...:">
Ghiveci de legume EmptyLun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza

» lucruri de care nu mai ai nevoie
Ghiveci de legume EmptySam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20

DecoArtis



Parteneri









Ghiveci de legume

In jos

Ghiveci de legume Empty Ghiveci de legume

Mesaj Scris de Criiis Joi Noi 26 2009, 20:44

Ingrediente

1 ceapa mare (aprox 150 gr)
2 ardei (aprox 250 gr)
3 catei usturoi mari
2 dovlecei mici (aprox 500 gr)
1 vanata (aprox 350 gr)
3 rosii medii coapte (aprox 450 gr)
1 foaie de dafin
cateva fire de patrunjel
sare, piper
5 linguri ulei

Portii: 4

Preparare

1. Se taie felii dovlecelul curatat si vanata pe care o lasam cu coaja. Daca feliile sunt prea mari se pot taia in 2 sau 4 (la vanata le-am taiat in 4, dovlecelul era mic asa ca le-am lasat intregi). Se aseza pe servetele de bucatarie intr-un singur strat si se presara putina sare. Se acopera cu servetele de bucatarie si se lasa cca 30 min sa se absoarba apa din legume.
2. Intr-o tigaie mai larga se incinge uleiul si se calesc la foc mediu spre mic ceapa tocata marunt si ardeiul taiat bucati patrate pana se inmoaie.
3. Se adauga usturoiul strivit si se mai lasa 1 minut la calit.
4. Se adauga dovlecelul si vanata, dafinul, piper si sare. Se caleste la foc mediu totul inca 10 minute, amestecand des. Verificati ca dovlecelul si vanata sa fie facute, dar nu foarte moi.
5. Rosiile se oparesc 1 minut si se curtata de coaja. Se taie cubulete. Se adauga peste legume si se mai fierbe totul 5 minute, amestecand de cateva ori. Se drege de sare. Se adauga patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
6. Se serveste cald sau rece

www.e-retete.ro
Criiis
Criiis
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 17/09/2008

Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 37
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum