Organizarea nuntii
+43
Chocolate
senorita
alesonne
Andrela
Sara
Mikki
AndreeaGh.
ale*
anaissa
Nikoll
Iubita_ta
chatte
strumfi
Morcovel
Lore_Inside
narcyssa
simonica
Roxik
edith
ritza
Pantera
suchardine
isis
Bones
sasha88
JanisJoplin
bibilush
Criiis
Ella@
Roxie1
Amber
greeneyes
Dana
laura_3
Alexia
deadrose
buburuza*
DaniHeart
Daiana
Raven
c@t
Tweety Laura
Inanna
47 participanți
Pagina 10 din 11
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Organizarea nuntii
deci cum am scris si la chat, oare sa imi iau sacult sau poseta ? nush mi sa nu fie prea mult si poseta si buchet , dar ma gandesc ca tre sa imi pun si eu una alta un rimel, un ruj ceva , o pastila de durere de picioare

poseta e prea mult. si mi se pare incarcat
oricum la restaurant o sa'l lasi pe masa
mie in saculetz mi'a incaput telefon, nurofen, ketonal, servetzele, ruj, luciu
desi nu am folosit mai nimic
oricum la restaurant o sa'l lasi pe masa
mie in saculetz mi'a incaput telefon, nurofen, ketonal, servetzele, ruj, luciu

morco ia-ti saculet :janis:
Criiis- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 31231
Data nasterii : 19/12/1986
Varsta : 36
Localizare : acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
casa de piatraaaaa

io's mai intarziata
am pierdut si pozele

io's mai intarziata
am pierdut si pozele
deadrose- Membru Fondator
Numarul mesajelor : 11520
Data nasterii : 22/10/1989
Varsta : 33
Localizare : city of wonders
Stare de spirit : fuckin stupid
morco, dar astea nu le poti pune in geanta mamei tale sau a domnisoarei de onoare? sora mea la nunta nu a avut nici poseta, nici gentuta; telefonul ei a fost la mine si i l-am dat la restaurant unde l-a tinut pe masa, ruj/servetele tot asa au fost la mine, pastile la mama. si chestii de genul: pantofi de schimb, dresuri etc au stat in portbagaj, in masina.
ma gandesc ca iti va fi tie greu sa ti si poseta/saculet si buchet sau mai stiu eu ce. asa, stai fara grija.
ma gandesc ca iti va fi tie greu sa ti si poseta/saculet si buchet sau mai stiu eu ce. asa, stai fara grija.
da nush, parerile sunt impartite .. unii zic ca trebuie sa ai ceva , unde sa iti tii lucrurile... cat de mic...
oricum maine sper sa ajung sa iau perinita pe verighete , iar coronita nu mai iau .... ca am voal si alte cele si sa nu arat prea incarcat ...
sa vad ce gasesc si la saculete
) ...aaa si niste bijuterii finutze trebuie sa iau .. vazusem niste chestii faine in mall , dar am zis ca ma mai uit...
n-am gasit ceva extraordinar.. cred ca raman la alea
oricum maine sper sa ajung sa iau perinita pe verighete , iar coronita nu mai iau .... ca am voal si alte cele si sa nu arat prea incarcat ...
sa vad ce gasesc si la saculete

n-am gasit ceva extraordinar.. cred ca raman la alea

Morco ti'ai facut rochia?
mie mi'a facut saculetzul o data cu rochia, din aceeasi culoare cu rochia si cu pietricelele de pe rochie
mie mi'a facut saculetzul o data cu rochia, din aceeasi culoare cu rochia si cu pietricelele de pe rochie

da jj, am cumparat-o .... si n-am accesorii la ea , decat jartiera care am primit-o gratis
)
am vazut niste saculetzi destul de dragutzei, dar uite ca n-am ajuns sa vad ce si cum ...

am vazut niste saculetzi destul de dragutzei, dar uite ca n-am ajuns sa vad ce si cum ...
eu am avut o posetuta din satin
prima data am vrut saculetz apoi m-am razgandit, iar posetutza imprumutata de la sorela s-a dovedit a fi utila, mi-au incaput toate in ea, inclusiv banii sa platim restaurantul
n-am purtat-o decat la biserica si la sedinta foto, in rest a stat pe masa
prima data am vrut saculetz apoi m-am razgandit, iar posetutza imprumutata de la sorela s-a dovedit a fi utila, mi-au incaput toate in ea, inclusiv banii sa platim restaurantul

c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Localizare : Bucuresti
pai iti dai seama ca tre sa o lasi undeva , dar sincer prefer sa am eu unde sa imi depozitez mici chestii , decat sa ma apuc sa caut ba la nasa , ba la mama in poseta ... asa stiu ca le am acolo si gata , la soacra nu depozitez nimic, ca le pierde
azi merg la proba la rochitza nasei , sa vad ce si cum ....o iau si pe mama cu mine
, si dupa aia mai impartim niste invitatii

azi merg la proba la rochitza nasei , sa vad ce si cum ....o iau si pe mama cu mine

Morco, cred ca la nunta nu as vrea sub nici o forma sa imi sune telefonul. cred ca as vrea fie sa le las acasa, fie sa fie date pe silent si in nici un caz la mine in saculet/poseta.
Pantera- ModerNator
- Data de inscriere : 13/09/2009
Numarul mesajelor : 8619
Data nasterii : 05/11/1987
Varsta : 35
Localizare : fostul Mic Paris
daca nu-ti plac saculetzii, iti poate face si o posetutza din materialMorcovel a scris:pai iti dai seama ca tre sa o lasi undeva , dar sincer prefer sa am eu unde sa imi depozitez mici chestii , decat sa ma apuc sa caut ba la nasa , ba la mama in poseta ... asa stiu ca le am acolo si gata , la soacra nu depozitez nimic, ca le pierde![]()
azi merg la proba la rochitza nasei , sa vad ce si cum ....o iau si pe mama cu mine, si dupa aia mai impartim niste invitatii
c@t- ModerNator
Numarul mesajelor : 29502
Data nasterii : 01/11/1986
Localizare : Bucuresti
sorela a avut saculet
si a tinut acolo servetele, un ruj, telefonul care nu a sunat si alte maruntisuri utile........nu a deranjat-o absolut deloc
si a tinut acolo servetele, un ruj, telefonul care nu a sunat si alte maruntisuri utile........nu a deranjat-o absolut deloc
strumfi- ModerNator
Numarul mesajelor : 17407
Data nasterii : 10/06/1985
Varsta : 37
nici la mine nu a sunat telefonul..oricum l'am dat inainte de biserica pe silent..
dar cum nu aveam ceas si sunt obsedata de ora, cum prindeam 1 min liber, il scoteam din saculetz si ma uitam la ceas
dar cum nu aveam ceas si sunt obsedata de ora, cum prindeam 1 min liber, il scoteam din saculetz si ma uitam la ceas

pantera_violata a scris:Morco, cred ca la nunta nu as vrea sub nici o forma sa imi sune telefonul. cred ca as vrea fie sa le las acasa, fie sa fie date pe silent si in nici un caz la mine in saculet/poseta.
pai cine puii mei sa sune?..ca toti is cu tine la nunta nu?

referitor la ceas: pai daca de la nunta te uiti din minut in minut cum ai sa-l sporti langa tineo viata intreaga

MicaNarcisa a scris:pantera_violata a scris:Morco, cred ca la nunta nu as vrea sub nici o forma sa imi sune telefonul. cred ca as vrea fie sa le las acasa, fie sa fie date pe silent si in nici un caz la mine in saculet/poseta.
pai cine puii mei sa sune?..ca toti is cu tine la nunta nu?![]()
referitor la ceas: pai daca de la nunta te uiti din minut in minut cum ai sa-l sporti langa tineo viata intreaga![]()
![]()

Fetele hai ca incerc sa ma bag si eu pe aici cu ce am facut, cum am facut eu la nunta, poate poate va ajuta...
Legat de saculet Morco. Eu am avut unul facut din acelasi material ca si rochita...cu brodrie la fel ca cea de pe corset. Era minuscul, aveam in el nici nu stiu ce.A stat la mama sau la domnisoara de onoare cat am fost la biserica si pe urma a zacut pe masa la nunta. Dar am avut saculet, daaaa??!!Chit ca nu l-am folosit neam. Poseta no way e prea mult. Aveam diverse chestii necesare bagate in poseta plic a maica-mii(era plic d-ala mare) si fireste artilerie de urgenta aveam in portbagajul masinii.
Legat de saculet Morco. Eu am avut unul facut din acelasi material ca si rochita...cu brodrie la fel ca cea de pe corset. Era minuscul, aveam in el nici nu stiu ce.A stat la mama sau la domnisoara de onoare cat am fost la biserica si pe urma a zacut pe masa la nunta. Dar am avut saculet, daaaa??!!Chit ca nu l-am folosit neam. Poseta no way e prea mult. Aveam diverse chestii necesare bagate in poseta plic a maica-mii(era plic d-ala mare) si fireste artilerie de urgenta aveam in portbagajul masinii.
deena- Membru V.I.P
- Data de inscriere : 14/09/2009
Numarul mesajelor : 5086
Data nasterii : 22/05/1987
Purple Owl a scris:in ultimii ani nu am mai primit floare in piept la nunti si au fost destule (peste 10).
La toata s-a dat cate un trandafir (cu tot cu coada) la femei...e mai elegant.
te referi la nuntasi???
eu ma gandeam ca la cei din familie...la noi la nuntasi nu se pune floare in piept..nu nu
adica mie ca persoana care merg la nunta nu mi-ae conveni sa-mi gaureasca cineva rochia ca sa-mi puna floare in piept, iar eu ca mireasa as face cu nervii sa pun la toata lumea floarea in piept..nu am mai auzit de asa ceva
Inanna- ModerNator
- Data de inscriere : 22/09/2008
Numarul mesajelor : 16911
Data nasterii : 10/05/1985
Varsta : 38
Stare de spirit : stam cu capul drept, ne simtit perfect
Cori, sa stii ca se pune si la nuntasi in unele parti ale tarii. Dar e mai mult chestie regionala decat de optiune personala. Si nu pune mireasa la toti, pun domnisoarele de onoare. Doar la parinti, nas si mire pune mireasa. Adica eu asa stiam! Am fost la multe nunti unde s-au pus floricele naturale si la invitati si mi s-a parut chiar misto..
deena- Membru V.I.P
deena nu pui o poza sa te vedem mireasa?? eu nu te-am vazut..nu stiu daca ai mai pus
Inanna- ModerNator
deena a scris:Cori, sa stii ca se pune si la nuntasi in unele parti ale tarii. Dar e mai mult chestie regionala decat de optiune personala. Si nu pune mireasa la toti, pun domnisoarele de onoare. Doar la parinti, nas si mire pune mireasa. Adica eu asa stiam! Am fost la multe nunti unde s-au pus floricele naturale si la invitati si mi s-a parut chiar misto..
hmmm, deci chiar nu am auzit, nici n-am vazut..
si nu o sa am domnisoare de onoareeeeeeeeee
Inanna- ModerNator
Cori as pune dar nu am in calculator aici....Sunt toate in calculatorul nostru care e la Breaza si pe dvd-uri care tot acolo sunt..
Am avut o freza si un machiaj naspa, dar m-am simtit minunata
Am avut o freza si un machiaj naspa, dar m-am simtit minunata

deena- Membru V.I.P
astept pana mergi la breaza 
hai ma, sunt sigura ca ai fost super faina

hai ma, sunt sigura ca ai fost super faina
Inanna- ModerNator
la mire pune nasa parca.....si mirele ii duce buchetul nasei...si tot mirele mi l-a dat mie cand m'a luat
si dupa ce se gateste mireasa si fac hora miresei in fata casei aia danseaza si mireasa pune la socrii si la nas...
si alea de nuntasi le pun domnisoarele de onoare
si dupa ce se gateste mireasa si fac hora miresei in fata casei aia danseaza si mireasa pune la socrii si la nas...
si alea de nuntasi le pun domnisoarele de onoare
noi nu avem n hora.
mirele merge dupa nasi si vin impreuna dupa mireasa, mireasa pune la parinti si la masi florile si p-aci ți drumul! Secventa acasa s-a terminat si se trece la etapa urmatoare
mirele merge dupa nasi si vin impreuna dupa mireasa, mireasa pune la parinti si la masi florile si p-aci ți drumul! Secventa acasa s-a terminat si se trece la etapa urmatoare

Inanna- ModerNator
Cori...ia verifica tu sa vezi ca e ceva pt tineeee...

deena- Membru V.I.P
deena a scris:Cori...ia verifica tu sa vezi ca e ceva pt tineeee...![]()
la colet te referi?? dupa-masa ma duc dupa el doar
Inanna- ModerNator
Nu tu Cori...ia treci la o discutie !!
Ma rog..si la colet..dar mai e cevaaa

Ma rog..si la colet..dar mai e cevaaa
deena- Membru V.I.P
Inanna a scris:noi nu avem n hora.
asa Cori, as avreau si eu
fara hore, lautari ..ia mireasa si punct..
strumfi- ModerNator
pai stii o treaba, țac-pac ai si plecat.
stiu ca mai e una an pana la a mea da ma stresez de pe acuma ca nu cumva sa fiu pe stop atunci ca si mor
stiu ca mai e una an pana la a mea da ma stresez de pe acuma ca nu cumva sa fiu pe stop atunci ca si mor
Inanna- ModerNator
Inanna a scris:pai stii o treaba, țac-pac ai si plecat.
pai tuu
poti programa atunci cu cateva luni inainte
nu iei ac-uri?
strumfi- ModerNator
strumfi a scris:Inanna a scris:pai stii o treaba, țac-pac ai si plecat.
pai tuu
poti programa atunci cu cateva luni inainte
nu iei ac-uri?
pai tuuuuuuuuu...nu mai iau

Inanna- ModerNator
innana pai sa iei!
eu le oprisem cu 6 luni inaintea nuntii..cand am vazut ca nu dadea la socoteala..inainte cu 2 luni am inceput sa iau...am legat 2 folii sa dea bine..si mi'a venit inainte cu o saptamana..si mi'a trecut cu o zi-doua inainte
eu le oprisem cu 6 luni inaintea nuntii..cand am vazut ca nu dadea la socoteala..inainte cu 2 luni am inceput sa iau...am legat 2 folii sa dea bine..si mi'a venit inainte cu o saptamana..si mi'a trecut cu o zi-doua inainte

ioooooi, da chiar nu vreau sa iau...daca chiar ii musai o sa incep atunci inainte prin iunie-iulie
Inanna- ModerNator
si mie imi place cum canta...dar 3000 de euro?? cam mult
Inanna- ModerNator
Morco cum stai?
Inanna- ModerNator
wai cori , am emotii maxime , maine se casatorec nasii , nebunie ...
suntem in febra confirmarilor , dam ultimele invitatii , mai trebuie sa vedem de bauturi , luni ies certificatele prenuptiale , marti trebuie sa depunem dosarul la casa casatoriilor , miercuri ne intalnim cu astia de la firma de pozat , cantat, filmat , apoi tre sa anuntam la laboratorul de praj ultimele noutati despre nr de persoane, apoi la restaurant....
oricum nu e nunta mare , max .. deci max 100 de persoane ...
ma rog Domnului sa fie ok .. atata tot ...
suntem in febra confirmarilor , dam ultimele invitatii , mai trebuie sa vedem de bauturi , luni ies certificatele prenuptiale , marti trebuie sa depunem dosarul la casa casatoriilor , miercuri ne intalnim cu astia de la firma de pozat , cantat, filmat , apoi tre sa anuntam la laboratorul de praj ultimele noutati despre nr de persoane, apoi la restaurant....
oricum nu e nunta mare , max .. deci max 100 de persoane ...
ma rog Domnului sa fie ok .. atata tot ...
O sa fie ok Morco...Nu te mai stresa!!

deena- Membru V.I.P
Morco bafta! o sa fie totul super ok, sunt sigura
Norah frumusica e totosica de la avatar, morrrrr dupa ea
Norah frumusica e totosica de la avatar, morrrrr dupa ea
cateva fotografii de la fotograf

Ultima editare efectuata de catre JanisJoplin in Mar Aug 31 2010, 19:50, editata de 1 ori
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Pagina 10 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» materiale la metru pentru idei frumoase
» Creme de fata, de ochi...
» Shop 'till you drop - Cumparaturi online
» rinoplastie
» Medic estetician bun
» marirea sanilor cu physiobust
» rochia mea de mireasa
» fund bombat...:">