Zilele acelea...
+23
Amber
JulieM
isa1980ro
alesonne
Criiis
lala
Morcovel
kiki
Inanna
andraa
Ramonella_dm
deadrose
MicaNarcisa
Cristina86
Endorfina
Raven
bijouxdemonange
Squint
edith
Little*Miss*Sunshine
Bast
Andrela
Daiana
27 participanți
Forumul Roz :: Trup si suflet :: Sanatate :: Ginecologie
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Ce folositi?
Re: Zilele acelea...
eu am mai avut o experienta neplacuta cu ac-rile.
Acum 2 ani mi-a recomandat medicul dermatolog sa iau diane 35 pt pb cu tenul.
Dupa 2 saptamani am zis ca lesin de la ele; tremuram, vomitam, ma dura capul,super aiurea; si mi le-a dat fara analize la hormoni sau alte chestii
sper sa fie bine cu astea si sa scap de starile astea nasoale
Acum 2 ani mi-a recomandat medicul dermatolog sa iau diane 35 pt pb cu tenul.
Dupa 2 saptamani am zis ca lesin de la ele; tremuram, vomitam, ma dura capul,super aiurea; si mi le-a dat fara analize la hormoni sau alte chestii
sper sa fie bine cu astea si sa scap de starile astea nasoale
strumfi- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 39
andre, parca stiu de pe Ac ca tu ai luat desorelle si yasmine...parca?Andrela a scris:mie mi-e bine...pana acum au fost cele care mi s-au potrivit cel mai bine.strumfi a scris:Andrela a scris:pai tocmai...daca ti le-a recomandat doctorul dupa analize, eu zic ca ti se potrivesc....si ar trebui sa-ti fie bine cu ele.
si eu tot logest iau acum.
si tie bine cu ele?
cum ti-a fost cu yasminul?
greeneyes- Membru Fondator
- Data de inscriere : 16/09/2008
Numarul mesajelor : 23347
Data nasterii : 17/09/1986
Varsta : 38
Localizare : etaju' 2
Stare de spirit : THINK PINK
ok, daca tot vorbim de ac-uri..
eu sunt neinitiata in ac-uri si am o intrebare cand aleg ora la care sa le iau, e recomandat sa fie o ora din timpul zilei, seara...are importanta sau aleg o ora la care stiu ca am disponibilitatea sa le iau?
eu sunt neinitiata in ac-uri si am o intrebare cand aleg ora la care sa le iau, e recomandat sa fie o ora din timpul zilei, seara...are importanta sau aleg o ora la care stiu ca am disponibilitatea sa le iau?
strumfi- ModerNator
Fetele, nu stiu unde sa intreb, probabil aici. A luat cineva ac-uri Stodette? Aveti idee de ele? Daca ingrasa si altele... Mie astea mi le-a recomandat medicul, a zis ca-s mai lejere, dar nush
Dianka- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5802
Data nasterii : 25/02/1986
Localizare : Brasov
Stare de spirit : Roz
strumfi, eu stiu ca nu are niciun fel de importanta ora la care le ieistrumfi a scris:ok, daca tot vorbim de ac-uri..
important e sa fie aceiasi in fiecare zi
:) sau macar sa nu uiti o pastila mai mult de 12 ore
andraa- Membru Fondator
- Data de inscriere : 18/09/2008
Numarul mesajelor : 9343
Data nasterii : 19/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Pe unde nimeresc :-j
Stare de spirit : I feel good
andraa a scris:strumfi, eu stiu ca nu are niciun fel de importanta ora la care le ieistrumfi a scris:ok, daca tot vorbim de ac-uri..
alegi o ora cand crezi tu ca iti e mai la indemana...cel mai ok zic eu ca e seara..pui alarma sa sune si gata
dianka..eu n-amauzit de ele..o sa-l si intreb pe dr-ul meu ca va trebui sa iau si eu in curand ceva
cu yasmin imi era bine, dar trebuia sa fac pauza dupa vreun an asa...ca incepeau sa-mi apara cosuri. nu am idee de ce. din cauza asta am renuntat la ele si am trecut la logest.greeneyes a scris:andre, parca stiu de pe Ac ca tu ai luat desorelle si yasmine...parca?Andrela a scris:mie mi-e bine...pana acum au fost cele care mi s-au potrivit cel mai bine.strumfi a scris:Andrela a scris:pai tocmai...daca ti le-a recomandat doctorul dupa analize, eu zic ca ti se potrivesc....si ar trebui sa-ti fie bine cu ele.
si eu tot logest iau acum.
si tie bine cu ele?
cum ti-a fost cu yasminul?
nici eu nu am auzit de ele. oricum, daca ingrasa sau nu, asta depinde de organismul tau. de ex pe mine desorelle m-au ingrasat, la alte fete le merge foarte bine cu ele, nu s-au ingrasat deloc si nu au probleme.dianka a scris:Fetele, nu stiu unde sa intreb, probabil aici. A luat cineva ac-uri Stodette? Aveti idee de ele? Daca ingrasa si altele... Mie astea mi le-a recomandat medicul, a zis ca-s mai lejere, dar nush
Andrela a scris:
cu yasmin imi era bine, dar trebuia sa fac pauza dupa vreun an asa...ca incepeau sa-mi apara cosuri. nu am idee de ce. din cauza asta am renuntat la ele si am trecut la logest.
inainte sa iei Logest ai facut ceva analize la hormoni?
Apropo fetele, vad ca nu exista un topic cu intrebari generale despre ac-uri, nu putem face?
strumfi- ModerNator
strumfi, daca nu este, poti sa faci tu :)
https://forumulroz.forumgratuit.ro/metode-de-contraceptie-f29/
la fel zic si io, nu conteaza oraNorah a scris:andraa a scris:strumfi, eu stiu ca nu are niciun fel de importanta ora la care le ieistrumfi a scris:ok, daca tot vorbim de ac-uri..
alegi o ora cand crezi tu ca iti e mai la indemana...cel mai ok zic eu ca e seara..pui alarma sa sune si gata
daca iei seara spre culcare sint mai mici sansele sa te apuce cine stie ce diaree sau vomitat sau sa bei din greseala suc de grapefruit peste ac sau alte chestii de genul.
sint identice cu Logest si Karissa, aceleasi cantitati de gestoden 0.075 mg si etinilestradiol 0.020 mg. (zice gogu :P)dianka a scris:Fetele, nu stiu unde sa intreb, probabil aici. A luat cineva ac-uri Stodette? Aveti idee de ele? Daca ingrasa si altele... Mie astea mi le-a recomandat medicul, a zis ca-s mai lejere, dar nush
vdaiana a scris:strumfi, daca nu este, poti sa faci tu :)
ok, o sa fac,data viitoare cand o sa mai am intrebari si cu siguranta voi avea destule
strumfi- ModerNator
de fapt uite aici cel mai mult s-a discutat despre anticonceptionale
https://forumulroz.forumgratuit.ro/metode-de-contraceptie-f29/metode-de-contraceptie-t307.htm
https://forumulroz.forumgratuit.ro/metode-de-contraceptie-f29/metode-de-contraceptie-t307.htm
vdaiana a scris:sint identice cu Logest si Karissa, aceleasi cantitati de gestoden 0.075 mg si etinilestradiol 0.020 mg. (zice gogu :P)dianka a scris:Fetele, nu stiu unde sa intreb, probabil aici. A luat cineva ac-uri Stodette? Aveti idee de ele? Daca ingrasa si altele... Mie astea mi le-a recomandat medicul, a zis ca-s mai lejere, dar nush
aaa mersi mult nici pe celelalte nu prea le stiu, dar stiu ca logest iau multe fete, deci e ok multu
Dianka- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 5802
Data nasterii : 25/02/1986
Localizare : Brasov
Stare de spirit : Roz
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Forumul Roz :: Trup si suflet :: Sanatate :: Ginecologie
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum