Creme de fata, de ochi...
+47
happy mom
cLyyy0
alesonne
ethernaldreamer
JulieM
Alex
deena
andraa
crisnfr
Chocolate
ellenut
edith
Amber
user123
anaissa
chatte
bibilush
Purple Owl
yanna
sorana2
ale*
irene_d
RoX
Ankme
c@t
oriflamebn
Tweety Laura
sasha88
Criiis
Raven
Daiana
Endorfina
Affair
kittysofashon
licuricel
ritza
Joice1
laura_3
narcyssa
SilkSpectre
Lex03
lil'angel
Little*Miss*Sunshine
greeneyes
Aricica
Pantera
Ella@
51 participanți
Pagina 3 din 8
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Creme de fata, de ochi...
dubioasa o treaba, pe care acuma am observat-o. sunt rosie sub ochi si mi s-a zis ca si putin umflata. am cum sa fiu alergica la ceva din crema aia?

Pantera- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 8619
Data nasterii : 05/11/1987
Varsta : 35
Localizare : fostul Mic Paris
nu te mai da cateva zile sa vezi ce se intampla
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
hai ma...ca era misto ca facea pielea fina.....
Pantera- ModerNator
sa te lamuresc 
daca ai ceva in/sub piele ti le scoate la suprafata si dupa ti le vindeca - cel putin asa a fost la mine.
aceeasi chestie e valabila si pentru roseata de la ochi.
mie roseata de pe fata initial mi-a accentuat-o foarte mult ( pentru ca dupa cum ziceam o sdcoate mai intai la suprafata ) iar dupa cateva zile mi-a disparut.
deci eu zic sa nu te sperii :)
acuma daca nu iti dispare sa zicem in termen de 7 zile, atunci s-ar putea sa fie o problema.
dar nu cred ca va fi vreuna :)
nu-i asa ca iti face pielea mistoo??
eu si la ora actuala o am fina si nu ma dau decat de 2 ori - dimineata si seara :).
daca mai ai nevoie de lamuriri just ask

daca ai ceva in/sub piele ti le scoate la suprafata si dupa ti le vindeca - cel putin asa a fost la mine.
aceeasi chestie e valabila si pentru roseata de la ochi.
mie roseata de pe fata initial mi-a accentuat-o foarte mult ( pentru ca dupa cum ziceam o sdcoate mai intai la suprafata ) iar dupa cateva zile mi-a disparut.
deci eu zic sa nu te sperii :)
acuma daca nu iti dispare sa zicem in termen de 7 zile, atunci s-ar putea sa fie o problema.
dar nu cred ca va fi vreuna :)
nu-i asa ca iti face pielea mistoo??

eu si la ora actuala o am fina si nu ma dau decat de 2 ori - dimineata si seara :).
daca mai ai nevoie de lamuriri just ask

da, o face foarte fina. roseata nu m-ar fi ingrijorat daca colega-mea nu m-ar fi luat dimineata: "auzi, dar tu ce ai la ochi, ca esti rosie si umflata"
mi-ar mai trebui un ceva de exfoliere, ca parca am fatza incarcata cumva...

Pantera- ModerNator
si eu caut asa cevapantera_violata a scris:da, o face foarte fina. roseata nu m-ar fi ingrijorat daca colega-mea nu m-ar fi luat dimineata: "auzi, dar tu ce ai la ochi, ca esti rosie si umflata"![]()
am zis sa incerc clearasil dar sa mai strang ceva banuti
c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
clerasil nu e pentru cosuri? ca eu nu la aia m-am referit...voiam sa spun ca simt nevoia stringenta (moamaaaaa, ce cuvant intelectual, da-ma dreaq...
) sa imi exfoliez moaca 

Pantera- ModerNator
well la mine spirulina a functionat si ca un fel de crema exfolianta...
eu dupa cum v-am zis aveam si fata uscata. ei bine, ce a fost "putred" mi-a uscat pana cand ningea asa de pe fata mea
nush cum sa explic exact, ma rog, sper ca ai inteles
eu iarasi ce mai fac din cand in cand pe langa crema de spirulina, ma spal cu ceai de musetel pe fata
adica ceaiul 1st si dupa ma dau cu crema
eu dupa cum v-am zis aveam si fata uscata. ei bine, ce a fost "putred" mi-a uscat pana cand ningea asa de pe fata mea

eu iarasi ce mai fac din cand in cand pe langa crema de spirulina, ma spal cu ceai de musetel pe fata

aha. in orice caz o sa continui cu spirulina asta, poate face minuni.
Pantera- ModerNator
well, ieri m-am trezit cu pielea din jurul ochilor si pleoapele foarte uscate, cu cojite. m-am dat cu crema de galbenele si e ok acuma. cosurile incep sa treaca. sper sa fie bine.
Pantera- ModerNator
eu scriu aici in ideea ca cineva va fi interesat de spirulina asta si sa gaseasca impresii de zi cu zi, aproape.
Pantera- ModerNator
paiii whisper mai era interesata daca nu ma insel 
si da ti-am zis eu ca mai intai le usuca
asa a functionat si la mine, ce a fost bad a uscat si dupa a disparut

si da ti-am zis eu ca mai intai le usuca

asa a functionat si la mine, ce a fost bad a uscat si dupa a disparut

frate, ca usuca fatza e una, dar sa usuce pielea de pe pleoape e allta. ce naiba, parca era smirghel. am dat cu galbenele.
am vazut ca si tu ai niste cosulete pe fatza. tot de la spirulina?
Pantera- ModerNator
Mi-am cumparat si eu crema Spirulin datorita voua.Desi mai am putin din olay si inca una neinceputa. Cand am vazut ce verde este m-am speriat
E super crema imi place.Acum aproape nu mai am nimic pe fata. Imi luceste un pic fruntea si nasul de la ea dar pt mine nu e problema.Daca nu imi mai apar cosulete si nu mai am roseata pe fata e minunata, plus ca imi face pielea foarte fina.
In jurul ochilor folosesc ulei de migdale dulci si e super.Mi-a mai atenuat cearcanele

E super crema imi place.Acum aproape nu mai am nimic pe fata. Imi luceste un pic fruntea si nasul de la ea dar pt mine nu e problema.Daca nu imi mai apar cosulete si nu mai am roseata pe fata e minunata, plus ca imi face pielea foarte fina.
In jurul ochilor folosesc ulei de migdale dulci si e super.Mi-a mai atenuat cearcanele

Ella@- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 15/09/2009
Numarul mesajelor : 1977
Data nasterii : 15/07/1989
Varsta : 33
pantera_violata a scris:frate, ca usuca fatza e una, dar sa usuce pielea de pe pleoape e allta. ce naiba, parca era smirghel. am dat cu galbenele.
Pantera tu te dai cu crema asta si pe pleoape? Eu pt pleoape folosesc separat ulei de migdale sau gelul pt ochi.
Ella@- Membru V.I.P
pai m-a mancat undeva si am dat si pe pleoape, pentru ca mi s-a parut destul de grasa si hidratanta. se pare ca m-am inselat. acuma am dat cu galbenele si e ok (dar mi se pare ca pute urat). uleiul de migdale mi se pare ...uleios...si nu suport senzatia aia de ulei pe piele.
as vrea o cremuta grasa pentru zona ochilor dar cred ca am sa folosesc elmiplantul ala skin moisturize pentru ten sensibil, ca tot o am.
as vrea o cremuta grasa pentru zona ochilor dar cred ca am sa folosesc elmiplantul ala skin moisturize pentru ten sensibil, ca tot o am.
Pantera- ModerNator
Ella, astept poze cu inainte si dupa. stii tu la ce ma refer.
Pantera- ModerNator
pantera_violata a scris:pai m-a mancat undeva si am dat si pe pleoape, pentru ca mi s-a parut destul de grasa si hidratanta. se pare ca m-am inselat. acuma am dat cu galbenele si e ok (dar mi se pare ca pute urat). uleiul de migdale mi se pare ...uleios...si nu suport senzatia aia de ulei pe piele.
sa nu te mai dai cu crema de fata pe pleoape oricat de hidratanta crezi ca este.Am patit-o si nu mai fac prostia asta.Cu uleiul si eu eram tot asa.Dar daca dai putin e super ok nici nu simti ca te-ai dat cu ulei plus ca mie mi-a mai diminuat cearcanele

Ella@- Membru V.I.P
pai fa, ca sunt tare curioasa.
si referitor la crema, nu pot nici cu elmiplant? sau cum sa fac cu ea, ca e foarte putin consumata ca am luat spirulinul si e pacat de ea, ca miroase frumos si hidrateaza binisor...
si referitor la crema, nu pot nici cu elmiplant? sau cum sa fac cu ea, ca e foarte putin consumata ca am luat spirulinul si e pacat de ea, ca miroase frumos si hidrateaza binisor...
Pantera- ModerNator
pantera_violata a scris:pai fa, ca sunt tare curioasa.
Sunt super

Si eu mai am crema nefolosita dar dupa ce trece o sa saptamana o sa ma dau doar seara cu spirulin si dimineata cu ce mai am, sau invers ca sa le consum pe toate. Nu este indicat sa te dai cu crema de fata pt ochi si eu faceam asa inainte dar cu o crema am patit-o si m-au ustrat pleoapele de la ea.Ea incearca uleiul si daca nu iti place fa altceva cu el adauga-l in masti de fata, de par ii gasesti repede intrebuintare, uite citeste aici http://manie.ro/despre-uleiul-de-migdale-dulci/
Ella@- Membru V.I.P
chatte a scris:well la mine spirulina a functionat si ca un fel de crema exfolianta...
eu dupa cum v-am zis aveam si fata uscata. ei bine, ce a fost "putred" mi-a uscat pana cand ningea asa de pe fata mea![]()
hummm... strange thing... eu credeam ca e de la crema mea antiacnee de la academie... seara ma dau cu spirulin (o am de ceva vreme dar de cand ai scris tu o folosesc seara de seara

ideea e ca seara ma dau cu spirulin si dimineata ma dau cu academie care e o crema foarte uscata (crema uscata.. hmm.. intra f repede in piele, nu stiu cum sa zic).. si dimineata cand sa ma dau cu fond de ten mai mult cojesc fata (perfect wear de la avon - si asta cam uscacios), adica se scamuieste toata fata, si dupa ce frec putin ramane neteda...
wow ce coerenta am fost... si eu care credeam ca se cojeste crema data dimineata si dau un strat asa de subtire...
anywayz, tenul meu arata frumos dar nu bag mana in foc ca e de la spirulin.. eu am bagat la greu spirulina si capsule, in combinatie cu Maca - maca regleaza hormoneii. si am bagat cateva tuburi bune de maca si trei de spirulina... plus cat grau fiert am putut sa mananc... dinainte de Pasti mananc zilnic (cu miici exceptii)
Hei,rozicilor, mi-am luat si eu azi Spirulin. M-am dat cu ea decat o data,in seara asta. Nu am inca ce sa va spun despre ea. O sa evit zona ochilor cat pot de mult. As vrea-o s pe cea de la Farmec pentru stralucire. Dar sa vad cum functioneaza asta si dupa mai vedem.
user123- Strumf Roz
- Data de inscriere : 13/12/2009
Numarul mesajelor : 493
Data nasterii : 24/01/1989
Varsta : 34
Am o curioazitate, de ce ii ziceti spirulin? 
Anyway bafta fetelor, nush la mine a fost multumitor... stiu si alte persoane la care a fost mltumitor asa ca sper sa fie si la voi.
Si eu va zisei cum a fost la mine, acuma va dat seama ca fiecare ten e unic in felul lui sa zic asa si nah e logic sa reactioneze mai diferit.
Pantera ce-ti mai fac pleoapele?

Anyway bafta fetelor, nush la mine a fost multumitor... stiu si alte persoane la care a fost mltumitor asa ca sper sa fie si la voi.
Si eu va zisei cum a fost la mine, acuma va dat seama ca fiecare ten e unic in felul lui sa zic asa si nah e logic sa reactioneze mai diferit.
chatte a scris:Am o curioazitate, de ce ii ziceti spirulin?
La mine asa scrie pe cutie

Ella@- Membru V.I.P
Nu de-alta dar cand vad spirulin, e ca si cum ai vorbi de ceva la gen masculin si cum stiu ca e spirulina parca mi-e peste mana cand vad spirulin 
Nah eram si eu curioasa asa
Doamne ce cur de bebelas am! Ii fata atat de finaaa
Eu am imrepsia ca iritatiile alea de pe fara le fac de la apa de la robinet cu care inevitabil trb sa ma spal... Noroc ca nici nu se mai observa de cand ma dau cu spirulina...

Nah eram si eu curioasa asa

Doamne ce cur de bebelas am! Ii fata atat de finaaa

Eu am imrepsia ca iritatiile alea de pe fara le fac de la apa de la robinet cu care inevitabil trb sa ma spal... Noroc ca nici nu se mai observa de cand ma dau cu spirulina...
Ella@ a scris:
Daa?? :o
La mine scrie spirulina... Curios...
chatte a scris:Ella@ a scris:
Si tot de la hofigal este

Ella@- Membru V.I.P
Ella@ a scris:chatte a scris:Ella@ a scris:
Si tot de la hofigal estePoate au facut update la nume
Asta este http://www.produsenaturiste.ro/product_info.php/products_id/801?osCsid=linkuri
Nu crie spirulina sunt eu chioara, e tot spirulin...
Pfiu ce aiurea e... probabil denumirea au facut-o asa, ca tot din alga denumita spirulina e...
Eh ma rog, astea-s detalii tehnice

chatte a scris:Ella@ a scris:chatte a scris:Ella@ a scris:
Si tot de la hofigal estePoate au facut update la nume
Asta este http://www.produsenaturiste.ro/product_info.php/products_id/801?osCsid=linkuri
Nu crie spirulina sunt eu chioara, e tot spirulin...
Pfiu ce aiurea e... probabil denumirea au facut-o asa, ca tot din alga denumita spirulina e...
Eh ma rog, astea-s detalii tehnice
Are si un paraben inclus

Ella@- Membru V.I.P
Mie intr-o saptamana mi-a disparut tot de pe fata, da' toot!
Acu a mai inceput sa-mi mai scoata la iveala cate-un cos pe ici pe colo, dar nu mari asa cum erau, si in a 3-a zi mi-a trecut si cos si tot.
Deci sunt super mega incantata de ea!
Acu a mai inceput sa-mi mai scoata la iveala cate-un cos pe ici pe colo, dar nu mari asa cum erau, si in a 3-a zi mi-a trecut si cos si tot.
chatte a scris:Mie intr-o saptamana mi-a disparut tot de pe fata, da' toot!
Am observat ca daca am un cos il usuca si dupa dispare. Poate scoate toate impuritatile la suprafata si dupa le combate. Nu stiu zic si eu. Explicatii tehnice

Ella@- Membru V.I.P
de unde ati luat crema cu spirulina?
ce curioasa m`ati facut
numa de bine scrieti despre ea? hmm nimic nimic rau?
ar fi tare fain 

ce curioasa m`ati facut

numa de bine scrieti despre ea? hmm nimic nimic rau?

Ella@ a scris:chatte a scris:Mie intr-o saptamana mi-a disparut tot de pe fata, da' toot!
Am observat ca daca am un cos il usuca si dupa dispare. Poate scoate toate impuritatile la suprafata si dupa le combate. Nu stiu zic si eu. Explicatii tehnice
Pai da da da, asa asa.. asa a functionat si la mine.
Nu iti zic ce m-am speriat initial cand mi-am vazut fata cu toate alea pe ea... Eram la David la Bucuresti si am sunat-o pe maica-mea in Severin sa ma plang ca-s f speriata ca fata mea arata ca dupa razboi

Ei bine a doua zi deja incepuse sa dispara. Si pana luni am fost fresh

Tweety eu una ii caut minusuri si nu-i gasesc dom'le, chiar nu-i gasesc 

tweety a scris:de unde ati luat crema cu spirulina?![]()
ce curioasa m`ati facut![]()
numa de bine scrieti despre ea? hmm nimic nimic rau?![]()
ar fi tare fain
De la plafar.Am dat 9 lei pe ea.
chatte a scris:Tweety eu una ii caut minusuri si nu-i gasesc dom'le, chiar nu-i gasesc
Minus ar fi parabenul ala dar daca imi curata tenul si il face ok il exclud eu

Ella@- Membru V.I.P
Aaaah uitai sa va sppun.. maica-mea are probleme cu unghiile de la picioare sii s-a dat asa cu spirulina peste ele, si ei bine de cand s-a dat nu au mai durut-o asa rau - cand se incalta in ceva cu toc sau cu talpa mai inalta si ii aduna degetele si era o mare crima cu ea...
SI ei bine de cand s-a dat cu crema, intr-o seara a venit dupa mine la lucru, pe jos, incaltata in niste santalutze cu talpa epa ( sau cum i-o zice ) si nu a avut nici pe dracu
SI ei bine de cand s-a dat cu crema, intr-o seara a venit dupa mine la lucru, pe jos, incaltata in niste santalutze cu talpa epa ( sau cum i-o zice ) si nu a avut nici pe dracu

Ce-mi place
Chatte detaliezi de sta mata in coada. Trebuie sa le cerem comision celor de la hofigal ca le facem publicitate si vanzare 

Ella@- Membru V.I.P
Ella@ a scris:Ce-mi placeChatte detaliezi de sta mata in coada. Trebuie sa le cerem comision celor de la hofigal ca le facem publicitate si vanzare
Pe bune? Adica chiar intelegeti ceva din tot ce balmajesc eu pe-aci?

Nu de-alta dar de cand ma stiu am cam dat-o-n bara cu explicatiile si nah

Glad I can be helpful

Si da, sa ne dea si noua comision din vanzare, ce penele noastre

chatte a scris:Ella@ a scris:Ce-mi placeChatte detaliezi de sta mata in coada. Trebuie sa le cerem comision celor de la hofigal ca le facem publicitate si vanzare
Pe bune? Adica chiar intelegeti ceva din tot ce balmajesc eu pe-aci?
Nu de-alta dar de cand ma stiu am cam dat-o-n bara cu explicatiile si nah
Glad I can be helpful
Si da, sa ne dea si noua comision din vanzare, ce penele noastre
Din cauza detaliilor tale mi-am luat crema desi mai am un pic din Olay si una neinceputa de la Balea. Dar daca vad ca imi face bine spirulin o folosesc numai seara iar dimineata pe celelalte.Am devenit mai econoama

Ella@- Membru V.I.P
Oh ma bucur ca am puttu fi de ajutor 
Si e foarte bine sa fii econoama... uite eu acum am aruncat o gramada de creme de fata, dar nu-mi pare rau pentru ca mi-am luat spirulina care e mult mai ieftina si mult mai buna decat porcariile gen Avon... vai cremele alea m-au omorat!
Mai bine de nu mi le cumparam! Dar deh, eram si eu mica si cu bube-n cap
Nu va zic ca dupa ce ca nu intrau in piele, ma mai si ustura fata ingrozitor de la ele..

Si e foarte bine sa fii econoama... uite eu acum am aruncat o gramada de creme de fata, dar nu-mi pare rau pentru ca mi-am luat spirulina care e mult mai ieftina si mult mai buna decat porcariile gen Avon... vai cremele alea m-au omorat!

Nu va zic ca dupa ce ca nu intrau in piele, ma mai si ustura fata ingrozitor de la ele..
chatte a scris:Oh ma bucur ca am puttu fi de ajutor
Eu de la Avon nu am ai folosit o crema de fata din clasa a-9a dar am folosit de la oriflame si cam tot aia este

Da e bine sa fii econoama ca acum parca imi ajung banii si pt altceva haine mai multe de ex

Ella@- Membru V.I.P
Doamne deci ultima care mi-am cumparat-o de la Avon ma omora! Smteam ca-mi fierbe fata asa, pe bune!
Si cica crema hidratanta, cu efect de racorire & shit like that... Da' de unde! Ca era tocmai invers!
Dar le pastreaza maica-mea, ca se mai da pe calcaie cu ele
Si cica crema hidratanta, cu efect de racorire & shit like that... Da' de unde! Ca era tocmai invers!

chatte a scris:Doamne deci ultima care mi-am cumparat-o de la Avon ma omora! Smteam ca-mi fierbe fata asa, pe bune!
Poate acolo or fi bune de ceva

Ella@- Membru V.I.P
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

» creme autobronzante
» La ce distanţă trebuie să stai faţă de televizorul-monitorul cu ecran plat !
» creme de protectie solara
» Creme, lotiuni de corp
» La ce distanţă trebuie să stai faţă de televizorul-monitorul cu ecran plat !
» creme de protectie solara
» Creme, lotiuni de corp
Pagina 3 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» materiale la metru pentru idei frumoase
» Creme de fata, de ochi...
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
» rinoplastie
» Medic estetician bun
» marirea sanilor cu physiobust
» rochia mea de mireasa