Ultimele subiecte
» Chat Box
Dum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d

» materiale la metru pentru idei frumoase
Mier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa

» Creme de fata, de ochi...
Mier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes

» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Sam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21

» rinoplastie
Mier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza

» Medic estetician bun
Vin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza

» marirea sanilor cu physiobust
Vin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza

» rochia mea de mireasa
Mar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d

» fund bombat...:">
Lun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza

» lucruri de care nu mai ai nevoie
Sam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20

DecoArtis



Parteneri









pui chinezesc cu legume

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

pui chinezesc cu legume

Mesaj Scris de greeneyes la data de Dum Ian 30 2011, 07:40

ingrediente:
un piept de pui
1 morcov taiat feliute
1 pastarnac, taiat feliute sau cubulete mici
1 telina micuta, taiata felii si apoi bastonase cam cat betele de chibrit
1 ceapa mica taiata rondele
1-2 ardei grasi, pot fi de culori diferite pt culoare taiati feliute/rondele subtiri
ciuperci champignon proaspete sau din conserva
sos soia
condiment pt pui, sare, piper, usturoi granulat
ulei masline
sos chinezesc - eu folosesc salsa chinese de la develey
pieptul se spala si se taie bucatele mici sau fasii, se pune intr-un vas impreuna cu o lingura ulei de masline, 2-3 lingurite de sos soia si se condimenteaza
se lasa sa stea asa cam 30 de minute - o ora

intr-o tigaie se pune putin ulei si se intinte mai bine cu un servetel de hartie
se pune prima oara morcovul, telina si pastarnacul pt ca se fac cel mai greu
se lasa la foc potrivit cam 5 minute amestecand des
apoi se adauga ceapa, ardeiul gras (au am avut un kapia rosu) si ciupercile (eu am avut un borcan de 400 gr dintr-alea mici si le-am lasat asa. daca erau proaspete trebuiau taiate)
se mai lasa inca 5-7 minute pana cand sunt semi facute.... trebuie sa fie crocante, nu moi

pieptul de pui se pune la prajit intr-o tigaie (nu se mai adauga ulei deoarece am pus lingura aia la inceput) si se tine pana se rumeneste... la mine cam 6-8 minute
eu am facut legumele si pieptul de pui in acelasi timp pt ca am 2 tigai ranjet

se adauga apoi legumele, sosul chinezesc, sare, piper dupa gust. eu am pus si 2 lingurite de sos chili pt ca ne place mai picant
si am servit cu orez cu legume, dintr-ala congelat la punga

am mancat 3 persoane de ne-am saturat ranjet

pozele sunt cu telefonul...de aia sunt cam naspa















avatar
greeneyes
Membru Fondator
Membru Fondator

Data de inscriere : 16/09/2008

Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Varsta : 31
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK

Sus In jos

Re: pui chinezesc cu legume

Mesaj Scris de c@t la data de Dum Ian 30 2011, 07:49

cu siguranta voi incerca si reteta asta
avatar
c@t
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 17/09/2008

Numarul mesajelor : 29500
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum