creme autobronzante
+21
Pantera
andraa
c@t
bibilush
misssimi
irene_d
Ankme
Iepurica
andr3iutza_94
Roxie1
Purple Owl
ritza
Edelweiss
Tweety Laura
claudya.
mikalovesu
Amber
edith
Rall
SilkSpectre
Criiis
25 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
creme autobronzante
Vreau sa ma bronzez pana pe 30 ianuarie pt ca ma duc la o nunta si vreau sa fiu bronzata, ma duceam la solar da nu mai am voie din cauza unui tratament pe care il fac. Voi de care ati folosit? 

Criiis- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 36
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
Re: creme autobronzante
Eu am folosit de la Garnier si de la Dove. Nu am reusit sa ma dau decat de vreo 3-4 ori pt ca nu suport mirosul lor. La inceput pielea miroase super misto dar dupa vreo 10 minute pute ca dracu. Cea de Dove mi-a lasat si o gramada de pete desi m-am dat cum trebuie cu ea....
SilkSpectre- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 2521
Data nasterii : 28/12/1987
Varsta : 35
Si eu am avut de la Dove. La prima folosire nu prea se observa, dar daca te dai de mai multe ori se cunoaste diferenta. Faza naspa e ca atunci cand faci dus, se da greuuuu jos. ai senzatia ca nu a intrat deloc in piele. Si daca nu o intinzi calumea, risti sa te trezesti cu pete aiurea....
dar na, pentru o seara, merita sacrificiul zic eu
dar na, pentru o seara, merita sacrificiul zic eu

Rall- Ciumpalac Roz
- Data de inscriere : 25/09/2009
Numarul mesajelor : 550
Data nasterii : 05/11/1989
Varsta : 33
dar nu exista vreun produs care sa te bronzeze treptat dar sigur? sa nu te trezesti ca se ia si ramai cu pete dupa baie
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Eu nu am auzit de niciun autobronzant care sa nu lase pete dupa ce nu il mai folosesti.
Plus ca dupa aplicare trebuie sa stai dezbracata vreo 30 de minute pana intra bine in piele pentru ca altfel iti cam patezi hainele.
Plus ca dupa aplicare trebuie sa stai dezbracata vreo 30 de minute pana intra bine in piele pentru ca altfel iti cam patezi hainele.
Amber- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 7179
Data nasterii : 11/05/1985
Varsta : 38
Exista un autobronzant de la Piz Buin gradual insa nu l-am gasit inca in nici o farmacie Sensiblu.Am vazut la o tipa cat de frumoa era bronzata incat si eu il vreauu:(
uuuu ia sa'l caut
mie mi'e frica de pete...
de solar nu mai zic
) am vazut prea multe fete prajite in suc propriu.stiu ca alea au exagerat insa daca am pielea sensibila si ies afro de la o singura sedinta?
))))))))
mie mi'e frica de pete...
de solar nu mai zic

edith- Membru Fondator
si eu de cand il caut si nu gasescmikalovesu a scris:Exista un autobronzant de la Piz Buin gradual insa nu l-am gasit inca in nici o farmacie Sensiblu.Am vazut la o tipa cat de frumoa era bronzata incat si eu il vreauu:(

Criiis- ModerNator
eu am folosit Soleil Identité de la Chanel si e bun dar sunt adepta solarului... din pacate
si folosesc deobicei acceleratoare de bronz de la Pro Tan Glow Girl si Spring Fling sunt foarte bune 

claudya.- Strumf Roz
- Data de inscriere : 08/01/2010
Numarul mesajelor : 115
Data nasterii : 14/03/1994
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Stare de spirit : :)
si eu prefer solarul da acum nu am voie timp de un an 
eu foloseam acceleratoare de bronz de la Fiji Blend si ma bronzam chiar super

Criiis- ModerNator
eu am incercat de la garnier, dove si johnson`s toate miros naspa ...dar parca la johnson`s se simte mai putin ..
mie imi plac pana fac dush k se ia de pe piele din mare dar ramane in pori -nu stiu cum sa ma exprim- dar parca as fi murdara si daca ma mai fac odata se accentueaza in pori si ramane si mai urat
( si asta mi s`a intamplat la toate cele incercate
poate imi dati voi vreo idee cum sa fac cu ele k le am pe toate 3 in dulap si abia sunt incepute :|
mie imi plac pana fac dush k se ia de pe piele din mare dar ramane in pori -nu stiu cum sa ma exprim- dar parca as fi murdara si daca ma mai fac odata se accentueaza in pori si ramane si mai urat

poate imi dati voi vreo idee cum sa fac cu ele k le am pe toate 3 in dulap si abia sunt incepute :|
deaia nu folosesc :(tweety a scris:eu am incercat de la garnier, dove si johnson`s toate miros naspa ...dar parca la johnson`s se simte mai putin ..
mie imi plac pana fac dush k se ia de pe piele din mare dar ramane in pori -nu stiu cum sa ma exprim- dar parca as fi murdara si daca ma mai fac odata se accentueaza in pori si ramane si mai urat( si asta mi s`a intamplat la toate cele incercate
![]()
edith- Membru Fondator
deci mai patesc si altele nu doar eu :( si sa nu mai zic k vara cand transpiri se ia pe haine sau se scurge intre sani si se duce autobonzantul la vale 

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te trezesti cu pete...cah !
edith- Membru Fondator
tweety, daca nu sunt expirate, nu le arunca - ca ai dat bani pe ele 
parerea mea e ca daca iti ramane in pori, e ori ca nu sunt bune (eu am patit asa doar de la Nivea)- ori
ca nu te-ai scrabuit bine inainte - eu dupa scrub si autobronzant ma uit asa incat sa
nu ramana zone la culori diferite, neegale

parerea mea e ca daca iti ramane in pori, e ori ca nu sunt bune (eu am patit asa doar de la Nivea)- ori
ca nu te-ai scrabuit bine inainte - eu dupa scrub si autobronzant ma uit asa incat sa
nu ramana zone la culori diferite, neegale
Edelweiss- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 03/12/2009
Numarul mesajelor : 893
Data nasterii : 11/04/1987
Localizare : focsani
expirate sigur nu sunt si m`am si scrabuit o juma` de ora inainte si mi`a facut la fel la toate 3 cremele ... o sa mai incerc totusi odata si le arunc daca nu merge nici acuma 

pe mine ma enerveaza ca eu inca mai sunt bronzata pe corp...de la gat in jos..in schimb pe fata sunt alba
..e tare nasol

ritza- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 2319
Data nasterii : 20/02/1986
Varsta : 37
Mie imi place cel spray de la Uriage.
Am mai incercat Piz Buin (ala cu mai multe nuante) si Johnson's (asta e naspa, tre sa-l aplici de multe ori ,se ia la dus si mai ramai si jegoasa
)
Am mai incercat Piz Buin (ala cu mai multe nuante) si Johnson's (asta e naspa, tre sa-l aplici de multe ori ,se ia la dus si mai ramai si jegoasa

Purple Owl- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1549
Data nasterii : 15/09/1984
Localizare : pe forum
Stare de spirit : secret
Eu nu pot suporta mirosul ala, imi provoaca greata...sau mi-o provoc singura. Cand vreau sa ma bronzez rapid solar - din pacate e daunator dar asta e ...
Daca gasisti crema aia minune care nu pute sa mi-o ziceti si mie
pretty please
Daca gasisti crema aia minune care nu pute sa mi-o ziceti si mie

Criiis a scris:si eu prefer solarul da acum nu am voie timp de un an
de ce nu mai ai voie la solar timp de un an?

claudya.- Strumf Roz
fac un tratament dermatologic pt ca mi-au iesit niste bubite pe gat si cat timp il fac nu am voie solarclaudya. a scris:Criiis a scris:si eu prefer solarul da acum nu am voie timp de un an

eu sper sa-mi treaca cat mai repede

Criiis- ModerNator
Criiis a scris:fac un tratament dermatologic pt ca mi-au iesit niste bubite pe gat si cat timp il fac nu am voie solarclaudya. a scris:Criiis a scris:si eu prefer solarul da acum nu am voie timp de un an
ce aiurea...sper sa te faci bine

claudya.- Strumf Roz
da si eu sperclaudya. a scris:Criiis a scris:fac un tratament dermatologic pt ca mi-au iesit niste bubite pe gat si cat timp il fac nu am voie solarclaudya. a scris:Criiis a scris:si eu prefer solarul da acum nu am voie timp de un an
ce aiurea...sper sa te faci bine![]()

Criiis- ModerNator

Criiis a scris:da si eu sperclaudya. a scris:Criiis a scris:fac un tratament dermatologic pt ca mi-au iesit niste bubite pe gat si cat timp il fac nu am voie solarclaudya. a scris:Criiis a scris:si eu prefer solarul da acum nu am voie timp de un an
ce aiurea...sper sa te faci bine![]()
la noi pe forum
mersi

claudya.- Strumf Roz
eu folosesc autobronzant de la dove si chiar imi place. adica il aplic corect dupa exfoloere si nu mam patat deloc. ba chiar imi place mai ales ca are si sclipici in el pielea straluceste asa frumos la lumina, si la soare sa nici nu mai zic. hainele nu mi sau patat pt k am asteptat sa intre bn in piele.
andr3iutza_94- Bebe Roz
- Data de inscriere : 12/02/2010
Numarul mesajelor : 31
Data nasterii : 03/01/1994
Ce autobronzante spray stiti ca sunt bune?
Zicea cineva de autobronzantul gradual de la Piz Buin. Va dau un sfat: nu-l luati din farmacii. Daca aveti posibilitatea luati-l de pe ebay.co.uk. In farmacii la noi e in jur de 60 de lei, eu de pe ebay il iau cu 6 lire cu tot cu transport si ajunge in 3-4 zile.
cand ti-l mai comanzi de pe ebay , vreau si euIepurica a scris:Zicea cineva de autobronzantul gradual de la Piz Buin. Va dau un sfat: nu-l luati din farmacii. Daca aveti posibilitatea luati-l de pe ebay.co.uk. In farmacii la noi e in jur de 60 de lei, eu de pe ebay il iau cu 6 lire cu tot cu transport si ajunge in 3-4 zile.

Criiis- ModerNator
Poate e fake.
Eu l-am vazut la noi cu 100 si ceva de lei ,iar in Anglia cu ~ 15 lire.
Eu l-am vazut la noi cu 100 si ceva de lei ,iar in Anglia cu ~ 15 lire.
Ultima editare efectuata de catre Purple Owl in Joi Mai 27 2010, 05:23, editata de 1 ori
Eu zic de autobronzantul gradual, la care pretul e undeva intre 6 si 8 lire, nu de cel cu reglare a culorii.
Asta cu fake-urile o aud extrem de des :)) De fiecare data cand iau ceva de pe ebay mai ieftin decat din magazin cel putin o persoana imi zice "aaa, sigur e fake". Nu risca nici un vanzator sa-si strice reputatia pentru un item de valoarea asta. In plus, nu cumpar niciodata de la vanzatori cu mai putin de 1000 de feedback-uri sau sub 99% rating. Eu comand foarte des de pe ebay si niciodata n-am avut experiente neplacute cu calitatea vreunui produs.
Asta cu fake-urile o aud extrem de des :)) De fiecare data cand iau ceva de pe ebay mai ieftin decat din magazin cel putin o persoana imi zice "aaa, sigur e fake". Nu risca nici un vanzator sa-si strice reputatia pentru un item de valoarea asta. In plus, nu cumpar niciodata de la vanzatori cu mai putin de 1000 de feedback-uri sau sub 99% rating. Eu comand foarte des de pe ebay si niciodata n-am avut experiente neplacute cu calitatea vreunui produs.
andr3iutza_94 a scris:eu folosesc autobronzant de la dove si chiar imi place. adica il aplic corect dupa exfoloere si nu mam patat deloc. ba chiar imi place mai ales ca are si sclipici in el pielea straluceste asa frumos la lumina, si la soare sa nici nu mai zic. hainele nu mi sau patat pt k am asteptat sa intre bn in piele.
sclipici? pe cuvant ca am terminat 2 sticle de dove summer glow si nu are sclipici.....
dar e adevarat, e foarte bun! cu conditia sa stati naked vreun sfert de ora si sa frecati bine si uniform...altfel o sa ramaneti cu dungi (been there done that)...oricum o exfoliere e indicata
Ankme- Ciocoflender Roz
Numarul mesajelor : 1335
Data nasterii : 13/01/1992
Varsta : 31
Localizare : Bucale
Stare de spirit : zbunga zbuga! =3
Scuze, uitasem sa iti raspund :)Criiis a scris:cand ti-l mai comanzi de pe ebay , vreau si euIepurica a scris:Zicea cineva de autobronzantul gradual de la Piz Buin. Va dau un sfat: nu-l luati din farmacii. Daca aveti posibilitatea luati-l de pe ebay.co.uk. In farmacii la noi e in jur de 60 de lei, eu de pe ebay il iau cu 6 lire cu tot cu transport si ajunge in 3-4 zile.
Da, sigur, o sa iti dau un mesaj cand mai comand. Oricum, in curand va fi, cred ca saptamana viitoare :)
oki astept mesajIepurica a scris:Scuze, uitasem sa iti raspund :)Criiis a scris:cand ti-l mai comanzi de pe ebay , vreau si euIepurica a scris:Zicea cineva de autobronzantul gradual de la Piz Buin. Va dau un sfat: nu-l luati din farmacii. Daca aveti posibilitatea luati-l de pe ebay.co.uk. In farmacii la noi e in jur de 60 de lei, eu de pe ebay il iau cu 6 lire cu tot cu transport si ajunge in 3-4 zile.
Da, sigur, o sa iti dau un mesaj cand mai comand. Oricum, in curand va fi, cred ca saptamana viitoare :)

Criiis- ModerNator
Ultima data am folosit de la Gerovital Plant.
irene_d- Membru V.I.P
Numarul mesajelor : 1265
Data nasterii : 16/03/1983
Varsta : 40
iepurica cum se numeste mai exact autobronzantul de la piz buin?Iepurica a scris:Scuze, uitasem sa iti raspund :)Criiis a scris:cand ti-l mai comanzi de pe ebay , vreau si euIepurica a scris:Zicea cineva de autobronzantul gradual de la Piz Buin. Va dau un sfat: nu-l luati din farmacii. Daca aveti posibilitatea luati-l de pe ebay.co.uk. In farmacii la noi e in jur de 60 de lei, eu de pe ebay il iau cu 6 lire cu tot cu transport si ajunge in 3-4 zile.
misssimi- Roz
- Data de inscriere : 21/10/2009
Numarul mesajelor : 6
Data nasterii : 11/09/1985
Varsta : 37
Ankme a scris:andr3iutza_94 a scris:eu folosesc autobronzant de la dove si chiar imi place. adica il aplic corect dupa exfoloere si nu mam patat deloc. ba chiar imi place mai ales ca are si sclipici in el pielea straluceste asa frumos la lumina, si la soare sa nici nu mai zic. hainele nu mi sau patat pt k am asteptat sa intre bn in piele.
sclipici? pe cuvant ca am terminat 2 sticle de dove summer glow si nu are sclipici.....
dar e adevarat, e foarte bun! cu conditia sa stati naked vreun sfert de ora si sa frecati bine si uniform...altfel o sa ramaneti cu dungi (been there done that)...oricum o exfoliere e indicata
Ancule, este si varianta cu sclip sclip

Uite :

bibilush- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 16/09/2009
Numarul mesajelor : 7040
Data nasterii : 11/08/1989
Localizare : Besztrece
Stare de spirit : A naibii de dracoasa!
uuu varianta cu sclipici n-am vazut-o
m-ar tenta, dar doar pe picioare. bronzul mai subtieaza iar sclipiciul mai ia ochii de la celulita...so i heard

Ankme- Ciocoflender Roz
pai daca nu, cel mai simplu iei o lotiune cu sclip sclip si folosesti dupa, cand vrei si unde vrei 
Eu am vreo 3

Eu am vreo 3

bibilush- Membru V.I.P
eu si asa anu asta nu am gasit nicaieri varianta ptr piele deschisa...si ala ptr piele inchisa ma face black instant
dar nu mai dau banii pe inca unu ca nu reusesc sa-l termin vara asta (mai ales ca e asa frig si nu port rochii/pant scurti)
dar e o idee buna lotiunea cu sclipi

Ankme- Ciocoflender Roz
adica exista si dove fara sclipici? unde? ca eu mereu am gasit numai cu sclipici
c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Localizare : Bucuresti
eu l-am luat din selgros sau carrefour....dar repet, nu aveau varianta deschisa.
Ankme- Ciocoflender Roz
Ankme a scris:eu si asa anu asta nu am gasit nicaieri varianta ptr piele deschisa...si ala ptr piele inchisa ma face black instantdar nu mai dau banii pe inca unu ca nu reusesc sa-l termin vara asta (mai ales ca e asa frig si nu port rochii/pant scurti)
Incearca pe o portiune mai ascunsa , sa amesteci dove'ul cu lotiune hidratanta simpla si ar trebui sa te faci relativ ok

Un autobronzant care mi-a placut foarte mult, e cel de la Herbagen...dar cred ca am mai zis de el, daca nu ma inseala memoria (batranetile astea

bibilush- Membru V.I.P
herbagen? uite nu am auzit
pretuuuuri?

Ankme- Ciocoflender Roz
e ieftin, pana in 15 lei dar e autobronzant, nu lotiune cu bronzare graduala ca si dove/nivea etc . 

bibilush- Membru V.I.P
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» materiale la metru pentru idei frumoase