Forumul Roz
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Chat Box
Pui aromat cu ceapa EmptyDum Apr 17 2016, 04:11 Scris de irene_d

» materiale la metru pentru idei frumoase
Pui aromat cu ceapa EmptyMier Dec 17 2014, 03:17 Scris de arabelaa

» Creme de fata, de ochi...
Pui aromat cu ceapa EmptyMier Noi 26 2014, 22:28 Scris de greeneyes

» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
Pui aromat cu ceapa EmptySam Noi 01 2014, 22:24 Scris de westie21

» rinoplastie
Pui aromat cu ceapa EmptyMier Oct 08 2014, 00:57 Scris de Clauditza

» Medic estetician bun
Pui aromat cu ceapa EmptyVin Sept 26 2014, 01:52 Scris de Clauditza

» marirea sanilor cu physiobust
Pui aromat cu ceapa EmptyVin Sept 26 2014, 00:54 Scris de Clauditza

» rochia mea de mireasa
Pui aromat cu ceapa EmptyMar Sept 16 2014, 22:42 Scris de irene_d

» fund bombat...:">
Pui aromat cu ceapa EmptyLun Iul 28 2014, 22:37 Scris de Clauditza

» lucruri de care nu mai ai nevoie
Pui aromat cu ceapa EmptySam Iul 12 2014, 00:58 Scris de Elena20

DecoArtis



Parteneri









Pui aromat cu ceapa

In jos

Pui aromat cu ceapa Empty Pui aromat cu ceapa

Mesaj Scris de Inanna Joi Mar 15 2012, 21:20

reteta orientala
Nu va faceti probleme de condimente, acum se gasesc in majoritatea hypermarketurilor.
si daca totusi nu gasiti, eu va pot lua si trimite de la Cluj. Numa sa imi ziceti Pui aromat cu ceapa 41589
In loc de turmenic se poate folosi putin curry, caci turmenicul are doar rolul de a colora mancarea in galbui, lucru pe care si curry-ul il face..doar ca iese si picant. Sumacul nu poate fi inlocuit
Pui aromat cu ceapa 1_611

Ingrediente
-un piept mare de pui
-2 cepe mari albe
-50 ml vin alb
-2 catei de usturoi striviti
-2 lingurite sumac
-o lingurita turmenic
-o lingura muguri de pin
- 3-4 linguri ulei de masline
-sare si piper

Se spala carnea de pui si se portioneaza in cubulete. Peste carne se toarna 2 linguri ulei de masline, sumacul, turmenicul, sare si piper si usturoiul strivit. Folosindu-ne de maini framantam putin carnea ca sa se acopere de ulei si condimente si o tinem deoparte. Ceapa se taie rondele subtiri (ca si in imaginea de mai jos) si se caleste in uleiul ramas intr-o tigaie. Dupa 3-4 minute se adauga si carnea si vinul. Tigaia se tine pe foc pana cand zeama de pe carne si vinul sunt evaporate, iar carnea este frageda. Se adauga mugurii de pin si se prajesc 2-3 minute alaturi de carne amestecand din cand in cand.
Presarati patrunjel si puiul este gata de servit.
Serviti alaturi de garnitura de orez sau pe lipii libaneze.
Pui aromat cu ceapa 1_112

Pui aromat cu ceapa 1_211

Pui aromat cu ceapa 1_411

Pofta buna!

Inanna
ModerNator
ModerNator

Data de inscriere : 22/09/2008

Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 39
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum