Ce cadouri se mai dau la ziare si reviste
+94
annutza_26
Mihaela
Mirella
leena
crisnfr
user123
Rall
Nikoll
JulieM
rockssy2002
carmen silva
anncutza
miky
ale*
Ankme
lil'angel
ariadnabb
Alex
strawberry*
Pantera
laura_3
yanna
Mika20
irene_d
muffin
Inanna
ale_m
Gabi
Tweety Laura
Dianka
Ella@
vanityfair
Amber
Karissa
deena
pinK.Girl
silvia_air
Joice1
sasha88
bibilush
ancapiticot
teodora83
simonica
Geisha
Roxie1
mickyrela
Mikki
Castiel
moony11
Nadiutza
anaissa
isis
Sizzla
stef
licuricel
Purple Owl
Repsol
pissy14
strumfi
mirelush20
ella
andraa
vero79
edith
Roxik
alesonne
c@t
Daiana
dulcinika007
DaniHeart
reina_reina
paws
senorita
Julieta
tux
Squint
Dana
Andrela
Julie_me
JanisJoplin
Bones
greeneyes
Chocolate
addison
iepurashu
Little*Miss*Sunshine
kiki
Criiis
Raven
calypso
Addison*
Alle
LadyInPink
MicaNarcisa
98 participanți
Pagina 18 din 25
Pagina 18 din 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re: Ce cadouri se mai dau la ziare si reviste
Uite luna asta o sa-mi iau si eu Elle.
La Cosmo nu pot sa renunt, chiar daca articolele sunt cam slabute, ma destinde.
O alta revista care-mi place foarte mult e National Geographic.
La Cosmo nu pot sa renunt, chiar daca articolele sunt cam slabute, ma destinde.
O alta revista care-mi place foarte mult e National Geographic.
isis- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 7302
Data nasterii : 03/04/1989
Varsta : 35
Localizare : CT
da chiar si national geographic e super tati il cumpara da eu il citesc prima data e foarte interesanta revista
eu citeam cosmo cam din 2005 ..s`a schimbat foarte mult de atunci ,din pacate ...aunci avea cate 200 de pagini daca nu mai mult si era o placere s`o citesc .. dar asta cu paginile mai puine am observat si la elle de ex ... avea mult mai multe pagini acuma 3 4 ani ...
eu citeam cosmo cam din 2005 ..s`a schimbat foarte mult de atunci ,din pacate ...aunci avea cate 200 de pagini daca nu mai mult si era o placere s`o citesc .. dar asta cu paginile mai puine am observat si la elle de ex ... avea mult mai multe pagini acuma 3 4 ani ...
Mi-aduc aminte ca prima oara cand am cumparat Cosmo ma socase fiindca era foarte stufoasa si avea mult mai multa informatie decat Bolero, Glamour si Joy la un loc. Eu asa am renuntat la astea trei revistuci. Am zis ca nu le mai cumpar deloc pe-astea si imi iau Cosmo in schimb. Eu zic ca daca s-ar vrea, ar putea sa redevina ce-a fost. Pacat de ea. In strainatate nu cred ca e asa apa de ploaie ca la noi Cosmo.
isis- Membru V.I.P
isis a scris:Mi-aduc aminte ca prima oara cand am cumparat Cosmo ma socase fiindca era foarte stufoasa si avea mult mai multa informatie decat Bolero, Glamour si Joy la un loc. Eu asa am renuntat la astea trei revistuci. Am zis ca nu le mai cumpar deloc pe-astea si imi iau Cosmo in schimb. Eu zic ca daca s-ar vrea, ar putea sa redevina ce-a fost. Pacat de ea. In strainatate nu cred ca e asa apa de ploaie ca la noi Cosmo.
eu mai am numere straine cosmo si in afara de poze f frumoase, nu e cine stie ce. are 200 de pg, dar la fiecare 2-3rei pg una este reclama.
laura_3- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 3927
Data nasterii : 09/01/1985
Varsta : 39
Eh.. asa e si la noi.. e plina de reclame. Uite.. comparativ cu Cosmo, Marie Claire mi se pare ca are mai putine reclame. :)) Poate unde sunt mai cuprinzatoare articolele. Nu stiu..
isis- Membru V.I.P
tweety a scris:da chiar si national geographic e super tati il cumpara da eu il citesc prima data e foarte interesanta revista
Mie imi placea Cosmo cand era Elena Francisc redactor sef, iar daca te uiti la casuta redactionala poti vedea ca nu mai sunt aceeasi redactori, au migrat pe la alte reviste.
Mikki- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 16386
^nu esti singura care ii duce dorul Elenei! Si mie imi placea extrem de mult revista pe vremea cand era ea sefa. O cumparam cu religiozitate cat eram in liceu si devoram fiecare pagina!
Acum am renuntat de tot sa o mai cumpar caci e prea ... lipsita de originalitate si informatii pertinente, ca sa nu zic mai urat
Acum am renuntat de tot sa o mai cumpar caci e prea ... lipsita de originalitate si informatii pertinente, ca sa nu zic mai urat
simonica- Strumf Roz
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 316
Data nasterii : 22/05/1983
Varsta : 41
Localizare : Iasi
pfff, ce va invidiez fetelor... si verisoara mea era pasionat de cititul revistelor si avea o mare colectie pana acum vreo cativa ani... eu nu-s pasionata de cititul revistelor pt ca in marea majoritate am gasit numai porcarii, articole prost scrise sau scrise la norma, la o cafea cu vecina sau cu articole copiate de pe net... pe cand eu cand cumpar o revista vreau sa aflu ceve ce n-as afla doar cautand pe net... asa ca prefer sa ma uit pe net, iar ziare nici atat nu cumpar, pe cele cu tente politica pot sa le vad la tata, iar pe cancan/libertatea n-as da bani nici daca nu s-ar fi inventat hartia igienica.... cu fiecare zi am impresia ca decadem, ne afundam in propria neputinta :(
strawberry*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 28/10/2009
Numarul mesajelor : 3718
Data nasterii : 11/08/1991
Varsta : 33
De azi:
Femeia + Casa si gradina + un pliculet cu seminte de petunie
Femeia + Casa si gradina + un pliculet cu seminte de petunie
isis- Membru V.I.P
strawberry* a scris:pfff, ce va invidiez fetelor... si verisoara mea era pasionat de cititul revistelor si avea o mare colectie pana acum vreo cativa ani... eu nu-s pasionata de cititul revistelor pt ca in marea majoritate am gasit numai porcarii, articole prost scrise sau scrise la norma, la o cafea cu vecina sau cu articole copiate de pe net... pe cand eu cand cumpar o revista vreau sa aflu ceve ce n-as afla doar cautand pe net... asa ca prefer sa ma uit pe net, iar ziare nici atat nu cumpar, pe cele cu tente politica pot sa le vad la tata, iar pe cancan/libertatea n-as da bani nici daca nu s-ar fi inventat hartia igienica.... cu fiecare zi am impresia ca decadem, ne afundam in propria neputinta :(
ai uitat de click
ai maaaaare dreptate
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 34
pfff, nu stiu cum am putut sa uit click-ul si alte fituici ale unor fufe analfabete care se cred ziariste :( x-(
strawberry*- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 28/10/2009
Numarul mesajelor : 3718
Data nasterii : 11/08/1991
Varsta : 33
bueeeei...da' ce aveti voi cu presa de la tarisoara noastra, care este....astia suntem frateeeee...ne meritam soarta, sa ne in....stiti voi
carmen silva- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 6956
Data nasterii : 23/05/1982
Varsta : 42
prevention va avea un aparat de tonifiat picioarele
bolero va avea mini deo nivea sau ruj si oja Vera Valenti sau Cerceii clips-retro in diverse culori si modele
bolero va avea mini deo nivea sau ruj si oja Vera Valenti sau Cerceii clips-retro in diverse culori si modele
am vazut bolero cu deo dar nu l-am luat
astept sa mai apara reviste sa vad daca ma tenteaza altceva
la marie clare sunt prod de la l'occitane
astept sa mai apara reviste sa vad daca ma tenteaza altceva
la marie clare sunt prod de la l'occitane
greeneyes- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Varsta : 38
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK
la site-ul ala cu cadouri reviste imi arata ca e suspendat http://www.romanianbrands.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi :(
Green vad ca blog-ul merge numai pe luna aprilie http://www.romanianbrands.com/living_in_RO_colors/reviste-glossy-femei-aprilie2010/
Am dat si eu clic la adresa si nu mai merge Mai devreme mergea.
Am dat si eu clic la adresa si nu mai merge Mai devreme mergea.
Ella@- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 1977
Data nasterii : 15/07/1989
la The one e un ruj de la Oriflame
Numarul The One din luna aprilie vine impreuna cu un ruj chic in nuante fine care sa-ti sublinieze tinuta si machiajul. Disco Fever de la Oriflame este disponibil in patru nuante si se inscrie in tendintele de make-up pentru primavara-vara.
Numarul The One din luna aprilie vine impreuna cu un ruj chic in nuante fine care sa-ti sublinieze tinuta si machiajul. Disco Fever de la Oriflame este disponibil in patru nuante si se inscrie in tendintele de make-up pentru primavara-vara.
strawberry* a scris:pfff, ce va invidiez fetelor... si verisoara mea era pasionat de cititul revistelor si avea o mare colectie pana acum vreo cativa ani... eu nu-s pasionata de cititul revistelor pt ca in marea majoritate am gasit numai porcarii, articole prost scrise sau scrise la norma, la o cafea cu vecina sau cu articole copiate de pe net... pe cand eu cand cumpar o revista vreau sa aflu ceve ce n-as afla doar cautand pe net... asa ca prefer sa ma uit pe net, iar ziare nici atat nu cumpar, pe cele cu tente politica pot sa le vad la tata, iar pe cancan/libertatea n-as da bani nici daca nu s-ar fi inventat hartia igienica.... cu fiecare zi am impresia ca decadem, ne afundam in propria neputinta :(
Joice1- Very Roz
Numarul mesajelor : 9559
Data nasterii : 06/06/1945
Varsta : 79
Localizare : Behind you...
Stare de spirit : Trolloriffic!
Mie imi place Tango. Nu e genul de revista care ofera cadouri pentru a fi cumparata si ,de obicei , citesc toate articolele, mi se pare ca seamana mai mult cu o carte decat cu o revista. Are chiar o rubrica in care se iau peste picior ineptiile din alte reviste. E adevarat ca nu are decat cateva pagini de moda ( de obicei cateva tinute alcatuite de autoarea rubricii - luna asta articolul se numeste "Ipostaze ale feminitatii") si cateva pagini cu noutati aparute pe piata, in rest articole despre dragoste, despre viata. In fiecare numar are cate un interviu cu o persoana publica din Romania si un articol despre viata unei vedete. O citesc aproape din scoarta in scoarta.
rockssy2002- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 190
Data nasterii : 23/05/1987
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Eu de peste un an de zile am renuntat la cumparatul revistelor. O gramada de bani dusi pe apa sambetei. Nici macar pentru cadouri nu as mai cumpara in momentul asta. Mai primesc pe la targuri sau diverse evenimente cate o revista, o frunzaresc 5 minute si apoi zace prin casa pana fac curatenie. In general daca vreau sa aflu ce e nou, caut pe net...e mult mai confortabil din punctul meu de vedere.
Bucataria de azi nr 4 / aprilie are un plic de condimente pt peste si fructe de mare
Eu am luat azi revista Unica - are cadou lapte demachiant Ivatherm. Si am mai luat Marie Claire - cu gel de dus L'Occitane.
irene_d- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1265
Data nasterii : 16/03/1983
la marie claire nu sunt 3 mini produse?parca asa tin minte ...
anyway cat a fost revista? tre sa`mi iau si eu
Cati ml are laptele demachiant de la Unica?
Nikoll- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 6454
Data nasterii : 23/08/1988
Varsta : 36
mickyrela- Bebe Roz
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 64
Data nasterii : 31/07/1982
Varsta : 42
vdaiana a scris:Bucataria de azi nr 4 / aprilie are un plic de condimente pt peste si fructe de mare
io nu am gasit cu condiment. ce am luat eu era la pachet cu o alta revista de la ei :((
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
tweety a scris:la marie claire nu sunt 3 mini produse?parca asa tin minte ...
pai e unul dintre cele 3, nu toate 3
e 10 lei revista
la revista look e sampon garnier fructis 2in1, costa 8 lei parca
eu mi-am luat unica cu demachiant aziam vazut la tabu pelerina de ploaie. avea o culoare ciudatica. un galben murdar. cred ca ocru se zice :Dsi la tabu(parca) o cordeluta gri.
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Stare de spirit : tanara mamica
Eu mi-am luat doar Elle ,luna asta a fost super revista ,foarte interesanta....o iau mereu ( isis ,ti-ai mai cumparat-o?)
Mi se pare cea mai buna revista de la noi ,o revista care nu se vinde cu ajutorul cadourilor.
Eu prefer sa-mi iau reviste straine (Elle ,Vogue ,V) din UK ,US ,Franta.
Mi se pare cea mai buna revista de la noi ,o revista care nu se vinde cu ajutorul cadourilor.
Eu prefer sa-mi iau reviste straine (Elle ,Vogue ,V) din UK ,US ,Franta.
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
Umbrella , te asteptam la topicul despre MAC-uri URGENT!!
Am vazut Prevention.
Merita aparatul ala?
Merita aparatul ala?
Mikki- Membru V.I.P
luna asta, beaumonde are cadou gel anticelulitic garnier antirecidiva bodytonic
sau cartea "Singura si nu regret" si o lotiune tonica garnier
costa 16 lei revista, pt fiecare varianta
sau cartea "Singura si nu regret" si o lotiune tonica garnier
costa 16 lei revista, pt fiecare varianta
la Elle este gel de dus avon Little black dress. costa 12 lei
la marie claire produse gliss, costa 11 lei
la femeia, lac de unghii margaret astor, costa 13 lei
la unica, crema naturala de maini sau de picioare, plus mostre de parfum, crema, sampon si balsam, costa 13 lei
la marie claire produse gliss, costa 11 lei
la femeia, lac de unghii margaret astor, costa 13 lei
la unica, crema naturala de maini sau de picioare, plus mostre de parfum, crema, sampon si balsam, costa 13 lei
am gasit si blogul ala
http://www.romanianbrands.com/living_in_RO_colors/reviste-glossy-femei-mai2010/
http://www.romanianbrands.com/living_in_RO_colors/reviste-glossy-femei-mai2010/
aaa bine ca mi`ai amintit trebuie sa cobor sa`mi iau marie claire sper ca a aparut . de vineri tot o caut si poate si elle sau beau monde cand or sa apara
mi`am luat marie claire cu crema garnier hidratare intensiva . am incercat`o pe mana , are un miros ciudatel dar nu urat sau intepator doar ca nu stiu a ce seamana :P si se absoarbe repede in piele cred ca o sa`mi placa
elle se gaseste si in varianta simpla la 8,9 lei cu o mostra de eaudemoiselle de la givenchy + sampon si balsam nivea :)
silvia_air- Strumf Roz
Numarul mesajelor : 408
Data nasterii : 25/07/1986
Mi-am luat zilele acestea The One cu lotiune micelara Ivatherm, Beau Monde cu lotiune tonica calmanta Garnier + carte (John Barth - Varieteu pe apa), Story cu dvd Pulp Fiction.
irene_d- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1265
Data nasterii : 16/03/1983
mi-am luat si eu unica cu lotiune tonica garnier plus cartea "Viata scurta" a lui Juan Carlos Onetti , mai erau ceva carti si as fi vrut sa iau doua, insa nu mai aveam la mine.
SUnt o groaza de reviste luna asta cu lotiuni de corp hidratante si anticelulitice, lotiuni tonice, creme de maini, sampon/balsam/spray de par Nivea, gliss si Elseve(400 ml) , lac de unghii, produse avon si oriflame si nu mai stiu cate alte chestii am vazut. Mai vreau lotiunea micelara Ivatherm si atat pe luna asta.
SUnt o groaza de reviste luna asta cu lotiuni de corp hidratante si anticelulitice, lotiuni tonice, creme de maini, sampon/balsam/spray de par Nivea, gliss si Elseve(400 ml) , lac de unghii, produse avon si oriflame si nu mai stiu cate alte chestii am vazut. Mai vreau lotiunea micelara Ivatherm si atat pe luna asta.
bibilush- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
bibilush a scris:mi-am luat si eu unica cu lotiune tonica garnier plus cartea "Viata scurta" a lui Juan Carlos Onetti , mai erau ceva carti si as fi vrut sa iau doua, insa nu mai aveam la mine.
Da, dar de maine incepe o noua luna
Mi-am luat doar Elle cu gelul de dus ,daca tot il avea.
Cred ca o sa mai iau The One sa vad cat de interesanta e revista Andreei ...nu am mai luat-o pana acum.
Cred ca o sa mai iau The One sa vad cat de interesanta e revista Andreei ...nu am mai luat-o pana acum.
Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Varsta : 40
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
^Mie imi place mult revista The One. Am gasit cu demachiantul Ivatherm.
Am mai luat Beau Monde, Avantaje si Elle.
Am mai luat Beau Monde, Avantaje si Elle.
Mikki- Membru V.I.P
si eu mi-am luat Avantaje. mai mult ca nu mai avea baiatul revista buna sa se uite pe ea. ii place sa dea paginile :)) si le facuse varza pe celelalte
anncutza- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 30/01/2010
Numarul mesajelor : 691
Data nasterii : 13/08/1986
Stare de spirit : tanara mamica
Pagina 18 din 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Subiecte similare
» Reviste sau bloguri de moda
» CAdouri de la Mos
» Cadouri De Sarbatori :)