Margelute si nu numai
Pagina 6 din 23 • Distribuiți •
Pagina 6 din 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: Margelute si nu numai
uaaaau carmen ce gentiiiiiiiiiiiii 

ce inel albastruu
genial setul ruxy

imi e si frica sa intreb cate ore ai muncit la el

ce inel albastruu

genial setul ruxy

imi e si frica sa intreb cate ore ai muncit la el
edith- Membru Fondator
- Data de inscriere : 12/10/2008
Numarul mesajelor : 17389
Data nasterii : 05/04/1990
Varsta : 28
un simplu inel.....

edith- Membru Fondator
maricica: superb setul turcoaz
carmen: ffffffffffffff frumoase gentutzele
ruxy:
edith: f dragutz inelul.....poti sa faci si cu poza?
carmen: ffffffffffffff frumoase gentutzele
ruxy:

edith: f dragutz inelul.....poti sa faci si cu poza?

c@t- ModerNator
- Data de inscriere : 17/09/2008
Numarul mesajelor : 29501
Data nasterii : 01/11/1986
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
yes.orice poza
trebuie sa fac ptr mica un pandant cu pisica ei ...
edith- Membru Fondator
si pot sa te stresez si eu?edith a scris:yes.orice poza

c@t- ModerNator
cand te hotarasti asupra pozei, just let me know
edith- Membru Fondator
msedith a scris:cand te hotarasti asupra pozei, just let me know

c@t- ModerNator
Merci, merci.
Dana, super inelul. Eu tot raman la ideea sa o pui si pe Caisa pe unul. Si cred ca o sa vreau si eu unul cu Rudotel.
Si acum noutatea.
Colecția Flora: Sweet as a... Bee
Nu e floare, dar...are atâtea influențe din colecția Flora, încât nu putea să nu facă parte din ea, așa că vă prezint, în premieră mondială
, cea mai proaspătă creație din "cuptorul" meu: colierul cu albinuță, aflată chiar la locul de muncă, mai exact pe fagurele ei.
Baza colierului este lucrată într-un soi de, să îi zicem, netting brodat, mai precis efectul de fagure este creat de plasa aurie lucrată cu mărgele de 2 mm în netting pe ață specială, peste care am revenit și am brodat mii de alte mărgelușe galbene și portocalii care dau efectul de faguri plini cu miere. Nu în cele din urmă, albinuța este lucrată în peyote tubular cu mărgele de 2 mm negre și galbene (aripile sunt transparente) pe gută, pentru a-i conferi aspectul tridimensional. Ce mi-a plăcut în timpul în care lucram la el este modul rapid în care se formează plasa de bază atunci când începi să te deprinzi un pic cu netting. Ce nu mi-a plăcut a fost în mod cert partea de broderie, foarte migăloasă și care probabil mi-a ocupat cea mai mare parte din timp, dar una peste alta, a fost o experientă interesantă de îmbinare a mai multor tehnici pentru a reda cât mai fidel o fărâmă de natură.

Dana, super inelul. Eu tot raman la ideea sa o pui si pe Caisa pe unul. Si cred ca o sa vreau si eu unul cu Rudotel.
Si acum noutatea.
Colecția Flora: Sweet as a... Bee
Nu e floare, dar...are atâtea influențe din colecția Flora, încât nu putea să nu facă parte din ea, așa că vă prezint, în premieră mondială

Baza colierului este lucrată într-un soi de, să îi zicem, netting brodat, mai precis efectul de fagure este creat de plasa aurie lucrată cu mărgele de 2 mm în netting pe ață specială, peste care am revenit și am brodat mii de alte mărgelușe galbene și portocalii care dau efectul de faguri plini cu miere. Nu în cele din urmă, albinuța este lucrată în peyote tubular cu mărgele de 2 mm negre și galbene (aripile sunt transparente) pe gută, pentru a-i conferi aspectul tridimensional. Ce mi-a plăcut în timpul în care lucram la el este modul rapid în care se formează plasa de bază atunci când începi să te deprinzi un pic cu netting. Ce nu mi-a plăcut a fost în mod cert partea de broderie, foarte migăloasă și care probabil mi-a ocupat cea mai mare parte din timp, dar una peste alta, a fost o experientă interesantă de îmbinare a mai multor tehnici pentru a reda cât mai fidel o fărâmă de natură.

oooo frumos tare si acesta - felicitari.......si ce culoare dulce are - de miere
cand te uiti mai de departe la colier zici ca- crosetat cu fir de ata nu ca e facut din imbarligaturi de margelutze
cand te uiti mai de departe la colier zici ca- crosetat cu fir de ata nu ca e facut din imbarligaturi de margelutze
edith,imi place tare mult ideea cu inelusul...
ruxy,tot respectul!Eu am incercat o simpla bratara in netting dar m-am plictisit repede si am lasat-o balta...mi se pare k se lucreaza foarte greu...despre colier,place mult!!
ruxy,tot respectul!Eu am incercat o simpla bratara in netting dar m-am plictisit repede si am lasat-o balta...mi se pare k se lucreaza foarte greu...despre colier,place mult!!
noul meu set...culoarea nu e chiar asa...e un orange deschis sidefat de fapt...poza nu e corecta cu setul

super, mica
tu l-ai facut?
tu l-ai facut?
c@t- ModerNator
f fain ruky
tare finut mica :janis:
dragalase tare astea themed edith
saru'mana pentru aprecieri, mom e tare happy cand ii zic

tare finut mica :janis:
dragalase tare astea themed edith

saru'mana pentru aprecieri, mom e tare happy cand ii zic

Numarul mesajelor : 6956
Data nasterii : 23/05/1982
Varsta : 35
postez eu daca voi nu indrazniti 

edith- Membru Fondator
urmeaza si ea 

edith- Membru Fondator
place setul edith,si iti sta foarte bine
In alta ordine de idei,am observat ca nu mai e schimbul de materiale...

In alta ordine de idei,am observat ca nu mai e schimbul de materiale...
cum sa nu mai fie?:-o
e mutat la concursuri creative
http://forumulroz.forumgratuit.ro/concursuri-creative-f46/
e mutat la concursuri creative
http://forumulroz.forumgratuit.ro/concursuri-creative-f46/
super mica
sunt explicite tutorialele? adica se merita sa le cumperi?
sunt explicite tutorialele? adica se merita sa le cumperi?
c@t- ModerNator
e perfecta 
multu joanna
astept sa mai strang bani ptr ca balesc la 2 carti cu fimo
sunt un must have

multu joanna
astept sa mai strang bani ptr ca balesc la 2 carti cu fimo
sunt un must have

edith- Membru Fondator
din pacate nu...am cautat de mi-au sarit capacele
una din ele e noua ,e cam devreme sa o gasesc pe torenti
desi costa vreo 20 de lire una,merita fiecare pagina cumparata
una din ele e noua ,e cam devreme sa o gasesc pe torenti
desi costa vreo 20 de lire una,merita fiecare pagina cumparata

edith- Membru Fondator
La ce m-am mai chinuit eu...
Colecția Flora: Monarch Butterfly
Am fost ocupată până peste cap cu o bijuterie pentru care am încercat o altă abordare, design propriu și accent pe culoare mai degrabă decât pe tehnică și probabil voi mai munci la ea vreo săptămână. În plus mă pregătesc intens pentru 1 iunie și am experimentat din nou cu fimo. Tot animăluțe, dar de data aceasta foarte primăvăratice și pentru a le cuprinde pe toate sub un singur nume să le zicem colecția din pădure. Promit să le fac câteva poze înainte de a le duce la târg.
Revenind la colecția Flora, ceea ce îi lipsea, pe lângă o albină și o libelulă este un fluture. Unul monarh, mare și portocaliu, tocmai bun de atârnat la gât. Am constat pe propria bluză că dacă îl porți pe ceva de culoarea neagră va fi perfect. Partea de agățat fiind tot neagră se va pierde in peisaj iar fluturele pur si simplu va da senzația că vrea să zburde în voie pe vestimentație. În ceea ce privește tehnica, am experimentat din nou netting, ceea ce nu este nici pe departe o tehnică așa rigidă cum credem și care presupune numai anumite tipuri de lucrătură "populară" cum aveam eu senzația, ci poate deveni modern, în funcție de culoarea aleasă, dar și de tipul de mărgele.

Colecția Flora: Monarch Butterfly
Am fost ocupată până peste cap cu o bijuterie pentru care am încercat o altă abordare, design propriu și accent pe culoare mai degrabă decât pe tehnică și probabil voi mai munci la ea vreo săptămână. În plus mă pregătesc intens pentru 1 iunie și am experimentat din nou cu fimo. Tot animăluțe, dar de data aceasta foarte primăvăratice și pentru a le cuprinde pe toate sub un singur nume să le zicem colecția din pădure. Promit să le fac câteva poze înainte de a le duce la târg.
Revenind la colecția Flora, ceea ce îi lipsea, pe lângă o albină și o libelulă este un fluture. Unul monarh, mare și portocaliu, tocmai bun de atârnat la gât. Am constat pe propria bluză că dacă îl porți pe ceva de culoarea neagră va fi perfect. Partea de agățat fiind tot neagră se va pierde in peisaj iar fluturele pur si simplu va da senzația că vrea să zburde în voie pe vestimentație. În ceea ce privește tehnica, am experimentat din nou netting, ceea ce nu este nici pe departe o tehnică așa rigidă cum credem și care presupune numai anumite tipuri de lucrătură "populară" cum aveam eu senzația, ci poate deveni modern, în funcție de culoarea aleasă, dar și de tipul de mărgele.

cat e de frumossssssssssssssssssssssssss,stai sa-l vada Butterfly 

edith- Membru Fondator
Noaptea trecuta mi-a revenit cheful de lucrat...si am facut 2 bratari.Ambele dupa schema din pacate ,dar decat sa nu fi facut nimic,tot e bine.
Una din ele e dupa schema pe care a pus-o aici Mihastef mai demult...e o bratara circulara...dar pentru ca acelasi model l-a facut si Andra si Miha ,nu mai pun si eu poza cu bratara mea ca oricum nu se compara
A doua bratara e dantelata.Am vazut pe net o gramada si mereu mi-au placut.Ieri am gasit din greseala schema si desi stiam ca multa ume a facut modelul ala,mi-a placut prea mult si am facut si eu...

AM mai facut si un cercel dar vi-l arat cand ii fac si perechea...
Una din ele e dupa schema pe care a pus-o aici Mihastef mai demult...e o bratara circulara...dar pentru ca acelasi model l-a facut si Andra si Miha ,nu mai pun si eu poza cu bratara mea ca oricum nu se compara

A doua bratara e dantelata.Am vazut pe net o gramada si mereu mi-au placut.Ieri am gasit din greseala schema si desi stiam ca multa ume a facut modelul ala,mi-a placut prea mult si am facut si eu...

AM mai facut si un cercel dar vi-l arat cand ii fac si perechea...

Joana, foarte draguta bratarica! Unde ai gasit schema? eu n-o am! Imi dai si mie link-ul te rog? Sa faca mama de-asta, ca ii place modelul si e si simplu!
Sa pui totusi poza cu bratara ta circulara, ce daca am facut si eu si Mihaela?
Sa pui totusi poza cu bratara ta circulara, ce daca am facut si eu si Mihaela?
ce minunatii ati creat!
n-am cuvinte! bravo! 

toate sunt minunate!felicitari tuturor!!
maricica- Membru Creativ
- Data de inscriere : 14/12/2009
Numarul mesajelor : 376
Data nasterii : 14/03/1970
Varsta : 48
Multumim, daiana! Nu reusim in niciun fel sa te corupem si pe tine sa te apuci de margelit? 

andra,e un site...sigur ca am sa pun aici link-ul dar maine ca acum nu sunt acasa si nu stiu daca il mai gasesc...acasa e salvat
intr-adevar e simplu modelul si imi place la nebunie...arata si super-bine pe mana...am sa mai fac sigur si in alte culori 

joannaaa ce frumoasa'i bratara..n'am mai vazut pana acum modelul asta

edith- Membru Fondator
Merci mult Ruxy!ruxypixy a scris:Uite aici, Andra: http://www.sandradhalpenny.com/B0129.html
Fetelor, in ultima vreme am fost cam tacuta, m-am ocupat mai mult de bijuterit! Mai trebuie sa ajung la zi si cu pozatul si totul e perfect :p
Voi ati facut numai frumuseti in ultima vreme! Chiar imi plac toate, iar unele din idei, cum e inelul cu Michael sau bratara cu margarete si altele, sunt geniale! Tineti-o tot asa!
Printre ultimele creatii se afla un maieu cu pana de paun din mii de margelute brodate - e prima oara cand foosesc tehnica asta si clar nu va fi ultima!- si bineinteles, cerceii asortati:
Si un colier asimetric, primul din colectia Gradinile Suspendate, cu jad si coral :
Mai vin curand cu noutati! :)
paunii in vazusem si admirasem pe blog...ultimul colier e super frumos!
ruxy,bine ca ai pus tu site-ul ca eu abia am ajuns acasa...
edith,
si mie imi place mazim modelul!!
ruxy,bine ca ai pus tu site-ul ca eu abia am ajuns acasa...

edith,

joanna
chiar ma intrebam de ce nu mai posteaza andra
si eu le'am admirat si comentat pe blogul ei
sunt absolut minunateeee

chiar ma intrebam de ce nu mai posteaza andra

si eu le'am admirat si comentat pe blogul ei

sunt absolut minunateeee
edith- Membru Fondator
Multumesc frumos!
M-am hotarat sa navighez mai putin si sa lucrez mai mult! Mereu ma pierd prin pagini de internet si nu e bine...
M-am hotarat sa navighez mai putin si sa lucrez mai mult! Mereu ma pierd prin pagini de internet si nu e bine...
bijoux, imi place mult de tot maieul 

c@t- ModerNator
minunat!
maricica- Membru Creativ
- Data de inscriere : 14/12/2009